2e keus SkyTec Twee Kanaals Draadloze UHF Microfoon Headset Combinatie STWM722C

Draadloos microfoonsysteem bestaande uit een goed in de hand liggende microfoon, een bodypack met headset microfoon en een UHF ontvanger met diversity techniek. De combinatie van UHF band en diversity techniek zorgen voor een probleemloze, storingsarme ontvangst. Uitgangen voor XLR en 6.3mm Jack. De draadloze microfoonset wordt geleverd met een adapter en een 6.3mm Jack snoer. Geschikt voor spraak en zang.


Kenmerken Storingsarm UHF diversity systeem. Antennes aan voorzijde. Rubber coating op microfoon. RF/AF-indicatie. Uitgang: XLR en 6.35mm Jack. Afzonderlijke volume regeling.
Specificaties Microfoon voeding: 2 x AA batterij (niet meegeleverd). Bodypack voeding: 2 x AA batterij (niet meegeleverd. Werkfrequentie: 863 - 865MHz. RF output: <10mW. Dynamisch bereik: >85dB. THD: <0.5%. Signaal ruisverhouding: >90dB. Aansluitspanning ontvanger: 13 - 15V (netadapter meegeleverd).
Afmetingen en gewicht Afmetingen ontvanger: 127 x 180 x 43mm. Afmetingen microfoon: 240 x ø50mm. Afmetingen bodypack: 100 x 65 x 28mm. Gewicht ontvanger: 640gr. Gewicht microfoon: 180gr. Gewicht bodypack: 80gr.

Heb je advies nodig bij het kiezen van een draadloze microfoonset? Wij schreven een blog om je te helpen: Welke draadloze microfoonset moet ik kiezen?

De SkyTec kan en mag in heel Europa legaal en zonder licentie gebruikt worden.

€ 79.00

Meerinformatie

Microfoons Draadloze microfoons SkyTec
Product
 

Power Dynamics PD782BP bodypack voor PD780 serie

Power Dynamics PD782BP bodypack voor PD780 serie. Deze losse bodypack kan gebruikt worden met de PD780 serie draadloze microfoonsystemen om zo de handmicrofoon te vervangen voor een bodypack met headset. De bodypack wordt geleverd incl. een headset en een dasspeld microfoon en kan dus direct gebruikt worden in combinatie met een Power Dynamics PD780 draadloze micrfoonset.


Kenmerken en specificaties Levering incl. headset en dasspeld micrfoon. Selecteerbare kanalen. LCD display op bodypack. Indicator voor lage batterij spanning. Mute schakelaar. Volume regelaar. Werkt op 2x AA batterijen (penlite).
Specificaties Frequentie: 863 - 865MHz. Aansluiting: 3,5mm jack. Afmetingen: 100 x 65 x 30mm.

€ 59.00

Meerinformatie

Microfoons Draadloze accessoires Power Dynamics
Product
 

Vonyx DM825 Dynamische microfoon vocaal met kabel

Kom goed voor de dag met deze Vonyx DM825 Dynamische vocale microfoon met kabel. Een complete microfoon welke na ontvangst direct aangesloten kan worden.

De DM825 is gemaakt uit een stevige en lekker in de hand liggende metalen behuizing met aan/uit knop. Aan de achterzijde bevind zich een XLR connector waaraan de meegeleverde kabel (5 meter) gekoppeld kan worden. De kabel is voorzien van een XLR plug (voor aansluiting op de microfoon) en een 6,3mm jackplug aan de andere kant (voor aansluiting op bijvoorbeeld een versterker of mixer). De Vonyx DM825 is speciaal ontworden als betaalbare zangmicrofoon. Dit maakt de microfoon uitermate geschikt voor karaoke of live optredens. Ondanks dat het ontwerp vooral op zang gericht is kan de DM825 uiteraard ook prima gebruikt worden voor spraak.


Kenmerken Uitermate geschikt voor zang. Nierenkarakteristiek. Dynamisch en unidirectioneel. Levering incl. 5 meter kabel.
Specificaties Frequentiebereik: 50Hz - 15kHz. Gevoeligheid: -50+/-2dB. Impedantie: 400 Ohm.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 175 x 50mm. Gewicht: 353gr.

€ 22.00

Meerinformatie

Microfoons Draadgebonden microfoons Vonyx
Product
 

Vonyx CM400 studiomicrofoon met verstelbare arm en popfilter

Vonyx CM400 studiomicrofoon met verstelbare arm en popfilter. Een complete set voor de vlogger, etherpiraat of semi professionele zanger of zangeres. De set wordt geleverd met een handige arm die zonder knoppen e.d. in hoogte verstelbaar is. Gewoon de microfoon vastpakken, op de juiste hoogte zetten en weer los laten, that's it! De veren in de arm zorgen ervoor dat de microfoon op de ingestelde hoogte blijft staan. Voor het filteren van harde klanken zoals de "S" en de "P" wordt een popfilter meegeleverd welke op de arm bevestigd kan worden.

De Vonyx CM400 is een condensator microfoon die, in tegenstelling tot een dynamische microfoon, spanning nodig heeft om te werken. Vanwege de voedingsspanning die een pc of laptop geeft aan de microfoonaansluiting kan deze microfoon rechtstreeks op de meeste pc's of laptops worden aangesloten zonder verdere benodigdheden. Voor aansluiting op een mengpaneel is het noodzakelijk dat deze is voorzien van fantoomvoeding (48V). Het voordeel van een condensator microfoon is dat deze gevoeliger is en een hoger dynamisch bereik kent. Hierdoor is een condensator microfoon zoals de Vonyx CM400 uitstekend geschikt voor radiostudio's of voor zang doeleinden.

Deze set bestaat uit:1x Vonyx CM400 Studio condensator microfoon incl. shockmount1x Vonyx verstelbare broadcast microfoon arm tafelmontage1x Vonyx M06 6" microfoon popfilter

Hieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:


Vonyx CM400 Studio condensator microfoon incl. shockmount

Vonyx CM400 Studio condensator microfoon incl. shockmount. De CM400 is de perfecte keuze voor de vlogger, muzikant, etherpiraat of producer. De microfoon kan eenvoudig met een computer of laptop verbonden worden voor een verbazingwekkend mooie geluidsopname van zowel spraak / zang als akoestische instrumenten. Bij de meeste pc's of laptops werkt de microfoon zonder verdere apparatuur. In een enkel geval zal het nodig zijn om een extra mixertje aan te schaffen die de microfoon van de benodigde spanning (fantoomvoeding) voorziet. Voor aansluiting op een mixer / mengpaneel is het sowieso noodzakelijk dat deze voorzien is van fantoomvoeding. Indien dat niet het geval is dan is dit ook op te lossen door middel van een kleine mixer of een losse fantoomvoeding.

De CM400 is voorzien van een groot membraam wat zorgt voor een hoge SPL waardoor ook de kleinste details moeiteloos worden opgenomen. Door de goede richtingskarakteristiek worden omgevingsgeluiden juist weer geminimaliseerd. Het brede frequentiebereik zorgt ervoor dat het gehele frequentiegebied vrijwel zonder dippen of pieken wordt opgenomen.

De Vonyx CM400 wordt geleverd incl. een zwarte shockmount zodat de microfoon vrij van trillingen en resonantie bevestigd kan worden aan een broadcast arm of microfoonstandaard. Om de kwaliteit nog eens extra te verbeteren wordt de microfoon geleverd incl. een plopkap. Deze plopkap vermindert het windgeruis en verzacht bij spraak / zang de harde en scherpe klanken van bijv. de 'P', 'F' of 'S'. Door deze extra's is een superieure geluidskwaliteit bij live optredens of in de studio gegarandeerd en dat voor deze lage prijs.


Kenmerken

Groot membraan condensator microfoon. Minimale omgevingsgeluiden en hoge SPL. Breed frequentiebereik zorgt voor elke nuance van het geluid. Robuuste metalen behuizing voor een betere levensduur. Inclusief 3/8'' naar 5/8'' adapter. Inclusief zwarte shockmount. Kabel met 3,5mm jack aansluiting voor rechtstreekse connectie met pc of laptop.


Specificaties

Frequentiebereik: 60Hz - 15kHz. SPL max: 126dB. Gevoeligheid: -37dB. Impedantie: 200 Ohm. Aansluiting: XLR / 3,5mm jack. Kabellengte: 2,5 meter.


Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 47 x 180mm. Gewicht: 0.4kg.


Vonyx verstelbare broadcast microfoon arm tafelmontage

Vonyx verstelbare broadcast microfoonarm is perfect voor gebruik in studio's. De gehele arm kan eenvoudig met een klem aan een tafel of bureau geklemd worden zonder boren. Om de microfoon op de juiste hoogte te krijgen kan je deze gewoon vastpakken, op de juiste hoogte zetten en loslaten. Door een slimme veerconstructie blijft de microfoon op de gewenste hoogte. Uiteraard is de arm draaibaar zodat de microfoon altijd op de juiste plek te zetten is. De Vonyx verstelbare broadcast microfoon arm wordt geleverd incl. een gebalanceerde XLR microfoonkabel welke in de arm verwerkt is. Hierdoor is een nette afwerking gegarandeerd. De lengte van de kabel is vanaf de onderkant van de arm zo'n 100cm. De arm is voorzien van 5/8" schroefdraad  voor de bevestiging van de microfoonhouder, klem of shockmount. De lengte per armdeel (2 delen totaal) is ong. 50cm.

Kenmerken

Eenvoudig in hoogte verstelbaar zonder knoppen vast te draaien. Makkelijk te monteren d.m.v. klem. Gemaakt van stevig metaal. Incl. gebalanceerde en afgeschermde microfoonkabel. Lengte kabel vanaf arm: 100cm. 5/8" schroefdraad voor montage van microfoonhouder, klem of shockmount.

Vonyx M06 6" microfoon popfilter

Vonyx M06 6" microfoon popfilter. De M06 is een speciaal filter wat voor de microfoon geplaatst kan worden. Harde en scherpe klanken zoals de "S" en de "P" worden hierdoor wat minder hard en scherp wat de opname of live performance qua verstaanbaarheid ten goede komt. Het popfilter kan eenvoudig aan een microfoonstandaard of broadcasting arm bevestigd worden met behulp van de klem. Voor juiste positionering is het filter voorzien van een 35cm lange zwanenhals die in elke positie gebogen kan worden.


Kenmerken Verbetert de harde en scherpe klanken bij o.a. opnames. In elke positie te plaatsen d.m.v. 35cm lange zwanenhals arm. 6" (15cm) popscherm. Incl. bevestigingsklem.

€ 69.00

Meerinformatie

Microfoons Studio microfoons Vonyx
Product
 

Power Dynamics dasspeld lavelier microfoon mini XLR

Power Dynamics losse dasspeld / lavelier microfoon voor spraak met een breed frequentie bereik van 20Hz tot 20kH.
De microfoon is eenvoudig aan de stropdas of aan de kraag van de kleding van de spreker te bevestigen.
Kan gebruikt worden in combinatie met de bodypacks van de Power Dynamics PD73 draadloze microfoonsystemen.


Kenmerken en specificaties Unit-directionele microfoon. Flexibel snoer met mini XLR aansluiting. Frequentie bereik 20Hz-20kHz. Gevoeligheid -42dB +/-2dB.

€ 18.50

Meerinformatie

Microfoons Draadloze accessoires Power Dynamics
Product
 

SkyTec STWM722 2 Kanaals UHF Draadloos Microfoonsysteem met Diversity ontvanger

Draadloos microfoonsysteem bestaande uit twee goed in de hand liggende microfoons en een UHF ontvanger met diversity techniek. De combinatie van UHF band en diversity techniek zorgen voor een probleemloze, storingsarme ontvangst. Uitgangen voor XLR en 6.3mm Jack. De draadloze microfoonset wordt geleverd met een adapter en een 6.3mm Jack snoer. Geschikt voor spraak en zang.


Kenmerken Storingsarm UHF diversity systeem. Antennes aan voorzijde. Rubber coating op microfoon. RF/AF-indicatie. Uitgang: XLR en 6.35mm Jack.
Specificaties Microfoon voeding: 2 x AA batterij (niet meegeleverd). RF output: <10mW. Werkfrequentie: 863 - 865MHz. Vervorming: <0.5%. Signaal / Ruis verhouding: >90dB. Dynamisch bereik: >90dB.
Afmetingen en gewicht Afmetingen ontvanger: 127 x 180 x 43mm. Afmetingen per microfoon: 240 x 50mmø. Gewicht ontvanger: 800gr. Gewicht per microfoon: 180gr.

Heb je advies nodig bij het kiezen van een draadloze microfoonset? Wij schreven een blog om je te helpen: Welke draadloze microfoonset moet ik kiezen?

De SkyTec STWM722 kan en mag in heel Europa legaal en zonder licentie gebruikt worden.

€ 109.00

Meerinformatie

Microfoons Draadloze microfoons SkyTec
Product
 

Vonyx MEG055 55W Megafoon met Oplaadbare Accu en Handige Tas

MEG055 Bluetooth megafoon met oplaadbare accu en een handige tas. Met deze complete set zit je niet te rommelen met onhandige losse batterijen. Door de meegeleverde herlaadbare accu zijn losse batterijen namelijk geheel overbodig. De meegeleverde tas zorgt ervoor dat de megafoon bij niet gebruik eenvoudig meegenomen en opgeborgen kan worden en dat de megafoon niet beschadigd. Bijkomend voordeel is dat je alles netjes en overzichtelijk bij elkaar houdt.

De MEG055 zit vol met handige features zoals een Bluetooth module, USB en SD speler, afneembare microfoon etc. Tevens biedt de MEG055 de mogelijkheid voor opname op USB stick.

Deze set bestaat uit:1x Vonyx Megafoon met Bluetooth en Record functie 55W MEG0551x Vonyx Lithium-Ion 12V accu met lader voor Vonyx Megafoons1x Beamz AC-120 flightbag 482 x 266 x 254mm

Hieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:


Vonyx Megafoon met Bluetooth en Record functie 55W MEG055

Vonyx MEG055 megafoon 55W met Bluetooth en record functie. De MEG055 is voorzien van een 55W versterker zodat je jezelf eenvoudig hoorbaar kunt maken bij bijvoorbeeld (sport)evenementen, toespraken, demonstraties etc. Een handige feature van de MEG055 is dat de microfoon afneembaar is. Dit voorkomt lamme armen omdat de megafoon nu met de meegeleverde schouderband langs het lichaam kan blijven hangen en niet telkens voor de mond gebracht hoeft te worden.

Naast spraakversterker kan de Vonyx MEG055 ook gebruikt worden voor muziek. Hij is voorzien van een ingebouwde MP3 speler waarmee eenvoudig muziek die op een USB stick of SD kaart staat afgespeeld kan worden. Tevens is de MEG055 voorzien van een Bluetooth ontvanger zodat het zelfs mogelijk is om muziek vanaf een tablet of smartphone draadloos te streamen via de megafoon. Met behulp van de opname functie is het mogelijk om op te nemen.

De megafoon werkt op 8 C-Cell batterijen (niet meegeleverd) maar kan ook gebruikt worden met de apart verkrijgbare Vonyx accu voor megafoons.


Kenmerken

USB & SD MP3 speler voor het afspelen van muziek rechtstreeks vanaf USB stick of SD kaart. Bedieningspaneel voor MP3 speler. Voorzien van Bluetooth ontvanger. AUX ingang. Afneembare anti feedback microfoon. Solide en robuuste constructie van ABS met rubber stootrand. Verstelbare schouderband meegeleverd.


Specificaties

Vermogen: 55W max.. Bereik: tot max. 1 km. Werkt op 8 C-Cell batterijen (niet meegeleverd) of apart verkrijgbare Vonyx accu voor megafoons. Afmetingen: 230 x 340mm (diameter x lengte). Gewicht: 1.3kg.

Vonyx Lithium-Ion 12V accu met lader voor Vonyx Megafoons

Vonyx Lithium-Ion 12V accu met lader voor Vonyx Megafoons. Geen gedoe met losse batterijen die kwijt raken en ook nog eens een vermogen kosten. Met deze accu kan je je Vonyx megafoon eenvoudig gebruiken en na gebruik laad je hem eenvoudig weer op. De accu is geschikt voor alle Vonyx megafoons die werken op 8x C-cell batterijen (MEG055, MEG060 & MEG065). Het opladen van de accu is eenvoudig te doen door hem simpelweg aan te sluiten op het stopcontact met de meegeleverde kabel.


Kenmerken en specificaties Geen losse batterijen meer nodig. Past in Vonyx megafoons MEG055, MEG060 & MEG065. Eenvoudig op te laden via meegeleverde laadkabel. 1500mAh.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 35 x 63 x 105mm. Gewicht 200gr.

Beamz AC-120 flightbag 482 x 266 x 254mm

Beamz AC-120 flightbag 482 x 266 x 254mm voor lichteffecten - scanners

€ 109.00

Meerinformatie

Microfoons Megafoons Vonyx
Product
 

Vonyx STWM712C Draadloze VHF microfoon 2 kanaals met bodypack en headset

De Vonyx STWM712C is een 2 kanaals VHF draadloze microfoonset. Deze set bestaat uit een ontvanger in combinatie met 1 handheld microfoon en een bodypack + headset. Een goede en betrouwbare overdracht van het geluid is met de STWM712C wel in orde, door toepassing van antenne-diversity draagt het geluid zonder zorgen over de VHF band.


Kenmerken VHF 2-kanaals antenne-diversity systeem. Hoge S/R verhouding en lage vervorming. Antennes aan voorzijde. RF/AF-indicatie. Handmicrofoon en bodypack zender. XLR (6.35mm) uitgang.
Specificaties Frequentie: 200.175MHz en 201.400MHz. RF Output: 30mW. Dynamische range: >100dB. Frequentie bereik: 40Hz - 20kHz. Frequentie stabiliteit: 100dB. Deviation: 15kHz. Spurious Emission: >45dB Carrier Wave. Batterij: 2x AA (penlite) per microfoon.
Levering 1x 2-kanaals VHF Ontvanger met antenne-diversity. 1x VHF Bodypack zender. 1x Headset microfoon voor bodypack zender. 1x VHF Handheld microfoon. 4x AA penlite batterij. 6.3 mm jack kabel voor aansluiten op geluidsinstallatie. 1x Handleiding.
Afmetingen en gewicht Afmetingen ontvanger: 126 x 180 x 42mm. Afmetingen microfoon: 248 x ø51mm. Afmetingen bodypack: 101 x 64 x 30mm. Gewicht: 0.8kg.

Heb je advies nodig bij het kiezen van een draadloze microfoonset? Wij schreven een blog om je te helpen: Welke draadloze microfoonset moet ik kiezen?

De Vonyx STWM712C kan en mag in heel Nederland vergunnings- en licentievrij gebruikt worden. Voor gebruik in België is bij dit systeem een vergunning of licentie verplicht, deze verplichting geldt echter niet voor UHF systemen.

€ 69.00

Meerinformatie

Microfoons Draadloze microfoons Vonyx
Product
 

Vonyx CMS400B Studiomicrofoon met broadcast arm en popfilter

Vonyx CMS400B Studio condensator microfoon met broadcast arm en popfilter

De Vonyx CMS400B is een studiomicrofoon set met broadcast arm, shockmount, popfilter, plopkap en microfoonkabel. Een complete set waar je direct mee aan de slag kunt als vlogger, etherpiraat, zanger(es), producer, etc. 

De microfoon van deze Vonyx CMS400B is een condensator microfoon. Deze microfoon heeft een hoog dynamisch bereik voor zuivere opnames. De microfoon wordt geleverd inclusief een shockmount om de microfoon zo 'vrij' mogelijk te plaatsen. Hierdoor worden trillingen van buitenaf tot een minimum beperkt zodat deze de opname niet verstoren. Om harde klanken zoals de 'S' en de 'P' te verzachten wordt een popfilter meegeleverd die voor de microfoon geplaatst kan worden met behulp van de zwanehals arm. Met behulp van de verstelbare arm kan de microfoon eenvoudig aan een tafel gemonteerd. Montage van de arm kan zonder boren omdat de arm met een klem aan de tafel wordt gemonteerd. Na montage kan de microfoon eenvoudig in hoogte versteld worden zonder schroeven of klemmen vast of los te draaien. De beide delen van de arm hebben een lengte van ongeveer 50cm.

De CMS400B is een condensator microfoon. In tegenstelling tot dynamische microfoons hebben condensator microfoons voeding nodig om te werken. Deze voeding, ook wel fantoomvoeding genoemd, zorgt voor een goede werking van de microfoon. Bij de meeste computers en laptops is deze spanning aanwezig en kan de microfoon zonder problemen worden aangesloten. In een enkel geval is het helaas zo dat de microfoon niet zonder extra voeding werkt, in dat geval biedt een klein mixertje vaak de oplossing. Wil je de microfoon op je mengpaneel aansluiten, zorg er dan voor dat deze voorzien is van fantoomvoeding (vaak aangeduid als +48V).


Kenmerken Gevoelige condensator microfoon. Verstelbare broadcast arm. Arm met geïntegreerde gebalanceerde XLR microfoonkabel. Shockmount en handmicrofoon houder. Popfilter op zwanehals. Windkap voor microfoon. Verhoogd dynamisch bereik. 18dB Equivalent geluidsniveau. Kabel met 3,5mm jack aansluiting voor rechtstreekse connectie met pc of laptop.
Specificaties Frequentiebereik: 20Hz - 20kHz. Sensitivity: -37dB (+/-2dB) / 1kHz. Weerstand: 200 Ohm. Aansluiting: XLR / 3,5mm jack.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 590 x 250 x 95mm. Gewicht: 1.5kg.

€ 69.00

Meerinformatie

Microfoons Studio microfoons Vonyx
Product
 

SkyTec Microfoonhouder met Adapter

Kunststof microfoonhouder met 3/8" naar 5/8" adapter. Geschikt voor de meeste microfoons met een schachtdiameter tot 30mm.

€ 3.95

Meerinformatie

Microfoons Microfoon standaards SkyTec
Product
 

Vonyx Draadloze VHF microfoon set 2 kanaals STWM712

De Vonyx STWM712 is een 2 kanaals VHF draadloze microfoonset. Deze set bestaat uit een ontvanger in combinatie met 2 handheld microfoons. Een goede en betrouwbare overdracht van het geluid is met de STWM712 wel in orde, door toepassing van antenne-diversity draagt het geluid zonder zorgen over de VHF band.


Kenmerken

VHF 2-kanaals antenne-diversity systeem. Hoge S/R verhouding en lage vervorming. Antennes aan voorzijde. RF/AF-indicatie. 2 Handmicrofoons. XLR / Aux (6.35mm) uitgang. Levering incl. 6,3mm jack kabel (± 1 meter).


Specificaties

Frequentie: 200.175MHz en 201.400MHz. RF Output: 30mW. Dynamische range: >100dB. Frequentie bereik: 40Hz - 20kHz. Frequentie stabiliteit: <0.005%. Gevoeligheid: 60dB 12dBU. THD: <0.5%. S/n ratio: >100dB. Deviation: 15kHz. Spurious Emission: >45dB Carrier Wave. Batterij: 2x AA batterijen per microfoon.


Afmetingen en gewicht

Afmetingen ontvanger: 126 x 180 x 42mm. Afmetingen microfoon: 248 x ø51mm. Gewicht: 0.9kg.

Heb je advies nodig bij het kiezen van een draadloze microfoonset? Wij schreven een blog om je te helpen: Welke draadloze microfoonset moet ik kiezen?

De Vonyx STWM712 kan en mag in heel Nederland vergunnings- en licentievrij gebruikt worden. Voor gebruik in België is bij dit systeem een vergunning of licentie verplicht, deze verplichting geldt echter niet voor UHF systemen.

€ 69.00

Meerinformatie

Microfoons Draadloze microfoons Vonyx
Product
 

Vonyx keyboardstandaard in hoogte verstelbaar met snelsluiting

Deze Vonyx keyboardstandaard is voorzien van extra brede 36cm liggers. Door de brede liggers staat de standaard stabiel en is hij ook geschikt voor de grotere keyboards. Door middel van de snelsluiting stel je de standaard gemakkelijk en snel in op de gewenste hoogte. Voor mobiel gebruik kan de standaard eenvoudig ingeklapt worden tot een plat pakket zodat hij overal in past.

Kenmerken

Gemakkelijk in- en uit te klappen. In hoogte verstelbaar door slimme snelsluiting. Hoogte: 50 - 88cm. Anti-slipbekleding op de liggers. Gewicht: 2.7kg. Afmetingen ingeklapt: 99 x 46 x 7cm.

€ 21.50

Meerinformatie

Microfoons Keyboards Vonyx
Product
 

Vonyx WM522 draadloze microfoonset 2 kanaals VHF

Vonyx WM522 - Betaalbare draadloze microfoonset met 2 handheld microfoons

De Vonyx WM522 is een zeer betaalbare draadloze microfoonset met twee handheld draadloze microfoons. Het systeem werkt in de VHF band en biedt een goede geluidskwaliteit en een stabiele signaaloverdracht. De beide microfoons kunnen tegelijkertijd gebruikt worden zonder dat ze op elkaar storen. Deze set is perfect voor hobbymatig of thuis gebruik bij o.a. karaoke, beginnende DJ's, speeches, etc. 

Ontvanger

De ontvanger van de WM522 beschikt over een display met blauwe verlichting voor weergave van de gebruikte frequenties. Doordat de microfoons beide op een vaste frequentie werken hoeft er niets geprogrammeerd te worden waardoor deze set uiterst gebruiksvriendelijk is. Op de ontvanger kan het volume van beide microfoons apart worden ingeregeld zodat het signaal van beide gebruiks op elkaar afgestemt kan worden qua volume. Aan de achterzijde bevindt zich een 6,3mm jack aansluiting waarmee de ontvanger op de microfooningang van een geluidinstallatie of mixer aangesloten kan worden.

Microfoons

De set wordt geleverd inclusief twee handheld microfoons. Beide microfoons zijn voorzien van een mute functie. Met deze functie zal de microfoon geen signaal meer oppakken maar blijft de verbinding met de ontvanger wel actief. Met deze functie kunnen zaken die niet voor het publiek zijn gewoon besproken worden zonder dat iedereen het hoort. Om beide microfoons uit elkaar te houden zijn ze voorzien van een kleurkapje. 


De WM522 draadloze microfoonset is een betaalbare en eenvoudige oplossing voor het vervangen van de bedrade microfoon. De set is zeer eenvoudig in gebruik en kan in no-time de plaats van een bedrade microfoon innemen. Door de dubbele microfoon is het mogelijk om met z'n tweeën tegelijkertijd te zingen of te praten.


Kenmerken

VHF ontvanger en twee VHF handmicrofoons. Ontvanger met blauw display. Volumeregelaar per microfoon. Single mix ongebalanceerde 6.3mm uitgang. Geleverd in kunststof koffer. Inclusief 6,3mm jack kabel.

Specificaties

Frequentie: 200.175MHz & 201.400MHz. Frequentiebereik: 40Hz - 20kHz. THD: <0,2%. Signaal ruisverhouding: >85dB. Batterij: 2x AA (Penlite) per microfoon. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen:  Ontvanger: 160 x 210 x 40mm. Per microfoon: 260 x  ø51mm. . Gewicht:  Ontvanger: 900gr. Per microfoon: 200gr. .

De Vonyx WM522 kan en mag in heel Nederland vergunnings- en licentievrij gebruikt worden. Voor gebruik in België is bij dit systeem een vergunning of licentie verplicht, deze verplichting geldt echter niet voor UHF systemen.

€ 59.90

Meerinformatie

Microfoons Draadloze microfoons Vonyx
Product
 

SkyTec Twee Kanaals Draadloze UHF Microfoon Headset Combinatie STWM722C

Draadloos microfoonsysteem bestaande uit een goed in de hand liggende microfoon, een bodypack met headset microfoon en een UHF ontvanger met diversity techniek. De combinatie van UHF band en diversity techniek zorgen voor een probleemloze, storingsarme ontvangst. Uitgangen voor XLR en 6.3mm Jack. De draadloze microfoonset wordt geleverd met een adapter en een 6.3mm Jack snoer. Geschikt voor spraak en zang.


Kenmerken Storingsarm UHF diversity systeem. Antennes aan voorzijde. Rubber coating op microfoon. RF/AF-indicatie. Uitgang: XLR en 6.35mm Jack. Afzonderlijke volume regeling.
Specificaties Microfoon voeding: 2 x AA batterij (niet meegeleverd). Bodypack voeding: 2 x AA batterij (niet meegeleverd. Werkfrequentie: 863 - 865MHz. RF output: <10mW. Dynamisch bereik: >85dB. THD: <0.5%. Signaal ruisverhouding: >90dB. Aansluitspanning ontvanger: 13 - 15V (netadapter meegeleverd).
Afmetingen en gewicht Afmetingen ontvanger: 127 x 180 x 43mm. Afmetingen microfoon: 240 x ø50mm. Afmetingen bodypack: 100 x 65 x 28mm. Gewicht ontvanger: 640gr. Gewicht microfoon: 180gr. Gewicht bodypack: 80gr.

Heb je advies nodig bij het kiezen van een draadloze microfoonset? Wij schreven een blog om je te helpen: Welke draadloze microfoonset moet ik kiezen?

De SkyTec STWM722C kan en mag in heel Europa legaal en zonder licentie gebruikt worden.

€ 99.00

Meerinformatie

Microfoons Draadloze microfoons SkyTec
Product
 

Fenton DM105 Dynamische microfoon Vocaal

De Fenton DM105 is een goed in de hand liggende dynamische microfoon. Uitermate geschikt voor zang en spraak door het neodymium element. De DM105 wordt geleverd incl. een 3 meter lange (afneembare) kabel. Aansluitingen zijn XLR (voor verbinding met de microfoon) aan de ene kant en aan de andere kant 6,3mm Jack voor verbinding met bijvoorbeeld een mixer. De microfoon is voorzien van een aan / uit schakelaar.


Kenmerken

Efficient cardioide element. Beschermkap met ingebouwd wind-ruis filter. Geschikt voor vocale toepassingen. Levering incl. 3m aansluitkabel.


Specificaties

Frequentie bereik 60Hz ~ 12kHz. Gevoeligheid -76dB. Impedantoe 600 Ohm. Microfoon: Connector XLR. Connector: 6.3mm mono jack.


Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 180 x Ø50mm. Gewicht: 200g.

€ 9.50

Meerinformatie

Microfoons Draadgebonden microfoons Fenton
Product
 

Vonyx WM82C draadloze UHF microfoonset met handmicrofoon en headset

Altijd raak met het Vonyx WM82C draadloze microfoonsysteem

Met het Vonyx WM82C draadloze microfoonsysteem zit je altijd goed. De set is namelijk voorzien van een handmicrofoon én een headset. Zo heb je voor elke gelegenheid de juist microfoon. Het systeem maakt gebruik van vaste frequenties waardoor de handmicrofoon en de headset niet op de ontvanger ingeprogrammeerd hoeven te worden. Hierdoor is de set  zeer snel en vooral zeer eenvoudig in gebruik te nemen. Installatie is simpel, sluit de ontvanger met de meegeleverde kabel aan op een geluidsinstallatie en stop de batterijen in de microfoon of het bodypack en de set is klaar voor gebruik. De WM82C werkt in de UHF band en hierdoor staat de WM82C garant voor een betrouwbare en goede signaaloverdracht. De WM82C kan gebruikt worden voor spraak en voor (semi professionele) zang doeleinden.

Ontvanger

De ontvanger van de WM82C draadloze microfoonset is voorzien van twee blauwe displays. Deze displays geven de werkfrequenties weer van de beide microfoons. Op de ontvanger kan het volume van beide microfoons apart worden ingeregeld. Aan de achterzijde van de ontvanger zitten twee gebalanceerde XLR uitgangen waarmee de ontvanger op bijvoorbeeld een mixer aangesloten kan worden. Het mooie hiervan is dat het signaal van beide microfoons apart naar een mixer gestuurd kan worden zodat het signaal van beide microfoons apart bewerkt of opgenomen kan worden. De 6,3mm Jack mix out biedt de mogelijkheid om de ontvanger op één microfoonaansluiting aan te sluiten waarbij het signaal van beide microfoons op die aansluiting binnen komt.

Microfoon en headset met bodypack

De microfoon van de WM82C is een robuuste en relatief lichte microfoon. Hij ligt goed in de hand en zorgt voor een uitmuntende geluidskwaliteit in deze prijsklasse. De bodypack is voorzien van een clip waarmee hij eenvoudig aan bijvoorbeeld een broeksriem opgehangen kan worden. De meegeleverde headset of dasspeld microfoon kan op het bodypack worden aangesloten. De WM82C is geschikt voor toespraken, lezingen, sportinstructies, entertainment, etc. Door de hoge kwaliteit van deze set kan deze set niet alleen voor spraak maar ook voor zang (hobbymatig of semi professioneel) gebruikt worden.


Kenmerken

UHF ontvanger met handmicrofoon en headset. Ontvanger met dubbele blauwe displays. Volumeregelaar per microfoon op ontvanger. Microfoons met blauw display voor frequentie. 2x gebalanceerde XLR uitgangen en een single mix ongebalanceerde 6.3mm uitgang. Geleverd in een robuuste kunststof koffer. Inclusief 6,3mm jack kabel.

Specificaties

Frequentie: 863.100MHz & 864.500MHz. RF output: <10mW. Dynamisch bereik: >85dB. Frequentiebereik: 30Hz - 20kHz. THD: <0,5%. Signaal ruisverhouding: >96dB. Batterij: 2x AA (Penlite) per microfoon / bodypack. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen:  Ontvanger: 176 x 130 x 42mm. Microfoon: 240 x  ø51mm. Bodypack: 115 x 65 x 20mm. . Gewicht:  Ontvanger: 700gr. Microfoon: 350gr. Bodypack: 200gr.

De Vonyx WM82C kan en mag in heel Europa legaal en zonder licentie gebruikt worden.

€ 95.00

Meerinformatie

Microfoons Draadloze microfoons Vonyx
Product
 

DAP Audio PM 160 tafelmicrofoon voor o.a. omroepinstallaties

DAP-Audio PM-160 tafelmicrofoon met bel en "on-air" verlichting voor o.a. omroepinstallaties

De DAP-Audio PM-160 is een zeer mooi vormgegeven tafelmicrofoon die vooral in omroepinstallaties niet mag ontbreken. De microfoon is voorzien van een handige 4-tonige bel (chime) zodat de aandacht van de luisteraar gevraagd wordt voordat de boodschap wordt gesproken. De microfoon wordt geleverd inclusief een netadapter voor aansluiting op het lichtnet, 6,3mm jack kabel voor aansluiting op een versterker of mengpaneel en een windkapje voor over de microfoon.

Op de microfoon kan het volume van de bel met een simpele draaiknop op de achterzijde ingesteld worden. Ook het volume van de spraak is eenvoudig op de achterzijde van de microfoon regelbaar. Voor de gebruiker van de microfoon wordt optisch goed zichtbaar wat de status van de microfoon is. Zodra de 'talk' knop wordt ingedrukt knippert deze tijdens het laten horen van het 4-tonige belsignaal. Zodra het belsignaal ten einde is gaat op de microfoon een rode ring branden om aan te geven dat de microfoon "on-air" is. Na het inspreken van de boodschap wordt opnieuw de 'talk' knop ingedrukt en knippert het talk knopje om aan te geven dat het afsluitsignaal hoorbaar is. Bij de PM-160 is per ongeluk "on-air" zijn dus zeker niet nodig!


Kenmerken

Ingebouwde 4-tonige bel (chime). Praatknop met statusverlichting aan bovenkant. LED ring op microfoon voor indicatie "on-air". Instelbaar microfoon volume. Instelbaar volume van de 4-tonige bel.

Specificaties

Microfoon: condensator. Frequentierespons: 22 Hz - 23 KHz. Gevoeligheid: 29dB op 1kHz. Gebalanceerde output: 230mV. Ongebalanceerde output: 110mV.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 132x155x380mm. Gewicht: 0,7 kg.

€ 63.00

Meerinformatie

Microfoons Draadgebonden microfoons Dap Audio
Product
 

Power Dynamics PD730HH Handmicrofoon voor PD73 Serie

Een betrouwbare draadloze UHF-microfoon met een uitstekende geluidskwaliteit voor een heldere weergave. Compatible met de PD73-serie microfoonsystemen. Geschikt voor DJ's, zang, presentaties, karaoke enz.

Kenmerken

Keuzekanalen. Gevoed door 2*15V batterijen. Metalen behuizing.

€ 59.00

Meerinformatie

Microfoons Draadloze accessoires Power Dynamics
Product
 

Power Dynamics PDS M02 Retro Zangmicrofoon

De Power Dynamics PDS-M02 is de ultieme microfoon voor iedereen die graag de jaren '50, '60 en '70 wil uitdragen zoals bijvoorbeeld de Elvis imitator of 50', 60'en 70's bands. De Power Dynamics PDS-M02 is een hoogwaardige moderne microfoon met hedendaagse technieken in een retro jasje. Zo is hij voorzien van een groot dynamisch cardioïde element met een shockmounted membraam. Door deze speciale ophangtechniek worden resonaties e.d. tot een absoluut minimum beperkt zodat de microfoon ook in een akoestisch slechte zaal goed voor de dag komt. Niet alleen qua looks maar ook qua geluid. Door het brede frequentiebereik kan de Power Dynamics PDS-M02 ingezet worden voor opnames of live performances bij zowel zang, spraak en instrumenten.

Kenmerken

Frequentiebereik aangepast voor spraak, zang en instrumentale muziek. Cardioïde element voor perfecte prestaties, ook in slechte akoestische ruimtes. Shock-mounted membraan voor resonantievrije opname. Robuuste behuizing voor langdurig gebruik. Zelf gespannen kantelmechanisme 45 graden voorwaarts en 80 graden naar achteren. Ingebouwde Aan / uit schakelaar.

Specificaties

Frequentiebereik: 50Hz - 16kHz. Impedantie: 250 Ohm. Gevoeligheid: -58dB (±2dB). Aansluiting: XLR. 5/8" aansluiting voor bevestiging op microfoonstandaard.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 68 x 55 x 190mm. Gewicht: 0.55kg.

€ 59.00

Meerinformatie

Microfoons Draadgebonden microfoons Power Dynamics
Product
 

Zwarte dynamische microfoon voor o.a. karaoke en DJ's

Zwarte dynamische microfoon die geschikt is voor spraak en zang  zoals voor Karaoke en DJ toepassingen. Voorzien van drie meter lange kabel voor optimale bewegingsvrijheid. De kabel is voorzien van een 6.3mm jack plug waarmee de microfoon aangesloten kan worden op bijv. een mixer. De microfoon beschikt over een aan / uit schakelaar.


Kenmerken en specificaties

Frequentiebereik: 80 - 12kHz. Gevoeligheid: 76dB. Impedantie: 600 Ohm. Aan / Uit schakelaar. 3m aansluitkabel met 6,3mm Jackplug.


Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 155 x 52mm. Gewicht: 147gr.

€ 12.95

Meerinformatie

Microfoons Draadgebonden microfoons Fenton
Product
 

Vonyx HH10 handmicrofoon voor Vonyx UHF systemen 863.100 MHz

Vonyx HH10 handmicrofoon voor Vonyx UHF systemen

De Vonyx HH10 is een handmicrofoon voor gebruik met Vonyx UHF systemen. De microfoon werkt op 863.100 MHz en kan als vervanging dienen voor een defecte of kwijtgeraakte handmicrofoon.

Let op!

Deze microfoon werkt alleen in combinatie met een van de onderstaande Vonyx systemen op 864.500 MHz.
Zonder een van de onderstaande apparaten is dit artikel niet bruikbaar.

Geschikt voor:

* SKU: 170334 - Vonyx AP1200PA
* SKU: 170335 - Vonyx AP1200PA
* SKU: 170335 - Vonyx AP1500PA
* SKU: 170337 - Vonyx AP1500PA
* SKU: 170075 - Vonyx SPJ-PA912
* SKU: 170080 - Vonyx SPJ-PA915

Kenmerken

UHF handmicrofoon. Aan/Uit schakelaar.

De Vonyx HH10 kan en mag in heel Europa legaal en zonder licentie gebruikt worden.

€ 31.00

Meerinformatie

Microfoons Draadloze microfoons Vonyx
Product
 

SkyTec STM4 Reserve handmicrofoon freq. 863.100MHz

SkyTec STM4 Reserve handmicrofoon freq. 863.100MHz . Geschikt voor onze mobiele UHF geluidsinstallaties. Deze vocale draadloze UHF microfoon biedt uitzonderlijke prestaties. De microfoon heeft een heldere en nauwkeurige geluidskwaliteit. Geschikt voor DJ's, zang, presentaties, karaoke enz.

Frequentie: 863.100MHz

Kenmerken

Enkel te gebruiken in combinatie met onze UHF geluidsinstallaties. Handmicrofoon met aan/uit schakelaar. UHF Band • Antenne in behuizing ingebouwd. Bereik ca. 30 mtr afhankelijk van omstandigheden. Duurzame behuizing.

Specificaties

Werkfrequentie 863.100MHz. Frequentiestabiliteit: +/- 0.002%. Frequentiebereik: 50Hz ~ 18kHz.

€ 42.00

Meerinformatie

Microfoons Draadloze accessoires SkyTec
Product
 

DAP Audio CM 1 microfoon

De DAP CM-1 is een dun model condensatormicrofoon die met een cardiode en omni-element geleverd wordt. Afhankelijk van de toepassing of persoonlijke smaak kan het element verwisseld worden. De CM-1 is uitermate geschikt als een microfoon voor live-opnamen, drum overhead of akoestische instrumenten.

Kenmerken

Type: condensator. Frequentierespons: 30 Hz - 22 kHz (-3 dB). Polar-patroon: omni of cardiode. Gevoeligheid: 10 mV/Pa -40 dB -. Max. SPL: 132 dB. Impedantie: 200 Ohm. Voeding: +48V fantoom. Aansluiting: XLR mannelijk. Netto gewicht: 130 g . Afmetingen: 23 mm (diameter) x L 150 mm. Accessoires: microfoonklem.

€ 39.90

Meerinformatie

Microfoons Draadgebonden microfoons Dap Audio
Product
 

Vonyx Megafoon met Record en Sirene functie 50W MEG050

Vonyx MEG050 megafoon 50W met record en sirene functie. De MEG050 is een robuuste megafoon die gebruikt kan worden voor tal van toepassingen. Hierbij valt te denken aan demonstraties, presentaties, evenementen etc. De megafoon is voorzien van een afneembare microfoon waardoor de megafoon niet telkens voor de mond gehouden hoeft te worden. Door middel van de meegeleverde verstelbare schouderband kan de megafoon eenvoudig als een schoudertas gedragen worden.

De Vonyx MEG050 is voorzien van een vermogen van 50W. Hiermee haalt de MEG050 een bereik tot max. 1 kilometer. Met behulp van de sirene functie kan eenvoudig met een druk op de knop de aandacht gevraagd worden. Uiteraard kan de sirene ook gebruikt worden om een noodgeval aan te geven. De record functie stelt de gebruiker in staat om opnames te maken.

De Vonyx MEG050 werkt op 8x C-Cell batterijen (niet meegeleverd).

Kenmerken

Afneembare anti feedback microfoon. Solide en robuuste constructie van ABS met rubber stootrand. Sirene en opname functie. Verstelbare schouderband meegeleverd.

Specificaties

Vermogen: 50W max.. Bereik: tot max. 1 km. Werkt op 8 C-Cell batterijen (niet meegeleverd).

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 230 x 340mm (diameter x lengte). Gewicht: 1.65kg.

 

€ 54.00

Meerinformatie

Microfoons Megafoons Vonyx
Product
 

Vonyx STWM711H Draadloze headset microfoon VHF

Alle vrijheid met de Vonyx STWM711H draadloze microfoonset

De Vonyx STWM711H Draadloze headset microfoon VHF is een systeem met een enkele headset microfoon. Het systeem wordt compleet geleverd, inclusief een 6,3mm jack kabel om de ontvanger op een geluidsinstallatie aan te kunnen sluiten. Indien gewenst kan de ontvanger ook gebalanceerd aangesloten worden via de XLR aansluiting. De Vonyx STWM711H is perfect voor sportscholen bij het geven van groepslessen maar kan natuurlijk ook gebruikt worden bij productdemonstraties of andere gelegenheden waarbij het wenselijk is om de handen vrij te houden.

VHF band

De STWM711H draadloze microfoon werkt op de VHF band en staat garant voor een goede geluidskwaliteit, betrouwbaarheid en een stabiele signaaloverdracht. De set bestaat uit een ontvanger, een headset microfoon, bodypack (zender) en een 6.3mm jack aansluitkabel.


Kenmerken 1-kanaals VHF systeem. 1x headset microfoon. Dubbele antenne op ontvanger. RF/AF indicatie. Gebalanceerde XLR uitgang. Ongebalanceerde 6,3mm jack uitgang.
Specificaties Frequentie: 200.175MHz. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz. Signaal ruisverhouding: >100dB. Frequentiebereik: 40Hz - 20kHz. Batterij microfoon: 2x AA (penlite).
Afmetingen en gewicht Afmetingen ontvanger: 127 x 180 x 43mm. Afmetingen microfoon: 101 x 64 x 30mm. Gewicht ontvanger: 0.8kg.

De Vonyx STWM711H kan en mag in heel Nederland vergunnings- en licentievrij gebruikt worden. Voor gebruik in België is bij dit systeem een vergunning of licentie verplicht, deze verplichting geldt echter niet voor UHF systemen.

€ 54.00

Meerinformatie

Microfoons Draadloze microfoons Vonyx
Product