2e keus BeamZ Tiger E 7R Movinghead

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

BeamZ Professional Tiger E 7R Movinghead

Met de BeamZ Professional Tiger 7R movinghead zet BeamZ wederom een schitterend topproduct in de markt. Met een gasontladingslamp van 230W is een gigantische lichtoutput gegarandeerd waardoor de Tiger 7R zich prima leent voor de grotere lichtshows in hallen en concertzalen. De Tiger 7R wordt aangestuurd door 16 DMX kanalen en heeft daardoor alles in zich om een schitterende lichtshow neer te zetten.

Mogelijkheden

De Tiger E 7R is voorzien van vele mogelijkheden om zo een afwisselende lichtshow te kunnen creëren. Uiteraard is de kop beweegbaar zodat de lichtstraal vrijwel overal kan komen, geen enkel lichteffect een groter bereik dan een movinghead. In de kop van de Tiger 7R bevindt zich een gobowiel met 17 gobo's (+ open) en gobo shake effect. Voor de benodigde kleur is een kleurenwiel met 14 kleuren (+ wit) aanwezig waarbij het mogelijk is om het kleurenwiel te laten draaien voor een rainbow effect. Voor het regelen van de lichtoutput is een mechanische dimmer aanwezig. De Tiger 7R is voorzien van een mechanische shutter die tevens zorgt voor het stroboscoop effect. Voor het scherpstellen van de lichtstraal is een gemotoriseerde focus aanwezig en voor extra effect is een 16-facet prisma aanwezig met de mogelijkheid voor rotatie.

Instellingen

Om de Tiger 7R naar wens in te stellen is een kleuren LCD display aanwezig met daarnaast een draai- drukknop. Instellingen waaronder de besturingsmode, startadres, programma, taal, pan of tilt invert, status, etc. kunnen met behulp van dit display en de draai- drukknop eenvoudig gedaan worden zodat de movinghead snel in gebruik kan worden genomen. De intuïtieve menustructuur zorgt ervoor dat hier geen speciale diepgaande kennis voor nodig is.

Aansluiten en installeren

Voor het aansluiten en installeren van de Tiger 7R worden 2 Omega quick lock klemmen meegeleverd. Deze klemmen kunnen eenvoudig onderop de Tiger 7R vastgezet worden. Aan deze Omega quick lock klemmen kan een trussklem of haak bevestigd worden om de movinghead aan bijvoorbeeld een truss op te kunnen hangen. Voor de stoormvoorziening wordt een powercon stroomkabel meegeleverd evenals een DMX kabel (3-polig XLR).


Kenmerken Inclusief 230W 7R Hogedruk gasontladingslamp. Gobowiel met 17 Gobo's + open. Kleurenwiel met 14 Kleuren + open. Gobo shake effect. Frost effect lens. Roterend 16 facet prisma. Gemotoriseerde focus. Mechanische shutter en instelbaar strobe effect. Mechanische dimmer. DMX en Stand-alone mode. Master/Slave functie. Automatisch pan/tilt correctie. Reset functie. Controle paneel met LCD display. DMX in/uitgang via 3-pin XLR. Omega quick lock klem ingebrepen (2x). DMX-kabel meegeleverd. Voedingskabel met powerconnector meegeleverd.
Specificaties Vermogen: 350W. Beweging Pan: 540°. Beweging Tilt: 270°. Stralingshoek: 4°. Lichtintensiteit: 500.000 lux @ 1m. Kleurtemperatuur: 8000K. Stroboscoop snelheid: 0.8 - 11 fps. Aantal DMX kalalen: 16. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 330 x 395 x 460mm. Gewicht: 16.6kg.

€ 579.00

Meerinformatie

Licht effecten Movingheads BeamZ Professional
Product
 

2e keus BeamZ Set van 2 IGNITE180B LED Moving Heads in flightcase

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

BeamZ Professional IGNITE180B moving heads

Direct klaar voor de verhuur of voor je drive inn show. Met deze set van 2 BeamZ IGNITE180B LED moving heads in flightcase kan jou niets meer gebeuren. De set bestaat uit twee BeamZ IGNITE180B moving heads en een flightcase waar beide moving heads veilig en eenvoudig in vervoerd en opgeslagen kunnen worden. De flightcases zijn stapelbaar voor een ruimtebesparende opslag van de beide moving heads.

De IGNITE180B moving head is een zeer geavanceerde moving head met o.a. een dubbel gobowiel (met vervangbare gobo's), kleurenwiel, dubbel prisma, gemotoriseerde focus en nog veel meer mogelijkheden. De moving head beschikt tevens over vele mogelijkheden en effecten waaronder een stroboscoop, dimmer, gobo shake. Dit maakt de BeamZ Professional IGNITE180 een zeer veelzijdige moving head die door zijn hoge betrouwbaarheid, vele opties en effecten en zijn interessante prijsstelling de concurrentie ver achter zich laat.

Voor meer informatie over de IGNITE180B, klik hier.

€ 1695.75

Meerinformatie

Licht effecten Movingheads BeamZ Professional
Product
 

BeamZ DMX USB interface

Zo makkelijk was het bedienen van DMX verlichting nog nooit!

Met deze BeamZ DMX USB interface wordt het bedienen van je DMX lichteffecten wel héél erg makkelijk. De interface wordt geleverd inclusief gratis downloadable software voor bediening vanaf een pc / laptop maar ook voor bediening vanaf een tablet (Android). Voor bediening vanaf een computer of laptop is gratis de exress mode van Easy Stand Alone 2 BeamZ edition te downloaden en voor bediening vanaf een tablet (Android) kan Light Rider BeamZ edition gedownload worden. Houd er wel rekening mee dat de tablet voorzien moet zijn van een USB aansluiting voor connectie met de interface. De interface wordt standaard met 128 kanalen voor live / pc gebruik geleverd waarbij de mogelijkheid bestaat om het aantal kanalen via internet tegen betaling te vergroten naar max. 512 kanalen. Voor stand alone toepassingen is de interface voorzien van 12 kanalen die ook via internet tegen betaling uit zijn te breiden tot max. 512 kanalen. Naast de gratis te downloaden software kan ook, tegen betaling, andere software (bijvoorbeeld Sunlight, Lumidesk e.v.a) met de interface gebruikt worden.

128 DMX kanalen

De interface wordt standaard geleverd met 128 kanalen voor live/pc toepassingen en 12 kanalen voor stand alone toepassing. Uitbreiding van het aantal kanalen naar max. 512 kanalen (1 universe) is tegen betaling mogelijk. Dit alles kan eenvoudig via internet gedaan worden, opsturen is dus niet nodig. Voor upgrades of meer informatie over upgrades verwijzen wij je graag naar: de DMX soft website. (Voor upgrades en updates kiezen voor BEAMZ USB)

Software

Met behulp van deze DMX interface kan op een eenvoudige manier via een pc, laptop of tablet DMX verlichting worden aangestuurd. Een lightjockey kan eenvoudig een dynamische lichtshow creëren zonder hiervoor allerlei controllers aan te hoeven schaffen. Een andere mogelijkheid is het voorprogrammeren van een lichtshow op een pc of laptop welke vervolgens geüpload kan worden naar de interface. De interface kan vervolgens geheel stand alone gebruikt worden waarbij chases of scenes eenvoudig via de drukknoppen op de interface geselecteerd kunnen worden. Voor stand alone gebruik zijn standaard bij levering 12 kanalen beschikbaar met een max. van 1266 te programmeren stappen. De stand alone functie is dan ook perfect voor kleine setups waarbij vooral statisch licht gewenst is. Voor de juiste DMX instellingen van je lampen kan via de software een fixture gedownload worden. Zodra de fixture voor jouw lamp(en) gedownload is weet de software precies hoe jouw lamp(en) via DMX aangestuurd moet(en) worden. Eenvoudiger kan het niet!


Kenmerken

DMX-interface inclusief:
Easy Stand Alone 2 voor pc of laptop (express mode: Geen MIDI control en 3D visualizer). Light Rider voor tablet (Android). . Voor eenvoudige bediening van lichteffecten vanaf pc / laptop of tablet (Android). DMX-kanalen: Live: 128 (tegen betaling uitbreidbaar tot 512). Stand alone: 12 (tegen betaling uitbreidbaar tot 512). . Besturingssysteem: Windows & Mac OS (Linux is optioneel beschikbaar). Wordt geleverd met USB-kabel.

Specificaties

DMX-connector: 3-pins XLR. Aansluitspanning: 5V (USB).

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 105 x 75 x 45mm. Gewicht: 0.1kg.

€ 99.90

Meerinformatie

Licht effecten Sturing BeamZ
Product
 

2e keus BeamZ Wi DMX Draadloze Zender

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Deze 2.4GHz zender is een eenvoudig te gebruiken draadloze DMX unit voor stabiele communicatie. Het is een doorbraak in plug & play draadloze DMX overdracht. 2.4GHz overdracht maakt transmissie afstanden van meer dan 200 meter mogelijk onder ideale omstandigheden! Deze zender is voor gebruik in combinatie met zendontvanger systeem product nummer 154070 of ontvanger systeem 154074. Bekijk deze items voor meer details. Compacte draadloze DMX zender. Funktioneert met elke DMX controller. Meerdere ontvangers synchroniseren draadloos aan één zender. Eén druk op de knop om het synchronisatieproces te activeren. Werkfrequentie 2.433~2.481 GHz. Sleufgaten voor muurmontage. DMX Kanalen 512. DMX aansluiting XLR 3-pin. Kanalen 16. Frequenties 2.433 ~ 2.481GHz. Aansluitspanning 9Vdc, 500mA (100-240Vac / 50Hz adapter inclusief). 1x Wi-DMX zender. Netadapter. Handleiding. Afmetingen 96 x 65 x 32mm. Gewicht 200gr.

€ 89.00

Meerinformatie

Licht effecten Sturing BeamZ Professional
Product
 

BeamZ Movinghead set met 4 witte MHL74 movingheads

Sla je slag met deze set van maar liefst 4 witte BeamZ MHL74 movingheads. Een complete set van 4 witte movingheads voor een super scherpe prijs en natuurlijk voor een zéér elegante uitstraling voor de chiquere gelegenheden. Met deze set haal je eenvoudig en snel een complete lichtshow in huis voor je restaurant, (eet)café, drive-in, café, club etc. Door de compactheid van deze movingheads zijn ze makkelijk te plaatsen maar lever je niet in op de prestaties!

Zie hieronder de productspecifieke eigenschappen van deze krachtige witte movingheads.

Deze set bestaat uit:4x BeamZ MHL74 Movinghead Wash met 7x 10W Quad LEDs - WIT

Hieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:


BeamZ MHL74 Movinghead Wash met 7x 10W Quad LEDs - WIT

Elegantie ten top! Deze witte BeamZ MHL74 movinghead. Door de witte behuizing kan deze movinghead ook geïnstalleerd worden in de chiquere uitgaansgelegenheden waarbij het effect, in tegenstelling tot de veelal zwarte effecten, niet meteen opvalt. Het hart van deze movinghead zijn de 7 Quad LEDs van 10W per LED waardoor een zeer hoge lichtopbrengst verkregen kan worden. Doordat deze LEDs meerdere kleuren kunnen aannemen kan een enorme hoeveelheid aan kleuren gemaakt worden met de mogelijkheid voor lichte kleurtinten (lichtgroen, lichtblauw etc.). Door de beweegbare kop kan de lichtstraal bewegen waardoor, zeker bij gebruik van meedere movingheads, op een eenvoudige manier een mooie lichtshow gecreëerd kan worden.

De MHL74 is geschikt voor professioneel gebruik in bijv. restaurants, (eet)cafe's, podia, clubs etc. Door gebruik te maken van hoogwaardige componenten kan de movinghead prima ingezet worden voor de grotere lichtinstallaties. Met een stralingshoek van 15° en de snelle en soepele bewegingen van de kop kunnen de meest mooie shows via DMX geprogrammeerd worden. Uiteraard beschikt de MHL74 over ingebouwde effecten zoals een stroboscoop en een dimmer. Het effect kan aangestuurd worden door middel van 7 of 12 DMX kanalen. Uiteraard is het ook mogelijk om de movinghead geheel zelfstandig te laten werken door middel van een ingebouwd programma of door middel van geluidsbesturing. Dit maakt de movinghead geschikt voor de veeleisende en niet veeleisende gebruiker.

De BeamZ MHL74 in een witte behuizing. Een zéér chique en compacte movinghead voor vele toepassingen. Geschikt voor iedere gebruiker en perfect voor het uitbreiden van de mogelijkheden van uw horecagelegenheid.

Kenmerken

Unieke movinghead in elegante witte behuizing. Quad LED's voor enorm aantal kleuren. Aan te sturen via DMX. Stroboscoop en dimmer (0-100%). Automatische mode + Muziekgestuurd via ingebouwde microfoon. Auto / Master & Slave synchronisatie.

Specificaties

Aantal LEDs: 7 (Quad LEDs - RGBW). 7 of 12 DMX kanalen. DMX connector: 3 pin XLR. Pan: 540°. Tilt: 180°. Stralingshoek: 15°. Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz. Vermogen: 80W.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 175 x 175 x 240mm. Gewicht: 3kg.

 

€ 419.00

Meerinformatie

Licht effecten Movingheads BeamZ
Product
 

Showtec SM 16 2 DMX controller 32 kanaals

De Showtec SM-16/2 DMX controller 32 kanaals is een intelligente DMX-lichtcontroller voor het aansturen van 12 effecten van maximaal 32 kanalen per effect. De controller beschikt over enkele handige features waardoor het programmeren en uitvoeren van een lichtshow een stuk eenvoudiger wordt. De controller beschikt over 2 jogwheels die toegewezen kunnen worden aan de pan en tilt kanalen van de lichteffecten. Tevens zijn de schuiven te patchen zodat bijv. de dimmerfunctie van elk lichteffect afzonderlijk onder dezelfde schuif valt. Dit is natuurlijk perfect bij live optredens. De speed en fade time zijn programmeerbaar en natuurlijk ook handmatig in te stellen.
De controller geeft je de mogelijkheid om 240 scenes op te slaan verdeeld over 30 banken. Met deze scenes is het weer mogelijk om een chase te maken. De Showtec SM-16/2 DMX controller kan tot max. 6 chases opslaan. Dit geeft jou als gebruiker de mogelijkheid om schitterende shows te programmeren. Een van de grote voordelen van de SM-16/2 is het eenvoudige gebruik. Als je een klein beetje kennis van DMX hebt dan is het gebruik van deze controller een peuleschil.

Kenmerken

Kan 12 effecten van max. 32 kanalen bedienen. Jogwheels voor Pan en Tilt. 14-kanaals faders. Patchbare kanalen voor elke fixture. Helder LCD-scherm. Programmeerbare snelheid en fade-tijd voor chases. 240 scenes en 6 chases.

Specificaties

3-polige XLR-uitgang. Voeding: DC 9Volt - 300mA (netadapter inbegrepen). Fixtures: 12 (elk 32 kanalen). Scenes: 240 (30 banks). Chases: 6. Modi: Automatisch en muziekgestuurd. Patch-modus: vrij toewijsbare kanalen voor elke fixture. Output: DMX-512-standaard. Output-aansluiting: 3- en 5-polig XLR-vrouwelijk. Voeding: DC 12Volt - 500mA. Voedingsaansluiting: adapter inbegrepen.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 483 x 178 x 100mm (LxBxH). Gewicht: 4kg.

€ 139.00

Meerinformatie

Licht effecten Sturing Showtec
Product
 

BeamZ RAGE1800 sneeuwmachine met draadloze afstandsbediening

BeamZ RAGE1800 sneeuwmachine voor veel sneeuw, héél veel sneeuw

Wil jij graag echt veel sneeuw hebben voor échte entertainment? Dan is de RAGE1800SNOW precies wat je zoekt. De RAGE1800SNOW is een zeer krachtige sneeuwmachine met DMX en timerregeling. Deze high-performance sneeuwmachine zorgt voor het perfecte wintergevoel tijdens elk evenement of feest. De realistische sneeuwvlokken dwarrelen meters ver weg naar beneden dankzij de sterke ventilator en zorgen voor een winterse sfeer! Deze machine wordt geleverd met een bekabelde afstandsbediening (met 3m kabel), een draadloze afstandsbediening en een groot reservoir (3,5 liter!) voor de sneeuwvloeistof. Perfect voor elk evenement of feestje dat een winter- of sneeuweffect nodig heeft!

Nieuwe spuitmond (nozzle)

Het mooie van de RAGE1800 is dat deze voorzien is van een nieuw ontworpen spuitmond, ook wel nozzle genoemd. Bij veel sneeuwmachines zie je vaak een soort sok om de spuitmond hangen. Deze sok is nodig voor het effect van sneeuw en daarom onmisbaar. Nadeel is alleen dat er als gevolg van deze sok ook veel vloeistof bij de sneeuwmachine terecht komt als gevolg van lekkende druppels. Bij de RAGE1800 is de sok in de machine geplaatst en hangt er dus niet meer buiten waardoor er dus nagenoeg geen vloeistof meer wordt gelekt.

Bediening

De RAGE1800 kan op meerdere manieren bediend wordt. Zo is hij via DMX aan te sturen via 2 kanalen. Hierdoor kan hij eenvoudig worden opgenomen in een (bestaande) DMX installatie. Een andere optie is bediening via een van de twee meegeleverde afstandsbedieningen. De ene afstandsbediening is draadloos en hiermee kan de RAGE1800 eenvoudig draadloos op afstand geactiveerd worden. De andere afstandsbediening is niet draadloos en is voorzien van zo'n 3 meter kabel. Deze afstandsbediening biedt wel meer mogelijkheden zoals o.a. een instelbare uitput en een timer.

Tank

Een extra handige feature van de RAGE1800 sneeuwmachine is de LED die onder de vloeistoftank is geplaatst. Deze LED verlicht de tank op een subtiele wijze zodat je eenvoudig en snel kunt zien hoeveel vloeistof er nog in de tank zit. Met de RAGE1800 sneeuwmachine hoef je dus nooit meer onverwachts met een lege tank geconfronteerd te worden.


Kenmerken

Realistisch sneeuwvlokken effect. Constant gebruik creëert een schuimlaag die geleidelijk oplost, met vrijwel geen residu. Hoeveelheid sneeuw te regelen. Bediening via DMX of meegeleverde afstandsbedieningen. Draadloze afstandsbediening. Bedrade afstandsbediening met display en timer. LED verlichte tank.

Specificaties

Tankinhoud: 3,5 liter. Aantal DMX kanalen: 2. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 570 x 255 x 285mm. Gewicht: 7.9kg.

€ 159.00

Meerinformatie

Licht effecten Rookmachine BeamZ
Product
 

BeamZ IGNITE60 Moving Head met 60W LED, gobo's en prisma

BeamZ Professional IGNITE60, krachtige en uitgebreide moving head

De BeamZ IGNITE60 is een krachtige moving head uit de BeamZ Professional serie met een 60W LED als lichtbron. De IGNITE60 is uitgerust met een gobowiel, kleurenwiel, prisma, handmatige focus en beschikt uiteraard ook over enkele effecten zoals een stroboscoop, dimmer, regenboog en kleurensplit effect. Een zeer complete moving head voor professioneel gebruik in clubs, discotheken, café's, podia of voor de verhuur.

Krachtige 60W LED

De lichtbron in de IGNITE60 is een zeer krachtige witte 60W LED. Door de hoge lichtintensiteit van deze LED kan de IGNITE60 ook in grotere shows gebruikt worden. Het licht van de LED gaat door een kleurenwiel met 8 kleuren (+ open) en een gobowiel met daarin 7 gobo's + open. De gobo's in dit gobowiel zijn roteerbaar en kunnen ook vervangen worden voor andere gobo's. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld een bedrijfslogo te laten projecteren. Als laatste is er een roterende 3-facetten prisma aanwezig om de lichtstraal te verdrievoudigen. Doordat de kop van de moving head kan bewegen kan de lichtstraal overal naartoe gedraaid worden.

Effecten

De BeamZ Professional IGNITE60 is voorzien van enkele ingebouwde effecten. Zo is er een stroboscoopfunctie aan boord met een instelbare flitssnelheid van 1 - 10 flitsen per seconde. Door de ingebouwde elektronische dimmer kan de lichtsterkte van de LED naar wens ingesteld worden. Door het kleurensplit effect is het mogelijk om het kleurenwiel zo voor de LED te positioneren dat er twee kleuren voor staan. Hierdoor wordt een twee kleurige lichtstraal verkregen. Het regenboog effect zorgt ervoor dat een continue snelle kleurenwisseling tot de mogelijkheden behoort.

Aansturing en bediening

Bediening

De IGNITE60 kan op verschillende manieren worden aangestuurd. Door de eenvoudige menustructuur en het display kunnen instellingen eenvoudig gedaan worden met slechts vier knoppen. Voor de volledige controle kan gekozen worden tussen 10 of 14 DMX kanalen. Door de DMX mogelijkheid is hij eenvoudig toe te voegen aan een bestaande lichtshow maar het is natuurlijk ook mogelijk om zelf een lichtshow te programmeren met een (apart verkrijgbare) DMX controller. Om het makkelijk te houden kan er ook gekozen worden voor automatische of muziek mode. In de automatische mode werkt de moving head volledig zelfstandig op een ingebouwd programma. In muziek mode reageert de IGNITE60 op muziek door middel van een ingebouwde microfoon. Bij zowel automatische als muziekgestuurde mode is er geen extra controller nodig.


Kenmerken

60W LED met hoge lichtintensiteit. Auto, Muziek- of DMX-gestuurd. 10 of 14 DMX kanalen. Master/slave-functie. Geluidgestuurd met instelbare gevoeligheid. Auto modus. Gobowiel: 7 gobo's (metaal) + open (gobo's zijn verwisselbaar). Gobowiel functies: gobo shake and gobo rotatie. Kleurenwiel: 8 Kleuren + open. Kleurenwiel functies: Splitkleuren, regenboog effect. Roterend 3-facetten prisma. Hangmatige focus. 0-100% Elektronische dimmer. Strobe snelheid: 1-20Hz. Reset functie. Controle paneel met LCD display. DMX in/uitgang via 3-pin XLR. IEC-connector ingang. DMX-kabel meegeleverd.

Specificaties

Beweging Pan: 540°. Beweging Tilt: 200°. Stralingshoek: 8°. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz. Opgenomen vermogen: 100W.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 170 x 155 x 270mm. Gewicht: 5kg.

€ 349.00

Meerinformatie

Licht effecten Movingheads BeamZ Professional
Product
 

BeamZ WH180RGB LED wall wash met 60x 3W LED's

BeamZ WH180RGB LED wall wash voor het uitlichten van een wand of object

De BeamZ WH180RGB met maar liefst 60 LED's is het perfecte effect voor het uitlichten van een wand of object. Door de grote hoek van 90º kan een groot oppervlak in het licht worden gezet. Een muur / wand of een object kan op deze manier letterlijk in de spotlights gezet worden waarbij het mogelijk is om de kleur vast te zetten of telkens te laten veranderen. Door de meegeleverde dubbele beugel is de WH180RGB eenvoudig op te hangen of op de vloer te plaatsen. De verschillende mogelijkheden qua gebruik zorgen ervoor dat de WH180RGB door zowel de professional als de beginner gebruikt kan worden. Alle instellingen zijn eenvoudig en snel te doen met behulp van een ingebouwd menu en het display. De WH180RGB is perfect voor tal van toepassingen op zowel architectonisch gebied in showrooms, galeriën, tentoonstellingen, etc. als op entertainment gebied in café's, discotheken, etc. Door gebruik te maken van LED techniek is het verbruik relatief laag en de levensduur 

DMX

De WH180RGB is via DMX aan te sturen via 5 of 10 DMX kanalen. Het instellen van de kleuren en het regelen van de dimmer of het stroboscoopeffect zijn slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden in de 10 kanaals mode. Voor eenvoudig en snel gebruik kan de WH180RGB ook stand alone gebruikt worden door middel van muzieksturing of door middel van enkele ingebouwde presets. Op deze manier kan de WH180RGB ook snel en effectief ingezet worden door gebruikers die weinig kennis van zaken hebben maar wel de wens hebben voor het uitlichten van een wand of object.

3 Secties

De 60 LED's van de BeamZ Professional WH180RGB zijn ingedeeld in 3 secties van 20 LED's. Elke sectie bestaat uit 20 rode, 20 groene of 20 blauwe LED's. Door het licht van deze secties te mengen ontstaat de mogelijkheid voor vele extra kleuren zoals geel & paars. In de 10 kanaals DMX mode is het mogelijk om ruim 20 voorgeprogrammeerde kleuren op te roepen maar uiteraard is het ook mogelijk om zelf de kleur te bepalen door gebruik te maken van de dimmerfunctie per sectie.

Met de BeamZ Professional WH180RGB is het uitlichten van een muur / wand of object een fluitje van een cent. Perfect voor het vestigen van de aandacht op jouw showroom, stand, product, etc.


Kenmerken

60x 3W LED's (RGB). DMX en stand alone mogelijkheid. Geluidsgestuurd met instelbare gevoeligheid. Automatische mode met snelle of langzame kleur overgangen. 3 secties van 20 LED's (elke kleur is één sectie). Stroboscoopeffect 0 - 30 fps. 0 - 100% electronische dimmer. DMX in- en uitgang via 3 polig XLR. Powerconnector in- en uitgang.

Specificaties

Stralingshoek: 90º. Aantal kleuren: 3, door kleurenmenging vele kleuren mogelijk. Kleuren: RGB (Rood, Groen en Blauw). 5 of 10 DMX kanalen. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz. Vermogen: 200W.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 430 x 220 x 105mm. Gewicht: 4.8kg.

€ 249.00

Meerinformatie

Licht effecten LED Par spots BeamZ Professional
Product
 

BeamZ Sneeuwvloeistof 20L

Vloeistof voor sneeuwmachines, 20 liter totaal. Milieuvriendelijk en bij normaal gebruik volledig ongevaarlijk. Laat geen residu achter.


Kenmerken en specificaties 1x 20 liter jerrycan met sneeuwvloeistof. Gewicht ca. 21kg.

€ 55.00

Meerinformatie

Licht effecten Vloeistoffen BeamZ
Product
 

BeamZ BBP94W accu Uplight pakket met 8x BBP94W in flightcase

De draadloze BeamZ BBP94W accu Uplight met draadloze DMX nu in set van 8 met flightcase!

Met deze set van 8 BeamZ BBP94W accu LED Uplights met flightcase heb je een mooi en compleet pakket om een ruimte snel en eenvoudig van licht te voorzien. De 8 spots zijn voorzien van een ingebouwde accu zodat je geen stroomkabels hoeft te leggen om sfeerlicht te creëren. De lampen worden inclusief een flightcase geleverd waardoor ze na gebruik eenvoudig weer meegenomen of opgeborgen kunnen worden. Deze set is perfect voor grotere evenementen, zaaltjes en andere ruimtes waar (tijdelijk) sfeerverlichting gewenst is.

Deze set bestaat uit:6x BeamZ BBP94W accu Uplight met 4x 12W LED's en draadloze DMX1x FCC9 Flightcase voor 8x BBP9 serie uplights met oplaadfunctie

Hieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:


BeamZ BBP94W accu Uplight met 4x 12W LED's en draadloze DMX

BeamZ BBP94W spot met ingebouwde accu en draadloze DMX voor verbluffende mogelijkheden

Wanneer je écht alle vrijheid wilt qua licht dan is de BeamZ BBP94W precies wat je zoekt. Met de BBP94W tover je elke locatie (binnen of buiten*) om tot een sfeervolle ambiance en dat geheel zonder kabels. De BBP94W is voorzien van een ingebouwde accu zodat stroomkabels leggen niet meer nodig is. Een ruimte zoals een feestzaal of een tuin is hierdoor simpel en vooral snel om te toveren tot een super gezellig geheel. Met een volle accu kan de BBP94W zo'n 9 uur gebruikt worden dus voldoende tijd voor een feestje zoals een bruiloft, jubileum, opening, etc. Maar dat is nog niet alles. De BBP94W is namelijk ook voorzien van een draadloze DMX ontvanger. Voor de gebruiker die werkelijk alles uit de lamp wil halen en hem via DMX aanstuurt zijn ook de DMX kabels verleden tijd. Met behulp van een zender in je DMX controller neem je geheel draadloos de controle eenvoudig over. Door de verstelbare voet kan de lamp eenvoudig schuin worden gezet voor bijvoorbeeld het belichten van een muur of object.

Licht

De BBP94W is voorzien van 4 LED's met een vermogen van 12W per LED wat zorgt voor een zeer hoge lichtintensiteit. De LED's zijn 6-in-1 LED's wat wil zeggen dat elke LED voorzien is van 6 kleuren, te weten Rood, Groen, Blauw, Amber, Wit en UV (blacklight) (RGBAW-UV). Door deze kleuren te mengen is de BBP94W in staat om vrijwel elke kleur te kunnen maken inclusief pastelkleuren. Met de UV toevoeging kan de lamp ook gebruikt worden als blacklight waarmee zeer mooie effecten te verkrijgen zijn in combinatie met bijvoorbeeld UV gevoelige verf of inkt.

Sturing

Voor de juiste sfeer is bediening van de lamp natuurlijk essentieel. Wil je een vaste kleur of juist een continue kleurverloop? Het kan allemaal en daar is geen extra controller voor nodig. Dergelijke instellingen kunnen gewoon op de lamp zelf gedaan worden waarna hij klaar is voor gebruik. Een locatie voorzien van een aantal vaste kleuren is dan ook een fluitje van een cent en dat maakt de BBP94W ideaal voor verhuur of voor catering en evenementen bedrijven. Wil je juist wat meer? Een op afstand controleerbare lichtshow met één of meerdere BBP94W spots dan is DMX sturing perfect. En ook hier is goed overnagedacht want de BBP94W is voorzien van draadloze DMX zodat je ook daar geen kabels voor hoeft te leggen. Met behulp van de BeamZ draadloze DMX zender stuur je eenvoudig één (of meerdere) BBP94W Uplighters aan voor volledige draadloze controle. Indien gewenst kan de BBP94W ook gewoon via DMX kabels worden aangesloten op een DMX controller. Omdat de BBP94W voorzien is van RJ45 DMX aansluitingen wordt een verloop meegeleverd.

De BBP94W is een tijd- en dus kostenbesparende lamp die voor tal van toepassingen in de verhuur of catering of in een hotel of zalencentrum, etc. gebruikt kan worden.
Volledige vrijheid door de ingebouwde accu en eventueel zelfs volledige draadloze controle met behulp van de ingebouwde DMX ontvanger. Wat wil je nog meer?

*Let op!
De BeamZ BBP94W Uplight is niet waterdicht. Houd hier rekening mee bij regen of vochtige omstandigheden. Voor gebruik in de regen is er een speciale Uplight regenhoes beschikbaar.

Kenmerken

4x 12W 6-in-1 RGBAW-UV LED's. Tot 9 uur accutijd (afhankelijk van de intensiteit). Ingebouwde draadloze DMX-ontvanger. Snelle oplaadtijd van slechts 3 uur. Geïntegreerde vouwvoet voor hoekpositie. DMX en stand-alone mode. 6 of 10 DMX kanalen. Afstandsbediening meegeleverd. Geluid gestuurd met instelbare gevoeligheid. Auto mode met regelbare snelheid. Master/slave functie. 0-100% Elektronische dimmer. DMX in/uitgang via RJ45 (XLR - RJ45 adapter meegeleverd).

Specificaties

Aantal kleuren: 5 + UV (blacklight), door kleurenmenging vele kleuren mogelijk. Aantal LED's: 4. Vermogen per LED: 12W. Aantal DMX kanalen: 6 of 10. Accu: 12,6V / 7.8Ah. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 130 x 130 x 120mm. Gewicht: 1.8kg.

FCC9 Flightcase voor 8x BBP9 serie uplights met oplaadfunctie

Met deze FCC9 flightcase vervoer je eenvoudig tot wel 8 BeamZ uplight spots uit de BeamZ BBP9 serie. Naast veilig transport en natuurlijk ook een veilige opslag biedt deze flightcase ook de mogelijkheid om de BBP9 spots in de kist op te laden. De kist is namelijk voorzien van een rij van 8 stopcontacten zodat alle spots na gebruik snel weer klaar en opgeladen zijn voor de volgende klus. De kist is voorzien van een Powercon aansluiting zodat alle spots op slechts één stopcontact opgeladen kunnen worden. 

De kist is voorzien van wielen zodat hij makkelijk verplaatst kan worden. Met behulp van deze flightcase maak je de voor verhuur zéér geschikte BBP9 serie accu uplighters nóg geschikter voor de verhuur.

De FCC flightcase is geschikt voor 8x:

BeamZ BBP96

BeamZ BBP94

Of een combinatie hiervan.


Kenmerken

Robuuste flightcase incl. wielen. Ontworpen voor maximaal 8 stuks BBP9 serie uplights. Eenvoudig opladen via de 8 interne stopcontacten. Uitgerust met 2 butterfly sloten. Ballcorners en verzonken handgrepen. Scharnieren om het deksel open te houden. Wordt geleverd met voedingskabel (Powercon - Shuko). Voorzien van op maat gemaakt beschermingsschuim.

Specificaties

Afmetingen intern: 135 x 135 x 220mm (8x). Materiaal dikte: 9mm.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 63 x 40 x 28cm. Gewicht: 10kg.

€ 1199.00

Meerinformatie

Licht effecten LED Par spots BeamZ
Product
 

2e keus BeamZ BPP225 LED PAR 64 met 14x 18W LED's en blacklight

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

BeamZ BPP225 LED PAR 64 met blacklight!

De BeamZ Professional BPP225 is een LED PAR spot in een lichtgewicht aluminium PAR 64 behuizing. De BPP225 is een zeer uitgebreide spot met 14x 6-in-1 LED's. Door deze 6-in-1 technologie kunnen vrijwel alle kleuren gemaakt worden en behoort blacklight ook tot de mogelijkheden. Het mooie en unieke van de BPP225 is dat de LED's in 2 apart aanstuurbare secties zijn gemonteerd zodat er vele mooie effecten gecreëerd kunnen worden. Het hoge vermogen van maar liefst 18W per LED draagt bij aan de enorme lichtintensiteit van de PAR 64 spot. De bediening is naar wens van eenvoudig tot 'totale controle' in te stellen waardoor iederen met de BPP225 overweg kan.

LED technologie

De LED technologie zoals gebruikt in de BPP225 is een zeer veelzijdige technologie met ongekende mogelijkheden. Naast enorm snelle kleurwisselingen is het ook mogelijk om vrijwel elke kleur te maken waarbij pastelkleuren zeker tot de mogelijkheden behoren. Door de 6-in-1 technologie kan elke LED 5 kleuren + UV / blacklight creëren. Door deze kleuren te mengen ontstaan ontelbaar veel kleurmogelijkheden waarbij het mogelijk is (door het inmengen van wit) om ook pastelkleuren te krijgen. De UV / blacklight mogelijkheid zorgt ervoor dat het aloude blacklight effect ook in deze hedendaagse spot aanwezig is.

Sturing

Voor het aansturen van de BPP225 kan gekozen worden uit meerdere opties. Voor wie (volledige) controle wil via DMX is de BPP225 uitgerust met een verschillend aantal (instelbare) DMX kanalen. Van simpele bediening met slechts 2 kanalen tot volledige controle via 22 kanalen voor de meest waanzinnige lichtshows. Voor een eenvoudigere aansturing kan gebruik worden gemaakt van de meegeleverde afstandsbediening. Kies een kleur of effect en de BPP225 doet de rest. Helemaal geen zin om überhaupt op knoppen te drukken? Dan is de geluidsbesturing of automatische mode ideaal. Bij deze opties werkt de spot volledig zelfstandig en is er geen bediening nodig.

Behuizing

De behuizing van de BPP225 is gemaakt van een lichtgewicht aluminium en heeft de vorm en afmetingen van een PAR 64 die in de vroegere jaren enorm veel verkocht is. De BPP225 is in feite moderne hedendaagse technologie in een retro jasje. Zo kom je op de behuizing enkele knoppen tegen en een LED display voor het doen van allerlei instellingen. De Powercon in- en uitgang en de XLR DMX in- en uitgang maken het mogelijk om meerdere units met elkaar te koppelen zowel voor stroomvoorziening als voor data (DMX). Hierdoor wordt het aansluiten en installeren van meerdere spots een stuk makkelijker.

Kenmerken

PAR 64 behuizing met 14x 18W LED's. Lichtgewicht aluminium behuizing. Stroboscoop snelheid: 0.5 - 24Hz. DMX en Stand-alone mode. Afstandsbediening meegeleverd. Master/slave functie. Geluidgestuurd met instelbare gevoeligheid. Auto mode met regelbare snelheid. DMX in- en uitgang via 3-pin XLR. Powerconnector in- en uitgang voor doorkoppelen stroomvoorziening. Control paneel met LED display. Dubbele beugels voor universele montage.

Specificaties

Stralingshoek: 25°. Field angle: 40°. Aantal kleuren: 6 (Rood, Groen, Blauw, Amber en Wit + UV / blacklight). Aantal LED's: 14. Vermogen per LED: 18W. Aantal DMX kanalen: 2, 3, 5, 6, 10, 11, 12 of 22. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz. Vermogen: 200W.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 230 x 290 x 350mm. Gewicht: 2.9kg.

€ 219.00

Meerinformatie

Licht effecten LED Par spots BeamZ Professional
Product
 

Complete mobiele DMX Flatpar (4x) lichtset op accu met tas

Complete mobiele BeamZ lichtset, met DMX sturing, op accu

Mobiele geluidsinstallaties zijn al langer op de markt waarbij door ingebouwde accu's overal muziek geluisterd kan worden. Deze lichtset voegt daar licht aan toe want de vier Flatpar spots én de DMX controller in deze set werken allemaal op een ingebouwde accu. Deze lichtset kan hierdoor werkelijk overal gebruikt worden, een stopcontact is niet nodig. De set wordt helemaal compleet geleverd inclusief alle benodigde kabels en een lichtstandaard zodat je er direct mee aan de slag kunt. Na gebruik kunnen de vier spots in de meegeleverde tas veilig opgeborgen worden voor transport en opslag.

De set is zo samengesteld dat de DMX controller, door middel van een 12 meter DMX kabel, op afstand van de standaard geplaatst kan worden. Hierdoor wordt een goed overzicht verkregen van de lichtshow voor de persoon die het licht regelt. Voor het doorlussen van het DMX signaal tussen de lampen die aan de standaard hangen worden 3 DMX kabels meegeleverd. De set is hierdoor snel en eenvoudig op te zetten en kan na gebruik ook net zo snel weer opgeruimd worden.

Deze set bestaat uit:4x BeamZ Flatpar118B - Flatpar op accu met 18 LED's en remote1x BeamZ 64 kanaals DMX controller mini met accu1x BeamZ Lichtstandaard 3,5 meter max. hoogte.1x Beamz AC-410 slimpar flightbag1x PD Connex DMX kabel XLR Male - XLR Female 12m3x PD Connex DMX kabel XLR Male - XLR Female 0.75m

Hieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:


BeamZ Flatpar118B - Flatpar op accu met 18 LED's en remote

BeamZ Flatpar118B, door ingebouwde accu overal te gebruiken

Met de BeamZ Flatpar118B creëer je op elke locatie een ware lichtshow. Dit alles is te danken aan de ingebouwde accu zodat een stopcontact niet nodig is. De Flatpar118B is voorzien van 18 LED's met een vermogen van 1W per LED. Door de RGB (Rood, Groen & Blauw) kleurenmenging kunnen vele kleuren gemaakt worden. Voor het gebruik van meerdere spots kunnen zowel de (eventuele) stroomvoorziening als DMX / data tussen verschillende lampen eenvoudig met elkaar doorgekoppeld worden. De lamp wordt geleverd inclusief een dubbele beugel die ook als vloerstandaard kan dienen.

De BeamZ Flatpar118B wordt geleverd inclusief een handige afstandsbediening. Met deze afstandsbediening kan de spot eenvoudig bediend worden zodat iedereen er mee overweg kan. Voor DMX sturing is een apart verkrijgbare DMX controller nodig. Met behulp van een DMX controller kan volledige controle over de lamp genomen worden waarbij het programmeren van lichtshows tot de mogelijkheden behoort. Voor volledige zelfstandige werking is de spot voorzien van enkele ingebouwde programma's. Sturing doormiddel van geluid is ook mogelijk, de Flatpar118B is voorzien van een ingebouwde microfoon die ervoor zorgt dat de spot op muziek reageert.

De BeamZ Flatpar118B is door zijn platte behuizing en ingebouwde accu perfect voor mobiel of tijdelijk gebruik. Dit maakt de BeamZ Flatpar118B perfect voor multifunctionele ruimtes waar een vaste installatie geen optie is. Ook de mobiele DJ kan met de Flatpar118B snel en eenvoudig een complete lichtshow neerzetten.


Kenmerken

18x 1W RGB LED's. 6 DMX Kanalen. Geïntegreerd laadsysteem met batterij-indicator. Afstandsbediening meegeleverd. DMX en Stand-alone mode. Master/Slave functie. Voorgeprogrammeerde shows. Geluid gestuurd. Auto mode met regelbare snelheid. Controle paneel met LED display. Lichtgewicht ABS behuizing.

Specificaties

Stralingshoek: 13°. Field angle: 24°. 4400 Lux@1m. Aantal kleuren: 3 (door kleurenmenging vele kleuren mogelijk). Kleuren: Rood, Groen en Blauw (RGB). Aantal LED's: Rood: 6. Groen: 6. Blauw: 6. . Aantal DMX kanalen: 6. IEC Connector ingang/uitgang. DMX in/uitgang via 3-pin XLR. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz. Accu: 11.1V / 2200mAh. Verbruik: 33W.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 218 x 218 x 72mm. Gewicht: 1.4kg.

BeamZ 64 kanaals DMX controller mini met accu

DMX sturing waar je maar wilt met deze BeamZ DMX controller. De controller is voorzien van een ingebouwde (herlaadbare) accu en kan daardoor overal gebruikt worden, ook op plekken waar geen netstroom aanwezig is. Uiteraard wordt de controller geleverd inclusief een netadapter voor het opladen van de ingebouwde accu of voor gebruik op netstroom. Met een volle accu kan deze DMX controller ca. 8 uur lang functioneren.

De controller beschikt over 64-kanalen en is ideaal inzetbaar in kleine tot middel grote evenementen waar een snelle en simpele controller noodzakelijk is. Door de mobiele functionaliteit kan deze controller ook bijzonder handig zijn voor het testen van DMX installaties of DMX apparatuur.


Kenmerken

64 DMX kanalen. Zowel op de accu als op netspanning te gebruiken. Ingebouwde accu voor mobiel gebruik. Gebruik met accu ca. 8 uur. Zeer compact in formaat en gewicht.


Specificaties

Aansluiting: 1 aangegoten XLR (male). 30 banken voor het opslaan van scenes. Bediening over 8 faders en 4 knoppen. Digitale LED display met 4 digits. Reset functie. Voeding 1A netadapter of via ingebouwde accu.


Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 17 x 4 x 8,5 cm. Gewicht: ca. 280g.

BeamZ Lichtstandaard 3,5 meter max. hoogte.

Stabiele aluminium lichtstandaard op inklapbare driepoot. Geschikt voor het ophangen van lichteffecten en PAR spots. De standaard heeft een maximale hoogte van 3,5 meter. De meegeleverde T-bar met een breedte van 1,2 meter is voorzien van 4 ophangpunten.


Kenkerken en specificaties

Maximale hoogte hoogte 3,5m. Lichtgewicht aluminium uitvoering. T-bar met 4 ophangpunten. Zeer geschikt voor PAR cans. T-Bar breedte: 1.2m. Buisdiameter: 38mm. Hoogte: 1.5 ~ 3.5m. Maximale belasting: 25kg. Afmetingen opgevouwen: 140 x 13 x 11cm. Gewicht: 6.8kg.

Beamz AC-410 slimpar flightbag

Beamz AC-410 slimpar flightbag 280 x 457 x 292mm voor lichteffecten, 4x slimpar

Let op: Alle BeamZ flightbags worden zonder afgebeeld apparatuur geleverd, tenzij expliciet anders vermeld.


PD Connex DMX kabel XLR Male - XLR Female 12m

PD Connex professionele hoge kwaliteit 12 meter DMX signaalkabel. Deze soepele signaalkabel is voorzien van hoogwaardige XLR connectoren en staat garant voor een storingsvrije en betrouwbare DMX signaal overdracht. Voorzien van kabelbinder.

Professionele soepele DMX kabel. Voorzien van hoogwaardige XLR connectoren. Incl. kabelbinder. Verschillende lengtes leverbaar.

PD Connex DMX kabel XLR Male - XLR Female 0.75m

PD Connex professionele hoge kwaliteit 0,75 meter DMX signaalkabel. Deze soepele signaalkabel is voorzien van hoogwaardige XLR connectoren en staat garant voor een storingsvrije en betrouwbare DMX signaal overdracht. Voorzien van kabelbinder.

Professionele soepele DMX kabel. Voorzien van hoogwaardige XLR connectoren. Incl. kabelbinder. Verschillende lengtes leverbaar.

€ 369.00

Meerinformatie

Licht effecten Complete licht sets BeamZ
Product
 

Showtec Kanjo Spot 60 movinghead

De Showtec Kanjo Spot 60 is een ultracompacte en indrukwekkende movinghead uitgerust met een 60W LED lichtbron. De Kanjo 60 heeft een kleuren- en gobo-wiel en biedt scherpe gobo's en levendige kleuren tegen een zeer betaalbare prijs. De Kanjo Spot 60 is de ideale oplossing voor kleine clubs en mobiele dj's.

Kenmerken

Ultracompact. Krachtige 60W LED lichtbron. LED display. Verschillende modi: DMX, automatisch, geluid en Master/Slave. 8 of 10 DMX kanalen. Behuizing: metaal en vlamvertragend plastic. Dimmer: 0-100%. Stroboscoop: 0-20 Hz. Focus: Handmatig.

Specificaties

Lux op 1m: 16400. Stralingshoek: 18. Lichtbron: 60W-LED lichtbron, 7500 k. Pan: 540. Tilt: 230. Pan-/tilt-resolutie: 16 bit. Ingangsspanning: 100-240 V / 50-60 Hz (zelfinstellend). Stroomverbruik: 70 W op vol vermogen. Aansluitingen: XLR 3-polig Data in/out, IEC-ingang.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 145 x 160 x 265 mm. Gewicht: 3 kg.

€ 225.00

Meerinformatie

Licht effecten Movingheads Showtec
Product
 

BeamZ SB2000LED Rook en Bellenblaasmachine met LED's

De BeamZ SB2000LED Rook- en Bellenblaasmachine met 18 felle RGB LED's produceert bellen die met rook gevuld zijn. Op het moment dat de bel knapt ontstaat er op die plek een klein rookwolkje wat natuurlijk weer een uniek effect geeft. De met rook gevulde bellen worden bij het verlaten van de machine aangelicht door 18 felle LED's met een vermogen van 3W per LED. Deze 3-in-1 LED's zijn RGB LED's wat wil zeggen dat ze Rood, Groen en Blauw op kunnen lichten. Door het mengen van deze 3 kleuren ontstaat de mogelijkheid om weer andere kleuren zoals Geel of Paars te creëren waardoor een kleurrijke gloed ontstaat die de bellen met rook verlichten. De machine is voorzien van een extra ventilatoren die de bellen extra omhoog stuwen. De BeamZ SB2000LED is door zijn veelzijdigheid geschikt voor vele toepassingen, ook buiten de disco en dans scene. Hierbij valt te denken aan kinder evenementen of bedrijven / beurzen.

 Voor het bedienen van de machine wordt een handige draadloze afstandsbediening meegeleverd. Ook is het mogelijk om met behulp van een DMX controller volledige controle te krijgen over de machine. Met 4 DMX kanalen kan vrijwel alles naar wens ingesteld worden. Zo kan de SB2000LED eenvoudig worden toegevoegd aan een (bestaande) lichtshow. De SB2000LED is voorzien van een eenvoudig te vullen en te reinigen tank en reservoir voor de rook- en bellenblaasvloeistof. De overgebleven bellenblaasvloeistof kan na gebruik eenvoudig worden afgetapt dankzij het vloeistof afvoersysteem. De dubbele handgrepen en de ingebouwde wielen zorgen voor simpel en eenvoudig transport van de machine.

 Kenmerken

Rook- en Bellenblaasmachine met krachtige LED's. RGB kleurenmenging voor creatie van meerdere kleuren. Krachtige fan voor opstuwing van de bellen. Dubbel wiel voor grote bellenoutput. Draadloze afstandsbediening. DMX en Stand-alone modus. DMX in/uitgang via 3-pin XLR. Control panel met LCD-display. IEC-connector ingang. Dubbele handgrepen voor gemakkelijk transport.

Specificaties

Verwarmingselement rookmachine: 2000W. Aantal kleuren: 3 (RGB, door mixen meerdere kleuren mogelijk). Aantal LED's: 18x 3-in-1 (3W per LED). Aantal DMX kanalen: 4. Opwarmtijd: 3 minuten. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 530 x 380 x 335mm. Gewicht: 14.1kg.

€ 229.00

Meerinformatie

Licht effecten Rookmachine BeamZ
Product
 

BeamZ Laser Rood Groen met 3W RGB LED voor buiten incl. remote

Deze BeamZ Laser met zijn rode en groene laserstralen is geschikt voor gebruik buitenshuis. Ideaal dus voor Kerst, tuinfeestjes of misschien wel voor dagelijks gebruik, het kan allemaal. De laser is niet alleen uitgerust met 2 kleuren lasers maar ook met een felle 3W RGB LED. Door de toevoeging van deze LED wordt een soort multicolor wash effect verkregen over de sterrenhemel die door de lasers gemaakt wordt. De RGB techniek (Rood, Groen en Blauw) zorgt ervoor dat meerdere kleuren zoals geel en paars mogelijk zijn. Het geheel resulteert in een kleurrijke lichtshow van meer dan 1000 bewegende lichtpuntjes en een meerkleurig wash effect.

Door het hoge vermogen van de lasermodules is de laser krachtig genoeg om bijvoorbeeld een huis in de 'Spotlights' te zetten. Met behulp van de meegeleverde afstandsbediening kunnen meerdere instellingen gedaan worden. Naast kleur en snelheid kan ook een timer functie geactiveerd worden. Zo is het mogelijk om de laser na een half uur, 3 uur, 5 uur of 8 uur automatisch uit te laten gaan. Ideaal dus voor allerlei toepassingen en je hebt er na activering en instellen van de timer geen omkijken meer naar.

De BeamZ buitenlaser is ideaal voor tal van toepassingen voor thuis maar ook voor het bedrijfsleven. Horeca of bedrijven kunnen de laser perfect gebruiken als eye catcher.

Kenmerken

Rode en groene lasers. Dynamisch Firefly-effect. 3W RGB LED. IR afstandbediening met timings-functie. Voor buitengebruik (IP65).

Specificaties

Vermogen lasermodules:
Rood: 125mW @ 650nm. Groen: 75mW @ 532nm. . LED: 3W RGB (Rood, Groen en Blauw, door kleurenmening meerdere kleuren mogelijk). Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz (netadapter meegeleverd).

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 150 x105 x 180mm. Gewicht: 1kg.

€ 29.00

Meerinformatie

Licht effecten Lasers BeamZ
Product
 

MAX PartyPar lichtset met standaard, DMX controller en kabels

Een complete DMX lichtshow voor een ongelooflijk lage prijs!

Ongelooflijk maar waar! Met de MAX PartyPar lichtset met standaard, DMX controller en kabels haal je een complete DMX lichtshow in huis die na ontvangst direct kan worden gebruikt. Met behulp van de DMX controller kunnen de vier PartyPars aangestuurd worden waarbij het mogelijk is om zelf lichtshows te creëeren. Looplichten kunnen naar eigen inzicht en in vrijwel elke gewenste kleur geprogrammeerd worden. Laat je fantasie de vrije loop!

De MAX PartyBar lichtset wordt geleverd inclusief een standaard zodat de spots op hoogte gehangen kunnen worden. Hierdoor kan het licht over en op het publiek geschenen worden voor een optimaal resultaat.

Profiteer nu van deze ongekend lage prijs voor deze complete DMX lichtset en bestel nu!

Deze set bestaat uit:4x MAX PartyPar met 12x 1W RGBW LED's en DMX1x BeamZ 64 kanaals DMX controller mini met accu1x BeamZ lichtstandaard 2.75m max hoogte, incl. T-bar, 25kg3x Vonyx DMX kabel XLR (m/v) 110 Ohm - 1.5 meter1x Vonyx DMX kabel XLR (m/v) 110 Ohm - 6 meter

Hieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:


MAX PartyPar met 12x 1W RGBW LED's en DMX

Veel licht voor een lage prijs met de MAX PartyPar

De MAX PartyPar is een zeer betaalbare Par spot voor een ongekend lage prijs. Met maar liefst 12 LED's van 1W per LED is de lichtopbrengst uitzonderlijk hoog voor deze prijs. De 12 LED's zorgen ervoor dat talloze kleuren gemaakt kunnen worden zodat er een zeer kleurrijke lichtshow ontstaat. Door de mogelijkheid om de PartyPar via DMX aan te sturen kunnen (met een apart verkrijgbare DMX controller) complete lichtshows gecreëerd worden. Niets staat je nog in de weg om je publiek te trakteren op een geweldige lichtshow. 

RGBW kleurenmenging

Zoals aangegeven kan de PartyPar talloze kleuren maken. Deze mogelijkheid wordt gecreëerd door gebruik te maken van kleurenmenging. De PartyPar beschikt over LED's in de kleuren Rood, Groen, Blauw en Wit (RGBW). Door deze kleuren te mengen ontstaan weer vele andere kleuren. Mix bijvoorbeeld rood en blauw en er ontstaat paars. Mix groen en rood en er ontstaat geel. Door de toevoeging van wit is het mogelijk om van alle kleuren ook pastelkleuren te maken waardoor de mogelijkheden qua kleuren vrijwel eindeloos zijn.

Sturing

Voor een optimaal resultaat en een lichtshow naar eigen inzicht is sturing via een DMX controller de beste optie. Via de controller kan de PartyPar met 7 DMX kanalen aangestuurd worden voor optimale controle. Alle mogelijkheden kunnen zo benut worden voor het creëren van een mooie lichtshow. Uiteraard is het met meerdere PartyPar units mogelijk om zelf looplichten en andere effecten te programmeren. Wil je gewoon simpel en snel een lichtshow hebben dan kan je de PartyPar ook muziekgestuurd gebruiken. Door een interne microfoon pikt hij het geluid / de muziek op en reageert daar vervolgens weer op waardoor een afwisselende show op maat van de muziek ontstaat. Voor eenvoudige synchronisatie van meerdere PartyPar spots is het mogelijk om ze in een master/slave setting te gebruiken. Hierbij worden er meerdere units met elkaar gekoppeld via de DMX in- en uitgang. De eerste PartyPar wordt vervolgens als master ingesteld en de rest als slave waarna alle PartyPar units de master volgen en dus exact hetzelfde doen qua kleur en/of effect.

De MAX PartyPar is door zijn zéér lage prijs de meest aantrekkelijke PAR spot op de markt. Dit maakt de PartyPar onder andere perfect voor de startende DJ die met een beperkt budget een geweldige lichtshow wil creëren.


Kenmerken

12x 1W Rood, Groen, Blauw en Witte LED's. Door kleurenmenging vele kleuren mogelijk. DMX en Stand-alone mode. Master/slave functie. DMX in/uitgang via 3-pin XLR. Geluidgestuurd. Control panel met LED display.

Specificaties

Vermogen: 15W. Aantal kleuren: 4 (Rood, Groen, Blauw en Wit). Aantal DMX kanalen: 7. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 120 x 115 x 130mm. Gewicht: 0.4kg.

BeamZ 64 kanaals DMX controller mini met accu

DMX sturing waar je maar wilt met deze BeamZ DMX controller. De controller is voorzien van een ingebouwde (herlaadbare) accu en kan daardoor overal gebruikt worden, ook op plekken waar geen netstroom aanwezig is. Uiteraard wordt de controller geleverd inclusief een netadapter voor het opladen van de ingebouwde accu of voor gebruik op netstroom. Met een volle accu kan deze DMX controller ca. 8 uur lang functioneren.

De controller beschikt over 64-kanalen en is ideaal inzetbaar in kleine tot middel grote evenementen waar een snelle en simpele controller noodzakelijk is. Door de mobiele functionaliteit kan deze controller ook bijzonder handig zijn voor het testen van DMX installaties of DMX apparatuur.


Kenmerken

64 DMX kanalen. Zowel op de accu als op netspanning te gebruiken. Ingebouwde accu voor mobiel gebruik. Gebruik met accu ca. 8 uur. Zeer compact in formaat en gewicht.


Specificaties

Aansluiting: 1 aangegoten XLR (male). 30 banken voor het opslaan van scenes. Bediening over 8 faders en 4 knoppen. Digitale LED display met 4 digits. Reset functie. Voeding 1A netadapter of via ingebouwde accu.


Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 17 x 4 x 8,5 cm. Gewicht: ca. 280g.

BeamZ lichtstandaard 2.75m max hoogte, incl. T-bar, 25kg

Een zwaar uitgevoerde BeamZ lichtstandaard met een maximale hoogte van 2.75 meter. De standaard wordt geleverd inclusief een T-bar voor de bevestiging van bijvoorbeeld PAR cans, lichteffecten, lasers of kleinere rookmachines.

Ingeklapt is de standaard zeer compact en dus makkelijk te vervoeren. De hoogteinstelling wordt vastgezet door door draaiklemmen en metalen pinnen voor extra veiligheid. De 3 uitvouwbare poten zorgen voor een stabiel en stevig geheel en deze poten zijn uiteraard voorzien van rubber voetjes.


Kenmerken

Draaiklemmen met metalen pin voor extra veiligheid. Uitvouwbare poten met rubber beschermvoetjes. Stevige constructie.


Specificaties

Hoogte: 120 - 275cm. Maximaal aan te hangen gewicht: 25kg. Diameter statief: 22mm.


Afmetingen en gewicht

Afmetingen opgevouwen: 105 x 10 x 8cm. Gewicht: 3kg.

Vonyx DMX kabel XLR (m/v) 110 Ohm - 1.5 meter

Deze Vonyx DMX kabel met een lengte van 1.5 meter meter kan als DMX verbindingskabel gebruikt worden voor hoogwaardige en storingsvrije DMX data verbindingen tussen DMX controllers en lichteffecten en lichteffecten onderling. De kabel is voorzien van XLR pluggen (m/v) en heeft een weerstand van 110 Ohm voor de beste en meest betrouwbare overdracht van het signaal.

Uiteraard is het mogelijk om meerdere DMX kabels met elkaar te verbinden om zo een langere kabel te verkrijgen voor het overbruggen van grotere afstanden.

Flexibele DMX signaalkabel. Voorzien van hoge kwaliteit connectoren. Connectoren:
XLR (m). XLR (v). . Kabellengte: 1.5 meter. Buitendiameter: 6mm. Afscherming: 16x 4 x 0.12mm. Ader: 2x 20 x 0.12mm.

Vonyx DMX kabel XLR (m/v) 110 Ohm - 6 meter

Deze Vonyx DMX kabel met een lengte van 6 meter kan als DMX verbindingskabel gebruikt worden voor hoogwaardige en storingsvrije DMX data verbindingen tussen DMX controllers en lichteffecten en lichteffecten onderling. De kabel is voorzien van XLR pluggen (m/v) en heeft een weerstand van 110 Ohm voor de beste en meest betrouwbare overdracht van het signaal.

Uiteraard is het mogelijk om meerdere DMX kabels met elkaar te verbinden om zo een langere kabel te verkrijgen voor het overbruggen van grotere afstanden.

Flexibele DMX signaalkabel. Voorzien van hoge kwaliteit connectoren. Connectoren:
XLR (m). XLR (v). . Kabellengte: 6 meter. Buitendiameter: 6mm. Afscherming: 16x 4 x 0.12mm. Ader: 2x 20 x 0.12mm.

€ 199.00

Meerinformatie

Licht effecten Complete licht sets MAX
Product
 

BeamZ IGNITE180 LED Moving Head 180W Spot

BeamZ Professional IGNITE180 spot, boordevol effect

De BeamZ IGNITE180 spot is een professionele moving head met een 180W LED als lichtbron, dubbel gobowiel, 2 prisma's, kleurenwiel, gemotoriseerde focus, etc. Een moving head boordevol effecten en mogelijkheden voor het creëren van de meest waanzinnige lichtshows. De IGNITE180 is onderdeel van het BeamZ Professional programma waardoor een hoge kwaliteit gegarandeerd is. De BeamZ IGNITE180 spot is hierdoor perfect voor de verhuur, voor vaste installatie in discotheken of clubs maar ook voor 'on-the-road' toepassingen bij festivals en evenementen.

Gobo's en kleuren

De IGNITE180 beschikt over 2 gobowielen (waarvan 1 wiel met roterende gobo's) met in totaal 14 gobo's + open. De gobo's van een van de wielen zijn vervangbaar waardoor het projecteren van bedrijfslogo's tot de mogelijkheden behoort. Tevens beschikt een van de wielen over 3 gekleurde glas gobo's. Het kleurenwiel is voorzien van 7 kleuren + open (wit). Met zowel het gobowiel als het kleurenwiel is het mogelijk om enkele effecten op te roepen zoals een gobo shake effect, rainbow effect en een kleurensplit effect. De IGNITE180 beschikt over 2 prisma's, een 3 facet en een 8 facet prisma. Beide prisma's maken de functionaliteit compleet waardoor schitterende waaier effecten mogelijk zijn. Om de projectie altijd scherp te houden is een gemotoriseerde focus aanwezig.

Effecten

De IGNITE180 heeft natuurlijk meer in huis dan enkel een gobo shake, rainbow of kleurensplit effect. Zo beschikt hij uiteraard over een stroboscoopeffect waarbij een snelheid van 20 flitsen per seconde haalbaar is. De elektronische dimmer geeft de gebruiker de mogelijkheid om de lichtintensiteit van 0 - 100% in te stellen. Al deze effecten gecombineerd met de gobo's, kleuren en prisma's zorgen voor ongekend veel mogelijkheden voor een afwisselende lichtshow.

IGNITE180 spot display

Sturing en bediening

De aansturing en bediening van de IGNITE180 is, net zoals het lichteffect zelf, geavanceerd en daarom overzichtelijk en simpel. Met een kleuren display en slechts vier knoppen kan de BeamZ IGNITE180 naar wens ingesteld worden. Het startadres, een voorgeprogrammeerd programma selecteren, geluidsbesturing, de keuze tussen 13 of 17 DMX kanalen, het zijn slechts enkele voorbeelden van de instellingen en mogelijkheden van de IGNITE180. Alles wordt overzichtelijk en duidelijk weergegeven op het kleurendisplay zodat de actuele status van het toestel snel duidelijk is.

BeamZ Professional

De BeamZ Professional IGNITE180 is niet voor niets opgenomen in de Professional serie van BeamZ. In deze serie bevinden zich alleen die lichteffecten met een zeer hoge mate van betrouwbaarheid. Dit maakt de BeamZ IGNITE180 ook zeer geschikt voor verhuur of voor het zware werk 'on the road'. De BeamZ IGNITE180 is een echte alleskunner en verslaat de concurrentie met gemak door zijn interessante prijs, hoge betrouwbaarheid en de waslijst aan mogelijkheden.

Kenmerken

180W LED met zeer hoge lichtintensiteit. Strakke 15° lichtbundel. Auto, Muziek- of DMX-gestuurd. 13 of 17 DMX kanalen. Master/slave-functie. Geluidgestuurd met instelbare gevoeligheid. Auto modus. Gobowielen:. Wiel 1: 6 roterende gobo's (3x glas, 3x metaal) + open (gobo's zijn verwisselbaar). Wiel 2: 8 statische metalen gobo's + open. . Gobowiel functies: gobo shake en gobo rotatie (wiel 1). Kleurenwiel: 7 Kleuren + open. Kleurenwiel functies: Splitkleuren, regenboog effect. Prisma's:. Prisma 1: 3 facet prisma (roterend). Prisma 2: 6 facet prisma (roterend). . Gemotoriseerde focus. 0-100% Elektronische dimmer. Strobe snelheid: 0 - 20Hz. Reset functie. Controle paneel met kleuren LCD display. DMX in/uitgang via 3-pin XLR. Powerconnector in- en uitgang (incl. powercon stroomkabel). Inclusief DMX kabel en twee quick lock omega clamps.

Specificaties

Beweging Pan: 540°. Beweging Tilt: 270°. Stralingshoek: 15°. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz. Opgenomen vermogen: 230W.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 320 x 220 x 360mm. Gewicht: 10kg.

€ 899.00

Meerinformatie

Licht effecten Movingheads BeamZ Professional
Product
 

Antari Z 1520 Rookmachine upstream 1500W DMX

Want to add colors to your fog jet effects? Not a problem! Let the Antari Z-1520 RGB fulfill your dreams. With additional 22 high power LED's to shine the fog output produced by Antari Z-1520, the evolutional successor of well-known Z-1020.
One machine can satisfy desires for both spectacular fog and lighting effects at the same time

Specifications

Power: AC 240V, 50Hz. Heater: 1500W. Output: 3000 cu.ft / min. First heat- up time: 300 seconds. Fluid Consumption: 7 minuts / liter. Tank capacity: 2.4 liter. DMX: On board, 8 channel mode. DMX Connections: 3 pin and 5 pin XLR. Control: DMX / Manual / Timer remote. Light Source : 22 x 3W LED (8R, 7G, 7B). Remote Included: W-2 Wireless Transmitter. Weight: 10.4 Kg. Connections: Powercon + XLR 3 & 5 pole. Dimensions (LxWxH): 418 x 295 x 210mm. Power consumption: 1650W.

€ 585.00

Meerinformatie

Licht effecten Rookmachine Antari
Product
 

BeamZ LCB144 LED BAR set van 4 incl. kabels

Met deze BeamZ LCB144 LED BAR set is vanalles mogelijk op het gebied van licht en sfeer. Verlicht een donkere gang met allerlei kleuren, verlicht een muur in één kleur of laat deze juist langzaam of snel van kleur veranderen, monteer deze set in de bar om op deze manier een kleurrijke sfeer in je café te creëren, het is allemaal mogelijk. Met behulp van een apart verkrijgbare DMX controller is nóg meer mogelijk en zijn de meest waanzinnige effecten zelf te programmeren. Looplichten en stroboscoopeffecten, het is allemaal mogelijk met deze LCB144 LED BAR set.

De BeamZ LCB144 is een LED BAR die voorzien is van 144 LED's. Deze LED's zijn in 8 apart aan te sturen secties verdeeld zodat er met één unit al prachtige dingen gedaan kunnen worden. Met deze set van 4 heb je dus 32 aparte secties waarmee natuurlijk écht ongelooflijk mooie dingen gedaan kunnen worden. Door de RGB LED technologie kunnen vrijwel alle kleuren gemaakt worden. De vele kleuren in combinatie met de 32 secties zorgen voor ongekende verlichtings mogelijkheden in gangen, zalen, bowlingbanen, theaters, etc. 

Deze set van 4 wordt geleverd inclusief kabels zodat de gehele set op slechts één stopcontact aangesloten kan worden. Ook voor het DMX signaal (voor bijvoorbeeld een master / slave setting) worden kabels meegeleverd. Na ontvangst is deze set dus direct aan te sluiten en te gebruiken.

Deze set bestaat uit:4x BeamZ LCB144 LED BAR voor wanden, plafonds, bars, etc.3x Vonyx DMX kabel XLR (m/v) 110 Ohm - 1.5 meter3x PD Connex IEC verlengkabel Male - Female 2 meter

Hieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:


BeamZ LCB144 LED BAR voor wanden, plafonds, bars, etc.

BeamZ LCB144 LED BAR voor kleurrijke verlichting van wanden, bars, plafond, etc.

De BeamZ LCB144 is een LED BAR die o.a. gebruikt kan worden voor het (in kleur) belichten wanden, plafonds, bars, etc. De bar bestaat uit 8 apart van elkaar aan te sturen secties waarmee prachtige effecten mogelijk zijn. Door de mogelijkheid om meerdere LCB144 bars te koppelen kunnen zeer uitgebreide kleurrijke en dynamische lichtshows gecreëerd worden. De bar wordt geleverd inclusief een handige afstandsbediening zodat bediening kinderlijk eenvoudig is. De LCB144 kan perfect gebruikt worden om bijvoorbeeld van onderaf of bovenaf een muur te belichten maar er zijn uiteraard nog vele andere mogelijkheden waar de LCB144 voor te gebruiken is.

RGB

De LCB144 maakt gebruik van 144 SMD RGB LED's. RGB staat voor Rood, Groen en Blauw. Dit zijn de kleuren die elke LED in zich heeft. Door deze kleuren te mengen kunnen weer andere kleuren gemaakt worden. Als bijvoorbeeld rood en blauw tegelijkertijd aan staan ontstaat er paars. Door met de intensiteit van de rode of blauwe kleur te 'spelen' kunnen er vele variaties in kleuren gemaakt worden. Met behulp van de RGB kleurenmenging kunnen enorm veel kleuren gemaakt worden.

Sturing

De LCB144 kan naast de meegeleverde afstandsbediening ook via DMX worden aangestuurd. Met een apart verkrijgbare controller kan de contole via meerdere kanalen overgenomen worden waarbij elke sectie van de 8 secties apart aangestuurd kan worden. Voor eenvoudiger gebruik is het mogelijk om de bar op geluid te laten reageren of om een van de 16 ingebouwde programm's te selecteren waarna de bar volledig zelfstandig werkt.

Eenvoudige installatie

Bij installatie van meerdere LCB144 bars kunnen deze met elkaar doorgelust worden waardoor installatie een fluitje van een cent is en waardoor er ook slechts één stopcontact nodig is. Naast de doorlusmogelijkheid qua stroom kan uiteraard ook het DMX signaal doorgelust worden voor snelle en eenvoudige installatie.


Kenmerken 144x SMD RGB LED's verdeeld over 8 secties. DMX en Stand-alone modus. 3, 5, 6, 12, 24 of 48 DMX-kanalen. Master/slave functie. Geluid-gestuurd met regelbare gevoeligheid. Auto mode met regelbare snelheid. Afstandsbediening meegeleverd. DMX in/output via 3-pin XLR. IEC-connector in/uitgang. Control panel met LED-display.
Specificaties Aantal kleuren: 3 (RGB, door kleurmenging vele kleuren mogelijk). RGB: Rood, Groen en Blauw. Aantal LED's: 144. Stroboscoopsnelheid: 1 - 20 fps. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz. Vermogen: 25W.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 102 x 7 x 7cm. Gewicht: 1.6kg.

Vonyx DMX kabel XLR (m/v) 110 Ohm - 1.5 meter

Deze Vonyx DMX kabel met een lengte van 1.5 meter meter kan als DMX verbindingskabel gebruikt worden voor hoogwaardige en storingsvrije DMX data verbindingen tussen DMX controllers en lichteffecten en lichteffecten onderling. De kabel is voorzien van XLR pluggen (m/v) en heeft een weerstand van 110 Ohm voor de beste en meest betrouwbare overdracht van het signaal.

Uiteraard is het mogelijk om meerdere DMX kabels met elkaar te verbinden om zo een langere kabel te verkrijgen voor het overbruggen van grotere afstanden.

Flexibele DMX signaalkabel. Voorzien van hoge kwaliteit connectoren. Connectoren:
XLR (m). XLR (v). . Kabellengte: 1.5 meter. Buitendiameter: 6mm. Afscherming: 16x 4 x 0.12mm. Ader: 2x 20 x 0.12mm.

PD Connex IEC verlengkabel Male - Female 2 meter

Deze IEC verlengkabel (IEC C14 stekker naar IEC C13 contra) kan gebruikt worden als doorluskabel voor de netspanning (daisy chain), verlengkabel voor de netspanning, UPS aansluitkabel enz.

€ 299.00

Meerinformatie

Licht effecten LED Bar BeamZ
Product
 

BeamZ Spiegelbol 20cm met Motor en LED verlichting

Complete 20cm Spiegelbol met rotatiemotor. De motor draait de Spiegelbol met circa vier omwentelingen per minuut rond. Al het licht dat op de discobal valt wordt zodoende sfeervol weerkaatst op de wanden. Rotatiemotor op batterijen en voorzien van 18 gekleurde LED's voor een nog beter effect.

Kenmerken

Spiegeltjes van echt spiegelglas 10 x 10mm. Brandveilige PVC binnenbol. Sterke metalen ophang constructie. Motor: Muziek gestuurd of stand alone. Kunststof motorbehuizing. Veelheid van gekleurde stralen. Motor: 2 x AA batterij voeding. Deze set bestaat uit:1x BeamZ 20 cm spiegelbol1x BeamZ spiegelbol motor met LED Lichteffect

Hieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:


BeamZ 20 cm spiegelbol

Blanke 20 cm spiegelbol met ophangoog. De spiegelbol is nog steeds een van de klassieke disco lichteffecten. Voor een optimaal effect wordt de spiegelbol beschenen met wit of gekleurd licht. Maakt van elke party een geweldig feest.


Kenmerken Spiegeltjes van echt spiegelglas 10 x 10mm. Brandveilige PVC binnenbol. Sterke metalen ophang constructie. Spiegeltjes van echt spiegelglas 10 x 10mm. Brandveilige PVC binnenbol. Sterke metalen ophang constructie.

BeamZ spiegelbol motor met LED Lichteffect

Een zeer stille batterij gevoede discobal motor met LED lichteffect. Door het trage roteren worden lichteffecten zeer sfeervol door de ruimte geprojecteerd wanneer je een discobal aankoppelt. De 18 fel gekleurde LED's in de voet van de motor zorgen vooral in het donker voor een extra effect. De LED's reageren naar keuze al dan niet op de muziek. Wordt geleverd exclusief batterijen.


Kenmerken Muziekgestuurd of stand alone. Kunststof behuizing. Gekleurde stralen.
Specificaties Batterij voeding: 4.5V, 3x AA batterij. Aantal LED's in de voet: 18. Omwentelingen: 5~6 per minuut. Maximaal gewicht: 2.0kg. Eigen gewicht: 200gr. Afmetingen: Ø130 x 80mm.

€ 23.90

Meerinformatie

Licht effecten Spiegelbollen BeamZ
Product
 

BeamZ Hazervloeistof olie gebaseerd high densitiy 1 liter

Deze olie gebaseerde BeamZ Hazervloeistof is een professionele high density Hazervloeistof in een 1 liter can. De vloeistof heeft een bijna twee keer zo lange hang-over tijd in verhouding tot de normale Hazer vloeistoffen. Deze BeamZ Hazervloeistof is nagenoeg geur- en reukloos en niet brandbaar. Deze vloeistof kan professioneel gebruikt worden in bijvoorbeeld het theater, op het toneel of bij live optredens. 

Kenmerken

Inhoud: 1 liter. Vloeistof op oliebasis. Lange hang-over tijd en laag vochtgehalte. Kleur- en reukloos en onbrandbaar. Geschikt voor de meeste olie gebaseerde Hazers.

€ 16.90

Meerinformatie

Licht effecten Vloeistoffen BeamZ
Product
 

BeamZ ICE1800 IJsgekoelde rookmachine

Een 1800W professionele DMX rookmachine die ijsgekoelde rook produceert dat gebruikt wordt om deze laag boven de grond te laten hangen. De rook wordt in de machine door het ijs afgekoeld. Geschikt voor gebruik op diverse locaties, tijdens live optredens en in theaters. Uitgerust met een hoge kwaliteit verwarmingselement en een grote vloeistoftank. Geleverd met afstandsbediening.


Kenmerken 1800W IJS DMX rookmachine. Werkt met normale rookvloeistof en ijsblokjes. 2500ml vloeistoftank. Thermostaatgestuurd verwarmingselement. Stand alone-mode of DMX. Bedrade tijdgestuurde afstandsbediening, kabellengte 3m.
Specificaties Verwarmings-element 1800W. Rookvolume per minuut 200m3. Opwarmtijd in minuten 8. Tank inhoud 2500ml. DMX Kanalen 1. Aansluitspanning 220-240Vac / 50Hz.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 750 x 405 x 395mm. Gewicht 16.9kg.

€ 279.00

Meerinformatie

Licht effecten Rookmachine BeamZ
Product
 

2e keus BeamZ BAC404 aluminium LED spot met 4x 18W 6 in 1 LED's

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Color your party! Met deze BeamZ BAC404 aluminium LED spot met 4x 18W 6-in-1 LED's kunnen werkelijk enorm veel kleuren gemaakt worden. Omdat wit een van de 6 kleuren is is het mogelijk om ook pastelkleuren te projecteren. De aluminium behuizing zorgt niet alleen voor een strak design maar ook voor goede koeling van de LED's. Deze zwarte BAC404 is hierdoor geschikt voor langdurig (dagelijks) gebruik.

De gebruikte 6-in-1 LED techniek zorgt ervoor dat er uit een compacte LED spot zoals deze toch enorm veel licht kan komen. Dit komt omdat elke LED meerdere kleuren aan kan nemen en door deze kleuren te mengen ontstaan er enorm veel mogelijkheden qua kleuren. De LED's zelf kunnen rood, groen, blauw, amber & wit projecteren waarbij door rood en blauw te mengen paars licht ontstaat. Naast deze 5 kleuren heeft de spot ook nog de mogelijkheid voor het projecteren van UV (Blacklight). Bij het gebruik van blacklight lichtten UV gevoelige materialen en wit op voor een sfeervol effect. Door de vele mogelijkheden kan deze spot worden ingezet als onderdeel van een lichtshow maar natuurlijk ook om objecten uit te lichten in een showroom of bij een beurs. Ook voor vaste installatie in bijv. een restaurant als sfeerverlichting is de BAC404 de perfecte keuze.

De aansturing kan op verschillende manier. Allereerst via een DMX controller waarbij je als gebruiker de volledige controle hebt en zelf de kleuren kan mengen. Via de ingebouwde microfoon is het ook mogelijk om de spot als lichteffect in te zetten bij clubs en drive inn shows. Door de compacte en stevige aluminium behuizing is deze spot ook perfect voor de mobiele DJ. Voor iedereen die geen gedoe wil hebben is de spot voorzien van enkele ingebouwde programma's. Iedereen kan er dus mee overweg, kennis van zaken is totaal niet nodig om een kleurrijk spektakel te krijgen.

Kenmerken

4x 18W 6-in-1 LED's. RGBAW-UV kleurmenging. 4 of 10 DMX kanalen. DMX en Stand-alone mode. Lichtgewicht aluminium behuizing. Master/Slave functie. IR afstandsbediening. DMX in/uitgang via 3-pin XLR. Voorgeprogrammeerde shows. Geluid gestuurd met instelbare gevoeligheid. Auto mode met regelbare snelheid. Controle paneel met LED display. IEC-connector input/output.

Specificaties

Vermogen: 48W. Stralingshoek: 25°. Field angle: 42°. Kleuren: rood, groen, blauw, amber & wit + UV
Door mening van kleuren enorm veel kleuren mogelijk. Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 230 x 205 x 150mm. Gewicht: 2kg.

€ 81.00

Meerinformatie

Licht effecten LED Par spots BeamZ
Product
 

BeamZ Star Color 720 LED Wash effect voor buiten met 2 panelen

Verfijnde belichting met de BeamZ Pro Star-Color 720 met 2 panelen

De BeamZ Professional Star-Color 720 is een zeer krachtig LED Wash effect die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. De Star-Color beschikt over 2 LED panelen die beide voorzien zijn van 24 krachtige 15W LED's. In totaal beschikt de Star-Color 720 hiermee over maar liefst 48 LED's voor een ongekend hoge lichtopbrengst. Omdat de Star-Color gemaakt is van o.a. aluminium is een ventilator niet nodig waardoor de lamp volledig stil is tijdens gebruik. De Star-Color 720 is hiermee perfect voor tal van architectonische toepassingen maar ook voor entertainment toepassingen op bijvoorbeeld festivals is de Star-Color 720 op de juiste plek.

5-in-1 LED's

De in de lamp gebruikte LED's zijn 5-in-1 LED's wat wil zeggen dat elke LED over 5 kleuren beschikt. Deze kleuren zijn Rood, Groen, Blauw, Amber en Wit (RGBAW). Door deze kleuren te mengen zijn weer tal van andere kleuren te maken zoals geel, paars en vele andere varianten. Door het toevoegen van wit is het ook mogelijk om pastelkleuren te creëren. Schitterende kleurverlopen zijn hierdoor mogelijk waardoor bijvoorbeeld een gebouw of muur continu van kleur verandert.

Buiten of binnen

Voor de Star-Color 720 maakt het niet uit waar hij gebruikt wordt. Met zijn IP66 rating kan hij zowel binnen als buiten gebruikt worden, niet alleen tijdelijk maar ook voor een vaste installatie in bijvoorbeeld een tuin kan de Star-Color 720 gebruikt worden.

Sturing

Uiteraard kan de Star-Color 720 geheel zelfstandig werken door middel van meerdere ingebouwde programma's. Toch is het met een dergelijke lamp vaak mooier om zelf de controle te hebben over de kleuren, de snelheid van kleurverandering, etc. etc. Omdat de Star-Color over DMX beschikt kan hij met behulp van een DMX controller (niet meegeleverd) op afstand bestuurd worden. Met maar liefst 3, 4, 5, 6, 7 of zelfs 12 DMX kanalen bepaal je zelf de mate van controle om zo zelf het gehele lichtplan te creëren. Voor het instellen van de lamp is een intuïtief menu beschikbaar waarmee alle instellingen snel en eenvoudig gedaan kunnen worden.

* Op zoek naar een set inclusief flightcase met een mooie korting? Bekijk dan de BeamZ Star-Color 720 set met flightcase.


Kenmerken

48x 15W zéér krachtige 5-in-1 LED's. Twee LED panelen. RGBWA kleurenmenging. Voor architectonische en entertainment doeleinden. Koeling zonder ventilator. Statische kleuren. Voorgeprogrammeerde shows. De LED panelen kunnen worden gekanteld en gefixeerd om de meest ideale lichtbundel te garanderen. Auto mode met variabele snelheid. DMX en Stand-alone modus. Master/slave functie. Controlepaneel met LCD display. IP66 classificatie (waterdicht, ook geschikt voor gebruik buitenshuis).

Specificaties

Aantal kleuren: 5 (door kleurenmenging enorm veel kleuren te maken). Kleuren: Rood, Groen. Blauw, Amber & Wit. DMX: 3, 4, 5, 6, 7 of 12 DMX kanalen 3 (Arc1). 3 (HSV). 4 (Ar1.d). 5 (Arc.2). 6 (Ar2.d). 7 (Ar2.s). 12 (STG). . Aansluitspanning: 230Vac/50Hz. Vermogen: 600W.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 500 x 200 x 405mm. Gewicht: 19.1kg.

€ 995.00

Meerinformatie

Licht effecten LED Par spots BeamZ Professional
Product