Power Dynamics PDM L605 6 kanaals Live Mixer

Een 6-kanaals live mixer met digitale echo-effecten, stereo-aansluiting en een USB-poort om MP3-bestanden af te spelen. Vanwege de 3-bands EQ per kanaal beschikt deze esthetische mixer over een warme en muzikale sound. Wordt geleverd met een echo-effectgenerator. Geschikt voor DJ's, maar de mixer is ook een geweldige tool voor professionals.


Kenmerken USB-poort . Fantoomvoeding. Echo-effectgenerator. Hi-, Mid- en Low-regeling per kanaal. LED VU-meter en Peak LED's. XLR-, Jack- en RCA-aansluitingen.
Specificaties Frequentie bereik 50Hz - 20kHz. THD <0.1%. Signaal/Ruis verhouding >105dB. Output level +/- 1V. Input:Line +/- 150mV. Input:Mic 1.5mV. Aansluitspanning 220-240Vac / 50Hz.
Levering 1x Live mixer. 1x Netsnoer. Handleiding.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 245 x 323 x 62mm. Gewicht 2.65kg.

€ 129.00

Meerinformatie

DJ Gear DJ mixer Power Dynamics
Product
 

Vonyx STM2500 Mengpaneel 5 kanaals met USB, MP3 speler en Bluetooth

Vonyx STM2500 Mengpaneel 5 kanaals met USB MP3 speler en Bluetooth. Een allround mixer met vele mogelijkheden en daardoor inzetbaar op zowel het DJ vlak alsmede voor de eenvoudige horeca zoals buurthuizen, voetbalkantines etc.

De Vonyx STM2500 is voorzien van meerdere lijningangen voor het aansluiten van externe apparatuur zoals CD-spelers, tuner, DJ controllers, telefoon, laptop, computer, platenspeler etc. etc. Daarnaast is de mixer voorzien van een Bluetooth ontvanger waarmee je je muziek draadloos kan streamen vanaf een Bluetooth apparaat zoals een telefoon of tablet. Met de USB aansluiting is het mogelijk om MP3 muziek af te spelen die op een USB stick staat. De Vonyx STM2500 is voorzien van 2 microfooningangen zodat je als een echte DJ door de muziek heen kan praten of, zoals bij karaoke, met de muziek kunt meezingen.

Om een goede controle te hebben op het uitgestuurde signaal is er een LED VU-meter aanwezig. Ook is er voor het echte DJ werk een koptelefoonaansluiting aanwezig die je de mogelijkheid geeft om als vast het volgende nummer klaar te zetten zonder dat je publiek het hoort. Dit alles maakt de Vonyx STM2500 een echte allrounder en geliefd bij beginnende DJ's vanwege zijn aantrekkelijke prijs.


Kenmerken 5-kanaals mixer. Ingebouwde MP3 speler (USB). Bluetooth voor draadloos streamen van muziek. Voorluisterfunctie op elk kanaal. Talkover functie. Voorzien van crossfader. Compact, kan makkelijk ingebouwd worden.
Specificaties Frequentiebereik: 20Hz - 20kHz. LED VU meter. 2x phono, 4x lijn, MP3, BT en 2x microfoon ingangen.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 220 x 380 x 90mm. Gewicht: 2.6kg.

€ 99.90

Meerinformatie

DJ Gear DJ mixer Vonyx
Product
 

Power Dynamics RC80 12 platenkoffer zwart

Neem je verzameling vinyl nu eenvoudig mee met deze zwarte Power Dynamics RC80 12" platenkoffer die plaats biedt aan zo'n 60 platen (incl. hoes en inner sleeve) met enkele hoes. Bij dubbel LP's of dubbelgevouwen hoezen is de ruimte vanzelfsprekend minder. Door de robuuste bouw kan hij tegen een stootje en omdat de binnenkant bekleed is met schuim zijn je platen volledig veilig. Het deksel is volledig afneembaar voor een makkelijke toegang tot jouw platen. Het soft-grip handvat ligt lekker in de hand waardoor langdurig tillen ook geen probleem is. De voeten van rubber aan de onderkant zorgen ervoor dat de koffer geen krassen achterlaat en geven tevens de mogelijkheid om meerdere koffers te stapelen.


Kenmerken Zwarte afwerking. Ruimte voor ongeveer 60 platen (incl. hoes en inner sleeve). Zeer robuuste bouw, wanden 5mm dik. Binnenkant bekleed met schuim. Voorzien van dubbele sluiting. Deksel volledig afneembaar. Soft-grip handgreep. Geschikt voor 12" vinyl / platen. Rubberen voetjes. Stapelbaar.
Afmetingen en gewicht Buitenkant: 240 x 350 x 395mm. Binnenkant: 210 x 330 x 330mm. Gewicht 2.7kg.

€ 39.90

Meerinformatie

DJ Gear Flightcase Power Dynamics
Product
 

Power Dynamics RC80 12 platenkoffer zilver

Neem je verzameling vinyl nu eenvoudig mee met deze zilveren Power Dynamics RC80 12" platenkoffer die plaatst biedt aan zo'n 60 platen (incl. hoes en inner sleeve) met enkele hoes. Bij dubbel LP's of dubbelgevouwen hoezen is de ruimte vanzelfsprekend minder. Door de robuuste bouw kan hij tegen een stootje en omdat de binnenkant bekleed is met schuim zijn je platen volledig veilig. Het deksel is volledig afneembaar voor een makkelijke toegang tot jouw platen. Het soft-grip handvat ligt lekker in de hand waardoor langdurig tillen ook geen probleem is. De voeten van rubber aan de onderkant zorgen ervoor dat de koffer geen krassen achterlaat en geven tevens de mogelijkheid om meerdere koffers te stapelen.


Kenmerken

Zilveren afwerking. Ruimte voor ongeveer 60 platen (incl. hoes en inner sleeve). Zeer robuuste bouw, wanden 5mm dik. Binnenkant bekleed met schuim. Voorzien van dubbele sluiting. Deksel volledig afneembaar. Soft-grip handgreep. Geschikt voor 12" vinyl / platen. Rubberen voetjes. Stapelbaar.


Afmetingen en gewicht

Buitenkant: 240 x 350 x 395mm. Binnenkant: 210 x 330 x 330mm. Gewicht 2.7kg.

€ 39.90

Meerinformatie

DJ Gear Flightcase Power Dynamics
Product
 

Vonyx DJ set 400W met Bluetooth mixer en twee 8 speakers

Een grote stap dichterbij om DJ te worden met deze Vonyx DJ set

Wil jij goed voor de dag komen als startende DJ? Dan is deze Vonyx DJ set met Bluetooth mixer en 2 actieve 8" speakers precies wat je zoekt. Een complete set waar je je audioapparatuur zo op aansluit. De mixer is zelfs voorzien van een ingebouwde Bluetooth module zodat je je muziek ook draadloos af kan spelen. Ook een USB speler ontbreekt niet en, nog mooier, het is zelfs mogelijk om je DJ skills op een USB stick op te nemen. Zo deel je je mixen en overgangen makkelijk met vrienden of kan je jezelf achteraf eenvoudig evalueren.

Speakers

De set wordt geleverd inclusief twee 8" speakers. De ene speaker is actief en wordt met de meegeleverde 6 meter lange RCA kabel op de mixer aangesloten. De andere speaker is passief en wordt met de 5 meter lange speakerkabel op de actieve speaker aangesloten. Je ziet, het aansluiten van deze set is simpel en snel te doen zodat je de gehele set ook makkelijk meeneemt als je een keer ergens moet draaien op een feestje.

Mixer

De mixer is natuurlijk het hart van elke DJ setup. De mixer in deze set biedt meerdere mogelijkheden waaronder Bluetooth. Koppel je telefoon, tablet of laptop draadloos met de mixer voor optimaal gebruiksgemak. Ook de interne USB mp3 speler zorgt ervoor dat je je muziek eenvoudig ten gehore kunt brengen. Voor alle extern aan te sluiten DJ apparatuur zoals draaitafels en DJ controllers zijn op de achterzijde enkele RCA (tulp) ingangen aanwezig. Uiteraard ontbreekt het niet aan een microfoon en hoofdtelefoon aansluiting zodat je direct aan de slag kunt. Heb je nog geen microfoon, hoofdtelefoon en kabels voor het aansluiten van externe apparatuur? Dan is de Fenton DJ accessoire kit precies wat je zoekt!


Wacht niet langer en begin direct aan een glansrijke DJ carrière met deze Vonyx DJ set. Deze set is nú leverbaar voor een absolute stuntprijs!

Deze set bestaat uit:1x Vonyx STM3025B mixer 4-kanaals met Bluetooth en USB mp3 speler1x Vonyx AP800A actieve speaker 8" - 200W1x Vonyx AP800 passieve 200W speaker 8" 1x Vonyx speakon luidsprekerkabel - 5 meter1x Vonyx RCA kabel voor mixer, versterker, cd, etc. - 6 meter

Hieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:


Vonyx STM3025B mixer 4-kanaals met Bluetooth en USB mp3 speler

Vonyx STM3025, uitgebreide 4-kanaals mixer voor vele toepassingen

De Vonyx STM3025 is een compacte mixer die ondanks het geringe formaat voorzien is van enkele zeer handige features zoals Bluetooth en een ingebouwde USB mp3 speler. De STM3025B is dan ook zeer breed inzetbaar en perfect voor de beginnende DJ, (sport)kantines, café's, etc. Qua aansluitmogelijkheden beschikt de STM3025 over voldoende ingangen waardoor hij perfect kan fungeren als centrale unit in middelgrote audiosystemen. Als klap op de vuurpijl kan er met de STM3025B worden opgenomen op USB stick voor het maken van demo's of andere opnames.

Connectiviteit

Met de connectiviteit van de STM3025B zit je zeer zeker goed. De mixer is voorzien van 4 RCA (tulp) ingangen voor het aansluiten van externe audioapparatuur. Twee van deze ingangen kunnen geschakeld worden tussen "Line" en "Phono" zodat ook platenspelers zonder ingebouwde voorversterker zonder problemen op de mixer aangesloten kunnen worden. Het derde kanaal is schakelbaar tussen twee lijningangen zodat er in totaal vier kanalen zijn om externe audioapparatuur aan te kunnen sluiten. Verder is het mogelijk om een draadloze verbinding te maken met een Bluetooth device zoals een telefoon of tablet. Zodra de verbinding gemaakt is wordt muziek die op het gekoppelde apparaat wordt afgespeeld draadloos naar de mixer gestreamd zodat het gebruikt kan worden in de eindmix. Voor zang, presentatief of voor het als DJ opzwepen van je publiek zijn twee microfooningangen aanwezig met talkover functie. Bij deze functie kan de muziek met een druk op de knop zachter worden gezet om zo het microfoonsignaal "voorrang" te geven. Uiteraard ontbreekt een aansluiting voor een hoofdtelefoon niet om zo als DJ alvast het volgende nummer te kunnen klaarzetten.

USB aansluiting

Ondanks dat de USB aansluiting in feite ook onder het kopje 'connectiviteit' past is deze het waard om apart te vermelden. Deze aansluiting biedt namelijk twee mogelijkheden. Ten eerste is het mogelijk om mp3 muziek rechtstreeks vanaf een USB stick af te spelen. Sluit hiervoor simpelweg een USB stick met mp3 muziek aan op de USB aansluiting en de interne mp3 speler speelt de muziek rechtstreeks vanaf de USB stick af. Een andere mogelijkheid is de mogelijkheid om op te nemen. Een complete DJ mix, een toespraak of een zang(demo) kunnen eenvoudig op de USB stick worden opgenomen zonder noodzaak voor andere opnameapparatuur.

De STM3025B is een allround mixer die voor vele toepassingen ingezet kan worden. De mixer is eenvoudig in gebruik maar biedt wel alle noodzakelijke hedendaagse functies en mogelijkheden.


Kenmerken

Mixer met: 4x Lijningang (waarvan 2 omschakelbaar naar Phono). 1x USB mp3 speler / recorder. 1x Bluetooth ontvanger. . Gebruikmakend van Bluetooth voor draadloze audiostreaming. Microfoonkanaal voor 2 microfoons. Monitor Cue-functie per kanaal. Talkover functie voor microfoon. Crossfader voor kanaal 1 & 2. Overal te gebruiken door handig formaat. Hoofdtelefoon aansluiting met instelbaar volume. Levering incl. netadapter.

Specificaties

Frequentiebereik: 20Hz - 20kHz. THD: <0.1%. Ingangsgevoeligheid Lijn: 150mV / 100k. Ingangsgevoeligheid Phono: 3mV / 50k. Ingangsgevoeligheid Microfoon: 1.5V / 600 Ohm. Hoofdtelefoon uitgang: 200mW. Signaal ruis verhouding Lijn: 80dB. Signaal ruis verhouding Phono: 70dB. Signaal ruis verhouding Microfoon: 70dB. Aansluitspanning: 12Vdc (netadapter meegeleverd).

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 135 x 270 x 52mm. Gewicht: 1.1kg.

Vonyx AP800A actieve speaker 8" - 200W

Vonyx AP800A actieve speaker. Een 8" speaker in een stevige kunststof ABS behuizing. De speaker is actief en dus voorzien van een ingebouwde versterker. Dit maakt het mogelijk om de speaker direct aan te sluiten op bijvoorbeeld een smartphone, laptop, pc, CD-speler, mixer etc. etc. Door middel van de microfoon ingang kan er ook direct een microfoon op aangesloten worden waardoor de speaker ook snel en eenvoudig in te zetten is voor presentaties of demonstraties. Uiteraard is het mogelijk om een draadloze microfoonset aan te sluiten.

Het hart van deze Vonyx AP800A actieve speaker 8" is de 200W versterker. Deze hoogwaardige versterker zorgt voor een goede en stabiele aansturing van de woofer en tweeter. Hierdoor ontstaat een mooie klank die lekker in het gehoor ligt. Alles is ingebouwd in een stevige ABS behuizing. Dit ABS kunststof is slag- en stootvast waardoor de AP800A ook perfect geschikt is voor mobiel gebruik, hij kan immers tegen een stootje. De behuizing is voorzien van een tophat waardoor het mogelijk is om de AP800A op een standaard te zetten.

De Vonyx AP800A beschikt over een RCA aansluiting op de achterkant voor het aansluiten van een audiobron. Voor het aansluiten van een microfoon is een 6,3mm jackplug aansluiting aanwezig. Beide bronnen (RCA input en microfoon) kunnen gelijktijdig gebruikt worden waardoor het dus mogelijk is om door de muziek heen te praten of om mee te zingen met de muziek (leuk voor karaoke!). Het volume van beide bronnen kan onafhankelijk ingesteld worden.

Kenmerken

Ingebouwde versterker 200W max.. 8" woofer. RCA lijningang en 6,3mm jack microfooningang. Hoorn met brede spreiding. Tophat voor plaatsing op statief.

Specificaties

Vermogen: 200W max.. Vermogen: 100W. Frequentiebereik: 65Hz - 18kHz. Woofer: 8". Tweeter: Piezo. Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 210 x 225 x 390mm. Gewicht: 5kg.

Vonyx AP800 passieve 200W speaker 8"

Vonyx AP800 passieve 200W speaker met een 8" woofer en een piezo tweeter. Een compacte en lichtgewicht speaker voor vele toepassingen in de horeca, het bedrijfsleven, thuis, sportaccomodaties etc. etc. De speaker is gemaakt van een duurzaam en zeer sterk kunststof waardoor hij tegen een stootje kan. Dit maakt de Vonyx AP800 ook prima geschikt voor mobiele toepassingen.

De Vonyx AP800 kan via een speakonkabel op een versterker aangesloten worden. Lekker eenvoudig en geen gehannes met onhandige klemmen etc. Speakonconnector insteken, klein beetje draaien en de speaker is aangesloten. De speaker kan door de in de behuizing meegegoten tophat (gat in de onderkant) op een statief worden gezet. De behuizing is tevens voorzien van een metalen grill ter bescherming van de woofer en de tweeter.


Kenmerken Krachtige 8" woofer (200W). Piezo hoorn driver voor hoge tonen weergave. Ingegoten hoorn met brede spreiding. Tophat voor plaatsing op statief. Slag- en krasvaste kunststof behuizing. Speakon NL4 aansluiting (in/out). Levering per stuk.
Specificaties Vermogen max.: 200W. Vermogen: 100W. Impedantie: 8 Ohm. Frequentiebereik: 65Hz - 18kHz. SPL @ 1W/1m: 92dB. SPL max.: 115dB. Woofer: 8". Tweeter: Piezo.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 210 x 255 x 390mm. Gewicht: 4.3kg.

Vonyx speakon luidsprekerkabel - 5 meter

Deze Vonyx luidsprekerkabel met een lengte van 5 meter wordt gebruikt om een luidspreker met een versterker te verbinden of, in sommige gevallen, om het signaal tussen twee luidsprekers onderling door te koppelen. De kabel is aan beide kanten voorzien van een speakon connector. Deze flexibele Vonyx luidsprekerkabel zorgt voor een betrouwbare en storingsvrije verbinding.

Flexibele luidsprekerkabel. Voorzien van hoge kwaliteit connectoren. Connectoren:
speakon. speakon. . Kabellengte: 5 meter. Buitendiameter: 6.8mm. Ader: 2x 1.3mm.

Vonyx RCA kabel voor mixer, versterker, cd, etc. - 6 meter

Deze stereo Vonyx RCA (tulp) kabel met een lengte van 6 meter wordt gebruikt om mixers, cd-spelers, dvd-spelers, actieve speakers, versterkers en allerlei andere audioapparatuur met RCA aansluitingen met elkaar te verbinden. Deze flexibele Vonyx kabel zorgt voor een betrouwbare en storingsvrije verbinding.

Flexibele signaalkabel. Voorzien van hoge kwaliteit connectoren. Connectoren:
RCA / tulp (m). RCA / tulp (m). . Kabellengte: 6 meter. Buitendiameter: 8mm. Afscherming: 2x 28 x 0.12mm (spiraal). Ader: 15x 0.12mm.

€ 199.00

Meerinformatie

DJ Gear Complete DJ sets Vonyx
Product
 

Power Dynamics PD F2U10 19 Mixercase 2HE 10HE

Luxe uitgevoerde rackcase voor montage van 19" apparatuur. Aan de bovenzijde is een uitsparing gecreëerd voor een 19" mixer (max. 10U).

Voor- en achterdeksel geheel afneembaar d.m.v. vlindersluitingen. Constructie van 4mm vinyl gelamineerd multiplex. Versterkingsplaatjes achter alle klinknagels. Verzonken zware stalen handvaten op de grote cases. Stalen hoekstukken. Aluminium hoekprofiel rondom•  In bovenpaneel 10U ruimte voor mixer. Voor-, achter- en bovendeksel geheel afneembaar. Robuuste uitvoering.

€ 169.00

Meerinformatie

DJ Gear Flightcase Power Dynamics
Product
 

Power Dynamics PD F 2U 6U 2U DJ flightcase

Als echte DJ wil jij je kostbare apparatuur natuurlijk optimaal beschermen tegen het alsmaar heen en weer slepen. Dat hebben ze bij Power Dynamics goed begrepen en daarom is de Power Dynamics PD-F DJ flightcase ontworpen. Deze 19" flightcase biedt ruimte voor een 2U bedieningsunit, een maximaal 6U mixer en een 2U afspeelunit of versterker. Alles kan netjes en worden ingebouwd en makkelijk worden meegenomen, precies waar een flightcase voor bedoeld is. De Power Dynamic PD-F DJ flightcase is een must voor de mobiele DJ die zijn apparatuur graag heel wil houden. Door zijn lage aanschafprijs en de hoge kwaliteit die deze flightcase biedt is de Power Dynamics PD-F DJ flightcase geen uitgave maar een investering.

Indeling
De Power Dynamics PD-F DJ flightcase is opgebouwd uit 3 secties. Elke sectie is voorzien van een speciale rail waaraan de apparatuur eenvoudig bevestigd kan worden. De bovenste sectie staat schuin zodat je als gebruiker een goede kijkhoek hebt op de displays van je CD speler of controller. Deze sectie is 2U hoog en biedt ruimte voor de meeste bedieningsunits. De middelste sectie staat ook schuin, hierdoor wordt een optimale bedieningshoek gegarandeerd voor de mixer die hierin geplaatst kan worden. Deze sectie heeft ruimte voor een mixer van maximaal 6U. Uiteraard is het mogelijk om hier een kleinere mixer in te monteren en de overige delen af te dekken met een speciaal los verkrijgbaar blindpaneel. De onderste sectie staat recht om een optimale werking te garanderen van je afspeelunit of versterker. Deze sectie biedt ruimte voor een apparaat van 2U. Een 2U blindpaneel wordt meegeleverd om te monteren in het bovenste gedeelte waardoor, indien gewenst, de voorkant van je mixer netjes is afgedekt.

Constructie
De Power Dynamics PD-F DJ flightcase is gemaakt van stevig 9mm dik multiplex en biedt daarmee optimale bescherming voor je kostbare apparatuur. Aan de zijkanten zijn handvaten bevestigd zodat de PD-F DJ flightcase eenvoudig opgetild kan worden. Alle hoeken zijn voorzien van speciale bolhoeken. Deze bolhoeken bieden extra stevigheid en bescherming en gaan beschadigingen van de kist tegen. Alle lange hoeken zijn voorzien van een speciaal aluminium profiel. Dit profiel biedt naast bescherming ook extra stevigheid aan de PD-F DJ flightcase. Voor de bevestiging van het deksel is een speciaal profiel aangebracht waardoor het deksel altijd op de juiste plaats zit en niet kan schuiven. Het vastzetten van het deksel wordt gedaan met 2 vlindersluitingen die met een hangslot op slot kunnen worden gezet. Hiermee kan onbevoegd gebruik van je apparatuur voorkomen worden. Tevens biedt het deksel een goede bescherming tegen stof en dat zal de levensduur van jouw apparatuur zeker verlengen.

Dus als jij op zoek bent naar optimale bescherming en optimaal gebruikersgemak van jouw apparatuur dan hoef je niet meer verder te zoeken. De Power Dynamics PD-F DJ flightcase is dan precies wat je zoekt. Door de lage aanschafprijs en de hoogwaardige componenten is de PD-F DJ flightcase geen uitgave maar een investering.

Opgebouwd uit stevig 9mm multiplex. Voorzien van bolhoeken voor extra bescherming en stevigheid. Voorzien van aluminium profielen voor extra bescherming en stevigheid. Biedt optimaal gebruikersgemak door schuine secties. Ideaal voor de mobiele DJ. 2U blindpaneel meegeleverd voor sectie aan voorkant. Handvaten aan zijkanten voor makkelijk transport. Voorzien van poten aan de onderkant. 3 secties: 2U - 6U - 2U. Dikte materiaal 9mm. 19" montage. 1x flightcase. 1x zakje montagemateriaal voor apparatuur. Afmetingen 52,5 x 55,2 x 35,4cm. Gewicht 13kg.

€ 189.00

Meerinformatie

DJ Gear Flightcase Power Dynamics
Product
 

SkyTec Complete 500W DJ Set met Boxen, Versterker, Mixer, Koptelefoon, Microfoon en kabels

Deze complete 500W DJ Set is een zeer complete geluidsset die geschikt is voor disco en DJ toepassingen of karaoke events. De set bestaat o.a. uit een krachtige 2x PA versterker die de beide 2-Weg full-range PA luidsprekers met 8" woofers aanstuurt. Hierdoor ontstaat een krachtig geluid wat sterk en hard genoeg is voor toepassingen in en rond huis. Zo kan de set dus prima voor huisfeestjes gebruikt worden maar ook voor de beginnende DJ is dit een perfecte starterset. Alles wat je nodig hebt zit in de set. Het enige wat je zelf moet toevoegen is een audiobron zoals een laptop, mixer, controller, etc.

Met behulp van het meegeleverde mengpaneel heb je de mogelijkheid om te mixen. De meegeleverde microfoons maken het mogelijk om de set voor karaoke doeleinden te gebruiken maar ook als DJ is een microfoon natuurlijk onmisbaar. Voor het aansluiten van de mixer en audiobronnen worden een setje audiokabels meegeleverd. Zo ben je na ontvangst van deze set direct klaar om van start te gaan. Uiteraard ontbreekt de koptelefoon niet zodat je alsvast het volgende nummer kunt klaarzetten zonder dat jouw publiek het door heeft.

Deze set bestaat uit:1x MAX XEN-3508 set PA luidspreker boxen 8" 500W1x SkyTec SKY-240B versterker 2x 240W - Zwart1x SkyTec STM-2211B 4-Kanaals mengpaneel - Zwart1x SkyTec SH120 DJ Hoofdtelefoon2x Zwarte dynamische microfoon voor o.a. karaoke en DJ's3x SkyTronic Audiokabel: 2x RCA - 2x RCA 2.0m2x SkyTronic Audiokabel: 2x RCA / Tulp - 1x 3.5mm Jack 2.5m1x SkyTec Luidsprekerkabel 1,5mm² met polariteitaanduiding 10 meter

Hieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:


MAX XEN-3508 set PA luidspreker boxen 8" 500W

De MAX XEN-3508 is de perfecte set voor iemand die met een klein budget de beste kwaliteit in huis wil halen. Een setje 3-weg PA boxen van maar liefst 500 Watt waar je mee voor de dag kan komen. Als beginnende DJ kan jij met deze stoere PA boxen je kwaliteiten laten horen. Daarnaast zijn ze natuurlijk ook prima geschikt voor andere doeleinden zoals thuisgebruik of keet.


Kwaliteit voor betaalbare prijs

Dat een lagere prijs niet altijd samengaat met mindere kwaliteit wordt weer bewezen met de XEN-3508. Deze set van twee PA boxen weet zeer goede prestaties neer te zetten en dat voor een betaalbare prijs. De 8" (20cm) woofer met een vermogen van maar liefst 500 Watt weet er moeiteloos een strakke bass uit te persen. Door de ingebouwde basspoort aan de voorkant worden deze strakke bassen nog eens extra versterkt. Maar muziek draait natuurlijk niet alleen om bass. Omdat deze boxen zijn voorzien van een midden toner en tweeter worden de midden en hoge tonen van jouw muziek perfect weergegeven. Door de speciale vorm van de hoorns ben je ook meteen verzekerd van een goede spreiding van je muziek. Een intern filter zorgt ervoor dat de woofer, de middentoner en de tweeter de juiste frequenties aangeboden krijgen.


Behuizing

De robuuste behuizing van de XEN-3508 PA boxen is gemaakt van 12mm dik solide hout. Voor een nette afwerking is dit bekleed met een speciaal luidsprekerdoek. Op de hoeken zijn voor extra bescherming speciale hoekstukken gemonteerd en voor de woofer zit een stevige kunststof grill. Deze boxen kunnen dus tegen een stootje. Om de boxen makkelijk te kunnen verplaatsen zijn ze voorzien van handvaten. Uiteraard ontbreken aan de achterkant de klemterminal aansluitingen niet zodat je de boxen eenvoudig op een versterker kan aansluiten.

Kortom, ben jij op zoek naar een betaalbare set boxen met goede klankeigenschappen, een stoer uiterlijk en goede technische specificaties? Dan is de XEN-3508 de perfecte set voor jou.

LET OP!
De XEN-3508 speakerset is passief. Je hebt dus sowieso een versterker nodig om ze te kunnen gebruiken. Het niet mogelijk om deze speakers rechtstreeks aan te sluiten op een telefoon, pc, laptop, etc. zonder gebruik te maken van een versterker. Uiteraard leveren wij deze speakerset ook als set inclusief versterker: DJ PA Luidspreker en Versterker combinatie 500W


Kenmerken 8" (20cm) woofer van maar liefst 500 Watt. Solide behuizing van 12mm dik hout. Voorzien van midden toner en tweeter. Speciaal gevormde hoorns voor een goede spreiding van het geluid. Intern filter voor juist filtering naar woofer, mid en hoge toner.. Wordt geleverd als set van 2 boxen.
Specificaties Vermogen piek: 500W. Vermogen: 250W. Impedantie: 8 Ohm. SPL 1W/1m: 93dB. SPL piek: 113dB max. Frequentiebereik: 60Hz ~ 20kHz.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 24,5 x 29 x 49cm (per box). Gewicht: 4,7kg per box.

Naast de XEN-3508, zijn ook de XEN-3510 en de XEN-3512 van respectievelijk 10 en 12 inch leverbaar. Daarnaast levert MaxiAxi verschillende complete sets met versterker.


SkyTec SKY-240B versterker 2x 240W - Zwart

De SkyTec SKY-240B versterker 2x 240W is een versterker voor semi-professioneel gebruik. Moderne techniek staat garant voor langdurige topprestaties ook bij zwaardere belasting. Vanwege de lage prijs en de hoge kwaliteit is deze versterker serie vooral erg geliefd onder de startende DJ's die een betaalbare geluidsinstallatie willen samenstellen. Met de versterkers uit de SKY-serie versterkers zijn vele (hobby) DJ's begonnen en ondanks dat deze versterkers al jaren worden verkocht zijn ze nog steeds onverminderd populair.

De SKY-240B is geschikt voor 19" rack montage zodat hij in bijv. een flightcase kan worden ingebouwd. De versterker is voorzien van RCA en 6,3mm jackingangen en voor het aansluiten van de luidsprekers zijn meerdere opties aanwezig. Speakon, 6,3mm jack en schroefterminals zorgen ervoor dat vrijwel elke luidsprekerkabel met deze versterker verbonden kan worden.

De SKY-240B staat garant voor een goede geluidskwaliteit en door de krachtige eindtrappen is een goede aansturing van bijpassende speakers een vanzelfsprekendheid.

Kenmerken

Betrouwbare moderne techniek. Verzonken volumeregelaars per kanaal. Blauwe LED output meters per kanaal. Groot frequentiebereik. Snelle response-tijd. Electronische bescherming. Koeling d.m.v. ingebouwde ventilator. Geschikt voor 19" montage.

Specificaties

Vermogen:
2x 120W @ 8 Ohm. 2x 240W @ 4 Ohm. . Vervorming: <0.5%. Frequentiebereik: 20Hz ~ 20kHz. S/N Ratio: >95dB. 19 inch inbouwhoogte: 2U. Aansluiting speakerkabel: Schroef/Speakon/6,3mm jack. Ingang: RCA & 6,3mm jack. Aansluitspanning 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 482 x 270 x 88mm. Gewicht: 5.2 kg.

SkyTec STM-2211B 4-Kanaals mengpaneel - Zwart

De SkyTec STM-2211B is een 4-Kanaals mixer voor de aankomende disco DJ en / of geluidshobbyist. Zeer geschikt voor karaoke en het mixen van geluidstracks voor video.


Kenmerken 3 Omschakelbare mono/stereo kanalen. 2 Omschakelbare phono/line kanalen. Microfoonkanaal voor 2 microfoons. Voice-over. Crossfader. Levering incl. netadapter.
Specificaties Aansluitspanning 12Vac, 300mA. Ingang: Mic 1mV, 1kOhm. Ingang: Phono 3mV, 50kOhm. Ingang: Line 150mV, 100kOhm. Uitgang: Master 1.5V, 600 Ohm. Frequentiebereik 20Hz - 20kHz @ ±0.5dB. T.H.D. 0.02%. Signaal/ruis verhouding: Mic 70dB. Signaal/ruis verhouding: Line 80dB. Signaal/ruis verhouding: Phono 70dB. Hoofdtelefoon uitgang 200mW max. 8 Ohm.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 55 x 230 x 131mm. Gewicht 1kg.

SkyTec SH120 DJ Hoofdtelefoon

Een luxueuze hoofdtelefoon met "leather-look" oorkussens en hoofdband. Deze lichtgewicht uitvoering is erg comfortabel te dragen. De goede frequentiekarakteristiek zorgt ervoor dat u van een perfecte geluidsweergave kunt genieten. De hoofdtelefoon is uitgerust met een 3,5mm jackplug (adapter naar 6,3mm jack meegeleverd) waarmee hij eenvoudig op een laptop, pc of smartphone aangesloten kan worden.

Kenmerken

Neodymium magneet. "Leather-look" oorkussens en hoofdband. Levering incl. 3,5mm naar 6,3mm jackplug adapter.

Specificaties

Frequentiebereik: 40Hz - 16kHz. Impedantie: 32 Ohm. Gevoeligheid: 105dB. Kabellengte: 3 meter.

 


Zwarte dynamische microfoon voor o.a. karaoke en DJ's

Zwarte dynamische microfoon die geschikt is voor spraak en zang  zoals voor Karaoke en DJ toepassingen. Voorzien van drie meter lange kabel voor optimale bewegingsvrijheid. De kabel is voorzien van een 6.3mm jack plug waarmee de microfoon aangesloten kan worden op bijv. een mixer. De microfoon beschikt over een aan / uit schakelaar.


Kenmerken en specificaties

Frequentiebereik: 80 - 12kHz. Gevoeligheid: 76dB. Impedantie: 600 Ohm. Aan / Uit schakelaar. 3m aansluitkabel met 6,3mm Jackplug.


Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 155 x 52mm. Gewicht: 147gr.

SkyTronic Audiokabel: 2x RCA - 2x RCA 2.0m

Standaard stereo Tulp / RCA naar Tulp / RCA snoer. Geschikt om componenten zoals versterkers, tuners, draaitafels en mengpanelen onderling met elkaar te verbinden.

Kenmerken:

Degelijk afgeschermd snoer. Stereo Tulp / RCA naar Tulp / RCA. 2.0m kabellengte.

SkyTronic Audiokabel: 2x RCA / Tulp - 1x 3.5mm Jack 2.5m

Standaard 3.5mm Jack naar 2x Tulp / RCA audio snoer.  Wordt ondermeer toegepast om computers, laptops, smartphones en andere geluidsbronnen aan te sluiten op een mengpaneel, actieve speaker of versterker.

Kenmerken:

Hoge kwaliteit audiosnoer. 2x Tulp / RCA naar 3.5mm Jack. Lengte: 2.5 meter.

SkyTec Luidsprekerkabel 1,5mm² met polariteitaanduiding 10 meter

Een uiterst flexibele 2x 1.5mm² luidsprekerkabel die opgebouwd is uit vele dunne koperleidingen. Door de polariteitsindicator sluit je je luidsprekers altijd op de juiste manier aan. De luidsprekerkabel wordt geleverd als rol van 10 meter en is, indien nodig, naar eigen inzicht in twee stukken te knippen.


Kenmerken en specificaties 2x 1,5mm². Zeer flexibele uitvoering. Met polariteitsindicatie. Totale lengte 10m.

€ 219.00

Meerinformatie

DJ Gear Complete DJ sets SkyTec
Product
 

DAP TCD 100BT Mediaspeler met antenne aansluiting

The DAP TCD-100BT is the successor of the TCD-100. It media player including tuner, CD, USB and SD playback possibility. The updated TCD-100BT also adds a Bluetooth module to play your audio wireless from all devices that support Bluetooth. The Bluetooth module excels in its wide range of over 25m depending on the environment situation. The TCD-100BT is also updated with backlight buttons which is very convenient in poorly lit environments. It has 3 separate outputs, Bluetooth, tuner, and CD, the CD output is a combined output which can be selected for CD, USB or SD playback. The TCD-100BT is the ideal one-in-all media player suitable for a kinds of audio installations.

Specificaties

CD/USB/SD. Anti shock buffer: 30 sec. CD type: CD/CDR/MP-3. USB & SD capacity: up to 32GB. Output connector: RCA. Output level: 1,2 V +/- 2 dB. THD: < 0,1% at 1 kHz. S/N Ratio: > 70dB at 1 kHz.


Tuner

AM band: 522 -1620 kHz. FM band: 87,5 - 108 MHz. Antenna: 75 Ohm Antenna terminal socket. Presets: 20. Output connector: RCA.


Bluetooth:

Max distance: 25m dep. envirement sit..


General

Power Supply: AC 230V - 50/60 Hz. Power consumption: 50 Watt. Dimensions: 482 x 44 x 250 mm (LxWxH). Weight: 3,7 kg.

 

€ 359.00

Meerinformatie

DJ Gear CD spelers Dap Audio
Product
 

Power Dynamics PD F3U7 19 DJ flightcase 7U 3U

Deze DJ flightcase is gefabriceerd van vinyl gelamineerd multiplex en heeft zware handgrepen en beschermhoeken.


Kenmerken 7U (Mixer) en 3U (CD) secties. Afneembaar deksel. Robuuste uitvoering. Metalen hoekstukken en profielen rondom. 2 Terugverende handgrepen en 4 rubber voeten. Vlindersluitingen. Bevestigingsmateriaal meegeleverd.
Specificaties Cutout:Sectie 1 3U. Cutout:Sectie 2 7U.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 550 x 460 x 270 mm. Dikte 9 mm. Gewicht 8 kg.

€ 99.00

Meerinformatie

DJ Gear Flightcase Power Dynamics
Product
 

BeamZ FL7 Flightcase voor 2x Star Color 720 LED wash

FL7 Flightcase voor transport en opslag van twee stuks BeamZ Star-Color 720 wash LED effecten

Met deze BeamZ FL7 Flightcase haal je veiligheid en gemak in huis voor twee Star-Color 720 wash LED effecten. De kist is op maat gemaakt om twee Star-Color 720 eenvoudig en veilig te transporteren. Ook tijdens opslag zorgt de flightcase voor de nodige bescherming. Met deze kist kunnen de Star-Color 720 lichteffecten perfect gebruikt worden in bijvoorbeeld de verhuur.

Zoals je van een flightcase mag verwachten is de FL7 sterk en robuust gebouwd met aluminium profielen, balhoeken, verzonken handgrepen, stevige zwenkwielen en natuurlijk beschermend foam aan de binnenkant voor optimale bescherming.

In deze kist passen twee BeamZ Star-Color 720 LED Wash effecten.

€ 259.00

Meerinformatie

DJ Gear Flightcase BeamZ Professional
Product
 

Vonyx Alles in 1 Pro Disco Stand

Vonyx Alles-in-1 Pro Disco Stand. Dé oplossing voor elke DJ die snel en eenvoudig zijn apparatuur wil kunnen neerzetten. De Vonyx Pro Disco Stand bestaat uit twee horizontale vakken van twee dwarsliggers voor het plaatsen van apparatuur. Op de bovenste twee dwarsliggers is voldoende plaats voor een mengpaneel en afspeelapparatuur zoals bijv. een DJ console, CD-spelers etc. Op de onderste twee dwarsliggers is plaats voor versterkers, equalizer etc. Het geheel is belastbaar tot maximaal 50kg wat voldoende is voor elke DJ setup.

Om je DJ setup helemaal af te maken heb je natuurlijk ook licht nodig. Ook daar is aan gedacht want de Vonyx Alles-in-1 Pro Disco Stand is voorzien van een speciale in hoogte verstelbare balk waar je je lichteffecten aan op kunt hangen. Over een breedte van 260cm heb je voldoende ruimte voor je lichteffecten. De balk is belastbaar tot een gewicht van 40kg. Voldoende voor een complete lichtshow dus. De hoogte van de balk is instelbaar van 210 - 240cm, hoog genoeg om je lichteffecten boven je publiek uit te laten komen.

De gehele stand wordt als bouwpakket geleverd en is op locatie snel en eenvoudig op te zetten. Ook het demonteren van de stand is snel en eenvoudig te doen zodat je na je optreden snel weer in kunt pakken en naar huis kunt. Hiermee is de Vonyx Alles-in-1 Pro Disco Stand dé ideale oplossing voor zowel de beginnende als gevorderde DJ. Ook voor vaste installatie in een club- of buurthuis, kantine, etc. is de Vonyx Alles-in-1 Pro Disco Stand de juiste en meest ideale oplossing.

Kenmerken

Mobiele alles-in 1 pro disco stand. Bovenste dwarsliggers geschikt voor DJ-apparatuur. Onderste dwarsliggers geschikt voor versterkers, verlichting controllers enz.. In hoogte verstelbare balk voor lichteffecten. Stevige en solide stalen constructie. Eenvoudig in elkaar te zetten en te demonteren. Geleverd als bouwpakket incl. bevestigingsmateriaal.

Specificaties

Maximale belasting balk: 40kg (bij evenredig verdeelde belasting). Maximale belasting stand: 50kg (bij evenredig verdeelde belasting). Breedte balk: 260cm. Hoogte balk: 210 - 240cm.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 140 x 47 x 100cm. Gewicht: 15.2kg.

€ 119.00

Meerinformatie

DJ Gear Statieven Vonyx
Product
 

Power Dynamics PD FA6 flightcase met 5 lades en tafel

"Gemak dient de mens" zullen ze bij Power Dynamics gedacht hebben toen ze de PD-FA6 flightcase ontwierpen. Een doordachte veelzijdige flightcase met 5 lades en een tafel. De tafel is ideaal om je licht- of geluidsapparatuur op te zetten of om te gebruiken als werkbank voor kleine reparaties. In de lades kun je je kabels, gereedschap of andere spullen netjes en overzichtelijk opbergen. Door de robuuste bouw van de PD-FA6 zijn je spullen veilig opgeborgen.

Degelijke constructie
De degelijke multiplex opbouw van de PD-FA6 zorgt ervoor dat je je gereedschap of andere spullen veilig kunt vervoeren. Hij bestaat uit 5 stevige lades (elke lade is 3U hoog) en het deksel is snel te gebruiken als tafel of werkbank. Het deksel kan namelijk eenvoudig aan de zijkant worden gemonteerd en met de ingebouwde steun bent je snel voorzien van een tafel. De hoeken van de PD-FA6 zijn afgewerkt met metalen bolhoeken voor extra stevigheid en bescherming. De lange hoeken zijn voorzien van aluminium profielen die ook extra bescherming en stevigheid bieden aan het geheel. Voor de sluiting van het deksel aan de voorkant zijn vier vlindersluitingen gemonteerd. Tevens valt het deksel in een speciaal profiel. De vier sluitingen en het profiel zorgen er samen voor dat het deksel stevig op zijn plaats zit en daar ook blijft. Voor het eenvoudig transporteren van de PD-FA6 is deze uitgerust met vier wielen waarvan er twee zijn uitgevoerd met rem. Deze remmen zijn eenvoudig met de voet te bedienen en verhinderen dat de PD-FA6 er ongewenst vandoor gaat. Voor de plekken waar rijden wat moeilijker gaat is de PD-FA6 uitgerust met twee handvaten aan beide zijkanten zodat deze eenvoudig te tillen is. Met de PD-FA6 ben je gegarandeerd voorzien van ruimtebesparend en veilig vervoer van je spullen.

Indeling
De Power Dynamics PD-FA6 bestaat uit 5 lades van elk 3U hoog. De binnenkant van de lades is bekleed met schuim waardoor beschadigingen worden vermeden. De lades zijn gemonteerd aan een soepel lopende rail waardoor het openen en sluiten van de lades mooi soepel verloopt. Bij het doordachte ontwerp van de Power Dynamics is men het meestal niet gebruikte deksel niet vergeten. Aan de zijkant zijn namelijk twee clips gemonteerd waaraan het deksel opgehangen kan worden. Met behulp van de steun in het deksel kan het deksel daarna eenvoudig worden neergezet als tafel of werkbank. Zo kun je eenvoudig nog even een snelle reparatie uitvoeren en heb je direct al je gereedschap bij de hand. Maar ook als je geen plek hebt voor je controllers of andere apparatuur biedt de tafel van de PD-FA6 uitkomst.

De Power Dynamics PD-FA6 is de ideale oplossing voor iedereen die veel onderweg is met zijn apparatuur. De PD-FA6 biedt makkelijke opbergmogelijkheden en is met zijn snel op te zetten tafel een rijdende werkplaats of ruimtewinner. Daarnaast biedt de PD-FA6 optimale bescherming voor je kostbare goederen en vereenvoudigd hij het transport door de vier zwenkwielen. Ook voor andere branches dan licht en geluid kan de Power Dynamics PD-FA6 een perfecte oplossing bieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan presentaties en demonstraties van allerlei producten. Je neemt ze eenvoudig mee en kunt ze eenvoudig presenteren met de handige tafel. Veelzijdigheid was nog nooit zo veelzijdig en zo goedkoop.


Kenmerken Stevige robuuste multiplex opbouw. 5 lades van 3U hoog bekleed met schuim voor extra bescherming. Deksel snel om te bouwen tot tafel. Goede bescherming van je apparatuur of andere goederen. Vier zwenkwielen voor eenvoudig transport. Twee zwenkwielen met rem. Beide zijkanten voorzien van twee handvaten. Deksel voorzien van vier vlindersluitingen. Voorzien van hoekbescherming. Multifunctioneel inzetbaar.
Levering 1x flightcase. 2x zwenkwiel met rem. 2x zwenkwiel zonder rem. 1x bevestigingsmaterialen .
Afmetingen en gewicht Afmetingen lades 43 x 43 x 9cm. Dikte materiaal 9mm . Afmeting buitenkant 53 x 60 x 74cm. Gewicht 42kg.

€ 469.00

Meerinformatie

DJ Gear Flightcase Power Dynamics
Product
 

Vonyx VMM K602 6 kanaals muziekmixer met Bluetooth en effecten

Vonyx VMM-K602, grote prestaties voor een kleine prijs

De Vonyx VMM-K602 is een uitgebreide 6 kanaals muziekmixer voor de beginnende muzikant of singer-songwriter. Ondanks zijn compacte formaat is hij uitgerust met allerlei handige features zoals Bluetooth, DSP met 16 effecten, USB, equalizers per kanaal, etc. en desondanks is hij zeer gunstig geprijsd. De VMM-K602 is daarmee perfect voor kleine settings zowel live als in een (thuis)studio. 

Digital Sound Processor

De DSP (Digital Sound Processor) is een van de highlites van de VMM-K602. Deze processor beschikt over 16 digitale effecten met een intelbare repeat. Het gekozen effect kan bij elk kanaal ingemixt worden om zo een optimale klank te verkrijgen. Vooral bij zang is dit een zeer welkome optie om zo een professioneel randje te geven aan de zang. Voor het aansluiten van de betere en vaak bij zang gebruikte condensator microfoons zijn de kanalen 1 t/m 4 voorzien van een aan/uit schakelbare fantoomvoeding (+48V) waardoor een zuivere opname gegarandeerd is.

Inputs

De VMM-K602 beschikt over een aantal inputs voor het aansluiten van microfoons, instrumenten of overige audiobronnen. De eerste vier kanalen zijn uitgerust met een gecombineerde XLR/Jack aansluiting voor het aansluiten van microfoons, instrumenten of andere audiobronnen. Kanaal 5 en 6 zijn samengevoegd tot een stereo kanaal met een 6,3mm Jack aansluiting (2x). Dit kanaal wordt tevens gebruikt voor de interne USB mp3 speler of de interne Bluetooth ontvanger waarbij met een druktoets de gewenste bron ingesteld kan worden. Met de mp3 speler kan muziek die op een USB stick staat rechtstreeks van de USB stick worden afgespeeld. De Bluetooth ontvanger maakt het mogelijk om een draadloze verbinding te leggen tussen de mixer en bijvoorbeeld een telefoon of laptop. Nadat de verbinding tot stand is gebracht wordt muziek die op het gekoppelde apparaat wordt afgespeeld draadloos gestreamd naar de mixer waarna het in de eindmix kan worden opgenomen. Ideaal voor bijv. (karaoke) muziek via YouTube of Spotify waarbij je graag wilt meezingen.

Instellingen

Voor een goede balans tussen de verschillende kanalen kan per kanaal het een en ander worden ingesteld. Zo beschikt elk kanaal over een 3-bands equalizer waarmee de hoge, midden en lage tonen kunnen worden ingesteld. Uiteraard is het mogelijk om per kanaal het volume in te stellen zodat de niveaus van alle kanalen op elkaar afgestemd kan worden. Voor het dempen van harde signalen (uit bijvoorbeeld drums) kan de PAD knop worden gebruikt die het betreffende kanaal met 26dB dempt. Pieken in het signaal worden hierdoor vermeden wat uiteraard de klank ten goede komt.

USB interface

Naast het gebruik als mp3 speler kan de USB aansluiting ook gebruikt worden voor het verbinden van de laptop met een computer of laptop. Verbind de USB aanslutinig van de mixer met de USB aansluiting van een pc of laptop (kabel meegeleverd) en de mixer zal als geluidskaart gezien worden. Muziek die op de computer wordt afgespeeld kan zo via de mixer naar een geluidsinstallatie gestuurd worden. Andersom, voor het maken van opnames, kan het mastersignaal vanuit de mixer naar een computer of laptop gestuurd worden om zo opnames te kunnen maken.


De Vonyx VMM-K604 is voor de beginnende zanger(es), singer-songwriter, karaokefanaat, etc. de juiste keuze. Een hoogwaardige mixer met de juiste mogelijkheden en geen extra poespas voor een betaalbare prijs.

Kenmerken

4 Mono microfoon/lijn ingangen (Combi XLR/6.3mm Jack). 1 Stereo lijn ingang (6.3mm Jack of RCA). Ingebouwde geluidskaart met opname functie USB/PC (USB aansluiting, kabel meegeleverd). DSP met 16 voorgeprogrammeerde effecten. +48V fantoomvoeding per kanaal voor condensator microfoons. Stereo gebalanceerde hoofduitgang (6.3mm Jack). Aparte monitor en hoofdtelefoon uitgangen. Hi, mid en low regelaar per kanaal. -26dB PAD op kanaal 1 t/m 4. FX send/return. Ingebouwde USB-speler met digitaal display. Bluetooth ontvanger voor audio streaming. LED VU meter en peak LED's.

Specificaties

Frequentiebereik: 15Hz - 40kHz. THD: <0.01%. Aantal digitale preset effecten: 16. Signaal/ruis verhouding: >110dB. Uitgangsniveau: ±1V. Lijningang: ±150mV. Microfooningang: ±1,5mV. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 235 x 245 x 60mm. Gewicht: 1.9kg.

€ 135.00

Meerinformatie

DJ Gear DJ mixer Vonyx
Product
 

Power Dynamics PD412SC speaker beschermhoes deluxe voor PD412A

Bescherm je Power Dynamics PD412A speaker met deze luxe beschermhoes. De PD412SC is een speciaal ontworpen hoes voor de PD412A actieve speaker van Power Dynamics. De hoes is zo gemaakt dat de speaker gewoon gebruikt kan worden terwijl hij in de hoes zit, hiervoor kan de voorflap opgerold worden. Ook de achterkant is zo ontworpen dat de versterkerunit bereikbaar blijft en dat de kabels aangesloten kunnen worden. Aan de zijkant zijn openingen gemaakt zodat de handvaten bereikbaar zijn en gebruikt kunnen worden. De onderzijde is open zodat de speaker, ook in de hoes, op een standaard gezet kan worden.

Kenmerken

Geschikt voor Power Dynamics PD412A. Hoogwaardig waterbestendig nylon. Gemakkelijke toegang tot het bedieningspaneel via de achterflap. Uitgerust met openingen voor de handgrepen. Velcro haak en lus systeem.

€ 33.00

Meerinformatie

DJ Gear Flightcase Power Dynamics
Product
 

Vonyx VX1050BT mobiele 1150W DJ set met 4 kanaals mixer en kabels

Vonyx VX1050BT DJ set met mixer en kabels, plug and play!

Op zoek naar een echte mobiele installatie die je na gebruik eenvoudig kunt opruimen en meenemen? Dan is deze Vonyx VX1050BT mobiele 1150W DJ set met 4-kanaals mixer en kabels precies wat je zoekt! De beide tops en tussenpalen kunnen eenvoudig op de beide subs gemonteerd worden zodat je alles snel en eenvoudig meeneemt. Door het meegeleverde plateau transportwagentje rijd je de gehele installatie zo de ruimte uit. De set wordt geleverd inclusief alle benodigde kabels om alles op elkaar aan te sluiten. Om de set écht compleet te maken doen we er ook twee audiokabels bij zodat je de meeste audiobronnen direct op de mixer kunt aansluiten. 

De VX1050BT DJ set is door de meegeleverde mixer uiteraard perfect voor de DJ. Desondanks kan de set ook prima ingezet worden zonder DJ / mixer. De installatie is namelijk voorzien van een ingebouwde mp3 speler en Bluetooth ontvanger. De set kan zo volledig 'zelfstandig' draaien bij kleinere feestjes of gelegenheden waar een DJ niet nodig of aanwezig is. Maar ook vóór een optreden kan het publiek alvast warm gemaakt worden door middel van muziek via een Bluetooth verbonden apparaat of door middel van mp3 muziek op een USB stick of SD kaart.

Deze set bestaat uit:1x Vonyx VX1050BT actieve 1150W 2.2 Bluetooth geluidsinstallatie1x SkyTec STM-2250 4 Kanaals Mengpaneel met usb en MP3 aansluiting1x Vonyx RCA kabel voor mixer, versterker, cd, etc. - 6 meter1x Vonyx RCA kabel voor mixer, versterker, cd, etc. - 1.5 meter1x Vonyx telefoon, pc of laptop kabel 3,5mm jack / RCA - 1,5 meter

Hieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:


Vonyx VX1050BT actieve 1150W 2.2 Bluetooth geluidsinstallatie

Vonyx VX1050BT, plug and play 2.2 geluidsinstallatie 1150W

De Vonyx VX1050BT is een actieve 1150W Bluetooth geluidsinstallatie die na ontvangst direct in gebruik kan worden genomen. De set bestaat uit twee 12" subwoofers waarvan er één actief is, een setje tops met 3x 4,5" mid en 1x 2,5" tweeter, microfoon, tussenpalen en alle benodigde kabels om alles op elkaar aan te kunnen sluiten. Na ontvangst is de set snel en eenvoudig op te bouwen en aan te sluiten waarna een Bluetooth koppeling met een telefoon of tablet eenvoudig zorgt voor muziek. De set heeft een vermogen van 1150W en is daardoor perfect voor feestjes in en rondom het huis of de schuur.

Aan alles gedacht

De opzet van de VX1050BT is een actief/passief systeem. Een zeer eenvoudig aan te sluiten systeem met een minimaal aantal kabels en geen losse apparatuur in de vorm van versterkers. Van de beide woofers is er één actief wat wil zeggen dat deze een ingebouwde versterker heeft. Deze versterker (2x 460W + 2x 115W) stuurt de andere woofer en de beide tops aan. De kabels om alles met elkaar te verbinden worden meegeleverd en uiteraard ontbreekt ook de stroomkabel niet om de set op het stopcontact aan te sluiten. Met de meegeleverde tussenpalen kunnen de beide tops op hoogte worden gezet voor een betere spreiding van het geluid. Beide woofers zijn voorzien van bergruimte voor de beide tops en de beide tussenpalen. Voor transport en opslag worden een handig plateau-wagentje en hoes meegeleverd zodat de gehele set makkelijk en veilig vervoerd en opgeborgen kan worden. Aan alles is dus gedacht bij deze Vonyx VX1050BT set.

Connectiviteit

Qua connectiviteit en mogelijkheden ontbreekt het de VX1050BT aan niets. Zo is de set uitgerust met een interne Bluetooth ontvanger voor een draadloze verbinding tussen een telefoon, tablet, etc. De interne mp3 speler maakt het mogelijk om mp3 muziek rechtstreeks vanaf een USB stick of SD kaart af te spelen. Voor het aansluiten van externe apparatuur zoals de meegeleverde microfoon is een microfooningang aanwezig. Voor het aansluiten van geluidsapparatuur is een RCA AUX in- en uitgang aanwezig + een 6,3mm jack lijn ingang. Mogelijkheden genoeg dus om stampende beats of de hits uit de 90's uit deze set te laten knallen.


Kenmerken

Complete 1150W plug and play geluidsinstallatie. Twee 12" Subwoofers (1x actief en 1x passief). Twee tops. Levering inclusief: luidsprekerkabels. twee tussenpalen (130-160cm). bedrade handmicrofoon. plateau transportwagentje. hoes. . Bluetooth voor draadloze audio streaming. USB en SD poort voor mp3 afspelen vanaf USB stick of SD kaart. Microfooningang 6.3mm Jack. Stereo RCA en 6.3mm Jack lijningangen. RCA lijnuitgang. Onafhankelijk subwoofer en master volume. Echo-effect voor microfoon. Treble- en bassregeling.


Specificaties

Vermogen: 1150W (2x 460W subs en 2x 115W tops). Frequentiebereik: 35Hz - 20kHz. SPL max: 122dB. Spreiding: 120º x 45º. Woofers: 12". Tops: 3x 4,5" mid + 1x 2,5" tweeter. Tophat: 35mm. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen:  Subwoofer: 440 x 350 x 535mm. Top (per top): 130 x 140 x 510mm. . Gewicht (set): 51.7kg .


SkyTec STM-2250 4 Kanaals Mengpaneel met usb en MP3 aansluiting

Deze 4 kanaals compacte mini-mixer is een eenvoudige, maar kwalitatieve topmixer. Het product combineert technische eigenschappen met een aantrekkelijk vorm. Kenmerkend zijn de MP3-speler, 8 real-speed geluidseffecten, Cue-regeling, crossfader enz. Er is ook een mogelijkheid om twee lijnniveau-audiobronnen en een draaitafel aan te sluiten.


Kenmerken

Geïntegreerde MP3-speler met USB-poort en SD-slot. 8 digitale geluidseffecten met snelheid- en volumeregeling. Cue-functie per kanaal en een crossfader. Toonregeling per kanaal. RCA-aansluitingen voor In-/Uitgangen. Jack 6.3mm aansluitingen voor koptelefoon en microfoon. Ideaal voor mobiele DJ's.


Specificaties

Frequentie bereik: 20Hz - 20kHz. THD: <0.05%. Equalizer: High +/- 10dB. Equalizer: Low +/- 10dB. Input Mic: 10mV/10k. Input Line: 300mV/30k. Input Phono:  15mV/22k. Uitgangsniveau: 2V/400 Ohm. Koptelefoon impedantie: 16-32 Ohm. Signaal ruis verhouding: >67dB. Aansluitspanning: 14Vac - 600mA (netadapter meegeleverd).

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 202 x 202 x 35mm. Gewicht: ca 2 kg.

Vonyx RCA kabel voor mixer, versterker, cd, etc. - 6 meter

Deze stereo Vonyx RCA (tulp) kabel met een lengte van 6 meter wordt gebruikt om mixers, cd-spelers, dvd-spelers, actieve speakers, versterkers en allerlei andere audioapparatuur met RCA aansluitingen met elkaar te verbinden. Deze flexibele Vonyx kabel zorgt voor een betrouwbare en storingsvrije verbinding.

Flexibele signaalkabel. Voorzien van hoge kwaliteit connectoren. Connectoren:
RCA / tulp (m). RCA / tulp (m). . Kabellengte: 6 meter. Buitendiameter: 8mm. Afscherming: 2x 28 x 0.12mm (spiraal). Ader: 15x 0.12mm.

Vonyx RCA kabel voor mixer, versterker, cd, etc. - 1.5 meter

Deze stereo Vonyx RCA (tulp) kabel met een lengte van 1.5 meter wordt gebruikt om mixers, cd-spelers, dvd-spelers, actieve speakers, versterkers en allerlei andere audioapparatuur met RCA aansluitingen met elkaar te verbinden. Deze flexibele Vonyx kabel zorgt voor een betrouwbare en storingsvrije verbinding.

Flexibele signaalkabel. Voorzien van hoge kwaliteit connectoren. Connectoren:
RCA / tulp (m). RCA / tulp (m). . Kabellengte: 1.5 meter. Buitendiameter: 8mm. Afscherming: 2x 28 x 0.12mm (spiraal). Ader: 15x 0.12mm.

Vonyx telefoon, pc of laptop kabel 3,5mm jack / RCA - 1,5 meter

Met deze stereo Vonyx telefoon, pc of laptop kabel met een lengte van 1,5 meter meter sluit je eenvoudig je telefoon, pc, laptop, tablet of andere apparatuur met 3.5mm mini jack aansluiting (vaak de hoofdtelefoon aansluiting) aan op bijvoorbeeld een versterker, actieve speaker of mixer met RCA (tulp) ingangen. Deze flexibele Vonyx kabel zorgt voor een betrouwbare en storingsvrije verbinding.

Flexibele signaalkabel. Voorzien van hoge kwaliteit connectoren. Connectoren:
3,5mm stereo mini jack (m). RCA / tulp (m). . Kabellengte: 1,5 meter. Buitendiameter: 8mm. Afscherming: 2x 28 x 0.12mm (spiraal). Ader: 15x 0.12mm.

€ 539.00

Meerinformatie

DJ Gear Complete DJ sets Vonyx
Product
 

BeamZ Flightcase voor 2 stuks Panther 7R movingheads DOWN

BeamZ Flightcase voor 2 stuks Panther 7R movingheads DOWN. Bescherm je kostbare 7R movingheads met deze robuuste flightcase. De flightcase is speciaal ontworpen om twee BeamZ Professional 7R movingheads eenvoudig te transporteren. De stevige constructie van de kist en de met foam beklede binnenzijde zorgen voor optimale bescherming van de waardevolle movingheads. De kist is voorzien van vlindersloten en verzonken handgrepen. Door middel van wieltjes is de kist makkelijk te verrijden en de speciale holtes in het deksel zorgen ervoor dat meerdere flightcases op elkaar gestapeld kunnen worden.

Kenmerken

Robuuste moving head flightcase. Ontworpen voor 2x Panther 7R (150470) movingheads. Vlindersloten en aluminium profielen rondom. Bolhoeken en verzonken handgrepen. Binnenzijde voorzien van foam. Materiaaldikte: 9mm.

€ 299.00

Meerinformatie

DJ Gear Flightcase BeamZ Professional
Product
 

SkyTec STM 2300 Mixer 2 Kanaals USB MP3

Klein maar fijn! De Skytec STM-2300 is een heerlijk compact 2-kanaals mixertje met vele handige features zoals een USB mp3 speler, toonregeling per kanaal, crossfader, etc. De STM-2300 is de juiste keuze voor de DJ die met weinig bronnen aan de slag gaat. Perfect voor bijvoorbeeld een opstelling met twee draaitafels of cd-spelers. Door het overzichtelijke ontwerp maak je je de mixer snel eigen zodat je binnen no-time de eerste mooie mixen gemaakt hebt.

Zoals vermeld is de STM-2300 voorzien van een ingebouwde USB speler. Hiermee is het mogelijk om mp3 muziek die op een USB stick staat rechtstreeks af te spelen op de mixer. Zo heb je er zonder dat het ruimte (of veel geld) kost snel een extra audiobron bij. Verder beschikt de Skytec STM-2300 over instelbare lijn- en phono-ingangen voor het aansluiten van draaitafels en andere afspeelapparatuur. Voor aansluiting op een geluidsinstallatie kan gebruik worden gemaakt van de RCA uitgang waarbij een extra uitgang aanwezig is voor de monitor speakers.

Voor het maken van strakke overgangen is elk kanaal uitgerust met een 3-band equalizer. Laag, mid en hoog zijn zo apart regelbaar wat voor het maken van super strakke overgangen natuurlijk een must is. Het microfoonkanaal heeft een 2-band equalizer en een niveauregeling voor het verkrijgen van de juiste balans tussen spraak en muziek.

Kenmerken

2-kanaals mixer. Ingebouwde USB mp3-speler. USB-poort met MP3-display en bediening. 3-bands equalizer op elk kanaal. 2-bands microfoon EQ. Lijn- en phonoschakelbaar op elk kanaal. Hoofdtelefoon- en monitorfaciliteit. AMP- en Monitor / booth uitgang.

Specificaties

Frequentie bereik 50Hz - 20kHz. THD <0. 3-Band. Input:Line 150mV. Input:Phono 3mV. Input:Mic 1mV. Signaal ruis verhouding >80dB. Aansluitspanning: 12Vac (230V netadapter meegeleverd).

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 178 x 238 x 100mm. Gewicht: 2kg.

€ 79.90

Meerinformatie

DJ Gear DJ mixer SkyTec
Product
 

Power Dynamics RC80 12 Platenkoffers Titanium (Set van 4)

Set van 4 Power Dynamics RC80-titanium platenkoffers

Het oog wil ook wat en daarom is de Power Dynamics Titanium platenkoffer gemaakt. Een super mooi ogende koffer voor het veilig opbergen en vervoeren van jouw vinyl collectie. De koffers zijn stapelbaar, erg handig én ruimtebesparend natuurlijk, en het deksel is volledig afneembaar voor eenvoudig zoeken naar de juiste plaat.
Het gebruik van deze koffers maakt het grote verschil tussen een goede collectie met nette hoezen en onberispelijk vinyl en een gehavende collectie met versleten hoezen en kromgetrokken platen. 

Profiteer nu van deze aanbieding voor 4 Power Dynamics RC80 Titanium koffers.

Deze set bestaat uit:4x Power Dynamics RC80 Platenkoffer Titanium

Hieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:


Power Dynamics RC80 Platenkoffer Titanium

De Power Dynamics RC80 Platenkoffer in zijn Titanium afwerking is een lust voor het oog. Maak helemaal de blits met deze koffer. De RC80 platenkoffer is voorzien van schuim aan de binnenzijde zodat jouw kostbare platen niet beschadigen onderweg naar een optreden of als je terug gaat van een platenbeurs. Jouw kersverse aankopen zijn veilig opgeborgen in deze koffer. Het softgrip handvat zorgt ervoor dat de koffer na langere tijd dragen nog steeds lekker in de hand ligt. De beide sluitingen zijn voorzien van een slot zodat niet iedereen toegang heeft tot jouw vinyl. Na het openen van het deksel kan deze volledig worden afgenomen voor optimale toegang tot jouw platen. Zoeken naar de juiste plaat is zo een fluitje van een cent. De voetjes aan de onderzijde zorgen voor extra bescherming en maken het tevens mogelijk om meerdere koffers op elkaar te stapelen.

Kenmerken

Titanium afwerking. Ruimte voor ongeveer 60 platen (incl. hoes en inner sleeve). Zeer robuuste bouw, wanden 5mm dik. Binnenkant bekleed met schuim. Voorzien van dubbele sluiting. Deksel volledig afneembaar. Soft-grip handgreep. Geschikt voor 12" vinyl / platen. Rubberen voetjes. Stapelbaar.


Afmetingen en gewicht

Buitenkant: 240 x 350 x 395mm. Binnenkant: 210 x 330 x 330mm. Gewicht 2.7kg.

 

€ 159.95

Meerinformatie

DJ Gear Flightcase Power Dynamics
Product
 

DAP IMIX 7.3 19 inch installatiemixer

The IMIX-7.3 is a compact installation mixer with zone control. It has exact the same functionality as the IMIX-7.1 but each input on the IMIX-7.3 can be routed to the desired output. This function makes it possible to control 3 areas with different music, sound level and EQ settings.

Specifications

Input channels: 2 x Microphone, combo XLR/Jack. 11 x Line, RCA. 2 x Phono, RCA. 1 x Phone, 3,5mm jack. Output channels: 3 x Master Balanced, XLR. 1 x REC output, RCA. 1 x Headphones, 6.3mm Jack. Master EQ: 80Hz, 1KHz, 12KHz, -12dB / +12dB. Mic EQ: 80Hz, 1KHz, 12KHz, -12dB / +12dB. Frequency response: 20Hz - 20Khz. T.H.D.: <0.05%. Dimensions: 481 x 88 x 95 mm (LxHxD). Powersupply: 230V AC, 50Hz. Powerconsumption: 21Watt. Weight: 2,8 Kg.

€ 255.00

Meerinformatie

DJ Gear DJ mixer Dap Audio
Product
 

Power Dynamics F16U10T 19 16U Rackcase met tafels

Met deze mobiele DJ flightcase maakt Power Dynamics het elke DJ wel heel erg makkelijk. Deze kist is uitklapbaar en laat direct een complete DJ booth achter. In het midden kan divers 19” apparatuur opgehangen worden, net als in een standaard 19inch rack.

Aan beide zijkanten ontstaat ineens voldoende ruimte om een aantal decks, alsook een mixer neer te zetten. Het maakt het zelfs ideaal voor DJ's om back-to-back sessies te draaien, waarbij beide gebruik maakt van deze tafel. Bovenop het 19inch rack kan ook nog eens een mengpaneel worden geïnstalleerd.

De ideale en meest volledige partner. Er is geen andere compleet systeem welke zoveel ruimte biedt. Natuurlijk is hij best zwaar, maar met de wieltjes (140 mm hoogte) kan deze flightcase gemakkelijk worden vervoerd. En het belangrijkste is natuurlijk dat alle apparatuur veilig binnen in de kist zit!


Kenmerken en specificaties 10U ruimte in bovenpaneel voor mixer. 9mm Gelamineerde multiplex. 10 Industriële vlindersluitingen en klinknagelconstructie. 4 Terugverende handgrepen. Aluminium rack rails aan de voorzijde en achterzijde. Zware 3.5 " wielen (2 vergrendelbare). Hoogte eenheden bovenkant: 10 HE. Hoogte eenheden voorkant: 16 HE. Wielen: Ja. Gewicht: 41 kg.

€ 439.00

Meerinformatie

DJ Gear Flightcase Power Dynamics
Product
 

Vonyx AM8A 8 kanaals muziekmixer met ingebouwde 1000W versterker

De Vonyx AM8A, een uitgebreide mixer met o.a. Bluetooth en een ingebouwde 1000W versterker

De Vonyx AM8A is een 8-kanaals muziekmixer boordevol handige features. Eigenlijk mag de AM8A met recht een 9-kanaals mixer genoemd worden omdat de mixer naast de 8 kanalen ook nog eens voorzien is van een Bluetooth en mp3 module. Deze ingebouwde Bluetooth module maakt het mogelijk om een draadloze verbinding te maken met bijvoorbeeld een telefoon of tablet. Indien de mixer ingezet wordt als onderdeel van een zanginstallatie is de ingebouwde DSP module ideaal zodat er een effect aan de zang meegegeven kan worden. De ingebouwde versterker maakt de mixer helemaal af en geeft de gebruiker de mogelijkheid om zeer snel en eenvoudig een geluidsinstallatie op te bouwen. Met de AM8A als centrale unit zet je in een handomdraai een complete geluidsinstallatie neer voor vele toepassingen.

Versterker

Zoals vermeld kan met de AM8A snel en eenvoudig een complete geluidsinstallatie worden opgebouwd. Dit is volledig te danken aan de ingebouwde versterker waardoor het mogelijk is om rechtstreeks op de mixer een setje speakers aan te sluiten. Een losse versterker met bijkomende kabels kan hierdoor achterwege blijven. De versterker heeft een vermogen van maar liefst 2x 500W zodat je er een stel flinke speakers mee aan kunt sturen. Door de ingebouwde 5-bands equalizer kan de muziek naar wens worden ingeregeld. Tevens beschikken alle 8 kanalen ook nog eens over een eigen low en hi regeling voor optimale afstemming van het geluid.

Connectiviteit

De AM8A is voorzien van vele opties voor het afspelen van muziek en voor het aansluiten van externe apparatuur. De ingebouwde Bluetooth module is ideaal voor een draadloze audio verbinding met bijvoorbeeld een telefoon of tablet. Zodra er een verbinding met een Bluetooth device tot stand is gebracht wordt de muziek die op het gekoppelde apparaat wordt afgespeeld draadloos naar de versterker gestreamd. Een andere handige optie is de ingebouwde mp3 speler die mp3 muziek rechtstreeks vanaf een USB stick of SD kaart afspeelt. Zet je meest favoriete nummers op een stick of SD kaart en de interne speler speelt de muziek voor je af. Lekker makkelijk en geen gedoe met kabels. Verder is de mixer voorzien van 8 lijn-/microfooningangen voor het aansluiten van externe apparatuur zoals cd spelers, laptop, computer, microfoons, etc. Je kunt met de AM8A dus vrijwel alle kanten op.

DSP / Zang

Het mooie van de Vonyx AM8A mixer is dat deze voorzien is van een Digital Sound Processor (DSP). Deze processor beschikt over 16 digitale effecten die aan de zang toegevoegd kunnen worden. Hierdoor heb je met deze mixer direct een schitterende basis voor een professionele zanginstallatie. Door de ingebouwde fantoomvoeding (+48V) is het mogelijk om (professionele) condensatormicrofoons aan te sluiten op de mixer.


De Vonyx AM8A is een perfecte mixer voor zang en live toepassingen. Door de ingebouwde versterker kan er snel een complete geluidsinstallatie opgezet worden met slechts een paar kabels. De ingebouwde DSP module zorgt ervoor dat de mixer ook voor zang gebruikt kan worden. De overige features zoals Bluetooth en de ingebouwde mp3 speler maken de mixer helemaal af zodat hij voor talloze toepassingen ingezet kan worden.


Kenmerken

Ingebouwde 2x 500W eindversterker. Mp3-speler voor rechtstreeks afspelen vanaf USB stick of SD kaart. Bluetooth ontvanger voor draadloze audio streaming. +48V fantoomvoeding voor condensatormicrofoons. 5-bands equalizer. DSP met 16 digitale effecten. PFL per kanaal (voorluisteren via hoofdtelefoon). 6,3mm Jack en RCA-lijningang. XLR microfooningangen. Toonregeling per kanaal (Hi / Low). 6.3mm speakeruitgangen (L+R). XLR lijnuitgangen (L+R).

Specificaties

Vermogen:  4 Ohm: 2x 500W. 8 Ohm: 2x 300W. . Frequentiebereik: 20Hz - 20Khz. THD: <0,1%. EQ Hi: ±15dB / 12kHz. EQ Lo: ±15dB / 70Hz. Input line: +5dB ~ -40dB. Input mic: -15dB ~ -60dB. Output level: +12dB (3V). Hoofdtelefoon output: 300mW @ 32 Ohm. Signaal ruisverhouding: >90dB. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 320 x 300 x 140mm. Gewicht: 12kg.

€ 239.00

Meerinformatie

DJ Gear DJ mixer Vonyx
Product
 

SkyTec 2.1 complete DJ live set 1100 Watt met mixer en kabels

Het beste van het beste nu samen in één grote set. Deze SkyTec 2.1 complete DJ live set 1100 Watt met mixer en kabels is een combinatie van de veelzijdige SkyTec 2.1 complete live set 1100 Watt en de veelzijdige en uitgebreide SkyTec STM-3007 mixer. Door deze combinatie ontstaat een geweldige set die voor vele toepassingen gebruikt kan worden. DJ's, zangers en zangeressen, entertainers, verenigingen, etc. kunnen hun hart ophalen met deze set. De set wordt compleet met kabels geleverd zodat de mixer en de speakers met de subwoofer verbonden kunnen worden. Hierdoor is de set na ontvanst vrijwel direct klaar voor gebruik. Door de beide meegeleverde standaards en de eenvoud waarmee de set is op te bouwen is deze 2.1 set met mixer ook prima geschikt voor mobiel of tijdelijk gebruik.

De mixer die bij deze combinatie geleverd wordt is een van de top mixers uit de SkyTec lijn. En terecht... want met een ingebouwde Bluetooth module, USB mp3 speler, 7-bands equalizer, verlichte faders, echo effect, verschillende geluidseffecten, extra zone uitgang, etc. mag deze mixer zich voegen tot de meest uitgebreide mixers in zijn soort. Voeg daar de populaire SkyTec 2.1 set aan toe en je hebt gewoon een geweldige installatie, we kunnen niet anders zeggen. Door de Bluetooth functionaliteit van de mixer is het mogelijk om draadloos muziek te streamen vanaf bijvoorbeeld een telefoon, laptop of computer. Voor het aansluiten van eventuele overige apparatuur zijn kabels nodig. Uiteraard kunnen en willen wij je hierbij graag helpen en adviseren zodat de set na ontvangst direct in gebruik genomen kan worden. 

Wacht niet langer en bestel deze uitgebreide, hooggeprezen en veelzijdige geluidsinstallatie nu voor een zeer interessante setprijs. 

Deze set bestaat uit:1x Vonyx SMWBA15 600 Watt Actieve Bi-amp 15 inch Subwoofer1x SkyTec STM-3007 19 inch DJ Mixer 6 Kanaals SD/USB/MP3/LED/Bluetooth 2x Vonyx SL10 PA Luidspreker 10" 250W1x Vonyx Universele Luidsprekerstatief Set met Draagtas2x PD Connex Speakerkabel 6.3mm jack - Speakon NL2 5 meter1x PD Connex Kabel 2x RCA Male - 2x RCA Male 6m

Hieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:


Vonyx SMWBA15 600 Watt Actieve Bi-amp 15 inch Subwoofer

De Vonyx SMWBA15 is een 300W actieve subwoofer met een 1x 300W en 2x 150W geïntegreerde full-range versterker om satellietspeakers aan te sluiten het creëren van een 2.1 geluidsset. Deze subwoofer is stevig ontworpen, compact en produceert donderende basstonen van een uitstekende kwaliteit. De SMWBA heeft een frequentiebereik van 20 - 200Hz, een echo-effect voor de microfoon, stereo-lijningangen en een beschermende grill. Geschikt voor de mobiele DJ, studio's, bars, feesten, thuisgebruik enz.


Kenmerken

Actieve 300W subwoofer. 2x 150W full range versterker. Stereo-lijningangen met Loop Thru-functie. Microfooningang met echo-functie. Metalen grill voor wooferbescherming. Geïntegreerde handgrepen. Bekleed met akoestisch vilt en slijtvast. Per stuk geleverd.


Specificaties

Uitgangs vermogen 300W + 2x150W. Impedantie 8 Ohm. Frequentie bereik 40Hz - 20kHz. Subwoofer 20-200Hz. Woofer 15". Connector 6.35mm Jack - NL2 - RCA. Frequentie Active. Aansluitspanning 220-240Vac / 50Hz.


Afmetingen en gewicht

Afmetingen 410 x 495 x 600mm. Gewicht 22.7kg.

SkyTec STM-3007 19 inch DJ Mixer 6 Kanaals SD/USB/MP3/LED/Bluetooth

Een allround zes kanaals 19 inch professionele mixer met MP3-speler met BT voor het streamen van uw audio naar de mixer. Kenmerkt ook een 10-bands grafische stereo EQ, verlichte faders, microfoonequalizer en talkover, 8 geluidseffecten, hoofdtelefoonuitgang waarop ieder kanaal vooraf kan worden beluisterd en nog veel meer functies. De perfecte oplossing voor vele toepassingen, zoals in disco's, clubs, bars, thuisstudio's, enz.


Kenmerken BT-ontvanger voor audiostreaming. MP3-speler met USB-poort en SD-slot. 10-Bands grafische stereo equalizer. Verlichte kanaalfaders. 8 Geluidseffecten. Extra zone-uitgang. Send en Return. Vervangbare crossfader. Crossfader-assign schakelaars (kanaaltoewijzing). 3-Bands equalizer microfoon en talkover. Regeling van echo, delay en repeat. Record-uitgang. Microfoon 1/2-, F/X speed- en hoofdtelefoon-volumeregeling. Cue-toets per kanaal (voorafluistering via hoofdtelefoon).
Specificaties Frequentie bereik 50Hz-18kHz. THD <0.09%. Equalizer +/-10dB. Input Line 150mV. Input Phono 3mV. Input Mic. 1mV. Output:Master +/-1V. Signaal ruis verhouding >100dB. Aansluitspanning 220-240Vac / 50Hz.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 482 x 240 x 110mm. Gewicht 5kg.

Vonyx SL10 PA Luidspreker 10" 250W

De SL10 is ondanks zijn compacte afmetingen een alleskunnen in de SL serie van Vonyx. De SL10 wordt per stuk geleverd

Met speakers uit de SL serie haal je een strakke speaker in huis met een stevige sound. De Trapeziumvormige 2-weg disco PA luidsprekerbox heeft een professionele uitstraling. De perfecte speaker voor een discofeestje maar natuurlijk ook geschikt voor vele andere doeleinden.

Complete sets
De speakers uit de SL serie zijn ook als complete set leverbaar


Kenmerken


Kenmerken 2-Weg bas-reflex systeem. Piezo hoorn voor hoog en mid. Woofer met grote magneet. Metalen grill. Bekleed met dempend zwart vilt. Connectoren: 6.3mm jackplug & 2x terminal .
Specificaties Vermogen: 250W. Max. vermogen: 500W. Woofer: 10 inch / 25cm. Hoorn: High Compression Piëzo. Impedantie: 8 Ohm. Frequentiebereik: 45Hz - 20kHz. SPL @1W/1m: 90dB. SPL max: 94dB.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 505 x 365 x 310mm. Gewicht: 7.5kg.

Vonyx Universele Luidsprekerstatief Set met Draagtas

Set van 2 verstelbare Vonyx luidsprekerstatieven. Voor gebruik met 99% van alle speakers. Heavy Duty design met een maxiamale belasting van 30kg per standaard. Wordt geleverd met handige draagtas.


Kenmerken

Max. gewichtsbelasting: 30kg. Buis: 35mmØ. Hoogte: 120 - 175cmm. Afmetingen ingeklapt: 13 x 10 x 92cm.


Levering

2 x Luidspreker Stand. 1 x Draagtas.

PD Connex Speakerkabel 6.3mm jack - Speakon NL2 5 meter

PD Connex professionele hoge kwaliteit 5 meter 6,3 Jack - NL2 luidsprekerkabel. Deze soepele luidsprekerkabel is voorzien van hoogwaardige connectoren en staat garant voor een storingsvrije en betrouwbare overdracht. Geleverd incl. kabelbinder.


Kenmerken en specificaties Speakerkabel: Jack 6.3mm - Speakon NL2. Lengte: 5m.

PD Connex Kabel 2x RCA Male - 2x RCA Male 6m

PD Connex professionele hoge kwaliteit 6 meter 2x RCA (M) - 2x RCA (M) OFC signaalkabel. Deze uiterst flexibele signaalkabel is voorzien van hoogwaardige metalen RCA connectoren en staat garant voor een storingsvrije en betrouwbare signaal overdracht. Voorzien van kabelbinder.

Professionele uiterst flexibele OFC kabel. Voorzien van hoogwaardige metalen RCA connectoren. Incl. kabelbinder. Verschillende lengtes leverbaar.

€ 519.00

Meerinformatie

DJ Gear Complete DJ sets SkyTec
Product
 

Vonyx VMM K402 4 kanaals muziekmixer met Bluetooth en effecten

Vonyx VMM-K402, perfect voor de thuis studio of voor kleine live settings

VDe onyx VMM-K402 is een 4 kanaals muziekmixer die zich in de kleine settings perfect thuis voelt. De mixer is perfect voor een gezellige avond karaoke maar kan ook prima gebruikt worden voor de (beginnende) zanger(es) die met weinig apparatuur werkt. De mixer is voorzien van 2 kanalen met een lijn of microfoon ingang en beschikt daarnaast nog over een kanaal met de functies Bluetooth, USB mp3 speler, lijn ingang en pc interface. Elk kanaal kan voorzien worden van effect, hiervoor is een effectprocessor aanwezig met 16 effecten. Dit, en nog meer, maken de Vonyx VMM-K402 perfect voor talloze (hobbymatige) doeleinden.

Mogelijkheden en aansluitingen

Ondanks zijn compacte formaat beschikt de VMM/K402 over behoorlijk wat mogelijkheden. De eerste twee kanalen kunnen gebruikt worden voor het aansluiten van een microfoon of andere audiobron (lijningang). Om het gebruik van de vaak betere condensator microfoons mogelijk te maken zijn deze kanalen uitgerust met een schakelbare fantoomvoeding (+48V). De 3-bands equalizer maakt het mogelijk om voor deze kanalen de hoge, midden en lage tonen te regelen om zo alle kanalen perfect op elkaar af te kunnen stemmen. Kanalen 3 en 4 zijn samengevoegd tot een stereokanaal met meerdere opties. Zo beschikt de mixer over een ingebouwde bluetooth, mp3 en pc interface module. Hiermee kan via Bluetooth een draadloze verbinding worden gemaakt met bijvoorbeeld een telefoon of tablet. Een andere mogelijkheid is om een USB stick met mp3 muziek in te steken. De interne mp3 speler speelt de muziek vervolgens rechtstreeks vanaf de USB stick af. De pc interface maakt het mogelijk om de mixer via een USB kabel (meegeleverd) te verbinden met een computer. De mixer wordt dan gezien als een geluidskaart waarna muziek, die op de pc wordt afgespeeld, via de USB verbinding op kanaal 3/4 hoorbaar is. Andersom is het ook mogelijk om via de pc opnames te maken van de eindmix van de mixer. De laatste mogelijkheid voor kanalen 3/4 is de lijningang. Met een schakelaar kan gekozen worden om de interne unit niet te gebruiken en om via kanaal 3/4 een externe audiobron te gebruiken.

Digital Sound Processor

Naast alle mogelijke aansluitingen en verbindingsmogelijkheden zou je bijna vergeten dat er nog een DSP (Digital Sound Processor) in de mixer is ingebouwd. Deze effect processor zorgt ervoor dat er effect een kanaal (of meerdere kanalen) toegevoegd kan worden. Kies hiervoor simpel uit een van de zestien effecten en vervolgens kan het gekozen effect op de kanalen ingemixt worden. Vooral bij zang (of karaoke) is dit een prachtige optie om zo een betere en professionelere klank te krijgen.

Kenmerken

2 Mono microfoon/lijn ingangen (Combi XLR/6.3mm Jack). 1 Stereo lijn ingang (6.3mm Jack of RCA). Ingebouwde geluidskaart met opname functie USB/PC (USB aansluiting, kabel meegeleverd). DSP met 16 voorgeprogrammeerde effecten. +48V fantoomvoeding per kanaal voor condensator microfoons. Stereo gebalanceerde hoofduitgang (6.3mm Jack). Aparte monitor en hoofdtelefoon uitgangen. Hi, mid en low regelaar per kanaal. -26dB PAD op kanaal 1 en 2. FX send/return. Ingebouwde USB-speler met digitaal display. Bluetooth ontvanger voor audio streaming. LED VU meter en peak LED's.

Specificaties

Frequentiebereik: 15Hz - 40kHz. THD: <0.01%. Aantal digitale preset effecten: 16. Signaal/ruis verhouding: >110dB. Uitgangsniveau: ±1V. Lijningang: ±150mV. Microfooningang: ±1,5mV. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 235 x 190 x 60mm. Gewicht: 1.6kg.

€ 109.00

Meerinformatie

DJ Gear DJ mixer Vonyx
Product
 

SkyTec 1000W Bluetooth en USB Complete DJ Geluidsinstallatie

1000W Bluetooth en USB complete DJ geluidsinstallatie. De perfecte installatie voor de beginnende DJ. De set bestaat uit 2 speakers en een versterker met een vermogen van maar liefst 1000W! Daarnaast wordt de set geleverd met de veelzijdige Vexus STM3030 mixer met Bluetooth en USB speler. Je kunt je telefoon of tablet dus draadloos met de mixer verbinden voor het afspelen van muziek. Ook het afspelen van mp3 muziek die op een USB stick staat is op de mixer mogelijk. Een zéér veelzijdige set met een zéér aantrekkelijke prijs. De set wordt geleverd incl. de benodigde kabels dus na ontvangst kan je direct aan de slag!

Deze set bestaat uit:1x Vonyx STM3030 4 kanaals mixer met USB/SD MP3, Bluetooth en record functie1x SkyTec 2 x 500W DJ PA versterker SPL1000 met EQ1x SkyTec Luidsprekerkabel 1,5mm² met polariteitaanduiding 10 meter1x MAX XEN-3512 set PA luidspreker boxen 12" 1000W1x SkyTronic Audiokabel: 2x RCA - 2x RCA 1.2m

Hieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:


Vonyx STM3030 4 kanaals mixer met USB/SD MP3, Bluetooth en record functie

Vonyx STM3030 4 kanaals mixer met USB/SD MP3, Bluetooth en record functie. De Vonyx STM3030 is een compacte mixer met vele mogelijkheden. Dit maakt hem perfect geschikt voor bijvoorbeeld de beginnene DJ. Maar ook voor verenigingen, clubhuizen, voetbalkantines etc. etc. is de Vonyx zeker geen verkeerde keuze!

De mixer is voorzien van een aantal kanalen en bied ondanks zijn afmetingen 2 phono (platenspeler) ingangen & 3 lijningangen (voor het aansluiten van externe bronnen zoals telefoon, laptop, cd-speler, tuner, etc.). Daarnaast is de STM3030 voorzien van een ingebouwde MP3 speler waarmee je eenvoudig muziek die op een USB stick of SD kaart staat kunt afspelen. Gewoon de USB stick of SD kaart aansluiten en klaar! Maar dat is nog niets alles want de Vonyx STM3030 is ook nog eens voorzien van een Bluetooth ontvanger waarmee het mogelijk is om je telefoon, tablet of laptop draadloos te verbinden waardoor je je favoriete muziek via de mixer draadloos kan horen, ideaal toch? En mocht je het nou leuk vinden om zelf mooie mixen te maken dan kan je met behulp van de USB en SD aansluiting ook nog eens je eigen mixen opnemen.

De Vonyx STM3030 is voorzien van de LED VU meter zodat je het uitgestuurde signaal goed in de gaten kunt houden. Een extra leuke feature zijn de verlichte potmeters zodat deze ook in het donker eenvoudig te vinden zijn. Daarnaast ontbreken de microfooningangen natuurlijk ook niet zodat je als een echte DJ door de muziek heen kan praten of, als je dat wilt, kunt zingen bij bijvoorbeeld karaoke gebruik. Als laatste mag natuurlijk de hoofdtelefoonaansluiting niet vergeten worden die je de mogelijkheid biedt om alvast het volgende nummer klaar te zetten zonder dat je publiek dat hoort.

Kortom, de Vonyx STM3030 is een zéér veelzijdige mixer met legio mogelijkheden en inzetbaar voor vele toepassingen.


Kenmerken 4-kanaals mixer . 2 omschakelbare phono/lijn kanalen. Verlichte potmeters. Ingebouwde MP3 speler (USB of SD). Bluetooth voor draadloos streamen van muziek. Record functie, opname via USB of SD. Voorluisterfunctie op elk kanaal. Talkover functie. Voorzien van crossfader. Compact, kan makkelijk ingebouwd worden.
Specificaties Frequentiebereik: 20Hz - 20kHz. LED VU meter. 2x phono, 3x lijn, MP3, BT en 2x microfoon ingangen. Aansluitspanning 12Vac / 500mA (netstroomadapter meegeleverd).
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 125 x 267 x 55mm. Gewicht: 0.9kg.

SkyTec 2 x 500W DJ PA versterker SPL1000 met EQ

PA versterker voor semi-professioneel gebruik, welke in geen enkele DJ-installatie mag ontbreken. Versterker voorzien van meerdere RCA ingangen voor aansluiten van meerdere audiobronnen bv DVD-speler, TV, CD-speler, Tuner etc. Verder op de voorkant een 3.5mm jack aansluiting voor het aansluiten van bijvoorbeeld een MP3 speler. De krachtige eindtrap staat garant voor langdurige topprestaties.


Kenmerken 3-Bands equalizer. Blauwe LED frontverlichting. Input keuzeschakelaar. Peak-Clip indicator. Groot frequentiebereik.
Specificaties Vermogen - 4 Ohm: 2 x 500W. Vermogen - 8 Ohm: 2 x 350W. THD: 98dB. Kanaalscheiding: >82dB. Ingangsniveau: 0dB. Ingangsimpedantie: >10kOhm. Uitgangsimpedantie: 4-8 Ohm. Aansluitspanning: 230Vac, 50Hz.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 482 x 270 x 88mm (19" x 2U). Gewicht 4.4kg.

SkyTec Luidsprekerkabel 1,5mm² met polariteitaanduiding 10 meter

Een uiterst flexibele 2x 1.5mm² luidsprekerkabel die opgebouwd is uit vele dunne koperleidingen. Door de polariteitsindicator sluit je je luidsprekers altijd op de juiste manier aan. De luidsprekerkabel wordt geleverd als rol van 10 meter en is, indien nodig, naar eigen inzicht in twee stukken te knippen.


Kenmerken en specificaties 2x 1,5mm². Zeer flexibele uitvoering. Met polariteitsindicatie. Totale lengte 10m.

MAX XEN-3512 set PA luidspreker boxen 12" 1000W

De MAX XEN-3512 is de perfecte set voor iemand die met een laag budget de beste kwaliteit in huis wil halen. Een setje 3-weg PA boxen van maar liefst 1000 Watt waar je mee voor de dag kan komen. Als beginnende DJ kan jij met deze stoere PA boxen je kwaliteiten aan het grote publiek laten horen. Daarnaast zijn ze natuurlijk ook prima geschikt voor andere doeleinden zoals thuisgebruik of keet.

Kwaliteit voor betaalbare prijs
Dat een lagere prijs niet altijd samengaat met mindere kwaliteit wordt weer bewezen met de XEN-3512. Deze set van twee PA boxen weet zeer goede prestaties neer te zetten en dat voor een betaalbare prijs. De 12" (30cm) woofer met een vermogen van maar liefst 1000 Watt weet er moeiteloos een diepe en strakke bass uit te persen. Door de ingebouwde basspoort aan de voorkant worden deze diepe bassen nog eens extra versterkt. Maar muziek draait natuurlijk niet alleen om bass. Omdat deze boxen zijn voorzien van een midden toner en tweeter worden de midden en hoge tonen van jouw muziek perfect weergegeven. Door de speciale vorm van de hoorns ben je ook meteen verzekerd van een goede spreiding van je muziek. Een intern filter zorgt ervoor dat de woofer, de middentoner en de tweeter de juiste frequenties aangeboden krijgen.

Behuizing
De robuuste behuizing van de XEN-3512 PA boxen is gemaakt van 12mm dik solide hout. Voor een nette afwerking is dit bekleed met een speciaal luidsprekerdoek. Op de hoeken zijn voor extra bescherming speciale hoekstukken gemonteerd en voor de woofer zit een stevige grill. Deze boxen kunnen dus tegen een stootje. Om de boxen makkelijk te kunnen verplaatsen zijn ze voorzien van handvaten en om geen krassen achter te laten zit er op de onderkant in elke hoek een pootje. Uiteraard ontbreken aan de achterkant de klemterminal aansluitingen niet zodat je de boxen eenvoudig op een versterker kan aansluiten.

Kortom, ben jij op zoek naar een betaalbare set boxen met goede klankeigenschappen, een stoer uiterlijk en goede technische specificaties? Dan is de XEN-3512 de perfecte set voor jou.

LET OP!
De XEN-3512 speakerset is passief. Je hebt dus sowieso een versterker nodig om ze te kunnen gebruiken. Het niet mogelijk om deze speakers rechtstreeks aan te sluiten op een telefoon, pc, laptop, etc. zonder gebruik te maken van een versterker. Uiteraard leveren wij deze speakerset ook als set inclusief versterker. Zoek daarvoor eens op onze website op: "XEN"


Kenmerken

12" (30cm) woofer van maar liefst 1000 Watt. Solide behuizing van 12mm dik hout. Voorzien van midden toner en tweeter. Speciaal gevormde hoorns voor een goede spreiding van het geluid. Intern filter voor juist filtering naar woofer, mid en hoge toner.. Wordt geleverd als set van 2 boxen.


Specificaties

Vermogen piek: 1000W. Vermogen: 500W. Impedantie: 8 Ohm. SPL 1W/1m: 99dB. SPL piek: 119dB max. Frequentiebereik: 50Hz ~ 20kHz.


Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 35 x 30 x 59cm (per box). Gewicht: 8kg per box.

Naast de XEN 3512, zijn ook de XEN 3508 en de XEN3510 van respectievelijk 8 en 10 inch leverbaar. Daarnaast levert MaxiAxi verschillende complete sets met versterker.

 


SkyTronic Audiokabel: 2x RCA - 2x RCA 1.2m

1.2 meter RCA / Tulp kabel. Stereo 2 x RCA / Tulp naar 2 x RCA / Tulp.

€ 269.00

Meerinformatie

DJ Gear Complete DJ sets SkyTec
Product