Power Dynamics PDX25 stereo USB audio interface

Power Dynamics professionele stereo audio interface analoog digitaal

Met de PDX25 van Power Dynamics is het mogelijk om analoge signalen om te zetten naar digitale signalen voor bijvoorbeeld opname of bewerking op een computer. De PDX werkt ook andersom om zo het digitale signaal vanuit een computer analoog te maken voor aansluiting op bijvoorbeeld een mixer. De audio interface is stereo en beschikt over meerdere ingangen. Door de robuuste behuizing kan hij tegen een stootje waardoor hij ook op het podium gebruikt kan worden bij bijvoorbeeld bands. Door de USB voeding is een losse netadapter niet nodig, je hebt dus geen stopcontact nodig om de PDX25 te kunnen gebruiken.

Software

De Power Dynamics PDX25 is in feite een professionele externe geluidskaart die direct herkent wordt als de PDX25 op een computer wordt aangesloten wat de PDX25 een plug and play apparaat maakt. Met behulp van de meegeleverde Audacity software kunnen eenvoudig hoogwaardige opnames gemaakt worden. De software biedt tevens de mogelijkheid om de opnames te bewerken. Zo kunnen opnames geknipt worden maar het is ook mogelijk om effecten toe te voegen. Uiteraard is het ook mogelijk om andere muziekbestanden die je wellicht al in je bezit hebt met behulp van de software te bewerken.

Kenmerken

Stereo audio interface. Twee Combo ingangen (6,3mm jack en XLR). Microfoon / lijnsignaal selecteerbaar. Twee RCA uitgangen. Hoofdtelefoon aansluiting met niveauregeling. Schakelbare Phantom (48V) voeding. Inclusief Audacity-software.

€ 65.00

Meerinformatie

Versterkers Audioprocessing Power Dynamics
Product
 

Vonyx VXA 2000 PA versterker 2x 1000W met Brugschakeling

De Vonyx VXA-2000 PA versterker 2x 1000W met Brugschakeling is een hoge kwaliteit 2x 1000W stereoversterker die voorzien is van SMT-technologie. Met een laag ruisniveau en een breed frequentiebereik is deze versterker geschikt voor tal van (professionele) toepassingen. De Vonyx VXA-2000 heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is geschikt voor 19" rack-systemen. Perfect voor gebruik in disco's, bars, clubs, op het podium, enz.

Kenmerken

Hoge kwaliteit stereoversterker. 2000W @ 8 Ohm in brugschakeling. 2x 1000W @ 4 Ohm. 2x 750W @ 8 Ohm. Stereo en bridge mode. Clip LEDs overbelasting indicatie. Ground liftschakelaar. Uitgangsbeveiligiging. Gechikt voor 19"' rack montage. RCA en 6.3mm Jack ingangconnectoren. NL2, 6.3mm Jack en schroef uitgangconnectoren.


Specificaties

Frequentiebereik 10Hz ~ 20kHz (±1.2dB). S/n ratio >90dB. Demping Factor >250. Slew Rate 30v/us. Crosstalk >70dB. Ingangsgevoeligheid 0.77V. Ingangsimpedantie 20kOhm. Power Supply 220-240Vac / 50Hz.


Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 482 x 295 x 88mm. Gewicht: 7.5kg.

€ 219.00

Meerinformatie

Versterkers PA Versterkers Vonyx
Product
 

SkyTronic universele stereo Karaoke versterker 2x 200W

Universele stereo karaoke versterker 2x 200W. Een veelzijdige 2x 200W stereo versterker met 4 RCA lijningangen voor o.a. DVD-speler, CD-speler.
De versterker is tevens voorzien van twee microfooningangen zodat hij ook gebruikt kan worden voor karaoke. Beide ingangen zijn voorzien van een instelbaar echo effect om de klank van de zang nog even wat mooier te maken. Om het geluid naar wens af te stellen is de versterker voorzien van een bass en treble regeling.


Kenmerken

2 Microfooningangen met individuele volumeregelaar en echo-effect. 2 Bands toonregeling en master volumeregelaar. Geschikt voor karaoke. Ingangen voor DVD, CD Karaoke, cassettespelers en twee microfoons. Uitgangsvermogen max 2x 200W. Uitgangsvermogen RMS 2x 50W. Blauwe power LED. 4 Stereo lijningangen met RCA-jacks. Terminals voor de luidsprekers.

Specificaties

Minimale impedantie: 4 Ohm. Ingangsgevoeligheid: 500mV. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 275 x 250 x 90mm. Gewicht 2.3kg.

€ 49.00

Meerinformatie

Versterkers Karaoke versterkers SkyTronic
Product
 

SkyTec SKY 1000S versterker 2x 1000W Zilver

De SkyTec SKY-1000S versterker 2x 1000W is een versterker voor semi-professioneel gebruik. De moderne techniek in deze versterker staat garant voor langdurige topprestaties ook bij zwaardere belasting. Vanwege de lage prijs en de hoge kwaliteit zijn de SkyTec SKY-serie versterkers vooral erg geliefd onder de startende DJ's die een betaalbare geluidsinstallatie willen samenstellen. Met de versterkers uit de SKY-serie zijn vele (hobby) DJ's begonnen en ondanks dat deze versterkers al jaren worden verkocht zijn ze nog steeds onverminderd populair. Logisch ook, want in al die jaren is de hoge mate van betrouwbaarheid gebleken en heeft deze serie keer op keer bewezen dat je ook voor een relatief lage prijs toch goede apparatuur kan kopen.

De SKY-1000S is met zijn vermogen van 2000W totaal geschikt voor de aansturing van de grotere speakers. Het geven of draaien van feesten in bijvoorbeeld een schuur of zaaltje valt daarom onder werkterrein van de SKY-1000S. Door de standaard breedte van 19" kan de SKY-1000 in een 19" rack of flightcase worden ingebouwd. De versterker is voorzien van RCA en 6,3mm jackingangen en voor het aansluiten van de luidsprekers zijn meerdere opties aanwezig. Speakon, 6,3mm jack en schroefterminals zorgen ervoor dat vrijwel elke luidsprekerkabel met deze versterker verbonden kan worden.

De SKY-1000S staat garant voor een goede geluidskwaliteit en door de krachtige hoogvermogen eindtrappen is een goede aansturing van bijpassende speakers een vanzelfsprekendheid.

Kenmerken

Betrouwbare moderne techniek. Verzonken volumeregelaars per kanaal. Blauwe LED output meters per kanaal. Groot frequentiebereik. Snelle response-tijd. Electronische bescherming. Koeling d.m.v. ingebouwde ventilator. Geschikt voor 19" montage.

Specificaties

Vermogen:
2x 500W @ 8 Ohm. 2x 1000W @ 4 Ohm. . Vervorming: <0.5%. Frequentiebereik: 20Hz ~ 20kHz. S/N Ratio: >98dB. 19 inch inbouwhoogte: 3U. Aansluiting speakerkabel: Schroef/Speakon/6,3mm jack. Ingang: RCA & 6,3mm jack. Aansluitspanning 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 482 x 270 x 132mm. Gewicht: 11kg.

€ 149.00

Meerinformatie

Versterkers Disco versterkers SkyTec
Product
 

Power Dynamics PBA120 100V versterker 120W met mp3 speler, tuner en Bluetooth

Power Dynamics PBA120 100V versterker

De Power Dynamics PBA120 is een krachtige 100V versterker met een vermogen van 120W. Hij is voorzien van een mp3 speler, tuner, Bluetooth en meerdere lijn- en microfooningangen zodat vrijwel alle audiobronnen te gebruiken zijn met deze versterker. Voor de juiste afstemming van het geluid is hij voorzien van een Bass en Treble regelaar en elke ingang is voorzien van een eigen volumeregelaar.

100V installatie

De keuze voor een conventioneel systeem of een 100V installatie kan wellicht lastig lijken maar dat is het niet. Een 100V systeem kent namelijk enkele grote voordelen ten opzichte van een conventioneel systeem. Het ene voordeel is dat er op een 100V versterker vele speakers aangesloten kunnen worden. Iets wat met een conventioneel systeem niet mogelijk is. Een ander voordeel is dat er langere luidsprekerkabels gebruikt kunnen worden, nagenoeg zonder verlies. Bij een conventioneel systeem levert een lange kabel ook vermogensverlies op. Als laatste is het aansluiten van een 100V systeem een stuk eenvoudiger, er kan van de ene naar de andere speaker doorgelust worden waardoor er vanaf de versterker in feite een streng van speakers ontstaat. Dit scheelt vele meters (dure) luidsprekerkabel. Voor meer informatie over 100V verwijzen wij je naar onze blog.

Aansluitingen

Voor het aansluiten van de verschillende audiobronnen zijn er op de PBA120 verschillende mogelijkheden. Allereerst is hij voorzien van een Bluetooth module. Hiermee is het mogelijk om een draadloze verbinding tot stand te brengen tussen de versterker en bijvoorbeeld een telefoon of tablet. Zodra de verbinding tot stand is gebracht wordt muziek die op het gekoppelde apparaat wordt afgespeeld (Spotify, Google Play Music, etc.) draadloos naar de versterker gestreamd. Zo heb je optimale controle over de muziek en dat geheel zonder kabel in alle vrijheid. Een andere manier om eenvoudig en in feite ook draadloos muziek af te spelen is de interne USB / SD speler. Steek een USB stick of SD kaart met mp3 muziek in de versterker en de interne media speler speelt de muziek rechtstreeks vanaf de stick of kaart af. Verder beschikt de Power Dynamics PBA120 over meerdere lijn- en microfooningangen en een ingebouwde FM tuner. Voor de FM tuner is een antenne aansluiting aanwezig zodat hij eventueel ook op de kabel aangesloten kan worden.

De PBA120 is een veelzijdige versterker die voor zowel omroep als muziek gebruikt kan worden. Met een vermogen van 120W zijn er voldoende mogelijkheden om vele speakers aan te sturen.


Kenmerken 120W 100V PA Versterker. Mp3 speler met USB en SD poort. Bluetooth ontvanger voor draadloze audio streaming. Ingebouwde equalizer. Inclusief afstandsbediening. Bass en Treble regeling. Gebalanceerde microfooningang met priority. 2 Microfoon-/lijn-ingangen (6.3mm Jack). 2 Stereo lijn-ingangen (RCA). Stereo RCA ljin-uitgang. Telefoon uitgang. 1 Koppelbare MOH (Music On Hold) uitgang.
Specificaties Vermogen: 120W. Aansluitingen:. 100V of 70V. 16, 8 of 4 Ohm. Frequentiebereik: 50Hz - 18kHz. Signaal ruisverhouding: >75dB. Gevoeligheid lijningang: -16dB. Gevoeligheid mic.ingang: -50dB. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 230 x 320 x 95mm. Gewicht: 5.1kg. .

€ 239.00

Meerinformatie

Versterkers 100 volt versterkers Power Dynamics
Product
 

DAP Palladium P 400 versterker

The Palladium amplifier range has proven itself for many years. They give real and save power to your speakers. After almost 10 years of production time and the 50.000th palladium it's time for a little face lift. You can now choose between the silver vintage look or the new black look. If you need reliability, real and safe power in an affordable price range the Palladium amplifier range is what you need.

Specificaties

Stereo: 2 x 150 Watt RMS - 8 Ohm. 2 x 225 Watt RMS - 4 Ohm. Bridged-modus: 400 Watt RMS - 8 Ohm. Frequentierespons: 20 Hz -20 kHz: + 0,1 /. - 3 dB (1W / 8 Ohm). THD bij 4 Ohm, 1 kHz: <0,05% op 200W. SMPER IMD: <0,01% op 100W, bij. (60 Hz & 7 kHz). Slew-rate: 40V/ µs. Dempingsfactor: 300:1,1 kHz bij 8 Ohm. Input CMRR (bij 1 kHz): >60 dB. Spanningsversterking: 50 x standaard. Inputgevoeligheid (bij 8 Ohm): 0,775V voor nominale voeding. Ingangsimpedantie: 20 kilo-Ohm, gebalanceerd. 10 kilo-Ohm, ongebalanceerd. Brom en ruis: -103 dB. Crosstalk: <60 dB. Aansluitingen (per kanaal): Vrouwelijke XLR (polen 2+),. TRS (tip +), 5 richtingen output. aansluitklem. Voeding: 230 V / 50-60 Hz. Max. opgenomen vermogen 220V: 5 A. Koeling: 2 DC-ventilatoren met variabele snelheid. Besturing: 2 dempers voor verzwakkers,. achterpaneel. massaschakelaar signaal. Indicatoren (per kanaal): BESCHERMINGS-LED, CLIP-LED,. SIGNAAL-LED, VOEDINGS-LED. Bescherming: temperatuur, DC,. ultra/sub. kortsluiting,. IGM, output. Afmetingen (LxBxH): 483 x 430 x 89 mm. Netto gewicht: 11,32 kg.

€ 239.00

Meerinformatie

Versterkers PA Versterkers Dap Audio
Product
 

Power Dynamics PDA B1500 Professionele PA Versterker 1500W RMS Stereo of Bridge met Hi en Low Pass

Eindversterker voor professioneel gebruik. De versterker zal met zijn markante frontpaneel in geen enkel rack misstaan. Met geïntegreerde 2-weg crossover en begrenzer. Breed inzetbaar door grote vermogensreserve en geluidsarme ventilator. Geschikt voor heavy-duty gebruik: DJ's, vaste installaties en live optredens.


Kenmerken 2 Ohm stabiel. Hoog vermogen en uitstekende geluidskwaliteit. Innovatieve koellichamen met temperatuur gestuurde ventilator. Regelbare crossover: 45-960Hz / 450-9600Hz. Omschakelbare highpass en lowpass filter. Soft-Start functie. Ground Lift functie en Clip limiter. Signaal-, overload- en bridge- LED indicator per kanaal. Blauwe LCD-displayv Stereo, parallel & bridge mode. Beveiligd tegen kortsluiten, overbelasten en hoge temperatuur. Geschikt voor 19" montage (2U).
Specificaties Vermogen :8 Ohms 2x 500W (rms). Vermogen :4 Ohms 2x 750W (rms). Vermogen :2 Ohms 2x 1000W (rms). Vermogen :bridged 8 Ohms 1500W (rms). Vermogen :bridged 4 Ohms 2100W (rms). Frequentiebereik 10Hz - 20kHz (± 1.5dB). Ingangen XLR, 6.3mm jack. Signaal / Ruisverhouding >95dB. Damping Factor >500. Slew Rate >60V/us. Crosstalk >105dB. Ingangsgevoeligheid 775mV. Ingangsimpedantie 20kOhm. Luidsprekeraansluiting Speakon NL4 en Schroefconnectoren. Voeding 220-240Vac, 50Hz.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 482 x 438 x 88mm (19" x 2HE). Gewicht 18kg.

€ 399.00

Meerinformatie

Versterkers PA Versterkers Power Dynamics
Product
 

SkyTec STP 1 Passieve crossover 1000W

Met behulp van dit 2-weg passieve crossover-filter, welke een kantelfrequentie heeft van 180Hz, wordt een prima geluidsweergave met een hoge belastbaarheid verkregen. Sluit simpel meerdere boxen en basskasten op 1 versterker aan zonder moeilijke crossovers, equalizers en filters aan te schaffen.


Kenmerken Prima geluidsweergave. Hoge belastbaarheid (1000W). NL-chassisdelen voor in-en uitgangen. Top- en Subwoofer uitgangen . Metalen behuizing .
Specificaties 2-Way Crossover Built-in. Power Input: 1000W. Impedantie 8 Ohm. Crossover frequentie 180Hz. Demping 12dB/Oct .
Afmetingen en gewicht Afmetingen 159 x 89 x 59mm. Gewicht 0.95kg.

€ 37.00

Meerinformatie

Versterkers Audioprocessing SkyTec
Product
 

Fenton AV340BT 5 kanaals surround versterker 510W met Bluetooth

Film, games, muziek of karaoke, het kan allemaal met de Fenton AV340BT versterker

De Fenton AV340BT is een 5-kanaals surround versterker met een totaalvermogen van 510W. De versterker is voorzien van Bluetooth, een USB mp3 speler en natuurlijk enkele inputs. Indien je graag zingt of aan karaoke doet dan is de Fenton AV340BT ook een prima keuze vanwege de twee microfooningangen. De versterker is verder voorzien van een dynamisch display met blauwe verlichting. Niet zichtbaar, maar wel aanwezig, zijn de geforceerde koeling en de beveiliging tegen kortsluiting.

Bluetooth en meer

Voor een eenvoudige manier van het afspelen van muziek is de AV340BT voorzien van Bluetooth. Maak eenvoudig met een smartphone of tablet een draadloze Bluetooth verbinding en de muziek wordt draadloos vanaf het gekoppelde apparaat doorgezet naar de versterker. Een andere optie is de interne mp3 speler die mp3 muziek rechtstreeks vanaf een USB stick kan afspelen. Voor het aansluiten van een externe audiobron zoals bijvoorbeeld een DVD speler of CD speler is de versterker voorzien van een RCA ingang op de achterzijde. Tevens bevindt zich hier een 5.1 ingang voor het aanleveren van gedecodeerd surround geluid.

Vermogen

De Fenton AV340BT is voorzien van 5 uitgangen voor het aansluiten van speakers. De beide front uitgangen hebben een vermogen van 180W per uitgang. Voor de overige uitgangen is 50W per uitgang beschikbaar. Het totaalvermogen van de AV340BT komt hiermee op 510W zodat een pittig surround systeem gebouwd kan worden. Om het geluid naar wens af te stemmen is de versterker voorzien van een treble, mid en bass regeling. Ook een balansregeling ontbreekt niet.

Zingen / karaoke

Voor wie graag zingt of aan karaoke doet is de AV340BT ook de juiste keuze. De versterker beschikt over twee microfooningangen zodat meezingen met jouw favoriete muziek tot de mogelijkheden behoort. Voor een extra mooie klank is het mogelijk om het microfoonsignaal te voorzien van echo en/of delay effect. Ook de bass en treble zijn regelbaar voor de microfoons.


Kenmerken

510W HiFi surround versterker. Bluetooth voor draadloze audio streaming. Ingebouwde USB mp3 speler. Geschikt voor karaoke. Afstandsbediening meegeleverd. Lijningang en 5.1 DVD/AC3 audio ingang. Twee microfooningangen met effecten en toonregeling. Kortsluitbeveiliging en geforceerde koeling. Zwart glaspaneel als front.

Specificaties

Vermogen: 510W Front: 2x 180W. Surround: 2x 50W. Center: 1x 50W. . Ingangsgevoeligheid lijn: 250mV - 47kOhm. Ingangsgevoeligheid microfoon (unbalanced): 5mV - 600 Ohm. Aansluitspanning 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen 420 x 330 x 135mm. Gewicht 6.3g.

€ 137.00

Meerinformatie

Versterkers Karaoke versterkers Fenton
Product
 

Power Dynamics PDD1100 digitale versterker 2x 550W RMS

Power Dynamics PDD1100 professionele klasse-D versterker

Met de PDD1100 heeft Power Dynamics een nieuwe mijlpaal bereikt op het gebied van digitale versterkers. Met een vermogen van 2x 550W RMS (4 Ohm) en de klasse-D technologie is de PDD1100 een absoluut werkpaard onder de versterkers. Betrouwbaarheid en een optimale efficiëntie is waar de Power Dynamics PDD1100 voor staat. Door deze betrouwbaarheid en de hoge efficiëntie kan de PDD1100 voor allerlei doeleinden worden ingezet. Drive-in shows, bands en vele andere pro-audio gebruikers kunnen zorgeloos gebruik maken van de PDD1100.


Modi en aansluitingen

De PDD1100 beschikt over een stereo en mono mode en is voorzien van een XLR / 6,3mm jack combinatie aansluiting. De XLR aansliting is gebalanceerd, de 6,3mm jack aansluiting is niet gebalanceerd. Voor het aansluiten van de speakerkabel beschikt de PDD1100 over Speakon NL4 speakeraansluitingen.

Verschillende functies

De PDD1100 voorzien van verschillende functies zoals soft-start, power limiter, clip limiter, temperatuur- en kortsluitbeveiliging. Al deze extra functies zorgen ervoor dat je versterker goed beveiligd is bij extreem gebruik. Ook de geluidsarme ventilator met magnetische ophang technologie zorgt ervoor dat de versterker ook bij langdurig gebruik gewoon zijn werk doet en blijft doen. Op het front zijn duidelijke LED's aanwezig die de gebruiker overzichtelijk en snel de nodige informatie geven over de status van de versterker. En omdat de PDD1100 een digitale versterker is is hij ideaal voor mobiel gebruik vanwege de kleinere afmetingen en het lage gewicht in verhouding tot de switching-mode versterkers. Zo kunnen er meerdere versterkers in een flightcase worden ingebouwd zonder dat er een kolossale en zware flightcase nodig is.


Kenmerken

Zeer hoge kwaliteit en betrouwbare versterker. Stereo, Bridge en mono mode. Piek LED's. Gebalanceerde XLR ingang en ongebalanceerd 6,3mm jack ingang. Speakon NL4 luidspreker uitgang. Efficiente en betrouwbare schakelende voeding met powerfactor correctie-technologie(PFC). Soft start , clip limiter, power limiter, thermische beveiliging, kortsluitbeveiliging. Verbeterde, geluidsarme koelventilator met magnetische ophang-technologie.

Specificaties

Vermogen 8 Ohm: 2x 3500W RMS. Vermogen 4 Ohm: 2x 5500W RMS. Vermogen 2 Ohm (gebrugd): 800W RMS. Frequentiebereik: 20Hz - 20kHz. Signaal ruisverhouding: >99dB. THD: <0,02%. Crosstalk: >75dB. Ingangsgevoeligheid: 1.4V. Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 240 x 482 x 44mm (19" 1HE). Gewicht: 2,75kg.

€ 339.00

Meerinformatie

Versterkers PA Versterkers Power Dynamics
Product
 

Power Dynamics BT10 Bluetooth inbouw versterker 2x 15W

Power Dynamics BT10, compacte en makkelijk in te bouwen Bluetooth versterker

Deze Power Dynamics BT10 is een Bluetooth inbouw versterker met een vermogen van 2x 15W. Met behulp van deze versterker leg je makkelijk en snel een onopvallende (stereo) geluidsinstallatie aan in bijvoorbeeld een kantoor, wachtkamer, etc. De BT10 is voorzien van een klasse D versterker waardoor het geheel zeer compact gehouden kan worden. Met een vermogen van 2x 15W is de versterker perfect voor de verzorging van achtergrondmuziek in tal van ruimtes.

Bluetooth

De BT10 is een Bluetooth versterker, er kan dus een draadloze verbinding mee worden gemaakt vanaf bijvoorbeeld een telefoon of tablet. Zodra de koppeling tot stand is gebracht dient het aangesloten toestel als afstandsbediening om bijvoorbeeld het volume te regelen. Omdat de audioverbinding geheel draadloos is kan de BT10 op bijvoorbeeld het systeemplafond blijven liggen.

Vele toepassingen

De BT10 is geschikt voor vele toepassingen waar een simpel audiosysteem met twee speakers volstaat. Denk hierbij aan een kantoorruimte, een werkkamer, een wachtkamer maar ook thuis in de keuken of op het terras kan de BT10 voor veel muzikaal genot zorgen. Installeren is simpel en omdat de versterker zo klein is is hij makkelijk uit het zicht te installeren.

Kenmerken

Compacte klasse D versterker. Compatibel met de meeste Bluetooth-apparaten. Eenvoudig te installeren. Ideaal voor huishoudelijk en commercieel gebruik. Levering inclusief voedingsadapter.

Specificaties

Vermogen RMS: 30W (2x 15W). Vermogen Max.: 60W (2x 30W). Frequentiebereik: 80Hz - 18kHz. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz via meegeleverde 15V netadapter.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 85 x 45 x 25mm. Gewicht: 160gr.

€ 26.00

Meerinformatie

Versterkers HiFi versterkers Power Dynamics
Product
 

SkyTronic stereo karaoke en HiFi versterker 100W met USB SD mp3 speler

Compacte 100W stereo karaoke versterker met twee microfooningangen, USB / SD ingang voor het afspelen van MP3 muziekbestanden vanaf een USB stick of SD kaart en twee lijningangen (AUX ingangen) voor een externe CD of DVD speler, tuner, computer, etc. Voor het aansluiten van de luidsprekerkabels zijn schroefterminals aanwezig zodat er geen stekkers of connectoren nodig zijn.

De versterker is voorzien van 2 microfooningangen met een regelbare echo. De microfoonsignalen kunnen in toon en volume geregeld worden. Voor het algehele geluid is een hoge en lage tonenregeling aanwezig voor een optimale geluidsinstelling.


Kenmerken

USB-poort & SD-slot voor MP3 weergave. 2-bands toon- en balans regeling. Regelbare echo. 2 Microfooningangen. MP3 Afstandsbediening.


Specificaties

Vermogen: 2 x 50W. Voeding: 230Vac, 50Hz. Impedantie: 8 Ohm. Lijningang: 500mV. Microfooningang: 2mV.


Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 95 x 250 x 240mm. Gewicht: 1,4 kg.

€ 69.00

Meerinformatie

Versterkers Karaoke versterkers SkyTronic
Product
 

Auna MP3 CD speler met radio en USB MP3

HiFi CD-speler met MP3-compatibele USB-ingang, een ingebouwde FM-radio ontvanger en digitale/analoge audio-uitgangen.

Deze Auna MP3-CD-Speler is een eenvoudige CD-speler die alle soorten CD's kan afspelen - denk aan CD-R, CD-RW en MP3-CD's - daarnaast kan het apparaat ook MP3 bestanden afspelen van een USB-apparaat, dit kan door het USB-apparaat in te pluggen in de USB poort aan de voorkant van de CD-speler.

In tegenstelling tot andere HiFi-CD-spelers heeft deze Auna MP3-CD-Speler ook een geïntegreerde radio-tuner met 40 voorkeurszenders, waardoor u altijd uw favoriete zenders opgeslagen hebt op de CD-speler. Deze CD-speler is een onderdeel van een HiFi installatie, de CD-speler bevat geen ingebouwde versterker en kan dus niet direct worden gebruikt om muziek te beluisteren hiervoor moet u de CD-speler eerst aansluiten op een versterker. Dit kan door middel van de RCA-uitgang, coaxiale-uitgang of de optische-uitgang aan de achterkant van de CD-speler.

De CD-speler heeft een voorkant van geborsteld roestvrij staal waardoor het een elegant uiterlijk krijgt en perfect te plaatsen is in alle soorten decoraties.


Kenmerken MP3-Compatibele CD-speler met ingebouwde FM-tuner. 40 Voorkeurszenders. USB ingang voor het afspelen van muziek direct vanaf een USB-apparaat. Digitale en analoge uitgangen (Optisch, coax en RCA-line). Bediening met de afstandsbediening of het bedieningspaneel aan de voorkant. Voorkant gemaakt uit geborsteld roestvrij staal.
Specificaties Aansluitingen: 1 x USB-ingang (voorkant), 1 x optische audio-uitgang, 1 x coaxiale audio-uitgang, 1 x RCA audio-uitgang, 1 x FM-antenne-ingang. Ondersteunende formaten: CD, CD-R, CD-RW, MP3. Automatische en handmatige frequentie tuner. Aan-uit schakelaar aan de achterkant. Bediening met de afstandsbediening of het bedieningspaneel aan de voorkant. AB-sequence repeat. Herhaal functie. Mute functie. LCD-scherm. Voeding: 230V, 50Hz.
Levering 1 x CD-speler. 1 x Afstandsbediening inclusief batterij (Knoopcel). 1 x Radio antenne. Handleiding.
Levering en gewicht Afmeting: 42,5 x 8,5 x 22,5. Gewicht: 3kg.

€ 139.90

Meerinformatie

Versterkers Stereotorens Auna
Product
 

SkyTec 2 x 500W DJ PA versterker SPL1000MP3 met USB MP3 speler

Geslaagde combinatie van een DJ PA versterker met USB / SD MP3 afspeelmogelijkheid. De PA versterker met professionele look en blauwe verlichting is voorzien van drie lijningangen en een 3.5mm AUX ingang voor het aansluiten van personal audio apparatuur zoals iPod en MP3 spelers. USB-poort / SD-slot voor het direct afspelen van MP3 bestanden vanaf een USB stick of SD kaart. 

Kenmerken

2 x 500W uitgangsvermogen. USB / SD ingangen. Blauw verlichte display. Drie lijningangen. 3.5mm Jack ingang.


Specificaties

Voeding: 230Vac / 50Hz. Lijningang: 775mV 10kOhm. Vermogen: 2 x 500W. Impedantie: 4 Ohm. Signaal ruis verhouding: >95dB. Overspraakdemping: >82dB - 1kHz. Frequentiebereik: 20Hz - 20kHz. THD: <0.5%.


Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 482 x 270 x 88 mm (19" x 2U). Gewicht: 4.4 kg.

€ 129.00

Meerinformatie

Versterkers Disco versterkers SkyTec
Product
 

Skytronic 400W Stereo versterker met 2x Microfooningang

Solide 400W stereo karaoke versterker met twee microfooningangen. Voorzien van vier lijn / AUX ingangen voor bijvoorbeeld een CD / DVD speler, TV, tuner oid. Luidspreker bevestiging via stevige klemterminals.

De versterker is voorzien van twee microfooningangen welke voorzien zijn van toon, volume en echo regeling. De geluid van de lijningangen en microfooningangen kan naar wens worden afgesteld met de hoog en laag toonregeling. Door het 2x 50W rms vermogen past deze stereo versterker ook prima in een kleine hifi setting.


Kenmerken 2 Microfooningangen met individuele volumeregelaar en echo-effect. 2 Bands toonregeling en master volumeregelaar. Geschikt voor karaoke. Ingangen voor DVD, CD Karaoke, cassettespelers en twee microfoons. Uitgangsvermogen
2x 50W rms. 2x 200W max.. . Blauwe power LED. 4 Stereo lijningangen met RCA-jacks. Terminals voor de luidsprekers.
Specificaties Impedantie 8 Ohm. Input sensitivity:Line 500mV. Power Supply 230Vac, 50Hz.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 92 x 275 x 250mm. Gewicht 2.5kg.

€ 49.00

Meerinformatie

Versterkers Karaoke versterkers SkyTronic
Product
 

Fenton AV120FM BT stereo versterker 2x 60W met Bluetooth Radio

Fenton AV120FM-BT 2x 60W stereo versterker met Bluetooth en karaoke mogelijkheid

Met de Fenton AV120FM-BT stereo HiFi versterker kan je alle kanten op. De versterker heeft een vermogen van 2x 60W en is o.a. voorzien van Bluetooth, FM radio en 2 microfooningangen voor de mogelijkheid voor karaoke. De versterker is zeer mooi afgewerkt en beschikt over een dynamisch display met VU meter. Door zijn compacte formaat is hij overal te plaatsen en geschikt voor de woon-, slaap- of hobbykamer, kantoor, etc. Door de Bass en Treble regeling kan het geluid naar wens worden ingesteld voor optimaal luisterplezier.

Bluetooth, USB, FM radio en AUX

Voor het afspelen van muziek biedt de Fenton AV120FM-BT meerdere mogelijkheden. De meest ideale mogelijkheid is Bluetooth. Via Bluetooth kan namelijk een draadloze verbinding gelegd worden met een Bluetooth device zoals een telefoon ot tablet. Muziek die op het gekoppelde apparaat wordt afgespeeld wordt draadloos naar de versterker gestreamd. Ideaal want je Bluetooth device is in feite de afstandsbediening dus je kunt vanuit je luie stoel bepalen wat je hoort via bijvoorbeeld YouTube of Spotify. Een andere handige optie is de interne mp3 speler. Steek een USB stick met mp3 muziek in de USB aansluiting en de interne mp3 speler speelt de muziek rechtstreeks vanaf de USB stick af. Luister je graag naar de radio? Dat kan natuurlijk via Bluetooth met een radio app op je telefoon of tablet maar heb je die mogelijkheid niet dan kan je de interne FM radio gebruiken. Voor overige audio apparatuur is een RCA (tulp) AUX ingang aanwezig waarop allerlei apparatuur* aangesloten kan worden.

Karaoke

De AV120FM-BT is meer dan een HiFi versterker alleen. Hij biedt namelijk ook de mogelijkheid voor karaoke. Op de versterker zijn twee microfooningangen aanwezig. Op deze ingangen kunnen uiteraard microfoons aangesloten worden zodat het mogelijk is om (samen) met de muziek mee te zingen. Beide ingangen kunnen voorzien worden van een instelbaar echo effect voor een nóg betere klank. 

* Voor het aansluiten van een platenspeler kan een extra voorversterker benodigd zijn afhankelijk van de gebruikte platenspeler. Voor vragen hierover kan uiteraard contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Kenmerken

2x 60W stereo HiFi versterker. Bluetooth technologie voor draadloze audio streaming. Interne mp3 speler met USB aansluiting. FM radio met externe antenne aansluiting. AUX ingang voor aansluiting externe apparatuur. Echo- en Bass/Treble-regeling. Dynamisch display met VU meter. Line-ingang en record-uitgang. Twee microfooningangen voor karaoke. Geforceerde koeling.

Specificaties

Minimale speakerimpedantie: 4 Ohm. Ingangsgevoeligheid: 250mV - 47kOhm. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 280 x 280 x 108mm. Gewicht: 2.7kg.

€ 99.00

Meerinformatie

Versterkers Karaoke versterkers Fenton
Product
 

2e keus Power Dynamics PDV120ZMP3 100 Volt 4 zone versterker 120 watt

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Power Dynamics PDV120ZMP3 100V versterker voor vele toepassingen

De Power Dynamics PDV120ZMP3 is een 120W versterker met radio, mp3 speler en meerdere ingangen voor externe audioapparatuur en microfoons. De versterker is geschikt voor 100V geluidsinstallaties. Hij is voorzien van 4 zones die aan of uit geschakeld kunnen worden. De versterker kan gebruikt worden voor (achtergrond)muziek maar ook voor het omroepen van boodschappen of uiteraard een combinatie hiervan. 

Prio functie op kanaal 1

Op de PDV120ZMP3 is het mogelijk om kanaal 1 als prioriteits kanaal aan te duiden. Met deze functie zal het signaal van alle overige audiobronnen automatisch gedempt worden en wordt het signaal van alleen kanaal 1 hoorbaar. Deze demping gebeurt automatisch zodra er een signaal op kanaal 1 wordt aangeboden. Deze functie is vooral bij gebruik van een microfoon erg handig omdat de boodschapper geen extra handelingen hoeft te verrichten om zijn boodschap duidelijk te verkondigen.

"PRIORITY" (voor bijv. brandmeldinstallaties)

Voor een eventuele verbinding met een brandmeldinstallatie is een "PRIORITY" aansluiting aanwezig. Zodra de beide contacten ("+" & "P") van deze aansluiting (door bijvoorbeeld de brandmeldinstallatie) met elkaar worden doorverbonden zal het geluid van het systeem volledig gedemt worden. Hierbij is het mogelijk om eenmalig een gong (Chime) te laten horen.

De PDV120ZMP3 is een uitgebreide versterker met vele mogelijkheden voor muziek- en/of omroepinstallaties. Indien gewenst kan het systeem uitgebreid worden met extra versterkers voor meer vermogen. Alle genoemde prioriteits functies zullen uiteraard ook op de extra versterkers worden doorgezet.


Kenmerken

120W 100V versterker met een perfect geluid. Vier-zone of All paging mode. MP3 speler met USB poort en SD slot met bedieningspaneel. Beveiligingen: Overbelasting, oververhitting, overspanning, slowstart. Prioriteitsregeling voor Ingang-1, telefoon paging en sirene. Vier microfooningangen. Eén instelbare aux-ingang. Eén aux-uitgang. Eén record-uitgang. Bass en hoge tonen regelbaar. 19" Montage mogelijkheid. Noodvoorziening via 24V accu (niet meegeleverd).


Specificaties

Vermogen: 120W. Frequentiebereik: 50Hz - 18kHz. Signaal ruis verhouding: >75dB. Ingangsgevoeligheid Line: -16dB. Ingangsgevoeligheid Mic: -50dB. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 315 x 482 x 88mm. Gewicht: 8.7kg.

€ 199.00

Meerinformatie

Versterkers 100 volt versterkers Power Dynamics
Product
 

SkyTec 2 x 150W SPL 300VHFMP3 Versterker met draadloze microfoon

Deze SPL versterker van SkyTec is voorzien van de nieuwste snufjes. Zo komt deze SPL versterker met een ingebouwde draadloze microfoon, niet alleen scheelt je dat in de aankoop het scheelt je ook nog eens een draadloze microfoon aansluiten. Geen geknoei meer met kabels, want alles zit binnenin de versterker. Daarnaast kun je in deze versterker je USB stick met mp3 muziek steken en direct muziek afspelen via de ingebouwde mp3 speler.

Maar, de versterker heeft ook nog eens 3 line ingangen achterop voor het aansluiten van bijvoorbeeld je laptop, computer of een CD speler. Voorop kun je via een 3.5mm jack je telefoon of tablet aansluiten (via de koptelefoon uitgang van je telefoon of tablet)

Kortom, ben je op zoek naar complete versterker, zoek dan niet verder en bestel de SPL300VHF vandaag.


Kenmerken

SPL 300W versterker. VHF microfoonsysteem 200.175 MHz. MP3-speler met USB-poort en SD-slot. Amberkleurige LED frontverlichting. 3.5 Jack voor audiospelers. Keuze uit 4 stereo-ingangen. Peak- en signaal-indicator LED's. Speaker schroefklemmen. 19" rack montage.


Specificaties

Uitgangs vermogen 300W. Uitgangs vermogen: 4 Ohm 2 x 150W. Frequentie bereik 20Hz - 20kHz. Input 775mV. THD <0.5%. Signaal ruis verhouding >95dB. Crosstalk >82dB - 1kHz. Speaker impedantie: minimaal 4 Ohm. Aansluitspanning 230Vac / 50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen 482 x 270 x 88mm (19" x 2U). Gewicht 3.7kg.

€ 89.00

Meerinformatie

Versterkers Disco versterkers SkyTec
Product
 

Power Dynamics PDA B1000 Professionele PA Versterker 1000W RMS Stereo of Bridge

Power Dynamics professionele PA versterker met een RMS vermogen van 1000W. Het vermogen is beschikbaar in Stereo of in Mono Brige. Door de vlakke en brede frequentiekarakteristiek produceert deze versterker een zeer natuurgetrouw uitgangssignaal. De versterker heeft een multifunctioneel LCD display met ondermeer informatie over uitgangsvermogen, uitsturing, Clip, Protectie etc. Ingang via gebalanceerde XLR of Stereo Jack, uitgang via Speakon NL4 of terminals. De 19" behuizing is voorzien van temperatuurgestuurde geluidsarme ventilatoren. Power Dynamics versterkers zijn geschikt voor intensief gebruik zoals live shows, bands, drive in shows, discotheken etc.


Kenmerken Uitstekende geluidskwaliteit. Innovatieve koellichamen. Temperatuur gestuurde ventilatoren. Soft-Start functie en Clip limiter. Signaal-, overload- en bridge- LED indicator per kanaal. Blauwe LCD multifunctionele display. Stereo & bridge mode. Beveiligd tegen kortsluiting en overbelasting. Geschikt voor 19" montage (2U).
Specificaties Voeding: 230Vac, 50Hz. Luidsprekeraansluiting: Speakon NL4 en Schroefconnectoren. Ingangen: XLR en 6.3mm jack. Ingangsimpedantie: 20kOhm. Ingangsgevoeligheid: 775mV. Vermogen 8Ohm Brug: 1000W RMS. Vermogen 8Ohm stereo: 2 x 350W RMS. Vermogen 4Ohm stereo: 2 x 500W RMS. Slew Rate: 45V/uS. Signaal / Ruisverhouding: > 100dB. Overspraakdemping: >70dB. Frequentiebereik: 10Hz ~ 50kHz (±1.5dB).
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 48 x 9 x 33 cm (19" x 2U). Gewicht: 11 kg.

€ 299.00

Meerinformatie

Versterkers PA Versterkers Power Dynamics
Product
 

SkyTec 2 x 200W DJ PA versterker SPL400

PA versterker voor semi-professioneel gebruik, die in geen enkele DJ installatie mag ontbreken. De eindtrap staat garant voor langdurige topprestaties. Voorzien van gescheiden volume regeling en per kanaal een clipping indicator. Geschikt voor 19" Rackmontage. Disco power voor een scherpe prijs.


Kenmerken en specificaties Netspanning: 230Vac, 50Hz. Uitgangsvermogen 4 Ohm: 2x 200W. Uitgangsvermogen 8 Ohm: 2 x 150W. Ingangsimpedantie: >10kOhm. Uitgangsimpedantie: 4~8 Ohm. Signaal/ruis verhouding: 95dB. Overspraak: >82dB @ f=1kHz. Frequentiebereik: 20Hz~20kHz. T.H.D.: <0.5%. RCA ingang. Luidspreker schroefaansluitingen. Peak-clip indicator.
Afmetingen en gewicht 482 x 270 x 88 mm (19" x 2U). 3.8 kg.

€ 69.00

Meerinformatie

Versterkers Disco versterkers SkyTec
Product
 

SkyTronic AV 100 Karaoke versterker met USB

Een veelzijdige 2x 50W mini versterker met een zeer goede geluidskwaliteit. Met een USB / SD-ingang voor MP3 bestanden, LED display, twee microfoon ingangen met toonregeling voor karaoke én Echo- en Bas / Treble regeling. Ook geschikt voor o.a. HiFi en achtergrondmuziek toepassingen.


Kenmerken 2x 50W karaoke versterker. USB/SD aansluitingen. LED Display. Echo- en Bass/Treble regeling. Twee microfooningangen.
Specificaties Uitgangsvermogen 2x 50W. Impedantie 4 - 16 Ohm. Input sensitivity:Line 250mV - 47kOhm. Input sensitivity:Mic (unbalanced) 10mV - 600 Ohm. Aansluitspanning 220-240Vac/50Hz.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 280 x 160 x 80mm. Gewicht 2kg.

€ 69.00

Meerinformatie

Versterkers Karaoke versterkers SkyTronic
Product
 

Fenton AV320BT 5 kanaals HiFi versterker met Bluetooth en USB

Fenton AV320BT HiFi versterker voor films, games, muziek en karaoke

De Fenton AV320BT is een 5-kanaals versterker met Bluetooth en USB mp3 speler. De versterker heeft een totaal uitgangsvermogen van 245W voor het aansturen van 5 speakers. De versterker is voorzien van een Bass en Treble regeling zodat het geluid naar wens aangepast kan worden. Het dynamische display geeft een duidelijk beeld van de uitgestuurde frequenties. De beide microfooningangen zorgen ervoor dat de versterker ook perfect voor karaoke gebruikt kan worden.

(Draadloze) connectiviteit

De Fenton AV320BT biedt op meerdere manieren mogelijkheden voor het weergeven van geluid. Zo is de versterker voorzien van een ingebouwde Bluetooth ontvanger. Hiermee is het mogelijk om een draadloze verbinding te maken met bijvoorbeeld een telefoon of tablet. Zodra de verbinding is gelegd wordt het gekoppelde apparaat in feite een afstandsbediening want muziek die je op het gekoppelde apparaat afspeelt wordt draadloos naar de versterker gestreamed. Zo haal je het maximale uit bijvoorbeeld je Spotify abbonnement terwijl je gewoon lekker op de bank kunt blijven liggen. Een andere optie is de ingebouwde mp3 speler. Sluit een USB stick met mp3 muziek aan op de USB aansluiting en de interne speler speelt de muziek voor je af. Voor de liefhebbers van films en games is er op de achterzijde een 5.1 ingang aanwezig waarop het gedecodeerde signaal vanuit bijvoorbeeld een computer aangesloten kan worden voor surround geluid. Daarnaast beschikt de versterker nog over twee RCA (tulp) lijningangen voor het aansluiten van externe apparatuur zoals een CD speler of platenspeler**.

Karaoke

De Fenton AV320BT is voorzien van twee microfooningangen zodat je met de muziek mee kunt zingen. Het ingebouwde echo effect zorgt ervoor dat jouw zangtalent nog nét even wat beter klinkt. Leuk voor de beginnende zanger(es) maar natuurlijk ook voor een gezellige avond met vrienden of familie.

** Voor het aansluiten van een platenspeler kan een extra voorversterker benodigd zijn afhankelijk van de gebruikte platenspeler. Voor vragen hierover kan je uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.


Kenmerken

Surround karaoke versterker met 245W vermogen. 5 speaker aansluitingen. Bluetooth voor draadloze audio streaming. Ingebouwde mp3 USB speler. Twee RCA (tulp) lijningangen + DVD/AC3 ingang. Twee microfooningangen met echo voor karaoke. Glaspaneel vormgeving. Dynamische displayweergave. Beveiligd tegen kortsluiting.

Specificaties

Uitgangsvermogen: 245W totaal Front: 2x 100W. Rear: 2x 15W. Center: 1x 15W. . Minimale speakerimpedantie:
Front: 4 - 16 Ohm. Rear / center: 8 - 16 Ohm. . Ingangsgevoeligheid lijningang: 250mV - 47kOhm. Ingangsgevoeligheid microfoon (unbalanced): 10mV - 600 Ohm. Aansluitspanning 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen 315 x 420 x 110mm. Gewicht 4.1kg.

€ 109.90

Meerinformatie

Versterkers Karaoke versterkers Fenton
Product
 

Power Dynamics PDV550M 100 Volt 5 zone versterker 5x50 watt

Deze vijf-kanaals Power Dynamics PA versterker biedt de mogelijkheid om muziek of mededelingen te sturen naar vijf gewenste zones. De matrix versterker heeft vier aux en twee hoogniveau ingangen, samen met twee microfoon aansluitingen waarvan microfoon-1 een prioriteitsregeling heeft.

Met de zone selectieschakelaars kan elke ingang aan een van de 5 zones worden toegewezen. Het is hierbij mogelijk om meerdere zones aan dezelfde ingang toe te wijzen. Het volume in de individuele zone kan centraal geregeld worden met deze zone versterker.

De PDV550M is ontworpen voor toepassingen zoals paging, aankondigingen, intercommunicaties, achtergrondmuziek, omroepactiviteiten in industriële installaties, enz.

5x50W Matrix versterker met een geweldige sound. Breed inzetbaar dankzij de matrix functionaliteit. Opties voor speaker uitgangen: 8 ohm, 70V en 100V. Beveiligingen: Overbelasting, oververhitting, overspanning en slowstart. Individuele niveauregeling per kanaal. Bass en treble regeling. 19" Montage mogelijkheid. RMS Vermogen 5x 50W. Speaker tappings 8 Ohms, 70V, 100V. Frequentie vermogen 50Hz - 18kHz. Signaal ruis verhouding >75dB. Ingangs gevoeligheid:Line -16dB. Ingangs gevoeligheid:Mic -50dB. Aansluitspanning 220-240Vac / 50Hz. 1x PA Versterker. Stroomkabel. Handleiding. Afmetingen 420 x 340 x 88.8mm.

€ 569.00

Meerinformatie

Versterkers 100 volt versterkers Power Dynamics
Product
 

Power Dynamics PDV120ZMP3 100 Volt 4 zone versterker 120 watt

Power Dynamics PDV120ZMP3 100V versterker voor vele toepassingen

De Power Dynamics PDV120ZMP3 is een 120W versterker met radio, mp3 speler en meerdere ingangen voor externe audioapparatuur en microfoons. De versterker is geschikt voor 100V geluidsinstallaties. Hij is voorzien van 4 zones die aan of uit geschakeld kunnen worden. De versterker kan gebruikt worden voor (achtergrond)muziek maar ook voor het omroepen van boodschappen of uiteraard een combinatie hiervan. 

Prio functie op kanaal 1

Op de PDV120ZMP3 is het mogelijk om kanaal 1 als prioriteits kanaal aan te duiden. Met deze functie zal het signaal van alle overige audiobronnen automatisch gedempt worden en wordt het signaal van alleen kanaal 1 hoorbaar. Deze demping gebeurt automatisch zodra er een signaal op kanaal 1 wordt aangeboden. Deze functie is vooral bij gebruik van een microfoon erg handig omdat de boodschapper geen extra handelingen hoeft te verrichten om zijn boodschap duidelijk te verkondigen.

"PRIORITY" (voor bijv. brandmeldinstallaties)

Voor een eventuele verbinding met een brandmeldinstallatie is een "PRIORITY" aansluiting aanwezig. Zodra de beide contacten ("+" & "P") van deze aansluiting (door bijvoorbeeld de brandmeldinstallatie) met elkaar worden doorverbonden zal het geluid van het systeem volledig gedemt worden. Hierbij is het mogelijk om eenmalig een gong (Chime) te laten horen.

De PDV120ZMP3 is een uitgebreide versterker met vele mogelijkheden voor muziek- en/of omroepinstallaties. Indien gewenst kan het systeem uitgebreid worden met extra versterkers voor meer vermogen. Alle genoemde prioriteits functies zullen uiteraard ook op de extra versterkers worden doorgezet.


Kenmerken

120W 100V versterker met een perfect geluid. Vier-zone of All paging mode. MP3 speler met USB poort en SD slot met bedieningspaneel. Beveiligingen: Overbelasting, oververhitting, overspanning, slowstart. Prioriteitsregeling voor Ingang-1, telefoon paging en sirene. Vier microfooningangen. Eén instelbare aux-ingang. Eén aux-uitgang. Eén record-uitgang. Bass en hoge tonen regelbaar. 19" Montage mogelijkheid. Noodvoorziening via 24V accu (niet meegeleverd).


Specificaties

Vermogen: 120W. Frequentiebereik: 50Hz - 18kHz. Signaal ruis verhouding: >75dB. Ingangsgevoeligheid Line: -16dB. Ingangsgevoeligheid Mic: -50dB. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 315 x 482 x 88mm. Gewicht: 8.7kg.

€ 242.00

Meerinformatie

Versterkers 100 volt versterkers Power Dynamics
Product
 

SkyTec 2 x 250W DJ PA versterker SPL500MP3 met USB MP3 speler Wit

Geslaagde combinatie van een DJ PA versterker met USB / SD MP3 afspeelmogelijkheid in een trendy witte behuizing. De PA versterker met een professionele look en blauwe verlichting is voorzien van drie lijningangen en een 3.5mm AUX ingang voor het aansluiten van personal audio apparatuur zoals iPod en MP3 spelers. USB-poort / SD-slot voor het direct afspelen van MP3 bestanden vanaf een USB stick of SD kaart.

Kenmerken

2 x 250W uitgangsvermogen. USB / SD ingangen. Blauw verlichte display. Elegant wit design. Drie lijningangen. 3.5mm Jack ingang.


Specificaties

Voeding: 230Vac / 50Hz. Lijningang: 775mV 10kOhm. Vermogen: 2 x 250W. Impedantie: 4 Ohm. Signaal ruis verhouding: >95dB. Overspraakdemping: >82dB - 1kHz. Frequentiebereik: 20Hz - 20kHz. THD: <0.5%. 2 x 250W uitgandsvermogen. USB / SD ingangen. Blauw verlichte display. Ingebouwde FM tuner. Drie lijningangen. 3.5mm Jack ingang.

€ 89.00

Meerinformatie

Versterkers Disco versterkers SkyTec
Product