Content Clavis 125 wit eiken

De Content Clavis 125 is een compact orgel, met grootse klanken. De Clavis 125 is ideaal voor wanneer u weinig ruimte heeft, maar toch een orgel van topkwaliteit wilt. Content orgels, de fabrikant van de Clavis 125, heeft speciaal daarvoor dit orgel ontworpen en geproduceerd. Clavis 125, groots van klank Dit orgel beschikt over 1 klavier met maar liefst 24 stemmen van topkwaliteit. De geavanceerde Invention Technology uit de Cantate-serie is ook in dit compacte instrument verwerkt. Dit resulteert in een erg realistische kerkorgelklank. De Clavis 125 geeft u de beschikking over 3 verschillende orgelstijlen. U heeft de keuze uit: Barok, Classic, Romantisch of Symphonisch. Elk van de 3 verschillende stijlen die u kiest, heeft 24 eigen stemmen. In totaal heeft u dus de beschikking over 3 x 24 stemmen. Verder heeft u bij dit orgel ook nog de beschikking over 10 Extravoice stemmen, dit om uw spel nóg completer te maken. Unieke technologie Dankzij slimme technologie is bij de Clavis 125 een tweede klavier en een fysiek pedaal overbodig. Vanaf het ene klavier waarover dit orgel beschikt, bedient u namelijk ook het pedaal en het tweede klavier. Inspiratie voor elke organist Dit orgel van Content is een echte inspiratiebron voor organisten. Dit dankzij de transparantie van de klank en de gedetailleerde opbouw van deze klank. Het is intrigerend om te zien dat zo een klein orgel als de Clavis 125 in staat is om een klank voort te brengen die zo innemend en vol is. In diverse uitvoeringen verkrijgbaar Tegen meerprijs is het orgel ook te verkrijgen in een witte of zwarte uitvoering. Daarnaast kunt u ook kiezen voor de uitvoering met rolluik, zoals op de foto's staat afgebeeld. Kom langs in onze showroom om de opties te bespreken. Daar kunt u bovendien ook het orgel proberen en zich laten adviseren over welk orgel het best bij u past.

€ 3450.00

Meerinformatie

Toetsenspecialist Klassieke orgels Content orgels
Product
 

Bösendorfer 225 PE messing vleugel 39741 9899 1478

Bösendorfer begint Aan het begin van de negentiende eeuw weet Wenen nog niet met welk talent zij te maken heeft wanneer de jonge Ignaz Bösendorfer als leerling van een pianobouwer wordt aangenomen. Maar, daar komt al snel verandering in. Ignaz blijkt enorm getalenteerd en wint na twee jaar al een onderscheiding van de Weense Acadamy of Arts. Hij investeert in zijn kennis en vaardigheden en dat wordt beloond. Bösendorfer wordt bekend Franz Liszt, een tijdgenoot, was een virtuoos die zich met zijn gepassioneerde spel vaak belemmerd voelde door de instrumenten. Toen hij in 1838 een concert in Wenen zou geven, koos hij op aanraden van een vriend voor een Bösendorfer vleugel. Dit instrument was fantastisch! Hij kon voluit spelen en zich artistiek helemaal laten gaan. Frans Liszt was enorm enthousiast - en het publiek met hem. Dit optreden van een geweldige musicus op een geweldig instrument maakte Bösendorfer in één avond razend populair.  Bösendorfer 225 bouwt op ervaring Dat gevoel van euforie bij zowel pianist als publiek is waar Bösendorfer nog steeds naar streeft. En dit heeft zijn weergave ook op de Bösendorfer 225. Waar hebben al die jaren van ervaring in geresulteerd?  Wat ervaart u wanneer u de Bösendorfer 225 speelt? Bösendorfer 225: Muziekbeleving tot de Subcontra F De Bösendorfer 225 heeft een uitgebreider palet aan noten dan veel andere vleugels, namelijk 92. Met deze toegevoegde basnoten speelt u met meer gevoel en voegt u meer diepgang toe in uw spel. Ook kunt u speciale muziekstukken spelen die in hun accuratie vragen om deze noten, zoals werken van Bartók, Busoni en Ravel.  Bösendorfer 225 ademt muziek Bösendorfer heeft in deze prachtige vleugel het Resonance Case Principle toegepast. Deze toepassing zit hem in de techniek en zorgt ervoor dat niet alleen het klankbord resoneert. De hele vleugel brengt geluid over. Hierdoor wordt de beleving van muziek voor u en uw publiek nog intenser.  Bösendorfer Sound Wat opvallend is aan de Bösendorfer 225 is het afneembare Capo d'Astro. Hierdoor verzekert Bösendorfer u een uiterste nauwkeurigheid in het hoogste register en een uniek geluid: de Bösendorfer Sound. Bösendorfer 225 staat er nu voor u De oorsprong van Bösendorfer ligt bij een getalenteerde pianobouwer. De kwaliteiten van Bösendorfer werden beroemd toen een gepassioneerde musicus op hun vleugel speelde. En nu is deze Bösendorfer 225 er voor de gepassioneerde pianist, die méér wil. Die de unieke beleving najaagt. Is deze Bösendorfer ook voor u? Kom die vraag beantwoorden in onze winkel. Hier staat deze prachtige vleugel, de Bösendorfer 225, opgesteld om u te laten beleven!

€ 53100.00

Meerinformatie

Toetsenspecialist Tweedehands vleugels Bösendorfer
Product
 

Kawai CN 39 W digitale piano

De Kawai CN39 is goede en mooie witte digitale piano die bij uitstek geschikt is voor beginners dankzij de mooie instapprijs. Zoals we van Kawai gewend zijn is ook deze Kawai digitale piano van hoge kwaliteit. Als opvolger van de populaire CN37 heeft de Kawai CN39 White digitale piano een aantal waardevolle vernieuwingen ondergaan. Zo heeft de piano Onkyo audio, een OLED display en verbeterde geluiden waaronder de beroemde Shigeru Kawai vleugel. Ook heeft de Kawai CN-39 nu naast de standaard Bluetooth MIDI, de Bluetooth Audio verbinding waarmee u uw eigen muziek kunt afspelen over het audiosysteem van de digitale piano. Hoogwaardige Onkyo audio Dit nieuwe model digitale piano van Kawai is gemaakt in samenwerking met premium audio producent Onkyo; het speciaal ontworpen speakersysteem geeft een volle klank van hoge kwaliteit. Audio van deze kwaliteit komt u niet vaak tegen in piano's van deze prijsklasse. Ook het klankbord is ontwikkeld samen met Onkyo voor een verbeterde tonale helderheid. Al met al komen de pianoklanken prachtig tot hun recht dankzij het Onkyo audiosysteem. Vernieuwd bedieningssysteem De Kawai CN39 Wit heeft een nieuw bedieningsconcept ondersteund door een modern OLED display, waardoor het bedienen van de piano eenvoudig en intuïtief is. Het OLED schermpje zorgt voor verbeterde leesbaarheid en veel gemak. Het schermpje is subtiel verwerkt in de piano zodat het mooie klassieke uiterlijk van deze witte digitale piano behouden blijft. Prachtige klanken Zoals genoemd is de Shigeru Kawai concertvleugel opgenomen in de geluidenbibliotheek van de Kawai CN 37, deze klinkt prachtig vol en diep en brengt u haast twijfel of u wel echt achter een digitale piano zit. Daarnaast heeft u uiteraard beschikking over andere klanken om mee te variëren, waaronder vele nieuwe klanken zoals nieuwe e-piano's, klavecimbels, Shigeru Kawai SK5, Electric Grands en nog veel meer. Virtual Technician Zoals de Kawai digitale piano's van hogere prijsklasse, bevat de CN-39 de mogelijkheid om het geluid van de piano aan te passen via Virtual Technician. Hier kunt u parameters zoals resonantie, helderheid en reverb aanpassen naar uw smaak of een van de nieuwe Smart Modes kiezen. Daarnaast heeft de Kawai CN 39 ook Touch Curve instellingen waarmee u kunt veranderen hoe zwaar of licht de aanslag van het instrument is; u kunt ook een van de 10 geavanceerde presets kiezen.

€ 1599.00

Meerinformatie

Toetsenspecialist Home piano's Kawai
Product
 

Amadeus Beethovenbank Klassiek DW (skai zitting)

Pianobank Klassiek DR - dark rosewood / donkerbruin Voor een prettig pianospel is een goede bank een vereiste. Deze Pianobank Beethoven Velours Dark Rosewood wordt speciaal gemaakt naar eigen ontwerp en wensen. Hij is extra zwaar uitgevoerd met een goede kwaliteit hout en lak en een sterke verstelconstructie. De pianobank is beschikbaar in verschillende kleuruitvoeringen. Duurzaamheid en kwaliteit voor een mooie prijs Amadeus is het huismerk van Oostendorp Muziek. Dat betekent dat deze Amadeus pianobank helemaal is ontwikkeld door Oostendorp Muziek. Naast pianokrukken ontwikkelen wij ook andere accessoires en onze eigen piano's en digitale piano's. Dankzij onze jarenlange ervaring met piano's hebben wij ondertussen een goed idee van wat de pianist wenst en nodig heeft. Een kwalitatief goede piano gaat een leven lang mee, dus een pianobank die minstens zo lang meegaat is waar de Amadeus Beethovenbank voor staat. Ook aan het uiterlijk van de pianobank is veel aandacht besteed, met als resultaat een sierlijke pianobank; klassiek maar ook strak. Daarnaast is er extra zorg besteed aan het zitcomfort. De zitting van al onze Amadeus pianokrukken zijn extra dik gevoerd. Wij leveren alleen duurzame kwaliteit voor de best mogelijke prijs. De pianobank voelt degelijk en zwaar aan. Dat komt niet alleen door het gebruik van een duurzaam verstelmechanisme, maar ook door het massieve beukenhout dat voor al onze Amadeus beethovenbanken wordt gebruikt. Het verstelmechaniek heeft geen speling in de onderdelen en bank als geheel voelt robuust en betrouwbaar aan. Omdat wij de bank zelf laten fabriceren kunnen wij deze kwaliteit pianobank voor een scherpe prijs leveren. Met deze relatief goedkope pianokruk geven wij u zoveel mogelijk waar voor uw geld. Elk jaar zijn er honderden klanten die helemaal tevreden zijn met onze eigen Amadeus pianobanken.

€ 199.00

Meerinformatie

Toetsenspecialist Banken en krukken Amadeus
Product
 

Entrada SKX 300 B keyboardstandaard

De beginnende keyboardspeler kan niet zonder deze klassieke en veelverkochte keyboardstandaard. Deze SKX-300 B met kliksysteem is uiterst eenvoudig in hoogte verstelbaar en kan de meest zware keyboards dragen (max. 50 kg). Perfect voor keyboards, Stage piano's en synthesizers Deze standaard is niet alleen perfect voor keyboards, hij is ook uitermate geschikt voor stage piano's en synthesizers. Deze dubbelbenige standaard is speciaal gemaakt voor ondiepe instrumenten. Door het rubber in het midden staat het instrument zo stabiel mogelijk en glijdt het niet weg tijdens het spelen. De draagarmen van de standaard zijn smal uitgevoerd, zodat de standaard weinig ruimte in beslag neemt. Afmetingen keyboardstandaard De Entrada dubbele schaarstandaard is 41cm diep en de bovenste dragers zijn 30cm lang. Uiteraard is deze dubbele schaarstandaard in hoogte verstelbaar met een minimale hoogte van ongeveer 60 cm tot een maximale hoogte van ongeveer 95 cm. Speciaal ontwikkeld Deze standaard is op door Oostendorp Muziek speciaal op maat ontwikkeld. In plaats van twee heeft deze standaard drie rubbers. Het middelste rubber kunt u verschuiven zodat uw instrument altijd stevig staat! Ook is deze standaard veel smaller dan de universele schaarstandaard wat ten goede komt aan de uitstraling van het geheel en deze bovendien minder ruimte in beslag neemt. Het is mogelijk de standaard in te klappen zodat deze ook makkelijk vervoerd kan worden.

€ 39.95

Meerinformatie

Toetsenspecialist Statieven voor instrumenten Entrada
Product
 

Amadeus Beethovenbank Klassiek PE (skai zitting)

Pianobank Beethoven Klassiek PE (skai zitting) - zwart hoogglans Voor een prettig pianospel is een goede bank een vereiste. Deze Amadeus Beethovenbank (Zwart Hoogglans, Zwart Skai zitting) wordt speciaal gemaakt naar ons eigen ontwerp en wensen. Hij is extra zwaar uitgevoerd met een goede kwaliteit hout en lak en een sterke verstelconstructie. De pianobank is beschikbaar in verschillende kleuruitvoeringen. De bank is ook verkrijgbaar met een zitting van zwart velours. Duurzaamheid en kwaliteit voor een mooie prijs Amadeus is het huismerk van Oostendorp Muziek. Dat betekent dat deze Amadeus pianobank helemaal is ontwikkeld door Oostendorp Muziek. Naast pianokrukken ontwikkelen wij ook andere accessoires en onze eigen piano's en digitale piano's. Dankzij onze jarenlange ervaring met piano's hebben wij ondertussen een goed idee van wat de pianist wenst en nodig heeft. Een kwalitatief goede piano gaat een leven lang mee, dus een pianobank die minstens zo lang meegaat is waar de Amadeus Beethovenbank voor staat. Ook aan het uiterlijk van de pianobank is veel aandacht besteed, met als resultaat een sierlijke pianobank; klassiek maar ook strak. Daarnaast is er extra zorg besteed aan het zitcomfort. De zitting van al onze Amadeus pianokrukken zijn extra dik gevoerd. Wij leveren alleen duurzame kwaliteit voor de best mogelijke prijs. De pianobank voelt degelijk en zwaar aan. Dat komt niet alleen door het gebruik van een duurzaam verstelmechanisme, maar ook door het massieve beukenhout dat voor al onze Amadeus beethovenbanken wordt gebruikt. Het verstelmechaniek heeft geen speling in de onderdelen en bank als geheel voelt robuust en betrouwbaar aan. Omdat wij de bank zelf laten fabriceren kunnen wij deze kwaliteit pianobank voor een scherpe prijs leveren. Met deze relatief goedkope pianokruk geven wij u zoveel mogelijk waar voor uw geld. Elk jaar zijn er honderden klanten die helemaal tevreden zijn met onze eigen Amadeus pianobanken.

€ 129.00

Meerinformatie

Toetsenspecialist Banken en krukken Amadeus
Product
 

Casio Privia PX 560 stagepiano

Casio Privia PX-560 Blue Is het een stagepiano? Is het een keyboard? Of toch een compacte digitale piano? Deze Casio Privia PX560 is het stiekem allemaal! Deze uitgebreide piano beschikt over ingebouwde speakers, veel klanken, een uniek kleuren-touchscreen en ritmes die door de gebruiker aan te passen zijn. Erg veelzijdig en voorzien van vele handige functies; dat is de Privia PX-560! Een luxe blauwe afwerking maakt het plaatje compleet. Veel van alles! Met de Privia PRO-X560 beschikt u over maar liefst 650(!) ingebouwde klanken van extreem hoge kwaliteit. Deze klanken kunt u geheel naar eigen wens aanpassen en opslaan als een van de 400 usertones. Ook beschikt de Privia PX-560 BL over effecten als reverb, chorus, delay, EQ, DSP en meer. De 200 ritmes op deze piano kunt u samen met de auto harmonize-functie gebruiken om unieke songs te maken, die u vervolgens met de 16-track-MIDI-recorder kunt opslaan. Ook kunt u de 200 ritmes aanpassen en opslaan als een van de 30 userritmes. Uniek touchscreen Een erg uniek onderdeel van deze fraaie piano is het 5.3” kleurentouchscreen. Op een zeer eenvoudige wijze kunt u vele parameters, instellingen en configuraties geheel naar eigen wens aanpassen. Met het pitch bend en mod wheel waant u zich op een luxe keyboard. De houten toetsen en het Ivory Touch-laagje zorgen ervoor dat ook de pianospeler zich thuis voelt.

€ 1129.00

Meerinformatie

Toetsenspecialist Compact piano's Casio
Product
 

Yamaha DC 210 B stofhoes

Deze stofhoes is geschikt voor keyboards met een breedte tussen 102 en 125 cm. Een stofhoes beschermt uw keyboard tegen vuil en stof, hierdoor gaat uw keyboard langer mee. Wilt u uw keyboard optimaal beschermen? Kijk dan ook eens naar onze soft- en flightcases.

€ 34.00

Meerinformatie

Toetsenspecialist Hoezen en (flight)cases Yamaha
Product
 

Oostendorp P2 Basic II XT PWH chroom

Een compacte design piano, uitgerust met de nieuwste digitale klankbron en techniek van het topmerk Yamaha. Twee werelden komen samen in de Oostendorp P-serie. Binnen deze serie kunt u kiezen uit de P1 en de P2, die beiden een Basic en Deluxe uitvoering hebben. Daarnaast zijn alle uitvoeringen in zwart hoogglans (PE) en wit hoogglans (PWH) leverbaar. De XT-uitvoering is een vernieuwde versie van de Oostendorp P2 digitale piano. Door betere speakers in te bouwen met meer vermogen, namelijk 30W ten opzichte van 6W, en deze beter op elkaar af te stemmen is er een nog betere pianoklank gerealiseerd. Natuurgetrouw in klank en touché De Oostendorp P2 is een digitale piano met een natuurlijke klank en touché. Uniek is de hoge positionering van de speakers in het meubel. Hierdoor functioneert dit tevens als klankkast en komt het geluid veel directer over op de pianist. Een veel natuurlijkere beleving dan bij de meeste digitale piano's in deze prijsklasse, waarbij de speakers veelal naar de vloer toe gericht zijn. Door de bovenklep open te zetten, klinkt de P2 nog voller. Strak design meubel De Oostendorp P2 onderscheidt zich met een prachtig wit hoogglans design meubel. Geen schuine kanten, maar strakke lijnen en scherpe hoeken, afgewerkt met glanzende chroom details. Om te voorkomen dat het bedieningspaneel afbreuk doet aan het meubel, is dit net als bij de P1 uit het zicht weggewerkt. Dit alles maakt de Oostendorp P2 tot een opvallende verschijning in uw woonkamer. Bijna net zo compact De Oostendorp P2 is een tikje breder en dieper dan zijn broertje, maar nog steeds een héél compacte piano. Na de Oostendorp P1 is er binnen het spectrum van de digitale piano's geen enkel instrument dat een breedte heeft van slechts 128,5 cm. Ook de hoogte van 108 cm is gering. Hierdoor is het een kleine moeite om de P2 in uw interieur te passen. Basic: no nonsense Wilt u niets liever dan alleen piano spelen, zonder allerlei poespas eromheen? Dan beantwoordt de P2 Basic uitvoering zeker hieraan. Bij deze uitvoering ligt de focus op het klassieke pianogeluid en minder op extra mogelijkheden. Hierdoor hoeft u niet te betalen voor allerlei functies, die u misschien niet zult gebruiken. Wilt u toch variëren in klank, dan heeft u nog negen verschillende klanken tot uw beschikking, die u ook nog op elkaar kunt stapelen (maximaal 2 tegelijk). En tijdens uw studeermomenten kunt u gebruik maken van de ingebouwde metronoom. Natuurlijk beschikt deze mooie piano over een hoofdtelefoonaansluiting. Volledig pianoklavier met Graded Hammer techniek Door het Yamaha Graded Hammer Standard mechaniek voelt de Oostendorp P2 net zo realistisch aan als dat hij klinkt. Dit mechaniek bevat niet alleen 88 gewogen toetsen, maar de toetsen aan de linkerkant voelen ook zwaarder aan dan de toetsen aan de rechterkant. Net als bij een echte, akoestische piano. Nieuwsgierig geworden? Wilt u deze prachtige digitale piano in het echt bewonderen? Kom dan naar onze showroom in Wezep, waar u de Oostendorp P2 in alle rust kunt ontdekken. Deze staat in zowel wit als zwart hoogglans opgesteld en u kunt hier ook het verschil horen tussen de Basic en Deluxe uitvoering. Wij staan u graag te woord en de koffie wordt vers voor u gezet. LET OP: in de demonstratievideo wordt de Oostendorp P1 Basic gedemonstreerd. Deze is technisch gelijk aan de Oostendorp P2 Basic.

€ 1649.00

Meerinformatie

Toetsenspecialist Digital Classic Oostendorp
Product
 


Sauter Cosmo 116 PE messing piano

De Sauter Cosmo 116 piano kenmerkt zich door het typische Duitse pianogeluid; de karakteristieke volle, heldere klank. Met de Cosmo 116 laat Sauter zijn dat zij uit een compact model een klank kunnen creëren waar normaal gesproken een grotere piano voor nodig is. De jarenlange ervaring in het bouwen van de perfecte piano is terug te horen in alle modellen van Sauter. Deze 116 Cosmo kenmerkt zich door een strak uiterlijk en een volle klank door het gebruik van een speciale zangbodem. Bijzondere zangbodem De zangbodem in deze piano is gemaakt van massief vurenhout van bomen uit de lagere gebieden van de Alpen. Dit hout is licht en flexibel maar toch erg sterk. Sauter piano's hebben een heel eigen geluid dankzij de bijzonder techniek die Sauter toepast op de zangbodem van de piano. De zangbodem is als het ware de versterker van de piano en dus essentieel in het overbrengen van de klank en de klankkwaliteit. De zangbodem in de Sauter Cosmo 116 heeft een "SAUTER spherical concavity®"; er zit een soort holling in het hout. Deze holling zorgt voor het unieke heldere en levendige geluid van de Sauter Cosmo. Nauwkeurig en duurzaam mechaniek Het moderne stalen frame dat bijna elk mechaniek tegenwoordige bevat om de houten onderdelen te ondersteunen en verstevigen werd als eerste door Sauter geïntroduceerd. Door dit frame bent u er zeker van dat het mechaniek niet zal vervormen en optimaal werkt zodat u het ultieme speelgevoel van Sauter kunt ervaren. Daarnaast heeft de Sauter Cosmo vergrote hamerkoppen voor een krachtiger en voller geluid. Een krachtige aanslag zorgt voor de creatie van meer boventonen en dus een rijker geluid. Geschiedenis van Sauter Het verhaal van Sauter begint met de jonge meubelbouwer Johann Grimm uit een klein stadje in zuiden van Duitsland, die in 1813 naar Wenen afreisde om daar de kunst van het piano bouwen te leren. Hij heeft daar 6 jaar gewerkt als leerling onder Johann Streicher, pianobouwer en goede vriend van Beethoven. In 1819 ging hij vervolgens terug naar zijn stad Spaichingen om daar zijn eigen instrumenten te bouwen. De opvolger en het neefje van Grimm bouwde de werkplaats in 1846 uit tot een echte fabriek en sindsdien is Sauter steeds verder ontwikkeld. Ook nu nog is Sauter in handen van de familie en heeft het merk een zeer goede naam. Afwerking naar keuze Bij deze Sauter piano kunt u kiezen uit meerdere afwerkingen; beuken, kersen, berken, walnoot of zwart hoogglans en daarbij kunt u kiezen uit twee verschillende beslagen, messing of zilver metaal beslag. Het metalen beslag wordt gebruikt voor de onderdelen aan de buitenkant van de piano, zoals de pedalen, het logo, de wielen en de scharnieren. Let op: het zilveren metalen beslag kan een meerprijs bevatten. De Sauter Cosmo 116 PE kopen? Heeft u interesse in de ze Sauter Cosmo? Let dan op! De aangegeven prijs is een adviesprijs. U kunt contact met ons opnemen om te zien wat wij op dat moment voor u met de prijs kunnen doen.  Als deze piano niet op voorraad is, kunt u met ons een fabrieksbezoek inplannen. Dan kunt u ter plaatse een geschikt exemplaar uitzoeken en direct het fabricageproces zelf bekijken.

€ 14120.00

Meerinformatie

Toetsenspecialist Nieuwe piano's Sauter
Product
 

Amadeus PL 200 YB pianolamp

Deze eenvoudige maar sierlijke LED pianolamp met maar liefst 15 LED's is een fijne toevoeging aan uw piano en nu zeer scherp geprijsd! Door het prettige licht kunt u makkelijk uw bladmuziek aflezen. De verzwaarde voet zorgt er voor dat de lamp stevig op de piano rust en ver over uw bladmuziek kan hangen. De lamp is uitgevoerd in een mooie glanzende messing kleur, passend bij piano's met een messing beslag. De lamp werkt op zowel batterijen als netstroom. Hierdoor kunt u ook oefenen als er geen stopcontact in de buurt is! Een bijbehorende adapter wordt meegeleverd. De lichthoeveelheid is zelfs in 2 standen in te stellen. De kleurtemperatuur van de lamp is 5500 tot 6000 Kelvin. Let op! De adapter is een voedingskabel en dus geen batterij-oplader.

€ 69.00

Meerinformatie

Toetsenspecialist Lampen Amadeus
Product
 Yamaha SC Montage 7 softcase

Deze softcase is speciaal voor de Yamaha Montage 7 gemaakt. De softcase is voorzien van een handig opbergvak voor accessoires. Verder is deze softcase voorzien van wieltjes zodat u uw Montage 7 gemakkelijk kunt transporteren. Bent u op zoek naar een robuust en degelijk transportmiddel voor uw instrument kijk dan ook eens naar onze Montage 7 flightcase.

€ 228.00

Meerinformatie

Toetsenspecialist Hoezen en (flight)cases Yamaha
Product
 

Oostendorp DIMM Geheugen 2x 256MB

DIMM geheugen is essentieel voor het inladen van nieuwe klanken (samples). U heeft het ook nodig voor het inladen van eigen gemaakte samples. Het interne geheugen in uw keyboard of synthesizer is hiervoor vrijwel altijd onvoldoende. Met 512MB totaal, heeft u voldoende voor het inladen van een groot aantal samples. Dit geheugen is o.a. geschikt voor: - Roland Juno-G -Yamaha Tyros 2 en 3 -Roland MC-808 -Roland MC-909 -Roland MV-8000 -Roland MV-8800 -Roland Fantom, Roland Fantom-S -Roland Fantom-S88 -Roland Fantom X-6-8 -Roland Fantom XR -Roland Fantom XA -Roland Fantom G6-8 -Yamaha MOTIF ES6-8 -Yamaha MOTIF XS6-8

€ 39.95

Meerinformatie

Toetsenspecialist Geheugen en USB sticks Oostendorp
Product
 

Yamaha PSR S670 keyboard

Yamaha gaat met de tijd mee en dat is te zien aan de Yamaha PSR-S670. Een krachtig arranger keyboard met een hele hoop nieuwe en verbeterde functies aan boord. U kunt bijvoorbeeld, dankzij een nieuw concept, bij een live optredens gebruik maken van een collectie van geprogrammeerde akkoordprogressies. Dat houdt in dat u met twee handen de melodie kunt spelen. Verder beschikt dit keyboard van de Japanse fabrikant over prachtige klank en een mooi geluidssysteem. Voices en Styles Met maar liefst 460 AWM voices, 34 Drum/SFX kits, en 480XG Voices aan boord kunt u met de PSR-S670 alle kanten op. Ook beschikt hij over 11 Mega Voices, 19 Sweet! Voices, 28 Cool! Voices, and 19 Live! Voices. Veel mogelijkheden kenmerkt dit keyboard van Yamaha. Verder zijn de vele Voices die aanwezig zijn van ontzettend hoge kwaliteit. Als u optreedt om de prachtige klanken van dit keyboard te delen, kan het gemakkelijk worden aangesloten op een PA-systeem. Handige functionaliteiten In het stijlvolle ontwerp zijn allerlei handige functionaliteiten weggewerkt. Met DJ-styles is het mogelijk om verschillende DJ-effecten in realtime te gebruiken en met de Live Control en Multi Pads kan u tijdens het spelen allerlei klankwijzigingen aanbrengen.  Met een USB-aansluiting kunt u gelijk opnemen op USB terwijl het ook mogelijk is om audio af te spelen via de aux-ingang. Verder is de Yamaha PSR-S670 ook gewoon prachtig instrument om te zien. Het strakke design nodigt simpelweg uit om bespeeld te worden. Optionele uitbreidingen Met verschillende Voice & Style Expansion Packs kunt u uw instrument uitbreiden. Hierdoor kunt u de toch al uitgebreide bibliotheek van de PSR-S670 nog verder uitbreiden. Als deze Expansion Packs worden geladen in het instrument, heeft u onmiddellijk toegang tot deze prachtige extra geluiden van Yamaha.

€ 606.00

Meerinformatie

Toetsenspecialist Keyboards Yamaha
Product
 

Korg Pa4X 61 Oriental keyboard

Nét iets meer: de Korg Pa4X Oriental-edition! De Korg Pa4X staat al bekend om zijn uitmuntende klanken, styles en effecten. Met zijn vele mogelijkheden staat hij absoluut in de top van de arrangerkeyboards. Korg heeft zichzelf echter overtroffen met de nog uitgebreidere Oriental-versie! Het verschil tussen de Korg Pa4X Oriental en de Korg Pa4X Naast de oorspronkelijke klanken, styles en effecten uit de Korg Pa4X bevat de Oriental nu ook klanken en styles voor Aziatische muziek! Met de vele samples van gongs, winds, Chinese percussie en meer bent u nu ook in staat om de typische Aziatische sfeer tot uitdrukking te brengen in uw creaties. Natuurlijk zijn ook de karakteristieke styles van orientaalse muziek aanwezig! Interface Net als de Korg Pa4X bevat de Oriental-editie ook een handig touchschreen: het grote 7-inch scherm geeft u toegang tot alle mogelijkheden van de Pa4x Oriental. De bediening is intuïtief en de uitstraling van de bedieningsknoppen zorgen ervoor dat u snel kan vinden wat u zoekt. Klanken en styles De Korg Pa4X Oriental heeft maar liefst 1800 (300 meer dan de Korg Pa4X!) klanken en meer dan 500 styles met intro's, endings, fills, breaks en nog meer mogelijkheden. Voor gitaarspel zorgt Guitar Mode 2 voor de meest realistische simulatie. Alle klanken zijn uiteraard ook te bewerken met de uitgebreide effecten die het arrangerkeyboard bevat. De Pa4X Oriental heeft maar liefst 142 soorten effecten aan boord die op verschillende manieren aan de klank zijn toe te voegen. De krachtbron achter als deze klanken is de geheel nieuwe EDS-X sound engine. Deze stelt u in staat om zeer gedetailleerde en realistische klanken te spelen doordat deze gebruik maakt van tien keer meer rekenkracht dan zijn voorganger. Ook kunt u uw eigen klanken inladen: er staat maar liefst 400MB tot uw beschikking! Ook een drawbarsimulator ontbreekt natuurlijk niet. Zang Wilt u graag meezingen met uw nummers? Dit arrangerkeyboard heeft een krachtige vocal effects-bron van TC Helicon. U heeft de keuze uit vele koren, galm, delay, equalizers en meer. Dit instrument heeft geen ingebouwd speakersysteem, bijpassend is het Korg PaAS speakersysteem

€ 2998.00

Meerinformatie

Toetsenspecialist Keyboards Korg
Product
 

Sebastian Steinwald 121 (Korg KS 30) PE messing silent piano

Sebastian Steinwald 121 Silent Deze Sebastian Steinwald 121 silent piano is voorzien van een Korg KS-30 silent systeem. De mooie pianoklank en dynamiek zijn kenmerkend voor het Korg silent systeem. Wilt u graag op elk moment kunnen pianospelen, maar wilt u niet het gevoel hebben dat u mensen om u heen tot last bent, dan biedt een silent piano uitkomst. Ideale combinatie door Silent systeem Het akoestische gedeelte van deze piano klinkt warm en vol. Een ideale combinatie van akoestisch en digitaal. Bij deze piano zijn zelfs nog extra luidsprekers ingebouwd waardoor u ook zonder hoofdtelefoon met zacht volume kunt spelen, of mooie combinaties kunt maken tussen digitaal en akoestisch. Dit is een unieke, nieuwe piano. En dat voor een bijzonder aantrekkelijke prijs. Wij demonstreren u graag de mogelijkheden van deze piano in onze showroom in Wezep. Het merk Sebastian Steinwald is een eigen merk van Oostendorp, waarbij de piano helemaal naar onze specificaties is gebouwd. Het is een proces van jarenlange samenwerking geweest tussen de fabrikant en onze toptechnici, wat geresulteerd heeft in een prachtige lijn piano's en vleugels. De klank en speelaard is afgestemd op de wensen van de Nederlander. Omdat men in Nederland meestal een harde vloer heeft, is deze piano uitermate geschikt om daarop te plaatsen voor een ultieme klankweergave. Door het gebruik van o.a. Duitse FFW vilt topkwaliteit hamerkoppen is de klank romantisch en intiem, zonder dat dit ten koste gaat van een sprankelend heldere klank. Op een harde vloer ontwikkelt de klank zich vol en warm. Bij veel andere piano's komt de klank in een ruimte met harde vloer niet tot zijn recht. Bij de Sebastian Steinwald is dat niet zo, en kunt u genieten van een prachtig geluid. Verder zijn alle piano's van ons eigen merk voorzien van Röslau besnaring, deze besnaring wordt ook veel gebruikt door gerenommeerde pianofabrikanten. De Sebastian Steinwald 121 is de kleinste piano uit onze serie, grotere modellen zoals de 123, 125 of 126 hebben een grotere kast en daarom een ruimere en weidere klank dan de 121. In een grotere kast heeft de klank namelijk meer ruimte om te resoneren, hierdoor ontstaat een klank die veel ruimtelijker overkomt.

€ 5495.00

Meerinformatie

Toetsenspecialist Silent piano's Sebastian Steinwald
Product
 

Yamaha GNS MS01 speakerset

De Yamaha GNS-MS01 is de originele speakerset voor de Yamaha Genos. Met dit monitorsysteem haalt u alles uit uw Genos! Deze set bestaat uit 2 tops en een sub en wordt geleverd inclusief speakermounts / opzetstukken waarmee u de tops op uw Genos kunt bevestigen. Dankzij dit complete set heeft uw Genos een geweldig geluid in de hoge en lage tonen. De twee tops hebben beiden een vermogen van 20 watt en de sub heeft een vermogen van 40 watt. In combinatie met de aankoop van een Genos maken wij voor u een speciale bundelprijs. Logischerwijs zou het de Genos met originele speakerset de Yamaha Genos XL gaan heten - net zoals dit bij de Tyros het geval was - maar Yamaha heeft ervoor gekozen om dit systeem los te laten. Op de tweede afbeelding ziet u de Yamaha Genos inclusief Yamaha L7S standaard en Yamaha GNSMS01 speakerset. Deze afbeelding is ter illustratie.

€ 283.00

Meerinformatie

Toetsenspecialist Versterkers Yamaha
Product
 

Casio LK 280 keyboard

Leermeester Bent u op zoek naar een keyboard dat u bij de hand neemt en u leert spelen? Dan is de Casio LK-280 een uitkomst. Casio leert u met het zogenaamde Casio's Step-Up systeem stapsgewijs de kunst van het spelen. Herhaling is de beste leermeester. Zo geldt het ook Casio. Door muziek af te spelen en daarna de toetsen rood op te laten lichten, leert u nieuwe nummers aan. U bepaalt volledig het lestempo. Rijke klanken Hoewel de Casio LK-280 een keyboard betreft voor beginners, heeft het instrument wel al een rijke voorraad aan klanken aan boord. Met 600 verschillende klanken en 180 ritmes komt u helemaal aan uw muzikale trekken. Aan de hand van het display kunt u uw instellingen wijzigen naar uw eigen leerproces. Zo past u aan met welke hand u speelt, of wat het tempo is van de muziek die u studeert. Opnemen Ook beschikt het keyboard over een USB aansluiting. Zo kunt u connectie maken met uw computer een gegevens uitwisselen. De LK280 beschikt tevens over een opnamemogelijkheid. Zodoende kunt u terugluisteren naar uw muzikale spel. Bovendien bestaat de mogelijkheid het spel te versieren met effecten of een voice-sample toevoegen. Voor vragen bent u van harte welkom in onze showroom.

€ 249.00

Meerinformatie

Toetsenspecialist Keyboards Casio
Product
 

Yamaha DGX 660 B digitale piano

Yamaha DGX660 B De Yamaha DGX660 is de opvolger van de succesvolle Yamaha DGX-650. Er is lang op gewacht en nu eindelijk in ons midden! Met onder andere een gloednieuwe pianoklank, gesampled van een Yamaha Concert Grand CFIIIS, heeft Yamaha één van zijn pronkstukken op de markt een prachtige opfrisbeurt gegeven. Met het verbeterde, gewogen Graded Hammer-klavier waant u zich op een akoestische piano. Met de klank en respons van een volwaardige digitale piano, de functies van een keyboard en de uitstekende kwaliteit van een Yamaha-piano kunt u uw muzikale creativiteit tot in het uiterste benutten. Meer dan digitale piano De Yamaha DGX-660 is meer dan alleen een digitale piano. Met het geïntegreerde pitchbend-wheel, de 554(!) geluiden, meer dan 200 styles, een ingang voor een microfoon en de mogelijkheid om een microfoon aan te sluiten is de Yamaha DGX-660 een echte allrounder. De uitgebreide effectensectie maakt het mogelijk om alle geluiden naar uw wens aan te passen. U kunt zelfs opnames maken met zes sporen! Tevens maakt de gigantische polyfonie van maar liefst 192 noten het mogelijk om de vele voices te combineren. Functies te over Wie de Yamaha DGX-650 nog kent, weet hoe uitgebreid deze digitale piano was. De Yamaha DGX-660 gaat echter nog een stapje verder! Via WiFi kunt u verbinding maken met het instrument om zo geluid én MIDI uit te wisselen met uw digitale apparaten. Ook kunt u nu een extra pedaal aansluiten. Dit pedaal kunt u vervolgens toewijzen aan een specifieke handeling. Op het display van de Yamaha DGX-660 kunt u met behulp van MIDI-bestanden noten weergeven, zodat u uw bladmuziek altijd bij de hand heeft. Bent u op zoek naar het beste van een digitale piano én het beste van een keyboard? Dan is de Yamaha DGX-660 een zeer geschikt instrument!

€ 738.00

Meerinformatie

Toetsenspecialist Keyboards Yamaha
Product
 

Crumar MJ EXP2 long throw expressiepedaal 10K met voetschake

Het ideale accessoire voor uw Crumar MOJO. Het bijzondere aan dit expressiepedaal is dat deze over twee geintegreerde voetschakelaren beschikt. Hierdoor kunt u tevens met dit pedaal de leslie-simulatie bedienen.

€ 176.00

Meerinformatie

Toetsenspecialist Pedalen Crumar
Product
 

Yamaha Arius YDP 164 B digitale piano

De YDP-164 Black is een complete digitale piano voor beginners van Yamaha. De Yamaha YDP-164 digitale piano is de opvolger van de YDP-163 in de zeer gewaardeerde Arius-serie, een reeks piano's gebouwd voor de beginnende en lerende pianist. De YDP-164 heeft samples van hoge kwaliteit, krachtige interne speaker, een gewogen GH3 klavier en leuke extra's dankzij de mogelijkheid om apps te gebruiken. Het klassieke maar elegante design is mooi in zijn eenvoud. CFX concertvleugel in uw YDP-164 Speciaal voor de vernieuwe piano's in de Arius-serie heeft Yamaha haar vlaggenschip, de CFX concertvleugel van 275 cm, opnieuw gesampled met de allerbeste technieken. De CFX klinkt ook op de YDP 164 prachtig met een diepe bas en sprankelende hoge tonen. Het geluid van de piano klinkt vol dankzij de ingebouwde speakers. Naast de CFX heeft de YDP164 nog 9 sounds om mee te variëren en 3 effecten (reverb, damper resonance en string resonance) om details aan uw geluid toe te voegen. De geluiden van de piano kunt combineren, zodat u een gelaagd effect kunt creëren met bijvoorbeeld piano en strings. Ook heeft de piano een metronoom aan boord en kunt u samen spelen op de piano dankzij de Duo Modus. Graded Hammer 3 klavier Deze digitale piano van Yamaha is uitgerust met het GH3 klavier om u een zo origineel mogelijke piano-ervaring te bieden. Het 88 toetsen tellende klavier heeft net als een akoestische piano een zwaardere aanslag in de lagere noten en een lichtere aanslag bij de hogere tonen. Deze eigenschap geeft u het gevoel op een akoestische piano te spelen en is essentieel als u een beginnende of lerende pianist bent. Het klavier is daarnaast ook uitgerust met synthetische ivoren en ebbenhouten beleg voor een authentiek gevoel. Smart Pianist app U kunt de Yamaha YDP164 digitale piano verbinden met een tablet of telefoon om gebruik te maken van de Smart Pianist app van Yamaha. Met de app kunt u onder andere de piano bedienen; andere geluiden kiezen, de metronoom gebruiken en opnames maken. Daarnaast kunt u uw favoriete muziek in de app zetten waarna de app hier de akkoordenprogressies van detecteert zodat u al uw lievelingsnummers kunt spelen. Daarnaast kunt u MIDI-files van songs in de app laden om de voordelen van digitale bladmuziek te ontdekken, zo scrollt de app bijvoorbeeld met u mee! Meer uit de Yamaha Arius YDP-serie In dezelfde lijn als de YDP-164 heeft Yamaha ook de YDP-144 en YDP-S54 uitgebracht. De YDP S54 is een extra slanke en strakke uitvoering van de Arius digitale piano geschikt voor bijvoorbeeld de pianist met wat minder ruimte.

€ 998.00

Meerinformatie

Toetsenspecialist Home piano's Yamaha
Product
 

Sebastian Steinwald GP 158 PE messing vleugel

Sebastian Steinwald 158 De Sebastian Steinwald 158 is een nieuwe vleugel met een bijzonder sterke prijs-kwaliteitverhouding. Deze vleugel heeft een diepe bas en een warme, maar transparante discant. De toetsaanslag is licht en het meubel is sierlijk. U heeft de keuze uit messing of zilver beslag. Dit is de kleur van de scharnieren, wieltjes en pedalen. Zwart of wit hoogglans met zilver beslag is leverbaar voor een meerprijs. Speciaal ontwikkeld Deze vleugel hebben wij laten produceren naar onze eigen specificaties. In Nederland heeft men doorgaans een harde vloer en de klank van een vleugel wordt dan al snel te hard. Door de combinatie van Duitse Wurzenfilt hamerkoppen en de juiste intonatie, komt deze vleugel bijzonder goed tot zijn recht op een harde vloer. Doordat wij onze Sebastian Steinwald piano's en vleugels rechtstreeks bij de fabrikant zelf inkopen, kunnen wij u deze instrumenten voor een extra scherpe prijs aanbieden. Mogelijkheden Deze zwart hoogglans vleugel is ook verkrijgbaar met zilver beslag voor een meerprijs van € 300,-.

€ 7995.00

Meerinformatie

Toetsenspecialist Nieuwe vleugels Sebastian Steinwald
Product