Fenton AV320BT 5 kanaals HiFi versterker met Bluetooth en USB

Fenton AV320BT HiFi versterker voor films, games, muziek en karaoke

De Fenton AV320BT is een 5-kanaals versterker met Bluetooth en USB mp3 speler. De versterker heeft een totaal uitgangsvermogen van 245W voor het aansturen van 5 speakers. De versterker is voorzien van een Bass en Treble regeling zodat het geluid naar wens aangepast kan worden. Het dynamische display geeft een duidelijk beeld van de uitgestuurde frequenties. De beide microfooningangen zorgen ervoor dat de versterker ook perfect voor karaoke gebruikt kan worden.

(Draadloze) connectiviteit

De Fenton AV320BT biedt op meerdere manieren mogelijkheden voor het weergeven van geluid. Zo is de versterker voorzien van een ingebouwde Bluetooth ontvanger. Hiermee is het mogelijk om een draadloze verbinding te maken met bijvoorbeeld een telefoon of tablet. Zodra de verbinding is gelegd wordt het gekoppelde apparaat in feite een afstandsbediening want muziek die je op het gekoppelde apparaat afspeelt wordt draadloos naar de versterker gestreamed. Zo haal je het maximale uit bijvoorbeeld je Spotify abbonnement terwijl je gewoon lekker op de bank kunt blijven liggen. Een andere optie is de ingebouwde mp3 speler. Sluit een USB stick met mp3 muziek aan op de USB aansluiting en de interne speler speelt de muziek voor je af. Voor de liefhebbers van films en games is er op de achterzijde een 5.1 ingang aanwezig waarop het gedecodeerde signaal vanuit bijvoorbeeld een computer aangesloten kan worden voor surround geluid. Daarnaast beschikt de versterker nog over twee RCA (tulp) lijningangen voor het aansluiten van externe apparatuur zoals een CD speler of platenspeler**.

Karaoke

De Fenton AV320BT is voorzien van twee microfooningangen zodat je met de muziek mee kunt zingen. Het ingebouwde echo effect zorgt ervoor dat jouw zangtalent nog nét even wat beter klinkt. Leuk voor de beginnende zanger(es) maar natuurlijk ook voor een gezellige avond met vrienden of familie.

** Voor het aansluiten van een platenspeler kan een extra voorversterker benodigd zijn afhankelijk van de gebruikte platenspeler. Voor vragen hierover kan je uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.


Kenmerken

Surround karaoke versterker met 245W vermogen. 5 speaker aansluitingen. Bluetooth voor draadloze audio streaming. Ingebouwde mp3 USB speler. Twee RCA (tulp) lijningangen + DVD/AC3 ingang. Twee microfooningangen met echo voor karaoke. Glaspaneel vormgeving. Dynamische displayweergave. Beveiligd tegen kortsluiting.

Specificaties

Uitgangsvermogen: 245W totaal Front: 2x 100W. Rear: 2x 15W. Center: 1x 15W. . Minimale speakerimpedantie:
Front: 4 - 16 Ohm. Rear / center: 8 - 16 Ohm. . Ingangsgevoeligheid lijningang: 250mV - 47kOhm. Ingangsgevoeligheid microfoon (unbalanced): 10mV - 600 Ohm. Aansluitspanning 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen 315 x 420 x 110mm. Gewicht 4.1kg.

€ 109.90

Meerinformatie

Audio Hifi Karaoke versterkers Fenton
Product
 

SkyTronic 5.1 home cinema surround speakerset 1300W met 10 subwoofer

Een complete SkyTronic 5.1 home cinema surround speakerset in de kleur zwart voor een super lage prijs. Geniet van je favoriete films of muziek met deze 1300 Watt 5.1 speakerset.

De set bestaat uit 5 luidsprekers (2x front, 2x rear & 1x center) en een SkyTronic actieve 10" subwoofer. De set kan eenvoudig op een 5.1 surround versterker worden aangesloten. Beleef je films met dezelfde ervaring zoals in de bioscoop!

Deze set bestaat uit:1x Fenton Thuis bioscoop speaker systeem - Zwart - 5 delig1x Fenton SHFS10B Actieve 10" HiFi Subwoofer - Zwart

Hieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:


Fenton Thuis bioscoop speaker systeem - Zwart - 5 delig

Een absolute must voor elke home cinema liefhebber, deze schitterende 5.0 speakerset van Fenton. De set bestaat uit twee 3-weg zuilluidsprekers, een 3-weg center luidspreker en twee 2-weg satellietluidsprekers met een totaal vermogen van 335W RMS. Door de uitgebalanceerde selectie van de vijf speakers bij elkaar is een geweldige home-cinema beleving gegarandeerd.

Door de hoge kwaliteit van de luidsprekers en de op de luidsprekers afgestemde behuizingen zorgt deze set voor een zeer goede klank karakteristiek. Dit alles zorgt voor een zeer goede geluidskwaliteit waardoor je niets meer van een concert of film hoeft te missen. De prachtig zwart geleurde luidsprekers zijn eenvoudig aan te sluiten op je surround sound versterker. De twee satellietluidsprekers beschikken over een ophangbeugel en zijn daardoor prima geschikt voor eenvoudige wandmontage. De set wordt geleverd incl. kabels (4x 5 meter en 1x 2 meter)


Kenmerken 335W RMS uitgangsvermogen, 1150 watt maximaal. Satellietspeakers zijn geschikt voor wandmontage. Afneembare grills. Speakers voorzien van klem aansluitingen. Strakke moderne look.
Specificaties Vermogen 335W RMS:. Max. vermogen 1150W. Frequentie bereik 80Hz - 20kHz. Impedantie 4 - 8 Ohm. Woofer 10 en 16 cm. Neodymium Tweeter.
Afmetingen en gewicht Afmetingen:
Front: 20 x 86 x 24cm. Center: 40.5 x 14.5 x 13cm. Rear: 15 x 23 x 14cm. . Gewicht per item:
Front: 7kg. Center: 2.1kg. Rear: 1.2kg.

Fenton SHFS10B Actieve 10" HiFi Subwoofer - Zwart

De Fenton SHFS10B is een kubusvormige 10" hifi Subwoofer van Fenton met een ingebouwde, krachtige 200W versterker. De subwoofer kan via RCA / Tulp stekers worden aangesloten (en eventueel worden doorgelust), maar het is ook mogelijk om de subwoofer op te nemen in de standaard luidsprekerbekabeling (via de High Level in- en outputs). In het laatste geval ga je vanuit de luidsprekeruitgang van je versterker naar de actieve subwoofer (High Level In) en van daaruit sluit je dan je normale luidsprekers aan op de High Level Out van de actieve basluidspreker. Via de op de achterzijde geplaatste volumeregeling stel je eenvoudig het basisvolume van de subwoofer in. Het frequentiebereik van de basluidspreker loopt van 20Hz tot 200Hz. De kantelfrequentie is instelbaar zodat je deze actieve subwoofer optimaal kunt laten samenspelen met je bestaande hifi luidsprekers.

Deze actieve hifi subwoofer is ideaal als ondersteuning van een bestaande luidspreker installatie of bijvoorbeeld als extra basluidspreker voor je TV.


Kenmerken Actief systeem - 200W max. 25cm (10") Subwoofer Luidspreker. Naar beneden gerichte subwoofer. Zwaar chassis voor een helder basgeluid. Fase-instelling. Basreflex ontwerp. Instelbare kantelfrequentie voor een optimale geluidskwaliteit.
Specificatie Woofer: 10" / 25cm. Voeding: 230Vac, 50Hz. Maximaal vermogen: 200W. Gevoeligheid: 88db +/-2dB. Luidsprekerimpedantie: 4 Ohm. Frequentiebereik: 20Hz - 200Hz.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 38 x 33 x 33cm. Gewicht: 10kg.

€ 229.95

Meerinformatie

Audio Hifi Thuisbioscoop SkyTronic
Product
 

Fenton Bluetooth home cinema set met 5 speakers en 10 subwoofer Walnoot

Fenton AV120BT Bluetooth versterker met 5 speakers en subwoofer voor games, films, muziek of karaoke

Deze veelzijdige set is de perfecte oplossing voor iedereen die vanalles wil. Met deze set kan je zingen, muziek luisteren, films kijken of helemaal opgaan in je favoriete game. De set bestaat uit 5 speakers in een walnoten afwerking, een 5 kanaals HiFi karaoke versterker, een actieve 8" subwoofer en 3x 10 meter luidsprekerkabels voor het aansluiten van de speakers op de versterker. De set is eenvoudig aan te sluiten en kan door de Bluetooth technologie direct worden gebruikt zodra deze bij je geleverd is.

Bluetooth en USB versterker

De versterker van deze set is de Fenton AV320BT versterker. Een hoogwaardige 5 kanaals versterker met enkele handige snufjes. Zo is de versterker voorzien van Bluetooth en kan je dus draadloos muziek vanaf een telefoon of tablet naar de versterker streamen. Daarnaast is het ook mogelijk om muziek rechtstreeks vanaf een USB stick af te spelen met behulp van de ingebouwde USB mp3 speler. Voor de echte surround beleving is een DVD/AC3 ingangssectie aanwezig waarop een gedecodeerd 5 kanaals vanuit bijvoorbeeld een computer kan worden aangesloten waarna je met films of games het idee krijgt dat je er werkelijk middenin zit. Voor overige audioapparatuur is de versterker voorzien van twee extra lijningangen.

5 Speakers in walnoot kleur + 10" actieve subwoofer

Voor het weergeven van het geluid is de set voorzien van 5 speakers. Deze speakers kunnen met de meegeleverde speakerkabel op de versterker worden aangesloten voor een geweldige geluidservaring. De subwoofer maakt het geheel af en zorgt voor extra ondersteuning in de lage tonen / bassen. Hierdoor ontstaat een fijne en goede klank over het gehele frequentiegebied.

Karaoke

Door de beide microfooningangen is de set ook geschikt voor zang / karaoke. Sluit een microfoon aan en je kunt direct meezingen met de muziek. Omdat de versterker voorzien is van twee ingangen is het mogelijk om samen te zingen. Het ingebouwde echo effect zorgt ervoor dat je wat effect kunt meegeven aan de zang voor een extra professioneel geluid.

Deze set bestaat uit:1x Fenton AV320BT 5-kanaals HiFi versterker met Bluetooth en USB1x Fenton SHFS10B Actieve 10" HiFi Subwoofer - Zwart1x Fenton Thuis bioscoop speaker systeem - Walnoot - 5 delig3x SkyTronic 0.75mm2 Luidsprekerkabel, 10m

Hieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:


Fenton AV320BT 5-kanaals HiFi versterker met Bluetooth en USB

Fenton AV320BT HiFi versterker voor films, games, muziek en karaoke

De Fenton AV320BT is een 5-kanaals versterker met Bluetooth en USB mp3 speler. De versterker heeft een totaal uitgangsvermogen van 245W voor het aansturen van 5 speakers. De versterker is voorzien van een Bass en Treble regeling zodat het geluid naar wens aangepast kan worden. Het dynamische display geeft een duidelijk beeld van de uitgestuurde frequenties. De beide microfooningangen zorgen ervoor dat de versterker ook perfect voor karaoke gebruikt kan worden.

(Draadloze) connectiviteit

De Fenton AV320BT biedt op meerdere manieren mogelijkheden voor het weergeven van geluid. Zo is de versterker voorzien van een ingebouwde Bluetooth ontvanger. Hiermee is het mogelijk om een draadloze verbinding te maken met bijvoorbeeld een telefoon of tablet. Zodra de verbinding is gelegd wordt het gekoppelde apparaat in feite een afstandsbediening want muziek die je op het gekoppelde apparaat afspeelt wordt draadloos naar de versterker gestreamed. Zo haal je het maximale uit bijvoorbeeld je Spotify abbonnement terwijl je gewoon lekker op de bank kunt blijven liggen. Een andere optie is de ingebouwde mp3 speler. Sluit een USB stick met mp3 muziek aan op de USB aansluiting en de interne speler speelt de muziek voor je af. Voor de liefhebbers van films en games is er op de achterzijde een 5.1 ingang aanwezig waarop het gedecodeerde signaal vanuit bijvoorbeeld een computer aangesloten kan worden voor surround geluid. Daarnaast beschikt de versterker nog over twee RCA (tulp) lijningangen voor het aansluiten van externe apparatuur zoals een CD speler of platenspeler**.

Karaoke

De Fenton AV320BT is voorzien van twee microfooningangen zodat je met de muziek mee kunt zingen. Het ingebouwde echo effect zorgt ervoor dat jouw zangtalent nog nét even wat beter klinkt. Leuk voor de beginnende zanger(es) maar natuurlijk ook voor een gezellige avond met vrienden of familie.

** Voor het aansluiten van een platenspeler kan een extra voorversterker benodigd zijn afhankelijk van de gebruikte platenspeler. Voor vragen hierover kan je uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.


Kenmerken

Surround karaoke versterker met 245W vermogen. 5 speaker aansluitingen. Bluetooth voor draadloze audio streaming. Ingebouwde mp3 USB speler. Twee RCA (tulp) lijningangen + DVD/AC3 ingang. Twee microfooningangen met echo voor karaoke. Glaspaneel vormgeving. Dynamische displayweergave. Beveiligd tegen kortsluiting.

Specificaties

Uitgangsvermogen: 245W totaal Front: 2x 100W. Rear: 2x 15W. Center: 1x 15W. . Minimale speakerimpedantie:
Front: 4 - 16 Ohm. Rear / center: 8 - 16 Ohm. . Ingangsgevoeligheid lijningang: 250mV - 47kOhm. Ingangsgevoeligheid microfoon (unbalanced): 10mV - 600 Ohm. Aansluitspanning 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen 315 x 420 x 110mm. Gewicht 4.1kg.

Fenton SHFS10B Actieve 10" HiFi Subwoofer - Zwart

De Fenton SHFS10B is een kubusvormige 10" hifi Subwoofer van Fenton met een ingebouwde, krachtige 200W versterker. De subwoofer kan via RCA / Tulp stekers worden aangesloten (en eventueel worden doorgelust), maar het is ook mogelijk om de subwoofer op te nemen in de standaard luidsprekerbekabeling (via de High Level in- en outputs). In het laatste geval ga je vanuit de luidsprekeruitgang van je versterker naar de actieve subwoofer (High Level In) en van daaruit sluit je dan je normale luidsprekers aan op de High Level Out van de actieve basluidspreker. Via de op de achterzijde geplaatste volumeregeling stel je eenvoudig het basisvolume van de subwoofer in. Het frequentiebereik van de basluidspreker loopt van 20Hz tot 200Hz. De kantelfrequentie is instelbaar zodat je deze actieve subwoofer optimaal kunt laten samenspelen met je bestaande hifi luidsprekers.

Deze actieve hifi subwoofer is ideaal als ondersteuning van een bestaande luidspreker installatie of bijvoorbeeld als extra basluidspreker voor je TV.


Kenmerken Actief systeem - 200W max. 25cm (10") Subwoofer Luidspreker. Naar beneden gerichte subwoofer. Zwaar chassis voor een helder basgeluid. Fase-instelling. Basreflex ontwerp. Instelbare kantelfrequentie voor een optimale geluidskwaliteit.
Specificatie Woofer: 10" / 25cm. Voeding: 230Vac, 50Hz. Maximaal vermogen: 200W. Gevoeligheid: 88db +/-2dB. Luidsprekerimpedantie: 4 Ohm. Frequentiebereik: 20Hz - 200Hz.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 38 x 33 x 33cm. Gewicht: 10kg.

Fenton Thuis bioscoop speaker systeem - Walnoot - 5 delig

Een absolute must voor elke home cinema liefhebber, deze schitterende 5.0 speakerset van Fenton. De set bestaat uit twee 3-weg zuilluidsprekers, een 3-weg center luidspreker en twee 2-weg satellietluidsprekers met een totaal vermogen van 335W RMS. Door de uitgebalanceerde selectie van de vijf speakers bij elkaar is een geweldige home-cinema beleving gegarandeerd.

Door de hoge kwaliteit van de luidsprekers en de op de luidsprekers afgestemde behuizingen zorgt deze set voor een zeer goede klank karakteristiek. Dit alles zorgt voor een zeer goede geluidskwaliteit waardoor je niets meer van een concert of film hoeft te missen. De prachtig walnoot geleurde luidsprekers zijn eenvoudig aan te sluiten op je surround sound versterker. De twee satellietluidsprekers beschikken over een ophangbeugel en zijn daardoor prima geschikt voor eenvoudige wandmontage. De set wordt geleverd incl. kabels (4x 5 meter en 1x 2 meter).


Kenmerken Vermogen 335W RMS, 1150 watt maximaal. Satellietspeakers zijn geschikt voor wandmontage. Afneembare grills. Speakersvoorzien van klem aansluitingen. Strakke moderne look.
Specificaties Vermogen 335W RMS:. Max. vermogen 1150W. Frequentie bereik 80Hz - 20kHz. Impedantie 4 - 8 Ohm. Woofer 10 en 16 cm. Neodymium Tweeter.
Afmetingen en gewicht Afmetingen:
Front: 20 x 86 x 24cm. Center: 40.5 x 14.5 x 13cm. Rear: 15 x 23 x 14cm. . Gewicht per item:
Front: 7kg. Center: 2.1kg. Rear: 1.2kg.

SkyTronic 0.75mm2 Luidsprekerkabel, 10m

Eenvoudige luidspreker kabel voor kleine, vaste installaties. Rood / zwart polariteitsindicatie. Stevige PVC mantel.

Kenmerken

Rood / Zwart polariteitsindicatie.. Stevige PVC mantel. Levering in lengtes van 10m..

€ 379.00

Meerinformatie

Audio Hifi Thuisbioscoop Fenton
Product
 

Platenspeler met versterker, speakers en kabels. Complete set!

Ontdek (opnieuw) hoe mooi een plaat kan zijn.....

Vinyl is hot! Het zwarte goud is opnieuw uitgevonden en heeft een keiharde comeback gemaakt. Niet zo gek natuurlijk want het gevoel en het geluid van het opzetten en luisteren naar een plaat is niet te evenaren. En dat is nog niet alles, ook het zoeken naar dé plaat tussen al die andere platen in de platenzaak of op internet is eveneens een beleving op zich. Pak je oude hobby weer op of start met de verslaving van vinyl met deze complete set. Een Fenton RP105 platenspeler, AV-360 versterker, Fenton speakerset en natuurlijk de benodigde kabels zodat je na ontvangst direct aan de slag kunt. Omdat de versterker is voorzien van een USB en SD aansluiting kan je je digitale mp3 collectie ook op deze set afspelen. Zo ben je er zeker van dat je altijd voorzien bent van jouw favoriete muziek, digitaal of analoog..... jij kiest.

Ingebouwde speakers

Een handige feature van de platenspeler is dat deze ingebouwde speakers heeft. Wil je een keer ergens anders naar je platen luisteren, bijvoorbeeld op je balkon, in de tuin, bij vrienden of waar dan ook, dan heb je aan een simpel stopcontact voldoende. De ingebouwde speakers zorgen ervoor dat jij overal eenvoudig en snel kunt genieten van jouw favoriete artiest.


Platen en platenhoezen zijn kwetsbaar. Berg je platencollectie daarom veilig op in één (of een set) van onze handige platenkoffers.

Deze set bestaat uit:1x Fenton RP105 platenspeler in hout design met stereo speakers1x Fenton SHFB55B HiFi Boekenplank Luidspreker Set - 280W1x SkyTronic AV-360 USB/MP3 Versterker met afstandsbediening1x SkyTronic 0.75mm2 Luidsprekerkabel, 10m1x SkyTronic Audiokabel: 2x RCA - 2x RCA 1.2m

Hieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:


Fenton RP105 platenspeler in hout design met stereo speakers

De Fenton RP105, modern en retro in één behuizing

De Fenton RP105 platenspeler in hout design met stereo speakers is een perfecte combinatie van moderne techniek in een retro jasje. De RP105 is niet alleen een geweldige platenspeler met ingebouwde speakers, het is ook een converter voor het digitaliseren van je verzameling vinyl. Op de achterzijde bevindt zich een USB aansluiting waarmee de speler met de meegeleverde kabel op een computer kan worden aangesloten, tevens is dit ook de aansluiting voor de stroomvoorziening van de platenspeler. Met de meegeleverde software digitaliseer en converteer je je verzameling in een handomdraai naar mp3 formaat. Ideaal als je je collectie mee wilt nemen voor onderweg. Desondanks blijft het uitgangspunt natuurlijk dat de RP105 een eigentijdse platenspeler is waar je dan ook het een en ander van mag verwachten.

Fenton RP105 retro platenspeler in hout design finish


33 of 45 toeren

De RP105 is geschikt voor zowel singles als 12" platen. Voor singles wordt een hogere snelheid aangehouden (45 toeren) en dat is met deze RP105 simpel in te stellen. Met een simpele knop schakel je tussen 33⅓ & 45 toeren zodat je voor elke plaat de juiste snelheid hebt. Voor het draaien van singles wordt een adapter meegeleverd zodat het grote gat in het midden eenvoudig opgevuld kan worden.


Ingebouwde speakers

De LP of single die je met de RP105 afspeelt wil je natuurlijk ook horen, logisch. Hiervoor zijn twee mogelijkheden. Allereerst kan je de muziek horen via de ingebouwde speakers. Erg handig en behalve de USB stroomkabel heb je verder geen gedoe met aansluiten en dergelijke. Zo kan je hem ook eenvoudig mobiel gebruiken in bijvoorbeeld de tuin. Een andere optie is de RCA uitgang op de achterzijde. Met deze uitgang is het mogelijk om de speler via een kabel (niet meegeleverd) aan te sluiten op een stereo installatie. Zo geniet je van het geluid van vinyl maar dan uit je eigen speakers. Ook ideaal natuurlijk voor als je een vinylparty wilt houden en de ingebouwde speakers niet meer afdoende zijn.


Uniek vinyl geluid

Zo zie je maar, met de Fenton RP105 kan je alle kanten op waarbij het nostalgische gevoel en het unieke geluid van vinyl weer helemaal tot leven komt.

Let op!
De RP105 platenspeler wordt zonder netadapter geleverd.
Voor aansluiting op het stopcontact is een losse USB 230V netadapter nodig. Deze USB netadapters worden ook vaak meegeleverd met mobiele telefoons etc. en heb je wellicht al in huis.

Platen en platenhoezen zijn kwetsbaar. Berg je platencollectie daarom veilig op in één (of een set) van onze handige platenkoffers.


Kenmerken

Draaitafel met snaaraandrijving en incl. naald, element en adapter voor singles. Levering incl. software en USB kabel voor opname (mp3) via computer. Blauwe LED verlichting bij volumeknop. Ingebouwde stereo luidsprekers. Hoge kwaliteit behuizing in houtmotief. Lijnuitgang (RCA / tulp) voor aansluiting op geluidsinstallatie. Levering incl. stofkap.


Specificaties

Snelheid platenspeler: 33⅓ & 45 toeren. Afspelen van 7'', 10'' en 12'' LP's mogelijk. Uitgang: RCA. Aansluitspanning: USB aansluiting 5 Volt (230 Volt netadapter niet meegeleverd).


Minimale systeemeisen van de software

PC notebook of desktop met dual-core processor zoals Intel Centrino Duo, Core 2 Duo, of AMD equivalent, 2GB RAM geheugen. Besturingssysteem: Windows XP, Vista, 7, 8, of 10. Monitor: Minimum resolutie van 1024 x 768. Beschikbare USB poort.


Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 280 x 315 x 110mm. Gewicht: 1.6kg.

Fenton SHFB55B HiFi Boekenplank Luidspreker Set - 280W

De SHFB55B is een set van twee Fenton boekenplank luidsprekers volgens het beproefde 2-Weg systeem. De luidsprekerset is prima inpasbaar in een audio hifi installatie en laat zich ook moeiteloos opnemen in een 5.1 surround systeem. De 140 Watt luidsprekers bestaan uit een 5" basluidspreker en een 1" tweeter die gemonteerd zijn in een solide houten behuizing. De luidsprekers zijn ook geschikt voor de kleinere karaoke doeleinden of als monitorluidsprekers.


Kenmerken

Set van twee stuks. Maximaal 140W vermogen per speaker. 2-Weg systeem. 5" Basluidspreker en een 1" Tweeter. Multifunctioneel inzetbaar.


Specificaties

Basluidspreker: 5" / 13cm. Hogetonen luidspreker: 1" / 2,5cm. Maximaal vermogen: 140W per speaker. Impedantie: 6 Ohm. Frequentiebereik: 20Hz ~ 20kHz. Systeem: 2-Way. SPL @1W/1m: 88dB +/-3dB.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 16 x 19 x 28cm. Gewicht: 1.9kg.

SkyTronic AV-360 USB/MP3 Versterker met afstandsbediening

Deze kleine versterker van SkyTronic is van alle gemakken voorzien. Een ingebouwde MP3 speler voor het afspelen van muziek rechtstreeks vanaf een USB-stick of SD-kaart. Ingebouwde FM tuner voor het afstellen op je favoriete radio station en een lijn ingang voor het aansluiten van elke andere audiobron.

Ondanks het kleine formaat is dit dus toch wel een reus qua functionaliteit. Met een mooi verlichte volumeknop en LED indicaties voor de geselecteerde modi is deze versterker ook nog eens een lust voor het oog.


Kenmerken 2x 40W versterker. MP3-speler met USB-poort en SD-slot. Externe 12Vdc / 5A aansluiting. Uitgangsbeveiliging. Afstandsbediening (voor de MP3-speler). FM radio (87.5 - 108.5 MHz). Treble-/bass-/volumeregeling.
Specificaties Uitgangsvermogen 2x 40W. Impedantie 8~16 Ohms. Ingangs gevoeligheid:Lijn 0~2V / 47kohm. Aansluitspanning 220-240Vac/50Hz // 12Vc-5A.
Levering 1x Versterker. 1x Afstandsbediening. Handleiding.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 145 x 160 x 55mm. Gewicht ca. 950gr.

SkyTronic 0.75mm2 Luidsprekerkabel, 10m

Eenvoudige luidspreker kabel voor kleine, vaste installaties. Rood / zwart polariteitsindicatie. Stevige PVC mantel.

Kenmerken

Rood / Zwart polariteitsindicatie.. Stevige PVC mantel. Levering in lengtes van 10m..

SkyTronic Audiokabel: 2x RCA - 2x RCA 1.2m

1.2 meter RCA / Tulp kabel. Stereo 2 x RCA / Tulp naar 2 x RCA / Tulp.

€ 119.00

Meerinformatie

Audio Hifi Stereotorens Fenton
Product
 

OneConcept V 12 Stereoset met Bluetooth, USB SD MP3, CD en AUX Wit

Perfect voor huiskamer, keuken, slaapkamer, hobbykamer, etc. etc. Deze compacte OneConcept V-12 stereoset met Bluetooth, USB/SD MP3 speler, CD speler, Radio en AUX ingang is een ware alleskunner in een elegant design. Door de vele mogelijkheden heb je altijd wel een mogelijkheid om je favoriete muziek uit de speakers van deze set te kunnen horen. De afspeelunit wordt geleverd met een standaard die de set een exclusieve uitstraling geeft. Indien gewenst kan deze unit ook, net als de afneembare 30Watt RMS (120Watt max) speakers, aan de muur opgehangen worden voor nog meer exclusiviteit. De set is afgewerkt met een witte pianolak finish en wordt geleverd inclusief een afstandsbediening voor optimaal gebruikersgemak bij het afspelen van een CD of het afspelen vanaf een USB stick of SD kaart.

Het mooie aan deze OneConcept V-12 stereoset zijn de vele mogelijkheden voor het verbinden van externe apparatuur. Via de ingebouwde Bluetooth module is het mogelijk om je telefoon of tablet draadloos te verbinden met deze set zodat je je muziek draadloos kan streamen. Met de ingebouwde USB/SD speler kan je je favoriete MP3 muziek eenvoudig afspelen vanaf een USB stick of SD kaart. Heb je nog CD's? Geen probleem want ondanks zijn minimale afmetingen is het afspelen van een CD ook geen enkel probleem. Als laatste mag natuurlijk een radio niet ontbreken welke ook ingebouwd is in deze set. Met de AUX ingang is het mogelijk om een externe bron aan te sluiten op deze set zoals bijvoorbeeld een DVD speler (geen platenspeler). Mogelijkheden genoeg dus!

De stereoset is voorzien van een klok met alarmfunctie dus verslapen of het aanbranden van eten is verleden tijd. Een extra goede reden om deze V12 set te gebruiken in je keuken of slaapkamer.

Let op: De OneConcept V-12 is niet voorzien van een externe radio antenne aansluiting. De antenne voor de radio is reeds aanwezig op het toestel. Het is daarom niet mogelijk om de set op de kabel aan te sluiten.

Kenmerken

Eenvoudig in gebruik en ruimtebesparend. Geschikt voor wandmontage. Bluetooth. USB/SD MP3 speler. CD speler met MP3 afspeelmogelijkheid. Repeat en programmeer functie. FM/AM tuner en 3,5mm jack AUX ingang. Ingebouwde klok met alarmfunctie (CD, radio of alarm). LCD display met blauwe verlichting. 3,5mm jack hoofdtelefoon aansluiting. Prachtige en elegante witte piano lak finish. Compleet geleverd, incl afstandsbediening (voor bediening van CD, USB & SD speler).


Specificaties

2x 30Watt RMS (120Watt max). FAT16 en FAT32 USB ondersteuning. 3,5mm jack hoofdtelefoon aansluiting. CD speler geschikt voor CD, CD-R, CD-RW en MP3. Handmatige radio afstemming. Aansluitspanning 230V/50Hz.


Levering

1x stereoset met standaard incl. 2 afneembare speakers. 1x afstandsbediening. 1x handleiding.


Afmetingen en gewicht

Afmetingen afspeelunit op standaard: 26,5 x 22,5 x 14 cm. Afmetingen enkele luidspreker: 11 x 18 x 6 cm. Gewicht afspeelunit: 1,04 kg. Gewicht enkele luidspreker: 280 g.

€ 79.00

Meerinformatie

Audio Hifi Stereotorens OneConcept
Product
 

OneConcept V 12 Stereoset met USB SD MP3, CD en AUX Zwart

Design, elegantie, gemak, ruimtebesparend, eenvoudig en toch uitgebreid. Dat zijn enkele woorden om deze OneConcept V-12 stereoset te omschrijven. Een perfecte set die in bijna elke ruimte van het huis toepasbaar is. Compleet geleverd en geschikt voor montage aan de muur. De zwarte kleur in piano lak finish geeft deze set een prachtige look waardoor de set in geen enkele ruimte zal misstaan. Uiteraard is deze set voorzien van een afstandsbediening voor optimaal gebruikersgemak bij het afspelen van een CD of het afspelen vanaf een USB stick of SD kaart.


Uitgebreid

De OneConcept V-12 stereoset is voorzien van alle gemakken waar tegenwoordig behoefte aan is. Zo kunt u uw favoriete muziek afspelen vanaf USB stick of SD kaart met de ingebouwde MP3 speler. Daarnaast is de OneConcept V-12 voorzien van een CD speler die ook aan alle wensen op het gebied van cd's voldoet. Deze CD speler is ook geschikt voor het afspelen van MP3 cd's. Uiteraard ontbreekt een FM/AM tuner niet zodat u kunt genieten van uw favoriete radiozender en uiteraard kunt u uw smartphone, laptop of MP3 speler eenvoudig op de V-12 aansluiten door middel van de AUX ingang. Wat u ook wilt beluisteren, de OneConcept V-12 maakt het mogelijk.
Naast al deze uitgebreide mogelijkheden is de OneConcept V-12 ook voorzien van een klok met alarm functie. Dit maakt de set ook perfect voor gebruik in de slaapkamer of in de keuken. U verslaapt u nooit meer en uw eten hoeft ook nooit meer aan te branden.


Installatie

Naast de vele gebruikersmogelijkheden is de OneConcept V-12 ook erg makkelijk te plaatsen. De V-12 wordt geleverd met een mooie voet zodat deze makkelijk op een kastje of op het aanrecht te plaatsen is. Daarnaast is de V-12 zo ontworpen dat deze ook eenvoudig aan de muur kan worden gehangen, een ideale ruimtebesparende oplossing. De meegeleverde speakers van 30Watt RMS (120Watt max) kunnen vastgezet worden aan de afspeelunit maar kunnen ook eenvoudig losgemaakt worden zodat ze elders geplaatst kunnen worden. Door deze uitgebreide mogelijkheden is de V-12 in bijna elke ruimte van het huis inzetbaar.

Makkelijk, uitgebreid en ruimtebesparend en dat alles in een zéér elegante zwarte behuizing. Een lust voor het oog én het oor en kinderlijk eenvoudig in gebruik. Met de OneConcept V-12 haalt u een van de meest veelzijdige stereosets in huis die er op dit moment leverbaar is. En dat alles voor een ongelooflijk lage prijs.

Let op: De OneConcept V-12 is niet voorzien van een externe radio antenne aansluiting. De antenne voor de radio is reeds aanwezig op het toestel. Het is daarom niet mogelijk om de set op de kabel aan te sluiten.


Kenmerken

Eenvoudig in gebruik en ruimtebesparend. Geschikt voor wandmontage. USB/SD MP3 speler. CD speler met MP3 afspeelmogelijkheid. Repeat en programmeer functie. FM/AM tuner en 3,5mm jack AUX ingang. Ingebouwde klok met alarmfunctie (CD, radio of alarm). LCD display met blauwe verlichting. 3,5mm jack hoofdtelefoon aansluiting. Prachtige en elegante zwarte piano lak finish. Compleet geleverd, incl afstandsbediening (voor bediening van CD, USB & SD speler).


Specificaties

2x 30Watt RMS (120Watt max). FAT16 en FAT32 USB ondersteuning. 3,5mm jack hoofdtelefoon aansluiting. CD speler geschikt voor CD, CD-R, CD-RW en MP3. Batterij back-up voor klok (2x AA). Aansluitspanning 230V/50Hz.


Levering

1x stereoset incl. 2 speakers. 1x afstandsbediening. 1x handleiding.


Afmetingen en gewicht

Afmetingen afspeelunit op standaard: 26,5 x 22,5 x 14 cm. Afmetingen enkele luidspreker: 11 x 18 x 6 cm. Gewicht afspeelunit: 1,04 kg. Gewicht enkele luidspreker: 280 g.

€ 59.90

Meerinformatie

Audio Hifi Stereotorens OneConcept
Product
 

Auna draagbare digitale DAB en FM radio met alarm en timer

Digitale technologie in retro jasje

Met deze draagbare digitale DAB+ en FM radio van Auna ben je overal verzekerd van optimaal luistergenot. Door de mogelijkheid om de radio op batterijen te laten weten kan hij overal gebruikt worden zonder noodzaak voor netstroom. De radio is voorzien van een DAB, DAB+ en FM tuner zodat je nooit meer iets hoeft te missen van je favoriete radiostation. De ingebouwde wekker / alarm functie en sleeptimer zorgen ervoor dat deze Auna radio ook prima gebruikt kan worden in de slaapkamer. Door het slanke design kan hij makkelijk op een nachtkastje geplaatst worden maar het biedt ook mogelijkheden voor plaatsing op een plankje in een werkplaats of op kantoor.

Display

De Auna digitale radio is voorzien van een handig display. Hierop is niet alleen te zien welke zender of frequentie gekozen is maar ook de eventueel aanwezige RDS informatie van de betreffende zender wordt op dit display weergegeven. Ook voor het instellen van de radio is het dispay een handig hulpmiddel zodat instellen een fluitje van een cent is.

Geluid

Door de ingebouwde breedband speakers voorziet de radio je van een heerlijk dynamisch geluid zodat je urenlang kunt genieten van je favoriete radiozender. De op de achterkant aanwezige hoofdtelefoonaansluiting zorgt ervoor dat je ook in de nachtelijke uurtjes kunt blijven genieten zonder een ander tot last te zijn. Een bijkomend voordeel van deze hoofdtelefoonaansluiting is dat hij hiermee ook aangesloten kan worden op een Hifi stereo installatie. Op die manier kan een standaard installatie opgewardeerd worden naar een DAB / DAB+ installatie.

Kenmerken

Zwarte retro radio met DAB, DAB+ en FM radio. Ingebouwde luidsprekers. Duo alarmfunctie via alarmtoon of radio. Dimbaar LCD display. Weergave van tijd en datum. Telescoopantenne voor radio. Automatisch of handmatig zenders zoeken. Eenvoudige bediening.

Specificaties

10 voorkeuzezenders. Werking via netspanning of batterijen. 3,5mm jack aansluiting voor hoofdtelefoon. Hoofdtelefoonaansluiting ook geschikt als lijnuitgang. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz. Batterijen: 4x AA (penlite).

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 23 x 14,5 x 12,5cm. Gewicht: 1.2kg.

€ 69.00

Meerinformatie

Audio Hifi Stereotorens Auna
Product
 

SkyTec witte 75W Luidsprekers met montagebeugel

Compact uitgevoerde, hoog vermogen 2-weg stereo speakerset. Door de goede geluidsweergave zijn deze speakers zeer geschikt voor o.a. HiFi en surround toepassingen thuis. Tevens zijn deze speakers zeer geschikt als achtergrondluidsprekers in de horeca.

Door het compacte design van deze luidsprekers zijn ze overal inzetbaar, geleverd inclusief montage beugels voor bevestiging aan de muur of wand.


Kenmerken Voorzien van schroefterminals. 4" Woofer met PP conus (10 cm). 3/4" polycarbonaat tweeter (2 cm). Geleverd inclusief montage beugels. Levering per paar.
Specificaties SPL @ 1W/1m 89dB. Impedantie 8 Ohm. Maximaal vermogen 75W. Frequentie bereik 70Hz ~ 20kHz. Compact design met 2-weg systeem. 75W Vermogen met 89dB SPL.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 210 x 160 x 150mm. Gewicht per set 3.5kg.

€ 34.00

Meerinformatie

Audio Hifi HiFi luidsprekers SkyTec
Product
 

Fenton SHFP800 4 weg luidspreker 350W voor o.a. Home Cinema

Fenton SHFP800, stijlvolle Hifi luidspreker voor thuis

De Fenton SHFP800 is een stijlvolle en extravagante pyramide vormige Hifi luidspreker voor gebruik in Home Hifi en Home Cinema toepassingen. De SHFP800 is een 4-weg luidspreker met een max. vermogen van 350W. Door de dubbele bass reflex poorten aan de onderzijde worden de lage frequenties extra versterkt voor een nóg betere luisterervaring. Dit maakt de SHFP800 niet alleen geschikt voor muziek maar ook voor films of games.

4-weg systeem

Bij de SHFP800 wordt het inkomende signaal vanuit een versterker verdeeld over 4 luidsprekers, te weten: 

Een 10" subwoofer voor de allerlaagste tonen (bassen). Een 8" woofer voor de lage midden tonen. Een 5" midrange voor de midden tonen. Een 1" tweeter voor de hoge tonen.

Door het signaal op deze manier te splitsen weet de SHFP800 een zeer rustig en strak klankbeeld te realiseren. Dit maakt de speaker perfect voor allerlei toepassingen qua muziek, film, gamen of een combinatie hiervan. Je zult je werkelijk verbazen over de prijs/kwaliteit verhouding van deze speaker.

Behuizing

De behuizing / kast van de SHFP800 is afgewerkt met zwart fineer zodat de speaker in elk interieur zal passen. Voor een nette afwerking en voor bescherming van de luidsprekers wordt de speaker geleverd met een frontpaneel met geluidsdoorlatende stof. Omdat het paneel afneembaar is kan het uiterlijk van de speaker aangepast worden tussen stijlvol en stoer. Voor het aansluiten op een versterker is aan de achterzijde een terminal met draaiklemmen geplaatst. Er zijn daarom geen stekkers nodig voor het aansluiten van de speakerkabel. Enkel de beide aders een klein stukje strippen is voldoende voor een betrouwbare connectie.

Geniet in stijl van jouw favoriete muziek, film of game met de Fenton SHFP800 speaker. Een opvallende speaker met een klank die net zo goed is als dat het uiterlijk markant is.


Kenmerken

Opvallende speaker met pyramide vormige behuizing. Dubbele bass reflex behuizing. 4-Weg systeem voor uitmuntende klankeigenschappen. Breed frequentie bereik. Uitstekende geluidsweergave met heldere bass. Afneembaar frontpaneel. Ontwerp en technologie in één. Levering per stuk.

Specificaties

Max. vermogen: 350W. Frequentiebereik: 20Hz - 20kHz. Impedantie: 6 Ohm. SPL @ 1W/1: 88dB. SPL max: 112.6dB. Speakers:. Subwoofer: 10". Woofer: 8". Middentoner: 5". Tweeter: 1".

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 250 x 450 x 905mm. Gewicht: 9.9kg.

€ 85.90

Meerinformatie

Audio Hifi HiFi luidsprekers Fenton
Product
 

OneConcept V 12 Stereoset met USB SD MP3, CD en AUX Wit

Design, elegantie, gemak, ruimtebesparend, eenvoudig en toch uitgebreid. Dat zijn enkele woorden om deze OneConcept V-12 stereoset te omschrijven. Een perfecte set die in bijna elke ruimte van het huis toepasbaar is. Compleet geleverd en geschikt voor montage aan de muur. De witte kleur in pianolak finish geeft deze set een prachtige look waardoor de set in geen enkele ruimte zal misstaan. Uiteraard is deze set voorzien van een afstandsbediening voor optimaal gebruikersgemak bij het afspelen van een CD of het afspelen vanaf een USB stick of SD kaart.


Uitgebreid

De OneConcept V-12 stereoset is voorzien van alle gemakken waar tegenwoordig behoefte aan is. Zo kun je je favoriete muziek afspelen vanaf USB stick of SD kaart met de ingebouwde MP3 speler. Daarnaast is de OneConcept V-12 voorzien van een CD speler die ook aan alle wensen op het gebied van cd's voldoet. Deze CD speler is ook geschikt voor het afspelen van MP3 cd's. Uiteraard ontbreekt een FM/AM tuner niet zodat je kunt genieten van je favoriete radiozender en uiteraard kun je je smartphone, laptop of MP3 speler eenvoudig op de V-12 aansluiten door middel van de AUX ingang. Wat je ook wilt beluisteren, de OneConcept V-12 maakt het mogelijk.
Naast al deze uitgebreide mogelijkheden is de OneConcept V-12 ook voorzien van een klok met alarm functie. Dit maakt de set ook perfect voor gebruik in de slaapkamer of in de keuken. Je verslaapt je nooit meer en je eten hoeft ook nooit meer aan te branden.


Installatie

Naast de vele gebruikersmogelijkheden is de OneConcept V-12 ook erg makkelijk te plaatsen. De V-12 wordt geleverd met een mooie voet zodat deze makkelijk op een kastje of op het aanrecht te plaatsen is. Daarnaast is de V-12 zo ontworpen dat deze ook eenvoudig aan de muur kan worden gehangen, een ideale ruimtebesparende oplossing. De meegeleverde speakers van 30Watt RMS (120Watt max) kunnen vastgezet worden aan de afspeelunit maar kunnen ook eenvoudig losgemaakt worden zodat ze elders geplaatst kunnen worden. Door deze uitgebreide mogelijkheden is de V-12 in bijna elke ruimte van het huis inzetbaar.

Makkelijk, uitgebreid en ruimtebesparend en dat alles in een zéér elegante witte behuizing. Een lust voor het oog én het oor en kinderlijk eenvoudig in gebruik. Met de OneConcept V-12 haal je een van de meest veelzijdige stereosets in huis die er op dit moment leverbaar is. En dat alles voor een ongelooflijk lage prijs.

Let op: De OneConcept V-12 is niet voorzien van een externe radio antenne aansluiting. De antenne voor de radio is reeds aanwezig op het toestel. Het is daarom niet mogelijk om de set op de kabel aan te sluiten.


Kenmerken Eenvoudig in gebruik en ruimtebesparend. Geschikt voor wandmontage. USB/SD MP3 speler. CD speler met MP3 afspeelmogelijkheid. Repeat en programmeer functie. FM/AM tuner en 3,5mm jack AUX ingang. Ingebouwde klok met alarmfunctie (CD, radio of alarm). LCD display met blauwe verlichting. 3,5mm jack hoofdtelefoon aansluiting. Prachtige en elegante witte piano lak finish. Compleet geleverd, incl afstandsbediening (voor bediening van CD, USB & SD speler).
Specificaties 2x 30Watt RMS (120Watt max). FAT16 en FAT32 USB ondersteuning. 3,5mm jack hoofdtelefoon aansluiting. CD speler geschikt voor CD, CD-R, CD-RW en MP3. Handmatige radio afstemming. Batterij back-up voor klok (2x AA). Aansluitspanning 230V/50Hz.
Afmetingen en gewicht Afmetingen afspeelunit op standaard: 26,5 x 22,5 x 14 cm. Afmetingen enkele luidspreker: 11 x 18 x 6 cm. Gewicht afspeelunit: 1,04 kg. Gewicht enkele luidspreker: 280 g.

€ 59.90

Meerinformatie

Audio Hifi Stereotorens OneConcept
Product
 

Power Dynamics BGB50 witte Bluetooth speakerset voor binnen en buiten 100W

Geniet binnen of buiten van jouw favoriete muziek met de Power Dynamics BGB50 Bluetooth speakerset

Of je nou in je hobbykamer of werkkamer wat muziek wilt hebben of juist lekker buiten op het terras of op het balkon, met de Power Dynamics BGB50 witte Bluetooth speakerset voor binnen en buiten zit je altijd goed. Deze 100W speakerset is compleet en kan na ontvangst direct worden aangesloten en geïnstalleerd. De set wordt namelijk geleverd inclusief een verbindingskabel (± 5 meter) en beugels voor het ophangen van de speakers. Het aansluiten van de set is kinderspel en behelst slechts het aansluiten van 2 kabels. Door de IP54 rating kan deze set blijvend buiten geïnstalleerd worden. 

Actief / Passief

De BGB50 set is een set van een actieve en passieve speaker. De actieve speaker is voorzien van een ingebouwde versterker. Deze speaker wordt met de meegeleverde adapter op het stopcontact aangesloten. De andere speaker, de passieve speaker, wordt met behulp van de meegeleverde luidsprekerkabel (5 meter) op de actieve aangesloten. Nadat dit gedaan is is de set klaar voor gebruik, simpel toch?

Bluetooth

De BGB50 speakerset is een Bluetooth speakerset. Zodra alles is aangesloten kan de speakerset draadloos verbonden worden met bijvoorbeeld een telefoon of tablet. Nadat de verbinding is gemaakt wordt muziek die op het gekoppelde apparaat wordt afgespeeld (YoutTube, Spotify, radio app, etc.) draadloos naar de speakerset gestreamd waardoor je telefoon of tablet als het ware fungeert als een afstandsbediening. Via je telefoon of tablet bepaal je wat je hoort en stel je ook het volume in.

2-weg systeem met bass reflex

De Power Dynamics BGB50 speakers zijn 2-weg speakers. Dit wil zeggen dat het geluid verdeeld wordt over een woofer (5,25") en een tweeter (3/4"). Door het geluid op deze manier te verdelen wordt een betere klank verkregen. Om ook de lage tonen (bassen) zo goed mogelijk weer te geven zijn de speakers voorzien van een bass reflex poort. Hierdoor worden de lage tonen extra versterkt voor een betere weergave.


Kenmerken

Set bestaande uit een actieve en een passieve speaker. 2-weg basreflex-systeem met crossover-netwerk. Bluetooth technologie voor draadloze audio streaming. Ingebouwde stereo versterker. Levering als set incl. montagebeugels, voedingsadapter en speakerkabel (5 meter).

Specificaties

Kleur: Wit. Vermogen: 2x 50W
. Vermogen RMS: 2x 30W. Frequentiebereik: 80Hz - 20kHz. SPL @ 1W/1m: 88dB. Woofer: 5.25". Tweeter: 3/4" Silk dome. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 245 x 185 x 160mm. Gewicht: 4.9kg.

€ 109.90

Meerinformatie

Audio Hifi Installatie speakers Power Dynamics
Product
 

Power Dynamics FCS6 witte Low Profile plafondspeaker 6,5 100V 8 Ohm

Power Dynamics FCS6 plafondspeaker, geweldig geluid en een strakke afwerking

De Power Dynamics FCS6 is een witte 6.5" coaxiale low profile plafondspeaker die bij uitstek geschikt is voor montage in ruimtes waar een hoogwaardig systeem gewenst is. De speaker kenmerkt zich niet alleen door de uitmuntende geluidskwaliteit maar zorgen ook voor een uiterst strakke afwerking. De FSC6 is een low profile speaker wat wil zeggen dat deze na montage niet enorm uitsteekt of opvalt. Tevens is de speaker niet voorzien van een merk of logo wat de afwerking en het aanzicht ten goede komt. De FCS6 is dan ook ideaal voor ruimtes waar een goed geluid en een strakke afwerking gewenst is.

100V en 8 Ohm

De FCS6 is geschikt voor gebruik in een conventioneel en 100V systeem zodat je er alle kanten mee op kunt. Voor de installatie van weinig speaker (in de meeste gevallen max. 4 speakers) en korte luidsprekerkabels kan gekozen worden voor een conventionele versterker. Voor grotere systemen met meerdere speakers en eventueel ook lange speakerkabels is de 100V optie ideaal. Door gebruik te maken van een 100V versterker kunnen meerdere speakers zonder problemen met elkaar doorgelust worden en zijn lange speakerkabels geen enkel probleem. Voor meer informatie over 100V of een offerte op maat kan er uiteraard contact worden opgenomen met onze klantenservice.


Kenmerken

Magnetische stalen grille voor een nette en strakke afwerking. Hoog vermogen plafondspeaker. 2-Weg coaxiale speaker. Voor 100V of 8 Ohm toepassing. Levering per stuk.

Kenmerken

Vermogen (8 Ohm): 120W. Vermogen RMS (8 Ohm): 30W. 100V vermogentappings: 7.5, 15 & 30W. Frequentiebereik: 70Hz - 20kHz. Woofer: 6.5". Tweeter: 1" silk dome. SPL @ 1W/1m: 88dB. Inbouwdiameter: 202mm. Inbouwdiepte: 100mm.

Afmetingen en gewicht:

Afmetingen: 242 x 242 x 100mm
. Gewicht: 0.9kg.

€ 45.00

Meerinformatie

Audio Hifi Installatie speakers Power Dynamics
Product
 

Power Dynamics Bluetooth en WiFi WS40A speakerset 200W 4 wit

Power Dynamics WS40A Bluetooth en WiFi luidsprekerset, de nieuwe generatie luidsprekers....

De Power Dynamics WS40A WiFi speakerset is de perfecte set voor thuis- of bedrijfsinstallaties. Combineer meerdere sets in dezelfde ruimte of juist in verschillende ruimtes en bedien alles simpel vanaf je telefoon of tablet. De enige voorwaarde is dat alles zich in hetzelfde WiFi netwerk bevindt, inden dat het geval is ben je heer en meester over wat je wilt horen en zijn de mogelijkheden eindeloos. De speakers zijn IP55 gecetificeerd wat wil zeggen dat ze ook buiten (onder een afdak) of in de badkamer gebruikt kunnen worden. De set wordt geleverd inclusief (muur)beugels zodat ze makkelijk aan een plafond of wand te bevestigen zijn.

App

De Power Dynamics WS40A speakerset wordt aangestuurd door middel van de Müzo player app die gratis is te downloaden. Na installatie van de app voeg je eenvoudig een of meerdere speakersets toe waarna je vervolgens aangeeft wat je op welke set wilt horen. Radio, Spotify, etc. het is allemaal mogelijk. Hang een set op in de woonkamer en luister daar naar de radio terwijl je in de hobby- of badkamer luistert naar Spotify of juist ook naar hetzelfde radiostation. De WS40A maakt het allemaal mogelijk. In de app kan voor elke set een eigen naam ingegeven worden om zo, bij meerdere sets, de sets uit elkaar te kunnen houden. Namen als 'woonkamer' of 'keuken' zijn zelf in te geven om alles overzichtelijk te houden. Naast de Müzo player app kunnen de speakers ook via de meegeleverde afstandsbediening bediend worden.

Vermogen

De WS40A speakerset heeft een vermogen van 200W, voldoende vermogen dus om de set voor meer dan alleen een zacht achtergrond muziekje te gebruiken. Van de set is één speaker actief wat wil zeggen dat hier alle electronica en de versterker is ingebouwd. De andere speaker is passief en wordt met een gewone luidsprekerkabel met de actieve speaker verbonden.

Bluetooth

Naast WiFi is de WS40A ook voorzien van Bluetooth. Maak een draadloze verbinding met een telefoon, tablet, etc. en muziek die op het gekoppelde apparaat wordt afgespeeld is hoorbaar via de speakers. Dit maakt de mogelijkheden voor het gebruik van deze Power Dynamics WS40A speakerset vrijwel eindeloos.

Kenmerken

WiFi-aansluiting voor multi-room set-up. Bluetooth voor draadloze audio streaming. IP55 beschermingsklasse, ook buiten of in de badkamer te gebruiken. 2-weg luidsprekersysteem, 200W. Levering per set. Bevestigingsbeugels meegeleverd. Inclusief afstandsbediening.

Specificaties

Vermogen: 2x 100W. RMS vermogen: 2x 25W. Frequentiebereik: 100Hz - 20kHz. SPL @ 1W / 1m: 87dB. Woofer: 4". Tweeter: 1/2" Mylar dome. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 155 x 150 x 215mm. Gewicht: 3kg.

€ 139.00

Meerinformatie

Audio Hifi Installatie speakers Power Dynamics
Product
 

Fenton Stereo set met Platenspeler, mp3 speler en Speakers

Analoog en digitaal ontmoeten elkaar met deze stereo set

Met deze Fenton stereo set met platenspeler, mp3 speler en speakers ben je direct klaar voor het afspelen van platen maar ook voor het afspelen van jouw mp3 muziek. Met de Fenton RP120 platenspeler afgewerkt met een schitterende hoogglans pianolak finish speel je je platen zonder problemen af. Het geluid komt hierbij uit de meegeleverde Fenton speakerset die elk muzikaal detail perfect weten weer te geven. De gehele set is voorzien van kabels dus je kunt er direct mee aan de slag. Omdat de versterker een ingebouwde USB/SD mp3 speler heeft is het ook mogelijk om mp3 bestanden rechtstreeks vanaf een USB stick of SD kaart af te spelen. Zo hoef je je niet te beperken tot je verzameling vinyl van vroeger maar kan je ook je digitale collectie blijven gebruiken voor wanneer je geen gedoe wilt met het omdraaien van platen e.d. 

Platen, mp3 en meer

Naast platen of singles en mp3 muziek vanaf een USB stick of SD kaart wordt de set ook geleverd met een audiokabel om een externe bron zoals een telefoon, tablet, pc of mp3 speler aan te kunnen sluiten. Zo wordt de set ook nog eens geschikt voor YouTube, Spotify, iTunes, etc. Al met al kan je met deze set alle kanten op om jouw favoriete muziek te luisteren.

Karaoke

Deze Fenton stereo set biedt meer dan alleen luisterplezier. Omdat de versterker is voorzien van 2 microfooningangen is het ook mogelijk om de set voor karaoke te gebruiken. Neem je favoriete nummer vanaf een LP, single, USB stick, SD kaart of via Spotify, YouTube, etc. en zing naar hartelust mee! Met het ingebouwde echo effect waan je jezelf een echte zanger of zangeres!

Platen en platenhoezen zijn kwetsbaar. Berg je platencollectie daarom veilig op in één (of een set) van onze handige platenkoffers.

Deze set bestaat uit:1x Fenton RP120 platenspeler met zwart/chroom pianolak afwerking1x SkyTronic stereo karaoke en HiFi versterker 100W met USB / SD mp3 speler1x Fenton SHFB658B boekenplank luidsprekers 5" - Zwart (Set)1x SkyTronic 0.75mm2 Luidsprekerkabel, 10m1x SkyTronic Audiokabel: 2x RCA / Tulp - 1x 3.5mm Jack 1.5m1x SkyTronic Audiokabel: 2x RCA - 2x RCA 1.2m

Hieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:


Fenton RP120 platenspeler met zwart/chroom pianolak afwerking

De Fenton RP120 platenspeler, voor de moderne vinyl liefhebber

Modern, klassiek, strak, stijlvol, glanzend.... zomaar enkele woorden om de Fenton RP120 platenspeler te omschrijven. Een platenspeler die niet misstaat in een modern interieur die met zijn zwarte hoogglans pianolak finish en chromen details het hart van de moderne vinyl liefhebber sneller doet kloppen. En vinyl is weer helemaal terug van weggeweest dus waarom zou je jezelf het plezier en genot van het draaien van een plaat ontnemen? Haal het stof van je (bijna) vergeten collectie LP's en ga terug in de tijd met de Fenton RP120 platenspeler.

RP120, de draaitafel voor de moderne liefhebber van vinyl

Strak modern design

De Fenton RP120 is niet enkel een platenspeler met een strak design. Het is een hoogwaardig stukje techniek met o.a. een automatische stop. Met deze handige functie wordt de draaitafel stil gezet aan het einde van een plaat. Onnodig lang doordraaien met onnodige slijtage van de naald wordt hierdoor voorkomen. Ook is de RP120 geschikt voor het afspelen van verschillende formaten zoals de 7'', 10'' en 12'' LP's. Uiteraard beschikt hij over een instelbaar toerental (33⅓, 45 en 78) zodat singles en oudere grammofoonplaten ook zonder problemen afgespeeld kunnen worden. Voor de 45 toeren singles wordt een puck / adapter meegeleverd welke nodig is in verband met het grote gat in het midden.

RCA uitgang voor aansluiting op geluidsinstallatie

De Fenton RP120 kan eenvoudig met de meegeleverde RCA kabel op een bestaande geluidsinstallatie worden aangesloten. In tegenstelling tot de oudere platenspelers is het hierbij niet nodig om een apart 'phono' ingang op de versterker te hebben. Het signaal uit de RP120 hoeft namelijk niet voorversterkt te worden waardoor hij direct op een AUX of lijningang van een versterker aangesloten kan worden. Tevens beschikt de speler over een USB aansluiting waarmee het mogelijk is om de speler aan te sluiten op een computer of laptop. Met behulp van de meegeleverde kabel en software kunnen platen eenvoudig gedigitaliseerd en geconverteerd worden naar mp3 formaat. Ideaal om je favoriete album ook in bijvoorbeeld de auto te kunnen luisteren.

Ga terug in de tijd, maar wel in stijl, met de Fenton RP120 platenspeler.

Platen en platenhoezen zijn kwetsbaar. Berg je platencollectie daarom veilig op in één (of een set) van onze handige platenkoffers.


Kenmerken

Draaitafel met snaaraandrijving en incl. naald, element en adapter voor singles. Automatische stop aan het eind van een plaat (aan / uit schakelbaar). Levering incl. software en USB kabel voor opname (mp3) via computer. Hoge kwaliteit behuizing met strakke hoogglans pianolak finish. Lijnuitgang (RCA / tulp) voor aansluiting op geluidsinstallatie. Schokabsorberende poten. Levering incl. RCA kabel.


Specificaties

Snelheid platenspeler: 33⅓, 45 en 78 toeren. Afspelen van 7'', 10'' en 12'' LP's mogelijk. Lijnuitgang: RCA. Aansluitspanning: 5Vdc / 1000mA (netadapter meegeleverd).


Minimale systeemeisen van de software

PC notebook of desktop met dual-core processor zoals Intel Centrino Duo, Core 2 Duo, of AMD equivalent, 2GB RAM geheugen. Besturingssysteem: Windows XP, Vista, 7, 8, of 10. Monitor: Minimum resolutie van 1024 x 768. Beschikbare USB poort.


Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 245 x 290 x 85mm. Gewicht: 1.3kg.

SkyTronic stereo karaoke en HiFi versterker 100W met USB / SD mp3 speler

Compacte 100W stereo karaoke versterker met twee microfooningangen, USB / SD ingang voor het afspelen van MP3 muziekbestanden vanaf een USB stick of SD kaart en twee lijningangen (AUX ingangen) voor een externe CD of DVD speler, tuner, computer, etc. Voor het aansluiten van de luidsprekerkabels zijn schroefterminals aanwezig zodat er geen stekkers of connectoren nodig zijn.

De versterker is voorzien van 2 microfooningangen met een regelbare echo. De microfoonsignalen kunnen in toon en volume geregeld worden. Voor het algehele geluid is een hoge en lage tonenregeling aanwezig voor een optimale geluidsinstelling.


Kenmerken

USB-poort & SD-slot voor MP3 weergave. 2-bands toon- en balans regeling. Regelbare echo. 2 Microfooningangen. MP3 Afstandsbediening.


Specificaties

Vermogen: 2 x 50W. Voeding: 230Vac, 50Hz. Impedantie: 8 Ohm. Lijningang: 500mV. Microfooningang: 2mV.


Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 95 x 250 x 240mm. Gewicht: 1,4 kg.

Fenton SHFB658B boekenplank luidsprekers 5" - Zwart (Set)

De Fenton SHFB658B is een moderne stereo speakerset met een 2-weg crossover. De speakers zijn uitgerust met een 5" woofer en een 1" tweeter voor een optimaal resulaat. De 2-weg technologie zorgt voor een fantastisch diepe bas terwijl de tweeter zorgt voor vloeiende overgangen van midden naar hoge frequenties. Door de formidabele geluidskwaliteit van de speakers zijn deze zeer geschikt voor home-cinema gebruik (films kijken) of voor het luisteren naar muziek. De speakers zijn voorzien van een afneembaar front met zwart geluidsdoorlatend doek. Het aansluiten van de speakerkabel gebeurt door middel van 2 klemterminals.


Kenmerken Speaker versie 5" woofer + 1" tweeter. 2-Weg technologie. Breed frequentiebereik. Formidabele geluidskwaliteit. Uitstekende klankkleur. Elegante behuizing. Geleverd als set van 2 speakers.
Specificaties Systeem 2-Way. Power Continue 2 x 120W. Crossover frequentie 65Hz - 20kHz. Impedantie 8 Ohm. SPL @ 1W/1m 86dB.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 280 x 175 x 177mm per speaker. Gewicht: 4.1kg.

SkyTronic 0.75mm2 Luidsprekerkabel, 10m

Eenvoudige luidspreker kabel voor kleine, vaste installaties. Rood / zwart polariteitsindicatie. Stevige PVC mantel.

Kenmerken

Rood / Zwart polariteitsindicatie.. Stevige PVC mantel. Levering in lengtes van 10m..

SkyTronic Audiokabel: 2x RCA / Tulp - 1x 3.5mm Jack 1.5m

Standaard 3.5mm Jack naar 2 x Tulp / RCA audio snoer.  Wordt ondermeer toegepast om computers, laptops, smartphones en andere geluidsbronnen aan te sluiten op een mengpaneel of versterker.

Kenmerken:

Kwaliteit audiosnoer. 2 x Tulp / RCA naar 3.5mm Jack. 1.5 meter.

SkyTronic Audiokabel: 2x RCA - 2x RCA 1.2m

1.2 meter RCA / Tulp kabel. Stereo 2 x RCA / Tulp naar 2 x RCA / Tulp.

€ 179.00

Meerinformatie

Audio Hifi Stereotorens Fenton
Product
 

Fenton Complete Stereo installatie met RP108B Platenspeler

Direct genieten van het zwarte goud met deze complete stereo installatie

Complete zwarte stereo installatie met RP108B platenspeler. Direct genieten van je oude verzameling vinyl? Het kan met deze veelzijdige stereo installatie. De installatie wordt compleet geleverd zodat je na ontvangst direct aan de slag kunt. Voor de volledigheid worden er extra audiokabels meegeleverd zodat je ook een telefoon, laptop, tablet, cd speler, etc. kunt aansluiten. Voor het aansluiten van de speakers wordt een rol van 10 meter kabel meegeleverd die naar wens in 2 stukken geknipt kan worden. De versterker beschikt over 2 microfooningangen waardoor het mogelijk is om mee te zingen met de muziek.

Het leuke van de platenspeler is dat deze ook over ingebouwde speakers beschikt. Wil je in de zomer ook buiten genieten van het zwarte goud? Geen probleem! Zet de platenspeler gewoon buiten (niet in de zon natuurlijk) en de muziek komt uit de ingebouwde speakers. Geen gesleep dus met de versterker of de speakers. Een andere geweldige feature is dat de RP108B beschikt over een USB aansluiting dus het digitaliseren van jouw verzameling vinyl behoort ook tot de mogelijkheden.

Ga terug naar vroeger en geniet van gezellige avonden thuis onder het genot van een LP of door met elkaar een avondje karaoke te doen. Het is allemaal mogelijk met deze complete stereo installatie.


Platen en platenhoezen zijn kwetsbaar. Berg je platencollectie daarom veilig op in één (of een set) van onze handige platenkoffers.

Deze set bestaat uit:1x Fenton RP108B zwarte platenspeler met stereo speakers 1x Skytronic 400W Stereo versterker met 2x Microfooningang1x Fenton SHFB658B boekenplank luidsprekers 5" - Zwart (Set)2x SkyTronic Audiokabel: 2x RCA - 2x RCA 1.2m1x SkyTronic Audiokabel: 2x RCA / Tulp - 1x 3.5mm Jack 1.5m1x SkyTronic 0.75mm2 Luidsprekerkabel, 10m

Hieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:


Fenton RP108B zwarte platenspeler met stereo speakers

Je collectie beluisteren of digitaliseren, het kan met de Fenton RP108B

Fenton RP108B platenspeler

De Fenton RP108B zwarte platenspeler met stereo speakers is niet zomaar een platenspeler. In feite is het een platenspeler met ingebouwde versterker en speakers waardoor er geen aparte stereoinstallatie nodig is. Uiteraard kan hij zonder problemen op een stereo installatie aangesloten worden, maar het hoeft niet. De ingebouwde stereo speakers zorgen ervoor dat je direct weer kunt gaan genieten van dat heerlijke gevoel wat het opzetten van een plaat teweeg brengt. En daarna komt natuurlijk dat unieke geluid wat zo kenmerkend is voor vinyl. Een tikje of een krasje, de charme van het draaien van een plaat zal nooit verdwijnen. De volumeknop is subtiel verlicht met een blauwe gloed.

Digitale unit

De RP108B is niet alleen ontworpen voor het draaien van platen. Want 'onder de kap' bevindt zich namelijk een digitale unit met USB aansluiting waarmee de speler aangesloten kan worden op een computer. Met de meegeleverde USB kabel en software is het zo erg eenvoudig om een LP om te zetten naar mp3. Hoe mooi het draaien van een plaat ook is, soms kan het gewoon niet (onderweg bijvoorbeeld) en dan is het ideaal als je je collectie gewoon in mp3 formaat op je telefoon of een USB stick hebt staan.

Volwaardige platenspeler

Fenton RP108B platenspeler

De RP108 is een volwaardige platenspeler met enkele handige features en geschikt voor de meest gangbare formaten (7'', 10'' en 12''). Zo beschikt hij over 2 snelheden, 33⅓ en 45 toeren. De eerste wordt natuurlijk gebruikt voor de 12" albums of verzamelaars terwijl de andere gebruikt wordt voor de kleinere singles. De benodigde adapter die vaak voor deze singles nodig is wordt uiteraard meegeleverd. Een andere handige (uitschakelbare) feature is de auto stop functie. Deze functie zorgt ervoor dat de draaitafel stopt met draaien zodra het einde van een plaat is bereikt. Onnodig lang doordraaien met slijtage van de naald tot gevolg wordt hierdoor vermeden voor een nog langere levensduur van de naald.

Platen en platenhoezen zijn kwetsbaar. Berg je platencollectie daarom veilig op in één (of een set) van onze handige platenkoffers.


Kenmerken

Draaitafel met snaaraandrijving en incl. naald, element en adapter voor singles. Automatische stop aan het eind van een plaat (aan / uit schakelbaar). Levering incl. software en USB kabel voor opname (mp3) via computer. Blauwe LED verlichting bij volumeknop. Ingebouwde stereo luidsprekers. Hoge kwaliteit behuizing met zwarte  afwerking. Lijnuitgang (RCA / tulp) voor aansluiting op geluidsinstallatie. Levering incl. stofkap.


Specificaties

Snelheid platenspeler: 33⅓ & 45 toeren. Afspelen van 7'', 10'' en 12'' LP's mogelijk. Lijnuitgang: RCA. Aansluitspanning: 5Vdc / 1000mA (netadapter meegeleverd).


Minimale systeemeisen van de software

PC notebook of desktop met dual-core processor zoals Intel Centrino Duo, Core 2 Duo, of AMD equivalent, 2GB RAM geheugen. Besturingssysteem: Windows XP, Vista, 7, 8, of 10. Monitor: Minimum resolutie van 1024 x 768. Beschikbare USB poort.


Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 280 x 320 x 110mm. Gewicht: 1.7kg.

Skytronic 400W Stereo versterker met 2x Microfooningang

Solide 400W stereo karaoke versterker met twee microfooningangen. Voorzien van vier lijn / AUX ingangen voor bijvoorbeeld een CD / DVD speler, TV, tuner oid. Luidspreker bevestiging via stevige klemterminals.

De versterker is voorzien van twee microfooningangen welke voorzien zijn van toon, volume en echo regeling. De geluid van de lijningangen en microfooningangen kan naar wens worden afgesteld met de hoog en laag toonregeling. Door het 2x 50W rms vermogen past deze stereo versterker ook prima in een kleine hifi setting.


Kenmerken 2 Microfooningangen met individuele volumeregelaar en echo-effect. 2 Bands toonregeling en master volumeregelaar. Geschikt voor karaoke. Ingangen voor DVD, CD Karaoke, cassettespelers en twee microfoons. Uitgangsvermogen
2x 50W rms. 2x 200W max.. . Blauwe power LED. 4 Stereo lijningangen met RCA-jacks. Terminals voor de luidsprekers.
Specificaties Impedantie 8 Ohm. Input sensitivity:Line 500mV. Power Supply 230Vac, 50Hz.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 92 x 275 x 250mm. Gewicht 2.5kg.

Fenton SHFB658B boekenplank luidsprekers 5" - Zwart (Set)

De Fenton SHFB658B is een moderne stereo speakerset met een 2-weg crossover. De speakers zijn uitgerust met een 5" woofer en een 1" tweeter voor een optimaal resulaat. De 2-weg technologie zorgt voor een fantastisch diepe bas terwijl de tweeter zorgt voor vloeiende overgangen van midden naar hoge frequenties. Door de formidabele geluidskwaliteit van de speakers zijn deze zeer geschikt voor home-cinema gebruik (films kijken) of voor het luisteren naar muziek. De speakers zijn voorzien van een afneembaar front met zwart geluidsdoorlatend doek. Het aansluiten van de speakerkabel gebeurt door middel van 2 klemterminals.


Kenmerken Speaker versie 5" woofer + 1" tweeter. 2-Weg technologie. Breed frequentiebereik. Formidabele geluidskwaliteit. Uitstekende klankkleur. Elegante behuizing. Geleverd als set van 2 speakers.
Specificaties Systeem 2-Way. Power Continue 2 x 120W. Crossover frequentie 65Hz - 20kHz. Impedantie 8 Ohm. SPL @ 1W/1m 86dB.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 280 x 175 x 177mm per speaker. Gewicht: 4.1kg.

SkyTronic Audiokabel: 2x RCA - 2x RCA 1.2m

1.2 meter RCA / Tulp kabel. Stereo 2 x RCA / Tulp naar 2 x RCA / Tulp.

SkyTronic Audiokabel: 2x RCA / Tulp - 1x 3.5mm Jack 1.5m

Standaard 3.5mm Jack naar 2 x Tulp / RCA audio snoer.  Wordt ondermeer toegepast om computers, laptops, smartphones en andere geluidsbronnen aan te sluiten op een mengpaneel of versterker.

Kenmerken:

Kwaliteit audiosnoer. 2 x Tulp / RCA naar 3.5mm Jack. 1.5 meter.

SkyTronic 0.75mm2 Luidsprekerkabel, 10m

Eenvoudige luidspreker kabel voor kleine, vaste installaties. Rood / zwart polariteitsindicatie. Stevige PVC mantel.

Kenmerken

Rood / Zwart polariteitsindicatie.. Stevige PVC mantel. Levering in lengtes van 10m..

€ 139.00

Meerinformatie

Audio Hifi Stereotorens Fenton
Product
 

2e keus SkyTronic zilvergrijze stereo versterker met twee microfooningangen

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Deze SkyTronic zilvergrijze stereo versterker met twee microfooningangen heeft een met een uitgangsvermogen van 2 x 50W. Ingangen voor DVD, CD en MP3 via RCA / TULP en twee 6.3mm jack microfooningangen. Voorzien van 2-Bands toonregeling (Equalizer) en balansregeling. Ook erg geschikt voor de startende Disco DJ.

De speakers worden eenvoudig verbonden met de versterker door de schroefterminals aan de achterzijde. Hiervoor zijn geen stekkers of pluggen nodig.


Kenmerken VU-meter, ingangsinfo etc. op display. Echo en volumeregelaar voor karaoke. 2 Microfooningangen op frontpaneel. 2-Bands toonregeling & balans regeling. Drie stereo RCA ingangen. Schroefaansluitingen voor speakers. Stereo lijn uitgang.
Specificaties Uitgangsvermogen: 2 x 50W. Aansluitspanning: 230Vac, 50Hz. Impedantie: 4 ~ 8 Ohm.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 219 x 91 x 245mm. Gewicht 2.2 kg.

€ 50.00

Meerinformatie

Audio Hifi Karaoke versterkers SkyTronic
Product
 

Fenton zwarte SHFT650B Tower 3x 6,5 Stereo Vloerstaande Speakerset

Elegante, slanke en moderne stereo speakers die zeer geschikt zijn voor o.a. home cinema. Door de 3-weg technologie hebben deze speakers een formidabele geluidskwaliteit met transparante hoge tonen en diepe lage tonen. Vanwege de goede klankkleur kunnen alle muziekgenres via deze speakers worden weergegeven.


Kenmerken Speaker versie 1" + 3x 6.5". 3-Weg technologie. Breed frequentiebereik. Formidabele geluidskwaliteit. Uitstekende klankkleur. Elegante uitvoering.
Specificaties Systeem 3-Way. Power Continue 2 x 230W. Vermogen 2 x 460W. Frequentie response 32Hz - 20kHz. Impedantie 8 Ohm. Woofer 2 x 6.5". Tweeter 1". SPL @ 1W/1m 89dB.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 26,5 x 20 x 102cm. Gewicht (set): 17,7kg.

€ 119.00

Meerinformatie

Audio Hifi HiFi luidsprekers Fenton
Product
 

2e keus Vonyx Luidsprekerset 2 weg 6,5 120W Wit

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Vonyx Luidsprekerset 2-weg 6,5" 120W - Wit. Compacte stereo speakers met hoog vermogen. Geschikt voor HiFi en surround geluidsweergave.

Compact uitgevoerde, hoog vermogen 2-weg stereo speakerset. Door de goede geluidsweergave zijn deze speakers zeer geschikt voor o.a. HiFi en surround toepassingen thuis. Tevens zijn deze speakers zeer geschikt als achtergrondluidsprekers in de horeca.


Kenmerken 2-weg speakers. 6,5" woofer met mica conus. 1" Mylar dome tweeter. Incl. montagebeugels. Levering per paar.
Specificaties Max vermogen: 120W. Impedantie: 8 Ohm. Frequentiebereik: 40Hz - 20kHz. SPL @ 1W/1m: 89dB.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 215 x 192 x 290mm. Gewicht 5.2kg per set.

€ 59.95

Meerinformatie

Audio Hifi HiFi luidsprekers Vonyx
Product
 

Power Dynamics BV40V Witte 10W achtergrond speakerset 100V

Power Dynamics BV40V 100V speakerset 10W voor achtergrondmuziek

De Power Dynamics BV40V is een compacte witte speakerset bedoeld voor 100V systemen. De set leent zich perfect voor gebruik in een 100V muziekinstallatie die bedoeld is voor achtergrondmuziek. De set wordt geleverd inclusief muurbeugels zodat de speakers eenvoudig horizontaal of verticaal opgehangen kunnen worden. Ondanks de compacte behuizing weet de BV40V een goede geluidskwaliteit te garanderen.

Woofer en tweeter

De BV40V speakers beschikken over een 4" woofer voor de lage tonen en een 1/2" tweeter voor de hoge tonen. Een interne crossover zorgt ervoor dat het binnenkomende signaal gesplitst wordt zodat zowel de woofer als de tweeter het juiste signaal krijgen. Door de bass reflex poort worden de lage tonen extra versterkt wat, zeker bij achtergrondmuziek, zorgt voor een betere luisterervaring.

100V (100 Volt)

De Power Dynamics BV40V is bij uitstek geschikt voor gebruik in 100V systemen bedoeld voor achtergrondmuziek. Bij 100V systemen kunnen meerdere speakers aangesloten worden op een versterker in verhouding tot een conventionele versterker. Ook is het mogelijk om verschillende zones aan te leggen. Voor meer informatie of voor een systeem op maat staan wij je uiteraard graag te woord. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Let op!
Deze speakerset is niet geschikt voor aansluiting op een 'gewone' versterker. Deze set dient aangesloten te worden op een 100V versterker.


Kenmerken

Kleur: Wit. 2-Weg systeem met crossover. Montagebeugel voor horizontale of verticale montage. Levering als set van twee.

Specificaties

Vermogen: 10W. Frequentiebereik: 100Hz - 20kHz. Systeem: 100V. SPL @ 1W/1m: 87dB. Woofer: 4". Tweeter: 1/2" mylar.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen (per speaker): 198 x 151 x 127mm. Gewicht (per speaker): 0.7kg.

€ 43.00

Meerinformatie

Audio Hifi Passieve speakers Power Dynamics
Product
 

Buitenspeakers Bluetooth BT10SET inbouwset voor tuin, terras en overkapping van Power Dynamics

Eenvoudig muziek onder je overkapping of op je terras met de Power Dynamics BT10SET

De BT10SET is een complete 60W max. geluidsinstallatie die eenvoudig en netjes ingebouwd kan worden. De versterker van deze set is namelijk klein van stuk omdat het een klasse-D versterker is. Deze relatief nieuwe techniek zorgt ervoor dat versterkers een stuk kleiner gebouwd kunnen worden zonder in te leveren op (geluids)kwaliteit. De versterker is voorzien van een Bluetooth ontvanger zodat muziek draadloos naar het systeem gestreamd kan worden. De meegeleverde speakers zijn voorzien van een vochtbestendige conus zodat ze ook prima geschikt zijn voor vochtige ruimtes zoals een badkamer of boot. De set wordt geleverd inclusief twee luidsprekerkabels met een lengte van ca. 5 meter per kabel.

Bluetooth
Muziek afspelen via de BT10SET is zeer eenvoudig. Nadat de set geïnstalleerd is maak je eenvoudig een draadloze verbinding met de versterker waarna je telefoon, tablet of ander gekoppeld apparaat dient als afstandsbediening. Wat je hoort via bijvoorbeeld Spotify of YouTube of via een radio app bepaal je zelf. Het geluid wordt vervolgens draadloos naar de BT10SET gestreamd. Overige instellingen zoals het regelen van het volume kan vervolgens allemaal via je smartphone of tablet geregeld worden. Om die reden kan de versterker dus ook netjes uit het zicht worden weggewerkt.


Kenmerken

Complete Bluetooth geluidsinstallatie . Eenvoudig te installeren . Compacte klasse-D stereo versterker. 2x 5" vochtbestendige Marine speakers 2-weg. Ook heel geschikt voor bijvoorbeeld badkamer, keuken of boot. Ideaal voor huishoudelijk en commercieel gebruik. Geleverd met voedingsadapter en 2x ca. 5 meter luidsprekerkabel.


Specificaties

Vermogen max: 60W. Vermogen RMS: 30W. Diameter woofer: 5.25". Diameter tweeter: 1" dome. Impedantie: 8 Ohm. Frequentiebereik: 90Hz - 20kHz. SPL @ 1W/1m: 88dB. IP certificering: IPX5. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz (netadapter meegeleverd).


Afmetingen en gewicht

Afmetingen:. Versterker: 85 x 45 x 25mm. Speaker (per speaker): 135 x 135 x 65mm. Inbouwdiepte: 65mm. Inbouwdiameter: 120mm. . Gewicht: 1.2kg.

€ 49.90

Meerinformatie

Audio Hifi Complete geluidsinstallaties Power Dynamics
Product
 

SkyTronic 5.1 Home Cinema Surround Walnoot Speakerset 1300W met 10 Subwoofer

Set van 5 passieve speakers en een actieve 10"subwoofer.Deze set bestaat uit:1x Fenton Thuis bioscoop speaker systeem - Walnoot - 5 delig1x Fenton SHFS10B Actieve 10" HiFi Subwoofer - Zwart

Hieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:


Fenton Thuis bioscoop speaker systeem - Walnoot - 5 delig

Een absolute must voor elke home cinema liefhebber, deze schitterende 5.0 speakerset van Fenton. De set bestaat uit twee 3-weg zuilluidsprekers, een 3-weg center luidspreker en twee 2-weg satellietluidsprekers met een totaal vermogen van 335W RMS. Door de uitgebalanceerde selectie van de vijf speakers bij elkaar is een geweldige home-cinema beleving gegarandeerd.

Door de hoge kwaliteit van de luidsprekers en de op de luidsprekers afgestemde behuizingen zorgt deze set voor een zeer goede klank karakteristiek. Dit alles zorgt voor een zeer goede geluidskwaliteit waardoor je niets meer van een concert of film hoeft te missen. De prachtig walnoot geleurde luidsprekers zijn eenvoudig aan te sluiten op je surround sound versterker. De twee satellietluidsprekers beschikken over een ophangbeugel en zijn daardoor prima geschikt voor eenvoudige wandmontage. De set wordt geleverd incl. kabels (4x 5 meter en 1x 2 meter).


Kenmerken Vermogen 335W RMS, 1150 watt maximaal. Satellietspeakers zijn geschikt voor wandmontage. Afneembare grills. Speakersvoorzien van klem aansluitingen. Strakke moderne look.
Specificaties Vermogen 335W RMS:. Max. vermogen 1150W. Frequentie bereik 80Hz - 20kHz. Impedantie 4 - 8 Ohm. Woofer 10 en 16 cm. Neodymium Tweeter.
Afmetingen en gewicht Afmetingen:
Front: 20 x 86 x 24cm. Center: 40.5 x 14.5 x 13cm. Rear: 15 x 23 x 14cm. . Gewicht per item:
Front: 7kg. Center: 2.1kg. Rear: 1.2kg.

Fenton SHFS10B Actieve 10" HiFi Subwoofer - Zwart

De Fenton SHFS10B is een kubusvormige 10" hifi Subwoofer van Fenton met een ingebouwde, krachtige 200W versterker. De subwoofer kan via RCA / Tulp stekers worden aangesloten (en eventueel worden doorgelust), maar het is ook mogelijk om de subwoofer op te nemen in de standaard luidsprekerbekabeling (via de High Level in- en outputs). In het laatste geval ga je vanuit de luidsprekeruitgang van je versterker naar de actieve subwoofer (High Level In) en van daaruit sluit je dan je normale luidsprekers aan op de High Level Out van de actieve basluidspreker. Via de op de achterzijde geplaatste volumeregeling stel je eenvoudig het basisvolume van de subwoofer in. Het frequentiebereik van de basluidspreker loopt van 20Hz tot 200Hz. De kantelfrequentie is instelbaar zodat je deze actieve subwoofer optimaal kunt laten samenspelen met je bestaande hifi luidsprekers.

Deze actieve hifi subwoofer is ideaal als ondersteuning van een bestaande luidspreker installatie of bijvoorbeeld als extra basluidspreker voor je TV.


Kenmerken Actief systeem - 200W max. 25cm (10") Subwoofer Luidspreker. Naar beneden gerichte subwoofer. Zwaar chassis voor een helder basgeluid. Fase-instelling. Basreflex ontwerp. Instelbare kantelfrequentie voor een optimale geluidskwaliteit.
Specificatie Woofer: 10" / 25cm. Voeding: 230Vac, 50Hz. Maximaal vermogen: 200W. Gevoeligheid: 88db +/-2dB. Luidsprekerimpedantie: 4 Ohm. Frequentiebereik: 20Hz - 200Hz.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 38 x 33 x 33cm. Gewicht: 10kg.

€ 249.00

Meerinformatie

Audio Hifi Thuisbioscoop SkyTronic
Product
 

Auna 5.1 Home Cinema Set USB SD MP3 Radio 5000 Watt

Deze Home Cinema Surround Set van Auna heeft een piekvermogen van 5000 Watt, dit is genoeg om grote ruimtes te voorzien van een hoge kwaliteit geluid.

Er zijn verschillende manieren om deze luidsprekerset te voorzien van muziek, er is bijvoorbeeld de ingebouwde FM-radio met voorkeurszenders om altijd je favoriete radio-station opgeslagen te hebben, ook kun je gebruik maken van USB en SD devices zoals USB-sticks, SD-cards en USB MP3-spelers deze plug je gemakkelijk in de USB of SD poort.

Natuurlijk is er ook gewoon de Line-ingang om de gewone audio-componenten aan te sluiten zoals CD-spelers, computers of cassettedecks.

Voor de optimale prestaties kun je elke luidspreker afzonderlijk instellen en maakt de subwoofer gebruik van de sidefiring Bass-reflex techniek.

Dit alles is nog eens opgemaakt met een pianozwart design dat maakt deze luidsprekerset een lust voor het oor én oog.


Kenmerken

Actief 5.1-Luidsprekersysteem. Lengte luidsprekerkabels: Front: ±1,6 meter. Center: ±1,6 meter. Rear: ±3 meter. . 5000 Watt piekvermogen overeenkomstig met 70W RMS. USB- en SD-ingangen. Ingebouwde FM-radio met voorkeurszenders. Actieve 10 cm (4") subwoofer met sidefiring bass-reflex ontwerp. Volume is per luidspreker instelbaar. Bediening met de afstandsbediening of het bedieningspaneel op de voorkant. Elegant pianozwart design.


Specificaties

Aansluitingen: 1 x USB ingang, 1 x SD ingang, 1 x Stereo RCA ingang, 1 x 5.1 ingang, 5 x RCA uitgang voor luidsprekers, 1 x FM-antenne ingang. Ondersteunde formaten: MP3, WMA. Automatisch en handmatig afstellen. Sleep Timer. LCD-scherm. Mute functie. 8 cm (2,75") luidsprekers. Frequentiebereik: 40Hz tot 20kHz. Signaal-ruisverhouding > 70 dB. Kanaalscheiding > 45 dB. Voeding: 230V, 50Hz.


Levering

1 x Subwoofer. 5 x Luidspreker. 1 x FM-antenne. 1 x Afstandsbediening. 1 x 3,5mm jack naar stereo RCA kabel. 3 x Stereo RCA kabel. Handleiding.


Afmetingen en gewicht

Afmeting subwoofer: 13,5 x 25 x 28cm. Afmeting luidsprekers: 9 x 13 x 8cm. Gewicht subwoofer: 3,2kg. Gewicht luidspreker: 450gram.

€ 99.00

Meerinformatie

Audio Hifi Thuisbioscoop Auna
Product
 

Power Dynamics BT10 Bluetooth inbouw versterker 2x 15W

Power Dynamics BT10, compacte en makkelijk in te bouwen Bluetooth versterker

Deze Power Dynamics BT10 is een Bluetooth inbouw versterker met een vermogen van 2x 15W. Met behulp van deze versterker leg je makkelijk en snel een onopvallende (stereo) geluidsinstallatie aan in bijvoorbeeld een kantoor, wachtkamer, etc. De BT10 is voorzien van een klasse D versterker waardoor het geheel zeer compact gehouden kan worden. Met een vermogen van 2x 15W is de versterker perfect voor de verzorging van achtergrondmuziek in tal van ruimtes.

Bluetooth

De BT10 is een Bluetooth versterker, er kan dus een draadloze verbinding mee worden gemaakt vanaf bijvoorbeeld een telefoon of tablet. Zodra de koppeling tot stand is gebracht dient het aangesloten toestel als afstandsbediening om bijvoorbeeld het volume te regelen. Omdat de audioverbinding geheel draadloos is kan de BT10 op bijvoorbeeld het systeemplafond blijven liggen.

Vele toepassingen

De BT10 is geschikt voor vele toepassingen waar een simpel audiosysteem met twee speakers volstaat. Denk hierbij aan een kantoorruimte, een werkkamer, een wachtkamer maar ook thuis in de keuken of op het terras kan de BT10 voor veel muzikaal genot zorgen. Installeren is simpel en omdat de versterker zo klein is is hij makkelijk uit het zicht te installeren.

Kenmerken

Compacte klasse D versterker. Compatibel met de meeste Bluetooth-apparaten. Eenvoudig te installeren. Ideaal voor huishoudelijk en commercieel gebruik. Levering inclusief voedingsadapter.

Specificaties

Vermogen RMS: 30W (2x 15W). Vermogen Max.: 60W (2x 30W). Frequentiebereik: 80Hz - 18kHz. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz via meegeleverde 15V netadapter.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 85 x 45 x 25mm. Gewicht: 160gr.

€ 26.00

Meerinformatie

Audio Hifi HiFi versterkers Power Dynamics
Product
 

Auna DAB radio internetradio met Spotify Connect 150 WN

De Auna Connect 150 WN is een alles-in-één radio speaker voor urenlang luisterplezier. De Connect 150 beschikt over een DAB en DAB+ radio, internetradio, FM radio, Spotify connectie voor rechtstreekse Spotify streaming, USB MP3 speler en een AUX ingang voor het aansluiten van een externe audiobron zoals een telefoon, tablet, laptop, etc. Met zo enorm veel mogelijkheden hoef je nooit meer zonder muziek te zitten.

De Connect 150 WN is voorzien van een 2.1 speakersysteem voor een optimaal geluid. Voor een nóg betere geluidservaring kan de Connect 150 WN worden aangesloten op een stereoinstallatie door middel van de lijnuitgang. Het overzichtelijke display en de multifunctionele draaiknop zorgen ervoor dat bediening een fluitje van een cent is. Het display geeft tevens informatie door zoals bijvoorbeeld RDS informatie van een radiostation. De Connect 150 WN kan draadloos op het internet worden aangesloten door middel van WiFi maar ook bekabeld door middel van een LAN aansluiting achterop.

Naast gewone (digitale) radio kan de Auna Connect 150 WN ook perfect gebruikt worden in de slaapkamer. Hij is namelijk voorzien van een alarmfunctie waarbij diverse weksignalen gekozen kunnen worden. Ook voor 's avonds is de Connect 150 WN prima te gebruiken omdat hij ook beschikt over een sleeptimer. Na een ingestelde tijd gaat hij automatisch uit.

De behuizing van de Auna Connect 150 WN is afgewerkt met een walnootkleurig fineer en een geborsteld aluminium front. Door de bassreflex poort worden de bassen, geproduceerd door de aparte subwoofer, extra versterkt. De beide speakers aan de zijkant en de aparte woofer zorgen in het geheel voor een verrassend heldere en mooie klank.

De Auna Connect 150 WN is multifunctioneel inzetbaar door zijn compacte formaat. Gebruik hem in de keuken, woon-, hobby- of slaapkamer of zelfs buiten in de tuin op een mooie zonnige dag. Maar ook op andere plaatsen is de Auna Connect WN perfect te gebruiken zoals in de caravan, camper of op kantoor. Mogelijkheden genoeg te bedenken waar dit compacte systeem ingezet kan worden.

Kenmerken

Uitgebreid systeem met. DAB en DAB+ digitale radio. Internetradio (Wifi of LAN). FM radio. USB MP3 speler. Spotify connect (Spotify muziek rechtstreeks via de radio streamen). UpnP en DLNA streaming mogelijk via app. 3,5mm jack lijningang voor aansluiting externe audiobron. Hoofdtelefoon aansluiting. Lijnuitgang voor aansluiting op een stereoinstallatie. 2.1 luidsprekersysteem voor optimale geluidsweergave. Ingebouwde equalizer met meerdere presets. Loudness functie. Duo alarmfunctie via sluimertoon, internetradio, DAB en FM. Sleeptimer. Muziekweergave met program, repeat en radom play functie. Dimbaar display. Weergave van tijd en datum. Automatische synchronisatie van tijd via internet. Mutefunctie. Eenvoudig in gebruik te nemen d.m.v. installatiewizard. Telescoopantenne voor radio. Metalen volume- en navigatieregelaars. Houten bassreflex behuizing (walnoot) met geborsteld aluminium front. Inclusief afstandsbediening.

Specificaties

Vermogen: 2x 3W + 1x 14W RMS. Compatible formaten: MP3, WMA, FLAC: AAC. WiFi: 802.11 a/b/g/n. LAN: 10/100 ethernet. Ondersteuning voor UpnP en DLNA streaming. Frequentiebereik: 23Hz - 21kHz (±3dB).

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 175 x 235 x 130mm. Gewicht: 2,2kg.

€ 199.00

Meerinformatie

Audio Hifi Stereotorens Auna
Product
 

SkyTronic AV 100 Karaoke versterker met USB

Een veelzijdige 2x 50W mini versterker met een zeer goede geluidskwaliteit. Met een USB / SD-ingang voor MP3 bestanden, LED display, twee microfoon ingangen met toonregeling voor karaoke én Echo- en Bas / Treble regeling. Ook geschikt voor o.a. HiFi en achtergrondmuziek toepassingen.


Kenmerken 2x 50W karaoke versterker. USB/SD aansluitingen. LED Display. Echo- en Bass/Treble regeling. Twee microfooningangen.
Specificaties Uitgangsvermogen 2x 50W. Impedantie 4 - 16 Ohm. Input sensitivity:Line 250mV - 47kOhm. Input sensitivity:Mic (unbalanced) 10mV - 600 Ohm. Aansluitspanning 220-240Vac/50Hz.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 280 x 160 x 80mm. Gewicht 2kg.

€ 69.00

Meerinformatie

Audio Hifi Karaoke versterkers SkyTronic
Product