2e keus BeamZ HZ3000 professionele Haze machine

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

BeamZ HZ3000 professionele Haze machine voor oliegebaseerde vloeistof

De BeamZ HZ3000 is een professionele Haze machine. De machine werkt niet met standaard rookvloeistof maar met speciale oliegebaseerde haservloeistof. Door deze oliegebaseerde vloeistof ontstaat een zeer mooie en hele fijne nevel die je bijna niet ziet. Dit maakt de HZ3000 perfect voor theater of tv studio. De machine is in staat om voor langere tijd een continue rookproductie te realiseren zodat de lichteffecten in de ruimte perfect tot hun recht komen en de lichtstralen optimaal zichtbaar zijn. De machine is DMX stuurbaar maar kan ook handmatig of met de meegeleverde draadloze afstandsbediening bediend worden.

Geen verwarmingselement

In tegenstelling tot een normale rookmachine of hazer maakt de HZ3000 geen gebruik van een verwarmingselement. Bij de HZ3000 wordt de vloeistof onder druk gezet waardoor de zeer fijne nevel ontstaat. Een dikke krachtige rookpluim die met kracht uit een machine komt zoals bij een normale rookmachine is bij de HZ3000 dan ook niet aan de orde. De HZ3000 kan met een volle tank tot wel 16 uur rook produceren en is daardoor zeer zuinig. De output is uiteraard regelbaar en ook de ventilator die de rook in de ruimte blaast is instelbaar qua blaaskracht.

Flightcase

De HZ3000 is in feite een flightcase van zichzelf. De machine is hierdoor eenvoudig te verplaatsen en ook meteen geschikt voor 'on the road' toepassingen in bijvoorbeeld de verhuur. Het deksel is in 2 delen afneembaar voor toegang tot de nozzle enerzijds en toegang tot de bediening anderzijds.

Kenmerken

Continue uitvoer, geen opwarmtijd nodig. Maakt alleen gebruik van vloeistof op oliebasis. Maximaal 16 uur op een volle tank. Instelbare output en ventilatorsnelheid. DMX en stand-alone modus. Stevige flightcase met wielen. Let op, werkt alleen met hazervloeistof, dus niet met standaard rookvloeistof.

Specificaties

Aantal DMX kanalen: 2. DMX-ingang / uitgang via 3-polige XLR.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 490 x 370 x 460mm. Gewicht: 26kg.

€ 508.30

Meerinformatie

BeamZ Professional Rookmachine BeamZ Professional
Product
 

2e keus BeamZ Tiger 7R BS (beam spot) moving head

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

BeamZ Professional Tiger 7R moving head met speciale lens voor spot of beam

De BeamZ Tiger 7R BS (beam / spot) moving head is een zeer uitgebreide professionele moving head met vele opties en functies. Zo beschikt hij onder andere over een speciale gemotoriseerde lens die het mogelijk maakt om te wisselen tussen spot of beam, is hij uitgerust met maar liefst 25 gobo´s verdeeld over 2 gobowielen, een kleurenwiel met 14 kleuren + open, 9 facet en 24 facet roterende prisma's en een gemotoriseerde focus. Mogelijkheden genoeg dus voor het creëren van schitterende lichtshows.

Gobowielen

De Tiger 7R BS beschikt over 2 gobowielen. Het ene gobowiel is voorzien van 7 roterende en vervangbare gobo's + open. Het andere gobowiel is voorzien van 16 metalen gobo's + open. Door het gebruik van 2 gobowielen is het mogelijk om gobo's te laten overlappen voor schitterende effecten. Omdat de gobo's van het ene wiel vervangbaar zijn is het mogelijk om bijvoorbeeld een gobo van een logo te plaatsen.

Speciale gemotoriseerde lens

De moving head is voorzien van een speciale lens zodat er op afstand gekozen kan worden voor beam (strakke lichtstraal) of spot (brede lichtstaal). Ook hierdoor zijn er schitterende effecten te realiseren met de Tiger 7R. 

Prisma's

Naast de reeds genoemde opties is de Tiger 7R ook voorzien van 2 roterende prisma's. Ook hiermee kunnen geweldige effecten gecreëerd worden waardoor de mogelijkheden met de Tiger 7R zeer divers zijn.

Sturing

Het aansturen van de BeamZ Tiger 7R kan uiteraard via DMX gedaan worden. Met behulp van 16 of 20 kanalen neem je de volledige controle over de moving head en zorg je voor de meest geweldige lichtshows. Indien eenvoudigere bediening gewenst is kan ook gekozen worden voor een van de ingebouwde programma's of voor geluidsbesturing.


Kenmerken

Levering inclusief lamp. DMX en Stand-alone mode. Master/Slave functie. Geluidgestuurd met instelbare gevoeligheid. Auto modus. Speciale lens om te wisselen tussen spot en beam modus. Dubbele gobo wielen met shake en roterende functies. Gobo wiel 1: 7x metaal roterende gobos + open (vervangbaar). Gobo wiel 2: 16x metaal gobos + open. 14 Kleuren + open. Roterend 9 facet prisma. Roterend 24 facet prisma. Gemotoriseerde focus. Mechanische shutter en instelbare strobe effect. Mechanische dimmer. Lamp aan/uit via de lichttafel. Reset functie via de lichttafel. Controle paneel met LCD display. Transport LOCK voor Pan en Tilt. Zijgrepen voor transport. DMX in/uitgang via 3-pin XLR. Powerconnector in. Omega quick lock klem inbegrepen (2x). DMX-kabel meegeleverd. Voedingskabel met powerconnector meegeleverd.

Specificaties

Kleurtemperatuur: 8000K. Lichtbron: 230W 7R gasontladingslamp. 16 of 20 DMX kanalen. Stralingshoek minimaal: 5º. Stralingshoek maximaal: 13º. Lichtsterkte: 400.000 lx @ 1m. Bereik van de kop:. Pan: 540º. Tilt: 270º. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 440 x 1410 x 540mm. Gewicht: 16kg.

€ 760.75

Meerinformatie

BeamZ Professional Movingheads BeamZ Professional
Product
 

BeamZ BBP94W accu Uplight pakket met 8x BBP94W in flightcase

De draadloze BeamZ BBP94W accu Uplight met draadloze DMX nu in set van 8 met flightcase!

Met deze set van 8 BeamZ BBP94W accu LED Uplights met flightcase heb je een mooi en compleet pakket om een ruimte snel en eenvoudig van licht te voorzien. De 8 spots zijn voorzien van een ingebouwde accu zodat je geen stroomkabels hoeft te leggen om sfeerlicht te creëren. De lampen worden inclusief een flightcase geleverd waardoor ze na gebruik eenvoudig weer meegenomen of opgeborgen kunnen worden. Deze set is perfect voor grotere evenementen, zaaltjes en andere ruimtes waar (tijdelijk) sfeerverlichting gewenst is.

Deze set bestaat uit:6x BeamZ BBP94W accu Uplight met 4x 12W LED's en draadloze DMX1x FCC9 Flightcase voor 8x BBP9 serie uplights met oplaadfunctie

Hieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:


BeamZ BBP94W accu Uplight met 4x 12W LED's en draadloze DMX

BeamZ BBP94W spot met ingebouwde accu en draadloze DMX voor verbluffende mogelijkheden

Wanneer je écht alle vrijheid wilt qua licht dan is de BeamZ BBP94W precies wat je zoekt. Met de BBP94W tover je elke locatie (binnen of buiten*) om tot een sfeervolle ambiance en dat geheel zonder kabels. De BBP94W is voorzien van een ingebouwde accu zodat stroomkabels leggen niet meer nodig is. Een ruimte zoals een feestzaal of een tuin is hierdoor simpel en vooral snel om te toveren tot een super gezellig geheel. Met een volle accu kan de BBP94W zo'n 9 uur gebruikt worden dus voldoende tijd voor een feestje zoals een bruiloft, jubileum, opening, etc. Maar dat is nog niet alles. De BBP94W is namelijk ook voorzien van een draadloze DMX ontvanger. Voor de gebruiker die werkelijk alles uit de lamp wil halen en hem via DMX aanstuurt zijn ook de DMX kabels verleden tijd. Met behulp van een zender in je DMX controller neem je geheel draadloos de controle eenvoudig over. Door de verstelbare voet kan de lamp eenvoudig schuin worden gezet voor bijvoorbeeld het belichten van een muur of object.

Licht

De BBP94W is voorzien van 4 LED's met een vermogen van 12W per LED wat zorgt voor een zeer hoge lichtintensiteit. De LED's zijn 6-in-1 LED's wat wil zeggen dat elke LED voorzien is van 6 kleuren, te weten Rood, Groen, Blauw, Amber, Wit en UV (blacklight) (RGBAW-UV). Door deze kleuren te mengen is de BBP94W in staat om vrijwel elke kleur te kunnen maken inclusief pastelkleuren. Met de UV toevoeging kan de lamp ook gebruikt worden als blacklight waarmee zeer mooie effecten te verkrijgen zijn in combinatie met bijvoorbeeld UV gevoelige verf of inkt.

Sturing

Voor de juiste sfeer is bediening van de lamp natuurlijk essentieel. Wil je een vaste kleur of juist een continue kleurverloop? Het kan allemaal en daar is geen extra controller voor nodig. Dergelijke instellingen kunnen gewoon op de lamp zelf gedaan worden waarna hij klaar is voor gebruik. Een locatie voorzien van een aantal vaste kleuren is dan ook een fluitje van een cent en dat maakt de BBP94W ideaal voor verhuur of voor catering en evenementen bedrijven. Wil je juist wat meer? Een op afstand controleerbare lichtshow met één of meerdere BBP94W spots dan is DMX sturing perfect. En ook hier is goed overnagedacht want de BBP94W is voorzien van draadloze DMX zodat je ook daar geen kabels voor hoeft te leggen. Met behulp van de BeamZ draadloze DMX zender stuur je eenvoudig één (of meerdere) BBP94W Uplighters aan voor volledige draadloze controle. Indien gewenst kan de BBP94W ook gewoon via DMX kabels worden aangesloten op een DMX controller. Omdat de BBP94W voorzien is van RJ45 DMX aansluitingen wordt een verloop meegeleverd.

De BBP94W is een tijd- en dus kostenbesparende lamp die voor tal van toepassingen in de verhuur of catering of in een hotel of zalencentrum, etc. gebruikt kan worden.
Volledige vrijheid door de ingebouwde accu en eventueel zelfs volledige draadloze controle met behulp van de ingebouwde DMX ontvanger. Wat wil je nog meer?

*Let op!
De BeamZ BBP94W Uplight is niet waterdicht. Houd hier rekening mee bij regen of vochtige omstandigheden. Voor gebruik in de regen is er een speciale Uplight regenhoes beschikbaar.

Kenmerken

4x 12W 6-in-1 RGBAW-UV LED's. Tot 9 uur accutijd (afhankelijk van de intensiteit). Ingebouwde draadloze DMX-ontvanger. Snelle oplaadtijd van slechts 3 uur. Geïntegreerde vouwvoet voor hoekpositie. DMX en stand-alone mode. 6 of 10 DMX kanalen. Afstandsbediening meegeleverd. Geluid gestuurd met instelbare gevoeligheid. Auto mode met regelbare snelheid. Master/slave functie. 0-100% Elektronische dimmer. DMX in/uitgang via RJ45 (XLR - RJ45 adapter meegeleverd).

Specificaties

Aantal kleuren: 5 + UV (blacklight), door kleurenmenging vele kleuren mogelijk. Aantal LED's: 4. Vermogen per LED: 12W. Aantal DMX kanalen: 6 of 10. Accu: 12,6V / 7.8Ah. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 130 x 130 x 120mm. Gewicht: 1.8kg.

FCC9 Flightcase voor 8x BBP9 serie uplights met oplaadfunctie

Met deze FCC9 flightcase vervoer je eenvoudig tot wel 8 BeamZ uplight spots uit de BeamZ BBP9 serie. Naast veilig transport en natuurlijk ook een veilige opslag biedt deze flightcase ook de mogelijkheid om de BBP9 spots in de kist op te laden. De kist is namelijk voorzien van een rij van 8 stopcontacten zodat alle spots na gebruik snel weer klaar en opgeladen zijn voor de volgende klus. De kist is voorzien van een Powercon aansluiting zodat alle spots op slechts één stopcontact opgeladen kunnen worden. 

De kist is voorzien van wielen zodat hij makkelijk verplaatst kan worden. Met behulp van deze flightcase maak je de voor verhuur zéér geschikte BBP9 serie accu uplighters nóg geschikter voor de verhuur.

De FCC flightcase is geschikt voor 8x:

BeamZ BBP96

BeamZ BBP94

Of een combinatie hiervan.


Kenmerken

Robuuste flightcase incl. wielen. Ontworpen voor maximaal 8 stuks BBP9 serie uplights. Eenvoudig opladen via de 8 interne stopcontacten. Uitgerust met 2 butterfly sloten. Ballcorners en verzonken handgrepen. Scharnieren om het deksel open te houden. Wordt geleverd met voedingskabel (Powercon - Shuko). Voorzien van op maat gemaakt beschermingsschuim.

Specificaties

Afmetingen intern: 135 x 135 x 220mm (8x). Materiaal dikte: 9mm.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 63 x 40 x 28cm. Gewicht: 10kg.

€ 1199.00

Meerinformatie

BeamZ LED Par spots BeamZ
Product
 

BeamZ BBP94W accu Uplight pakket met 6x BBP94W en tas

De draadloze BeamZ BBP94W accu Uplight met draadloze DMX nu in set van 6 met handige tas!

Met deze set van 6 BeamZ BBP94W accu LED Uplights met tas heb je een mooi en compleet pakket om een ruimte snel en eenvoudig van licht te voorzien. De 6 spots zijn voorzien van een ingebouwde accu zodat je geen stroomkabels hoeft te leggen om sfeerlicht te creëren. De lampen worden inclusief een tas geleverd waardoor ze na gebruik eenvoudig weer meegenomen of opgeborgen kunnen worden. Deze set is perfect voor evenementen, zaaltjes en andere ruimtes waar (tijdelijk) sfeerverlichting gewenst is.

Deze set bestaat uit:1x BeamZ AC-440 tas voor 6 BeamZ BBP94 Uplights6x BeamZ BBP94W accu Uplight met 4x 12W LED's en draadloze DMX

Hieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:


BeamZ AC-440 tas voor 6 BeamZ BBP94 Uplights

Veilig vervoer voor 6 BeamZ BBP94 Uplights + kabels

Met de BeamZ AC-440 tas kan je eenvoudig 6 BeamZ BBP94 Uplights vervoeren en opslaan. De tas is gemaakt van sterk zwart 600D polyester / nylon voor optimale bescherming. De tas is ingedeeld met 6 vakken voor de Uplights en een extra vak voor kabels etc. Aan de buitenkant bevindt zich nog een extra opbergvak.

De AC-440 tas is geschikt voor 6x BeamZ BBP94

Kenmerken

Goede bescherming voor mobiele Uplights BBP94. 6 individuele compartimenten voor de Uplights. Extra vak voor het opbergen van kabels en andere accessoires. Bespaart waardevolle transportruimte doordat armaturen niet afzonderlijk in een doos hoeven te worden geplaatst.. Sterke tas met stevige voering voor een scherpe prijs..

Afmetingen

Afmetingen:. Uplights vakken: 125 x 125 x 100mm per vak. Extra vak: 270 x 60 x 110mm. Buitenkant: 550 x 330 x 130mm. Gewicht: 1.2kg.

BeamZ BBP94W accu Uplight met 4x 12W LED's en draadloze DMX

BeamZ BBP94W spot met ingebouwde accu en draadloze DMX voor verbluffende mogelijkheden

Wanneer je écht alle vrijheid wilt qua licht dan is de BeamZ BBP94W precies wat je zoekt. Met de BBP94W tover je elke locatie (binnen of buiten*) om tot een sfeervolle ambiance en dat geheel zonder kabels. De BBP94W is voorzien van een ingebouwde accu zodat stroomkabels leggen niet meer nodig is. Een ruimte zoals een feestzaal of een tuin is hierdoor simpel en vooral snel om te toveren tot een super gezellig geheel. Met een volle accu kan de BBP94W zo'n 9 uur gebruikt worden dus voldoende tijd voor een feestje zoals een bruiloft, jubileum, opening, etc. Maar dat is nog niet alles. De BBP94W is namelijk ook voorzien van een draadloze DMX ontvanger. Voor de gebruiker die werkelijk alles uit de lamp wil halen en hem via DMX aanstuurt zijn ook de DMX kabels verleden tijd. Met behulp van een zender in je DMX controller neem je geheel draadloos de controle eenvoudig over. Door de verstelbare voet kan de lamp eenvoudig schuin worden gezet voor bijvoorbeeld het belichten van een muur of object.

Licht

De BBP94W is voorzien van 4 LED's met een vermogen van 12W per LED wat zorgt voor een zeer hoge lichtintensiteit. De LED's zijn 6-in-1 LED's wat wil zeggen dat elke LED voorzien is van 6 kleuren, te weten Rood, Groen, Blauw, Amber, Wit en UV (blacklight) (RGBAW-UV). Door deze kleuren te mengen is de BBP94W in staat om vrijwel elke kleur te kunnen maken inclusief pastelkleuren. Met de UV toevoeging kan de lamp ook gebruikt worden als blacklight waarmee zeer mooie effecten te verkrijgen zijn in combinatie met bijvoorbeeld UV gevoelige verf of inkt.

Sturing

Voor de juiste sfeer is bediening van de lamp natuurlijk essentieel. Wil je een vaste kleur of juist een continue kleurverloop? Het kan allemaal en daar is geen extra controller voor nodig. Dergelijke instellingen kunnen gewoon op de lamp zelf gedaan worden waarna hij klaar is voor gebruik. Een locatie voorzien van een aantal vaste kleuren is dan ook een fluitje van een cent en dat maakt de BBP94W ideaal voor verhuur of voor catering en evenementen bedrijven. Wil je juist wat meer? Een op afstand controleerbare lichtshow met één of meerdere BBP94W spots dan is DMX sturing perfect. En ook hier is goed overnagedacht want de BBP94W is voorzien van draadloze DMX zodat je ook daar geen kabels voor hoeft te leggen. Met behulp van de BeamZ draadloze DMX zender stuur je eenvoudig één (of meerdere) BBP94W Uplighters aan voor volledige draadloze controle. Indien gewenst kan de BBP94W ook gewoon via DMX kabels worden aangesloten op een DMX controller. Omdat de BBP94W voorzien is van RJ45 DMX aansluitingen wordt een verloop meegeleverd.

De BBP94W is een tijd- en dus kostenbesparende lamp die voor tal van toepassingen in de verhuur of catering of in een hotel of zalencentrum, etc. gebruikt kan worden.
Volledige vrijheid door de ingebouwde accu en eventueel zelfs volledige draadloze controle met behulp van de ingebouwde DMX ontvanger. Wat wil je nog meer?

*Let op!
De BeamZ BBP94W Uplight is niet waterdicht. Houd hier rekening mee bij regen of vochtige omstandigheden. Voor gebruik in de regen is er een speciale Uplight regenhoes beschikbaar.

Kenmerken

4x 12W 6-in-1 RGBAW-UV LED's. Tot 9 uur accutijd (afhankelijk van de intensiteit). Ingebouwde draadloze DMX-ontvanger. Snelle oplaadtijd van slechts 3 uur. Geïntegreerde vouwvoet voor hoekpositie. DMX en stand-alone mode. 6 of 10 DMX kanalen. Afstandsbediening meegeleverd. Geluid gestuurd met instelbare gevoeligheid. Auto mode met regelbare snelheid. Master/slave functie. 0-100% Elektronische dimmer. DMX in/uitgang via RJ45 (XLR - RJ45 adapter meegeleverd).

Specificaties

Aantal kleuren: 5 + UV (blacklight), door kleurenmenging vele kleuren mogelijk. Aantal LED's: 4. Vermogen per LED: 12W. Aantal DMX kanalen: 6 of 10. Accu: 12,6V / 7.8Ah. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 130 x 130 x 120mm. Gewicht: 1.8kg.

€ 999.00

Meerinformatie

BeamZ LED Par spots BeamZ
Product
 

Set van 4 BeamZ BBP94W accu LED Uplights met tas

De draadloze BeamZ BBP94W accu Uplight met draadloze DMX nu in set van 4 met handige tas!

Met deze set van 4 BeamZ BBP94W accu LED Uplights met tas heb je een mooi en compleet pakket om een ruimte snel en eenvoudig van licht te voorzien. De 4 spots zijn voorzien van een ingebouwde accu zodat je geen stroomkabels hoeft te leggen om sfeerlicht te creëren. De lampen worden inclusief een tas geleverd waardoor ze na gebruik eenvoudig weer meegenomen of opgeborgen kunnen worden. Deze set is perfect voor kleine evenementen, zaaltjes en andere ruimtes waar (tijdelijk) sfeerverlichting gewenst is.

Deze set bestaat uit:4x BeamZ BBP94W accu Uplight met 4x 12W LED's en draadloze DMX1x Beamz AC-420 flightbag 483 x 254 x 267mm

Hieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:


BeamZ BBP94W accu Uplight met 4x 12W LED's en draadloze DMX

BeamZ BBP94W spot met ingebouwde accu en draadloze DMX voor verbluffende mogelijkheden

Wanneer je écht alle vrijheid wilt qua licht dan is de BeamZ BBP94W precies wat je zoekt. Met de BBP94W tover je elke locatie (binnen of buiten*) om tot een sfeervolle ambiance en dat geheel zonder kabels. De BBP94W is voorzien van een ingebouwde accu zodat stroomkabels leggen niet meer nodig is. Een ruimte zoals een feestzaal of een tuin is hierdoor simpel en vooral snel om te toveren tot een super gezellig geheel. Met een volle accu kan de BBP94W zo'n 9 uur gebruikt worden dus voldoende tijd voor een feestje zoals een bruiloft, jubileum, opening, etc. Maar dat is nog niet alles. De BBP94W is namelijk ook voorzien van een draadloze DMX ontvanger. Voor de gebruiker die werkelijk alles uit de lamp wil halen en hem via DMX aanstuurt zijn ook de DMX kabels verleden tijd. Met behulp van een zender in je DMX controller neem je geheel draadloos de controle eenvoudig over. Door de verstelbare voet kan de lamp eenvoudig schuin worden gezet voor bijvoorbeeld het belichten van een muur of object.

Licht

De BBP94W is voorzien van 4 LED's met een vermogen van 12W per LED wat zorgt voor een zeer hoge lichtintensiteit. De LED's zijn 6-in-1 LED's wat wil zeggen dat elke LED voorzien is van 6 kleuren, te weten Rood, Groen, Blauw, Amber, Wit en UV (blacklight) (RGBAW-UV). Door deze kleuren te mengen is de BBP94W in staat om vrijwel elke kleur te kunnen maken inclusief pastelkleuren. Met de UV toevoeging kan de lamp ook gebruikt worden als blacklight waarmee zeer mooie effecten te verkrijgen zijn in combinatie met bijvoorbeeld UV gevoelige verf of inkt.

Sturing

Voor de juiste sfeer is bediening van de lamp natuurlijk essentieel. Wil je een vaste kleur of juist een continue kleurverloop? Het kan allemaal en daar is geen extra controller voor nodig. Dergelijke instellingen kunnen gewoon op de lamp zelf gedaan worden waarna hij klaar is voor gebruik. Een locatie voorzien van een aantal vaste kleuren is dan ook een fluitje van een cent en dat maakt de BBP94W ideaal voor verhuur of voor catering en evenementen bedrijven. Wil je juist wat meer? Een op afstand controleerbare lichtshow met één of meerdere BBP94W spots dan is DMX sturing perfect. En ook hier is goed overnagedacht want de BBP94W is voorzien van draadloze DMX zodat je ook daar geen kabels voor hoeft te leggen. Met behulp van de BeamZ draadloze DMX zender stuur je eenvoudig één (of meerdere) BBP94W Uplighters aan voor volledige draadloze controle. Indien gewenst kan de BBP94W ook gewoon via DMX kabels worden aangesloten op een DMX controller. Omdat de BBP94W voorzien is van RJ45 DMX aansluitingen wordt een verloop meegeleverd.

De BBP94W is een tijd- en dus kostenbesparende lamp die voor tal van toepassingen in de verhuur of catering of in een hotel of zalencentrum, etc. gebruikt kan worden.
Volledige vrijheid door de ingebouwde accu en eventueel zelfs volledige draadloze controle met behulp van de ingebouwde DMX ontvanger. Wat wil je nog meer?

*Let op!
De BeamZ BBP94W Uplight is niet waterdicht. Houd hier rekening mee bij regen of vochtige omstandigheden. Voor gebruik in de regen is er een speciale Uplight regenhoes beschikbaar.

Kenmerken

4x 12W 6-in-1 RGBAW-UV LED's. Tot 9 uur accutijd (afhankelijk van de intensiteit). Ingebouwde draadloze DMX-ontvanger. Snelle oplaadtijd van slechts 3 uur. Geïntegreerde vouwvoet voor hoekpositie. DMX en stand-alone mode. 6 of 10 DMX kanalen. Afstandsbediening meegeleverd. Geluid gestuurd met instelbare gevoeligheid. Auto mode met regelbare snelheid. Master/slave functie. 0-100% Elektronische dimmer. DMX in/uitgang via RJ45 (XLR - RJ45 adapter meegeleverd).

Specificaties

Aantal kleuren: 5 + UV (blacklight), door kleurenmenging vele kleuren mogelijk. Aantal LED's: 4. Vermogen per LED: 12W. Aantal DMX kanalen: 6 of 10. Accu: 12,6V / 7.8Ah. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 130 x 130 x 120mm. Gewicht: 1.8kg.

Beamz AC-420 flightbag 483 x 254 x 267mm

Beamz AC-420 flightbag 483 x 254 x 267mm voor lichteffecten, zoals Wi-Par

Let op: Alle BeamZ flightbags worden zonder afgebeeld apparatuur geleverd, tenzij expliciet anders vermeld.

€ 699.00

Meerinformatie

BeamZ LED Par spots BeamZ
Product
 

BeamZ PS40 lichtset met 4x PS40 40W LED spots met LED ring

Complete BeamZ PS40 lichtset voor DJ, bands, café's, etc.

Met deze BeamZ PS40 lichtset met 4x PS40 40W LED spots met LED ring ben je direct klaar om een ruimte te voorzien van een leuke kleurrijke lichtshow. Elke lamp beschikt over een krachtige 40W LED die een zeer strakke lichtstraal van 2° produceert. Door de strakke straal wordt een mooi effect verkregen. Daarnaast is elke PS40 spot voorzien van een LED ring rondom de lens. Deze ring is verdeeld in 4 secties die elk apart van kleur veranderen. Hierdoor krijgt de PS40 een extra leuk effect. Met de 4 spots in deze set zorg je in een handomdraai voor een leuke, kleurrijke en dynamische lichtshow. Deze set is dan ook breed inzetbaar voor (mobiele) DJ's, bands, café's, bowlingbaan, etc.

Deze set bestaat uit:4x BeamZ PS40 LED beam spot 40W met LED ring

Hieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:


BeamZ PS40 LED beam spot 40W met LED ring

De BeamZ PS40, compacte 2° LED spot met LED ring voor schitterende effecten!

De PS40 is een compacte en krachtige LED spot met een uiterst strakke 2° lichtstraal. De PS40 is voorzien van een krachtige 40W 4-in-1 LED en een LED ring voor vele kleurrijke effecten. De PS40 beschikt over dimmer- en stroboscoopfuncties en kan bestuurd worden via DMX, in standalone modus of via geluidsactivering. Deze lamp is door zijn krachtige LED perfect voor de mobiele DJ, live optredens of elke andere vorm van mobiel gebruik. Ook kan hij prima in een vaste installatie worden opgenomen zoals bij bijvoorbeeld bij bowlingbanen, disco's, clubs etc.

Krachtige LED

De LED lichtbron van de PS40 is een krachtige 40W LED. Deze LED is een 4-in-1 LED wat wil zeggen dat hij beschikt over 4 kleuren (Rood, Groen, Blauw en Wit). Met behulp van deze 4 kleuren is de PS40 in staat om ontelbaar veel kleuren te maken waarbij pastelkleuren ook tot de mogelijkheden behoren. Door de strakke 2° straal kunnen, zeker met meerdere lampen, schitterende effecten gecreëerd worden.

LED ring

De PS40 beschikt over een lichtgevende LED ring die rond de lens geplaatst is. Deze LED ring is aanstuurbaar in 4 secties. Elke sectie beschikt over 3 LED's en dit zijn 3-in-1 LED's (Rood, Groen en Blauw). Ook met deze 3 kleuren kunnen vele kleuren gecreëerd worden zodat ook door middel van de LED ring prachtige effecten te maken zijn.

Sturing

De PS40 kan op meerdere manieren worden aangestuurd. Via DMX is het mogelijk om via 7 of 11 kanalen de volledige controle over de lamp te nemen. Met behulp van een DMX controller kunnen zo complete lichtshows geprogrammeerd worden waarbij vanalles mogelijk is. Voor eenvoudig gebruik is het ook mogelijk om voor een van de ingebouwde programma's te kiezen of om hem op geluid te laten reageren. Dit laatste is pefect wanneer er geen DMX nodig is of indien er niemand is om het licht te regelen. Door een ingebouwde microfoon zorgt de PS40 zelf voor een dynamische en kleurrijke lichtshow. Indien gewenst kunnen meerdere PS40 spots zo geconfigureerd worden dat ze allemaal exact hetzelfde doen. De mogelijkheid wordt ook wel master/slave genoemd. Hierbij wordt één lamp als master aangewezen en de rest als slave. In deze modus wordt een compleet gesynchroniseerde lichtshow verkregen wat ook weer voor een mooi effect zorgt. 


Kenmerken

  Krachtige 40W 4-in-1 LED (RGBW). Led ring: 12x SMD RGB LED's. Strakke stralingshoek van slechts 2°. DMX en Stand-alone modus. Voorgeprogrammeerde shows. Automatische modus met variabele snelheid. Geluidsgestuurd met instelbare gevoeligheid. Electronisch dimmen: 0 - 100%. Master/slave functie. Aluminium behuizing. Bedieningspaneel met LED display.

  Specificaties

  Aantal DMX kanalen: 7 of 11. Stralingshoek: 2°. Field angle: 5°. Stroboscoopsnelheid: 1 - 15 fps. Lichtopbrengst: 63500 lx @ 1m. DMX in/output via 3-pin XLR. Power-connector input. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

  Afmetingen en gewicht

  Afmetingen: 160 x 125 x 180mm. Gewicht: 1.5kg.

€ 399.00

Meerinformatie

BeamZ Complete licht sets BeamZ
Product
 

2e keus BeamZ FUZE75S Spot set van 2 moving heads in Flightcase

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Set van 2 BeamZ FUZE75S Spot moving heads in flightcase

De BeamZ FUZE75S is een extreem snelle moving head met een zeer felle 75W LED. Door de lichtgewicht constructie en de extreem snelle en precieze motoren kan de kop van de FUZE75S zeer snel bewegen. De FUZE75S produceert scherpe, felgekleurde lichtbundels die kunnen worden aangepast met behulp van de kleur- en gobowielen. De moving head beschikt over een 3 facet prisma voor het in drieën splitsen van de lichtstraal. De vele mogelijkheden en compacte behuizing zorgen ervoor dat de FUZE75S geschikt is voor vele toepassingen in zowel tijdelijke (mobiel) als vaste installaties. Deze set bestaat uit 2 FUZE75S moving heads en een robuuste flightcase waardoor de set perfect is voor tijdelijke en mobiele toepassingen in bijvoorbeeld de verhuur.

Kleuren, gobo's en prisma

De FUZE75S beschikt over een kleurenwiel met daarin 8 kleuren + open voor een variabele lichtshow. Naast het kleurenwiel beschikt de FUZE75B ook over een gobowiel met 6 metalen vervangbare en roterende gobo's + open. Met het roterende 3 facet prisma kunnen schitterende effecten gecreëerd worden. Het gobo wiel is voorzien van een shake effect zodat de FUZE75S in staat is om een zeer dynamische lichtshow te creëren.

Sturing

De FUZE75S moving head kan op meerdere manieren aangestuurd worden. Zo is het mogelijk om de moving head op afstand via DMX te bedienen met 11 of 13 DMX kanalen. Een andere mogelijkheid is de meegeleverde afstandsbediening die de gebruiker op een eenvoudige wijze de mogelijkheid geeft om de moving head te gebruiken. Wil je het echt eenvoudig houden dan stel je hem zo in dat hij op geluid reageert of op een van de voorgeprogrammeerde programma's werkt. Het is in elk geval niet noodzakelijk om kennis van lichteffecten te hebben als je toch wilt genieten van al het moois wat de FUZE75S te bieden heeft.


Kenmerken per moving head

Krachtige 75W witte LED. Gobowiel met 6 metalen vervangbare en roterende gobo's + open. Kleurenwiel met 8 kleuren + open. Roterend 3 facet prisma. DMX en stand-alone modus. Master/slave-functie. Geluidgestuurd met instelbare gevoeligheid. Auto modus. Gemotoriseerde focus. 0-100% Elektronische dimmer. Pan en tilt waarden in te stellen. Automatisch pan/tilt correctie. Reset functie. Controle paneel met LCD display. Omega quick lock klem inbegrepen. DMX, voedings- en safetykabel meegeleverd. Inclusief afstandsbediening.

Specificaties per moving head

Lichtbron: 75W LED. Stralingshoek: 11°. Field angle: 11°. Lichtsterkte (lx): 61000. Pan: 630°. Tilt: 270°. Flitssnelheid: 1 - 11Hz fps. Aantal DMX kanalen: 11 of 13. DMX in/uitgang via 3-pin XLR. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz. Aansluiting: Powercon.

Afmetingen en gewicht per moving head

Afmetingen: 245 x 230 x 290mm. Gewicht: 5.2kg.

€ 879.75

Meerinformatie

BeamZ Movingheads BeamZ
Product
 

2e keus BeamZ TP36 Truss Par spot voor driehoek truss

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Verlicht je driehoek truss met de BeamZ TP36

Met de BeamZ TP36 Truss Par spot voor driehoek truss kan je je truss eenvoudig voorzien van licht ín de truss. Op deze manier maak je de truss onderdeel van de lichtshow of zorg je ervoor dat deze extra opvalt. De BeamZ TP36 kan via DMX aangestuurd worden waardoor bij gebruik van meerdere spots mooie effecten gecreëerd kunnen worden. In combinatie met de speciale truss hoezen wordt een prachtig effect verkregen waarbij de truss volledig opgenomen kan worden in de decoratie van een (feest)ruimte. De 3 felle LED's van de TP36 zorgen ervoor dat de truss goed verlicht wordt en dat het mogelijk is om de truss in vrijwel elke kleur te belichten. De meegeleverde afstandsbediening maakt het gebruik super eenvoudig zodat werkelijk iedereen de TP36 kan bedienen.

RGB-UV LED´s 4W

Het grote aantal mogelijke kleuren zit hem in het gebruik van hoogwaardige LED´s die per LED voorzien zijn van vier lichtbronnen. Zo heeft elke LED de beschikking tot een rode, groene en blauwe lichtbron. De vierde lichtbron is feitelijk geen kleur maar het bekende UV - Blacklight effect. Met de drie kleuren is het mogelijk om vrijwel alle kleuren te maken door middel van kleurenmenging. Meng rood en groen en de kleur uit de TP36 zal geel zijn. Meng rood en blauw en de kleur uit de TP36 zal paars zijn. Door te spelen met de intensiteit van de beide kleuren kunnen weer enorm veel kleurvariaties gemaakt worden. Elke truss constructie kan hiermee een onderdeel van de lichtshow worden of letterlijk in de spotlights worden gezet om zo extra op te vallen.

Sturing

Voor de aansturing van de TP36 kan gebruik worden gemaakt van DMX, de meegeleverde afstandsbediening de stand alone mogelijkheden waarbij gekozen kan worden tussen enkele ingebouwde programma's of sturing door middel van geluid. In de DMX mode kan gekozen worden tussen 3, 4-1, 4 of 8 DMX kanalen waarbij bij 8 kanalen uiteraard volledige controle over de TP36 genomen kan worden. Met de meegeleverde afstandsbediening kan de lamp snel qua kleur ingesteld worden en dat is vooral bij de wens voor een vaste kleur zeer makkelijk. Voor automatische mode kan op het effect zelf of via de afstandsbediening gekozen worden voor een van de voorgeprogrammeerde programma's. Bij geluidsbesturing werkt de lamp op geluid en regelt verder zelf alles qua kleur en effect. Ook de geluidsgestuurde modus kan op de lamp zelf of via de afstandsbediening geactiveerd worden. 

Afmetingen

De TP36 is zo geconstrueerd dat hij perfect past in standaard driehoek truss delen. Bij horizontale delen kan de truss zo in het horizontale deel gelegd worden. Bij verticale delen kan de lamp gewoon neergezet worden in de truss waarna het licht uit de TP36 naar boven kan schijnen.


De BeamZ TP36 is een zeer veelzijdige lamp voor het belichten van driehoek truss delen. Zowel voor flitsende en snel wisselende kleurrijke effecten als voor statisch licht is de BeamZ TP36 de juiste keuze. Door zijn robuuste bouw en de eenvoudige manier van gebruik is hij ook geschikt voor de verhuur.


Kenmerken

3 LED's van 4W per LED. RGB-UV Kleurenmix. DMX en stand-alone modus. 3, 4-1, 4 of 8 DMX kanalen. 0-100% electronische dimmer. Voorgeprogrammeerde shows. Geluidgestuurd met instelbare gevoeligheid. Auto mode met regelbare snelheid. Master/Slave functie. Afstandbediening meegeleverd. Bedieningspaneel met LED display. Compact design voor makkelijk plaatsen in driehoek truss. DMX in/uitgang via 3-pin. IEC-connector in/uitgang.

Specificaties

Stralingshoek: 19°. Field angle: 37°. Aantal LED's: 3. Vermogen per LED: 4W. Aantal kleuren: 4 (rood, groen, blauw & UV / blacklight). Aantal DMX kanalen: 3, 4-1, 4 of 8. Stroboscoopsnelheid: 1 - 20 fps. Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz. Vermogen: 25W.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 122 x 108 x 117mm. Gewicht: 0.7kg.

€ 59.42

Meerinformatie

BeamZ LED Par spots BeamZ
Product
 

2e keus BeamZ BAC306 Aluminium LED Par met 12x 12W 6 in 1 LEDs

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

BeamZ BAC306 Aluminium LED par

De BeamZ BAC306 is een krachtige aluminium LED Par met 12x 12W 6-in-1 LED's. Een zeer hoog totaal vermogen dus voor een zeer hoge lichtopbrengst. Door de 6-in-1 LED's is de BAC306 in staat om vele kleuren en zelfs Blacklight te produceren. Met de BAC306 kan je dus werkelijk alle kanten op. Het grote voordeel is dat de behuizing is gemaakt van aluminium waardoor de lamp op een natuurlijke manier kan koelen en er geen ventilatoren nodig zijn. Vooral in ruimtes waar het (nagenoeg) stil is is dit natuurlijk een zeer groot voordeel omdat de lamp 100% stil is.

6-in-1 technologie

De aanduiding "6-in-1" wil zeggen dat elk van de 12 LED's beschikt over 6 kleuren. Deze kleuren zijn Rood, Groen, Blauw, Wit, Amber en UV / Blacklight ook vaak aangeduid als RGBAW+UV. Door met deze kleuren te spelen en door ze te mengen is de lamp in staat om een enorm groot scala aan kleuren te creëren inclusief pastelkleuren. De UV / Blacklight toevoeging zorgt ervoor dat het bekende effect uit de jaren '90, waarbij witte en UV gevoelige materialen oplichten, met de BAC306 te realiseren is. Zo is de BAC306 in staat om voor vele toepassingen ingezet te worden.

Installatie en aansluiting

De BAC306 is voorzien van in- en uitgangen voor zowel stroom als DMX (data). Hierdoor is het mogelijk om snel en eenvoudig meerdere units met elkaar te koppelen in een daisy-chain opstelling. Hierdoor kunnen meerdere lampen op slechts één stopcontact worden aangesloten. Door deze snelle manier van aansluiten is de BAC306 ook ideaal voor o.a. de verhuur.

Sturing

Voor de sturing van de lamp is het mogelijk om gebruik te maken van DMX. Met behulp van een apart verkrijgbare DMX controller kan zo de controle over de lamp overgenomen worden en kunnen naar eigen inzicht programma's e.d. ingeprogrameerd worden. Ook is het met DMX mogelijk om meerdere lampen tegelijk of individueel aan te sturen. Het instellen van o.a. het DMX adres en andere zaken kan eenvoudig achterop de lamp gedaan worden met behulp van de vier knoppen en het display. Voor eenvoudige bediening kan ook gekozen worden voor de meegeleverde afstandsbediening. Met de afstandsbediening kunnen ingebouwde programma's voor vooraf geprogrammeerde kleuren eenvoudig worden opgeroepen. Andere mogelijkheden zijn geluidsbesturing waarbij de lamp op geluid reageert of de keuze uit een van de ingebouwde programma's.


De BAC306 is met zijn 12x 12W LED's perfect voor gebruik in de grotere lichtshows of ruimtes. Hij kan gebruikt worden voor het uitlichten van grote objecten, voor sfeerverlichting in grote ruimtes of als onderdeel van een lichtshow in clubs of danscafé's etc. Door de aluminium behuizing maakt hij geen geluid zodat hij ook voor bijvoorbeeld musea of bibliotheken gebruikt kan worden.


Kenmerken

12x 12W 6-in-1 LED's. RGBWA-UV kleurenmenging voor talloze kleuren incl. Blacklight. Lichtgewicht aluminium behuizing. DMX en Stand-alone mode. 0-100% Elektronische dimmer. Master/slave functie. Afstandsbediening meegeleverd. Voorgeprogrammeerde shows. Geluidgestuurd met instelbare gevoeligheid. Auto mode met regelbare snelheid. Control panel met LED display.

Specificaties

Lichtintensiteit: 5700lux @ 1m. Stralingshoek: 27°. Field angle: 51°. Aantal kleuren per LED: 6 (RGBAW-UV). Aantal LED's: 12. Vermogen per LED: 12W. Flitssnelheid strobe effect: 1 - 24 fps. DMX kanalen: 3, 5, 6 of 11. DMX in/uitgang via 3-pin XLR. IEC-connector in/uitgang. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 240 x 260 x 87mm. Gewicht: 2.1kg.

€ 152.15

Meerinformatie

BeamZ Professional LED Par spots BeamZ Professional
Product
 

2e keus BeamZ Phantom 12000 Pure Diode analoge 12000mW RGB Laser

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Hoge output én precisie met de BeamZ Phantom 12000 RGB Laser

Een van de absolute toppers in de BeamZ Phantom laserserie is deze BeamZ Phantom 12000. Een rasechte Pure Diode analoge laser met een vermogen van maar liefst 12000mW. Hij is voorzien van 3 lasermodules met de kleuren Rood, Groen en Blauw. Het mooie is dat deze kleuren gemengd kunnen worden waardoor weer andere kleuren ontstaan. Nóg mooier is de analoge modulatie die het mogelijk maakt dat de modules onafhankelijk van elkaar kunnen dimmen. Hierdoor zijn uiterst geavanceerde kleurverlopen mogelijk. De 40kpps extreem snelle motoren zorgen voor zéér strakke projecties van de patronen, figuren, animaties, etc. zonder rare randjes of kronkeltjes.

Sturing

De BeamZ Phantom 12000 kan via DMX of ILDA worden aangestuurd. Bij ILDA sturing met bijv. Pangolin als software is het mogelijk om zelf plaatjes of logo's te laten projecteren door de laser. Bij DMX sturing kan gekozen worden tussen 13 of 25 kanalen voor volledige controle van alle programma's, patronen, animaties, kleuren, etc. etc. Door het enorme aantal mogelijkheden zijn de meest fantastische lasershows te maken met deze Phantom 12000.

Vermogen

De enorme output van 11000mW gegarandeerd maakt dat de Phantom 12000 absoluut geen speelgoed is. Buiten of binnen in grote hallen, het is allemaal mogelijk. Voor de BeamZ Phantom 12000 is het niet snel te gek. Het is daarom niet voor niets dat hij is opgenomen in de BeamZ Professional serie. Een serie van lichteffecten die stuk voor stuk garant staan voor een hoge kwaliteit en duurzaamheid, precies dat wat je van een dergelijk lichteffect mag verwachten.


Kenmerken

Hoogvermogen lasermodules voor ongekende output. Gegarandeerde output van 11kW. Analoge RGB kleuren modulatie. 40K extreem snelle motoren voor super strakke figuren en animaties. X- en Y-Size inverter. ILDA, DMX en Stand-alone mode. 13 of 25 DMX kanalen. Master/slave functie. Geluid gestuurd met instelbare gevoeligheid. Auto mode. Voorgeprogrammeerde shows. DMX in/output via 3-pin XLR. Controle paneel met LED display. Powerconnector ingang.

Specificaties

Vermogen: 11000mW gegarandeerd, 12000mW max.. Vermogen lasermodules:
Rood: 3000mW @ 638nm. Groen: 2500mW @ 520nm. Blauw: 5500mW @ 445nm. . Motoren: 40kpps @ 8°. Max. scan hoek: 60°. Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz (powercon kabel meegeleverd). Verbruik: 250W.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 380 x 316 x 225mm. Gewicht: 25kg.

€ 10191.50

Meerinformatie

BeamZ Professional Lasers BeamZ Professional
Product
 

2e keus BeamZ RAGE600LED rookmachine 'Flame' 600W met draadloze afstandsbediening

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Een schittend vlameffect met deze BeamZ RAGE600LED rookmachine

Met de BeamZ RAGE600LED rookmachine van 600W haal je alles uit je lichteffecten en je zorgt direct voor een extra effect. De machine wordt geleverd met een bedrade én draadloze afstandsbediening zodat bediening super eenvoudig is. Door het 600W verwarmingselement wordt een output van 65m³ verkregen wat de RAGE600LED geschikt maakt voor bijvoorbeeld feestjes thuis of in kleine ruimtes. De RAGE600LED beschikt over een ingebouwde tank van 500ml voor de rookvloeistof. Deze tank is groot genoeg voor een of meerdere feestjes. Voor de BeamZ RAGE600LED kan uiteraard gebruik worden gemaakt van alle BeamZ rookvloeistoffen.

Nevel / mist

Met behulp van de RAGE600LED worden extra dimensies aan je lichtshow toegevoegd. Ten eerste worden door de in de ruimte zwevende rookdeeltjes de stralen van je licht- of lasereffect zichtbaar voor een schitterend 3D effect. Wat zonder een rookmachine bijvoorbeeld een stipje op de muur is wordt nu een echte licht- of laserstraal. Onderschat daarom het effect van een rookmachine niet, het geeft echt een enorme boost aan je lichtshow. Ten tweede is de RAGE600LED voorzien van oranje / amber kleurige LED's die voor een schitterend vlameffect zorgen. Zodra de rook uit de machine wordt geblazen wordt de rook door de LED's verlicht waardoor een schitterend vlameffect ontstaat. Wil je nóg een dimensie toevoegen? Gebruik dan een van de vele BeamZ geurvloeistoffen voor een heerlijke geur.

Incidentieel gebruik

Wil je de RAGE600LED niet frequent gaan gebruiken? Geen probleem... maar zorg er wel voor dat je hem dan goed schoon houdt. Dit is goed te doen met de BeamZ reinigingsvloeistof. Door deze reinigingsvloeistof zal de achtergebleven rookvloeistof uit de machine gespoeld worden zodat deze niet kan aankoeken.


Kenmerken

600W rookmachine met vlameffect. Thermostatisch geregeld verwarmingselement. 500ml vloeistoftank. Korte opwarmtijd van slechts 3 minuten. Inclusief afstandsbedieningen:. Draadloos (433MHz). Bedraad met 3 meter kabel.

Specificaties

Vermogen: 600W. Aantal LED's: 3. Opwarmtijd: 3 minuten. Heropwarmtijd: 1 minuut. Volume per minuut: 65m³. Tankinhoud: 500ml. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 235 x 110 x 150mm. Gewicht: 1.5kg.

€ 48.45

Meerinformatie

BeamZ Rookmachine BeamZ
Product
 

2e keus BeamZ Star Color 720 LED Wash effect voor buiten met 2 panelen

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Verfijnde belichting met de BeamZ Pro Star-Color 720 met 2 panelen

De BeamZ Professional Star-Color 720 is een zeer krachtig LED Wash effect die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. De Star-Color beschikt over 2 LED panelen die beide voorzien zijn van 24 krachtige 15W LED's. In totaal beschikt de Star-Color 720 hiermee over maar liefst 48 LED's voor een ongekend hoge lichtopbrengst. Omdat de Star-Color gemaakt is van o.a. aluminium is een ventilator niet nodig waardoor de lamp volledig stil is tijdens gebruik. De Star-Color 720 is hiermee perfect voor tal van architectonische toepassingen maar ook voor entertainment toepassingen op bijvoorbeeld festivals is de Star-Color 720 op de juiste plek.

5-in-1 LED's

De in de lamp gebruikte LED's zijn 5-in-1 LED's wat wil zeggen dat elke LED over 5 kleuren beschikt. Deze kleuren zijn Rood, Groen, Blauw, Amber en Wit (RGBAW). Door deze kleuren te mengen zijn weer tal van andere kleuren te maken zoals geel, paars en vele andere varianten. Door het toevoegen van wit is het ook mogelijk om pastelkleuren te creëren. Schitterende kleurverlopen zijn hierdoor mogelijk waardoor bijvoorbeeld een gebouw of muur continu van kleur verandert.

Buiten of binnen

Voor de Star-Color 720 maakt het niet uit waar hij gebruikt wordt. Met zijn IP66 rating kan hij zowel binnen als buiten gebruikt worden, niet alleen tijdelijk maar ook voor een vaste installatie in bijvoorbeeld een tuin kan de Star-Color 720 gebruikt worden.

Sturing

Uiteraard kan de Star-Color 720 geheel zelfstandig werken door middel van meerdere ingebouwde programma's. Toch is het met een dergelijke lamp vaak mooier om zelf de controle te hebben over de kleuren, de snelheid van kleurverandering, etc. etc. Omdat de Star-Color over DMX beschikt kan hij met behulp van een DMX controller (niet meegeleverd) op afstand bestuurd worden. Met maar liefst 3, 4, 5, 6, 7 of zelfs 12 DMX kanalen bepaal je zelf de mate van controle om zo zelf het gehele lichtplan te creëren. Voor het instellen van de lamp is een intuïtief menu beschikbaar waarmee alle instellingen snel en eenvoudig gedaan kunnen worden.

* Op zoek naar een set inclusief flightcase met een mooie korting? Bekijk dan de BeamZ Star-Color 720 set met flightcase.


Kenmerken

48x 15W zéér krachtige 5-in-1 LED's. Twee LED panelen. RGBWA kleurenmenging. Voor architectonische en entertainment doeleinden. Koeling zonder ventilator. Statische kleuren. Voorgeprogrammeerde shows. De LED panelen kunnen worden gekanteld en gefixeerd om de meest ideale lichtbundel te garanderen. Auto mode met variabele snelheid. DMX en Stand-alone modus. Master/slave functie. Controlepaneel met LCD display. IP66 classificatie (waterdicht, ook geschikt voor gebruik buitenshuis).

Specificaties

Aantal kleuren: 5 (door kleurenmenging enorm veel kleuren te maken). Kleuren: Rood, Groen. Blauw, Amber & Wit. DMX: 3, 4, 5, 6, 7 of 12 DMX kanalen 3 (Arc1). 3 (HSV). 4 (Ar1.d). 5 (Arc.2). 6 (Ar2.d). 7 (Ar2.s). 12 (STG). . Aansluitspanning: 230Vac/50Hz. Vermogen: 600W.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 500 x 200 x 405mm. Gewicht: 19.1kg.

€ 845.75

Meerinformatie

BeamZ Professional LED Par spots BeamZ Professional
Product
 

BeamZ BBP96S accu Uplight met 6x 12W LED's en draadloze DMX

Geen kabels, wel sfeer! BeamZ BBP96S Uplight met ingebouwde accu

De BeamZ BBP96S is een compacte Uplighter die voorzien is van 6x 12W LED's. Door de ingebouwde accu hoeft de lamp niet op het stopcontact aangesloten te worden waardoor je dus werkelijk overal met de BBP96S aan het werk kunt. Met een opgeladen accu kan de BBP96S een flinke 9 uur worden gebruikt. Voor het belichten van bijvoorbeeld muren, wanden of objecten is hij uitgerust met een spciale voet zodat hij schuin geplaatst kan worden. Door de ingebouwde draadloze DMX module kan de lamp met behulp van een DMX zender via een DMX controller worden aangestuurd voor totale controle.

Licht

De BBP96S is voorzien van 6 LED's met een vermogen van 12W per LED wat zorgt voor een zeer hoge lichtintensiteit. De LED's zijn 6-in-1 LED's wat wil zeggen dat elke LED voorzien is van 6 kleuren, te weten Rood, Groen, Blauw, Amber, Wit en UV (blacklight) (RGBAW-UV). Door deze kleuren te mengen is de BBP96S in staat om vrijwel elke kleur te kunnen maken inclusief pastelkleuren. Met de UV toevoeging kan de lamp ook gebruikt worden als blacklight waarmee zeer mooie effecten te verkrijgen zijn in combinatie met bijvoorbeeld UV gevoelige verf of inkt.

Bediening

De BBP96S kan eenvoudig worden bediend via het menu op de lamp zelf, de meegeleverde afstandsbediening of via DMX (draadloos mogelijk). Wil je een vaste kleur of juist een continue kleurverloop? Dit is eenvoudig op de lamp zelf in te stellen, een losse bedieningsunit is hiervoor niet nodig. Een locatie voorzien van een aantal vaste kleuren is dan ook een fluitje van een cent en dat maakt de BBP96S ideaal voor verhuur of voor catering en evenementen bedrijven. Wil je juist wat meer? Een op afstand controleerbare lichtshow met één of meerdere BBP96S spots dan is DMX sturing perfect. En ook hier is goed overnagedacht want de BBP96S is voorzien van draadloze DMX zodat je ook daar geen kabels voor hoeft te leggen. Met behulp van de BeamZ draadloze DMX zender stuur je eenvoudig één (of meerdere) BBP96S Uplighters aan voor volledige draadloze controle. Indien gewenst kan de BBP96S ook gewoon via DMX kabels worden aangesloten op een DMX controller. Omdat de BBP96S voorzien is van RJ45 DMX aansluitingen wordt een verloop meegeleverd.

Ga voor volledige vrijheid met de BeamZ BBP96S Uplighter. Maak van elke ruimte in een handomdraai een sfeervolle ambiance voor bruiloften, evenementen, feesten, etc. Met de BeamZ BBP96S kan je volledig draadloos aan het werk en dat spaart tijd (en dus geld!) 

*Let op!
De BeamZ BBP96S Uplight is niet waterdicht. Houd hier rekening mee bij regen of vochtige omstandigheden. Voor gebruik in de regen is er een speciale Uplight regenhoes beschikbaar.

Kenmerken

6x 12W 6-in-1 RGBAW-UV LED's. Tot 9 uur accutijd (afhankelijk van de intensiteit). Ingebouwde draadloze DMX-ontvanger. Snelle oplaadtijd van slechts 3 uur. Geïntegreerde vouwvoet voor hoekpositie. DMX en stand-alone mode. 6 of 10 DMX kanalen. Afstandsbediening meegeleverd. Geluid gestuurd met instelbare gevoeligheid. Auto mode met regelbare snelheid. Master/slave functie. 0-100% Elektronische dimmer. DMX in/uitgang via RJ45 (XLR - RJ45 adapter meegeleverd).

Specificaties

Aantal kleuren: 5 + UV (blacklight), door kleurenmenging vele kleuren mogelijk. Aantal LED's: 6. Vermogen per LED: 12W. Aantal DMX kanalen: 6 of 10. Accu: 12,6V / 9.6Ah. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 130 x 130 x 120mm. Gewicht: 1.6kg.

€ 229.00

Meerinformatie

BeamZ LED Par spots BeamZ
Product
 

BeamZ BBP94W accu Uplight met 4x 12W LED's en draadloze DMX

BeamZ BBP94W spot met ingebouwde accu en draadloze DMX voor verbluffende mogelijkheden

Wanneer je écht alle vrijheid wilt qua licht dan is de BeamZ BBP94W precies wat je zoekt. Met de BBP94W tover je elke locatie (binnen of buiten*) om tot een sfeervolle ambiance en dat geheel zonder kabels. De BBP94W is voorzien van een ingebouwde accu zodat stroomkabels leggen niet meer nodig is. Een ruimte zoals een feestzaal of een tuin is hierdoor simpel en vooral snel om te toveren tot een super gezellig geheel. Met een volle accu kan de BBP94W zo'n 9 uur gebruikt worden dus voldoende tijd voor een feestje zoals een bruiloft, jubileum, opening, etc. Maar dat is nog niet alles. De BBP94W is namelijk ook voorzien van een draadloze DMX ontvanger. Voor de gebruiker die werkelijk alles uit de lamp wil halen en hem via DMX aanstuurt zijn ook de DMX kabels verleden tijd. Met behulp van een zender in je DMX controller neem je geheel draadloos de controle eenvoudig over. Door de verstelbare voet kan de lamp eenvoudig schuin worden gezet voor bijvoorbeeld het belichten van een muur of object.

Licht

De BBP94W is voorzien van 4 LED's met een vermogen van 12W per LED wat zorgt voor een zeer hoge lichtintensiteit. De LED's zijn 6-in-1 LED's wat wil zeggen dat elke LED voorzien is van 6 kleuren, te weten Rood, Groen, Blauw, Amber, Wit en UV (blacklight) (RGBAW-UV). Door deze kleuren te mengen is de BBP94W in staat om vrijwel elke kleur te kunnen maken inclusief pastelkleuren. Met de UV toevoeging kan de lamp ook gebruikt worden als blacklight waarmee zeer mooie effecten te verkrijgen zijn in combinatie met bijvoorbeeld UV gevoelige verf of inkt.

Sturing

Voor de juiste sfeer is bediening van de lamp natuurlijk essentieel. Wil je een vaste kleur of juist een continue kleurverloop? Het kan allemaal en daar is geen extra controller voor nodig. Dergelijke instellingen kunnen gewoon op de lamp zelf gedaan worden waarna hij klaar is voor gebruik. Een locatie voorzien van een aantal vaste kleuren is dan ook een fluitje van een cent en dat maakt de BBP94W ideaal voor verhuur of voor catering en evenementen bedrijven. Wil je juist wat meer? Een op afstand controleerbare lichtshow met één of meerdere BBP94W spots dan is DMX sturing perfect. En ook hier is goed overnagedacht want de BBP94W is voorzien van draadloze DMX zodat je ook daar geen kabels voor hoeft te leggen. Met behulp van de BeamZ draadloze DMX zender stuur je eenvoudig één (of meerdere) BBP94W Uplighters aan voor volledige draadloze controle. Indien gewenst kan de BBP94W ook gewoon via DMX kabels worden aangesloten op een DMX controller. Omdat de BBP94W voorzien is van RJ45 DMX aansluitingen wordt een verloop meegeleverd.

De BBP94W is een tijd- en dus kostenbesparende lamp die voor tal van toepassingen in de verhuur of catering of in een hotel of zalencentrum, etc. gebruikt kan worden.
Volledige vrijheid door de ingebouwde accu en eventueel zelfs volledige draadloze controle met behulp van de ingebouwde DMX ontvanger. Wat wil je nog meer?

*Let op!
De BeamZ BBP94W Uplight is niet waterdicht. Houd hier rekening mee bij regen of vochtige omstandigheden. Voor gebruik in de regen is er een speciale Uplight regenhoes beschikbaar.

Kenmerken

4x 12W 6-in-1 RGBAW-UV LED's. Tot 9 uur accutijd (afhankelijk van de intensiteit). Ingebouwde draadloze DMX-ontvanger. Snelle oplaadtijd van slechts 3 uur. Geïntegreerde vouwvoet voor hoekpositie. DMX en stand-alone mode. 6 of 10 DMX kanalen. Afstandsbediening meegeleverd. Geluid gestuurd met instelbare gevoeligheid. Auto mode met regelbare snelheid. Master/slave functie. 0-100% Elektronische dimmer. DMX in/uitgang via RJ45 (XLR - RJ45 adapter meegeleverd).

Specificaties

Aantal kleuren: 5 + UV (blacklight), door kleurenmenging vele kleuren mogelijk. Aantal LED's: 4. Vermogen per LED: 12W. Aantal DMX kanalen: 6 of 10. Accu: 12,6V / 7.8Ah. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 130 x 130 x 120mm. Gewicht: 1.8kg.

€ 179.00

Meerinformatie

BeamZ LED Par spots BeamZ
Product
 

BeamZ PS40Z LED spot 10W met gemotoriseerde zoom

BeamZ PS40Z met gemotoriseerde zoom en 10W LED

De BeamZ PS40Z is een compacte LED spot met gemotoriseerde zoom. Hij is uitermate geschikt voor gebruik in theaters, op podia, concerten, disco's enz. De PS40Z beschikt over 4 LED's van 10W wat zorgt voor een extreem hoge lichtopbrengst. De LED's zijn 4-in-1 LED's wat resulteert in een geweldige lichtbundel met een perfect kleurenspectrum. Doordat de PS40Z een gemotoriseerde zoom heeft is de stralingshoek instelbaar van 5°-25°. De PS40Z kan onder andere via DMX worden aangestuurd via 3 of 8 kanalen en hij beschikt over een stroboscoop en dimmer functie.

Krachtige LED's

De PS40Z beschikt over 4 LED's met een vermogen van 10W per LED. Deze LED's zijn 4-in-1 LED's wat wil zeggen dat elke LED beschikt over 4 kleuren (Rood, Groen, Blauw en Wit). Met behulp van deze 4 kleuren is de PS40Z in staat om ontelbaar veel kleuren te maken waarbij pastelkleuren ook tot de mogelijkheden behoren. Door de gemotoriseerde zoom kan de stralingshoek van de straal eenvoudig worden ingesteld van 5° tot 25°.

Sturing

De PS40Z kan op meerdere manieren worden aangestuurd. Via DMX is het mogelijk om via 3 of 8 kanalen de volledige controle over de lamp te nemen. Met behulp van een DMX controller kunnen zo complete lichtshows geprogrammeerd worden waarbij vanalles mogelijk is. Voor eenvoudig gebruik is het ook mogelijk om voor een van de ingebouwde programma's te kiezen of om hem op geluid te laten reageren. Dit laatste is pefect wanneer er geen DMX nodig is of indien er niemand is om het licht te regelen. Door een ingebouwde microfoon zorgt de PS40Z zelf voor een dynamische en kleurrijke lichtshow. Indien gewenst kunnen meerdere PS40Z spots zo geconfigureerd worden dat ze allemaal exact hetzelfde doen. De mogelijkheid wordt ook wel master/slave genoemd. Hierbij wordt één lamp als master aangewezen en de rest als slave. In deze modus wordt een compleet gesynchroniseerde lichtshow verkregen wat ook weer voor een mooi effect zorgt. 

LED ring

  4x 10W 4-in-1 LED's (RGBW). Stralingshoek: 5° - 25°. DMX en Stand-alone modus. Voorgeprogrammeerde shows. Automatische modus met variabele snelheid. Geluidsgestuurd met instelbare gevoeligheid. Elektronisch dimmen: 0 - 100%. Master/slave functie. Aluminium behuizing. Bedieningspaneel met LED display.

  Specificaties

  Aantal DMX kanalen: 3 of 8. Stralingshoek: 5° - 25°. Field angle: 13° - 37°. Stroboscoopsnelheid: 1 - 15 fps. Lichtopbrengst: 22681 lx @ 1m. DMX in/output via 3-pin XLR. Power-connector input. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

  Afmetingen en gewicht

  Afmetingen: 160 x 125 x 180mm. Gewicht: 1.5kg.

  € 159.95

  Meerinformatie

  BeamZ LED Par spots BeamZ
Product
 

BeamZ PS40 LED beam spot 40W met LED ring

De BeamZ PS40, compacte 2° LED spot met LED ring voor schitterende effecten!

De PS40 is een compacte en krachtige LED spot met een uiterst strakke 2° lichtstraal. De PS40 is voorzien van een krachtige 40W 4-in-1 LED en een LED ring voor vele kleurrijke effecten. De PS40 beschikt over dimmer- en stroboscoopfuncties en kan bestuurd worden via DMX, in standalone modus of via geluidsactivering. Deze lamp is door zijn krachtige LED perfect voor de mobiele DJ, live optredens of elke andere vorm van mobiel gebruik. Ook kan hij prima in een vaste installatie worden opgenomen zoals bij bijvoorbeeld bij bowlingbanen, disco's, clubs etc.

Krachtige LED

De LED lichtbron van de PS40 is een krachtige 40W LED. Deze LED is een 4-in-1 LED wat wil zeggen dat hij beschikt over 4 kleuren (Rood, Groen, Blauw en Wit). Met behulp van deze 4 kleuren is de PS40 in staat om ontelbaar veel kleuren te maken waarbij pastelkleuren ook tot de mogelijkheden behoren. Door de strakke 2° straal kunnen, zeker met meerdere lampen, schitterende effecten gecreëerd worden.

LED ring

De PS40 beschikt over een lichtgevende LED ring die rond de lens geplaatst is. Deze LED ring is aanstuurbaar in 4 secties. Elke sectie beschikt over 3 LED's en dit zijn 3-in-1 LED's (Rood, Groen en Blauw). Ook met deze 3 kleuren kunnen vele kleuren gecreëerd worden zodat ook door middel van de LED ring prachtige effecten te maken zijn.

Sturing

De PS40 kan op meerdere manieren worden aangestuurd. Via DMX is het mogelijk om via 7 of 11 kanalen de volledige controle over de lamp te nemen. Met behulp van een DMX controller kunnen zo complete lichtshows geprogrammeerd worden waarbij vanalles mogelijk is. Voor eenvoudig gebruik is het ook mogelijk om voor een van de ingebouwde programma's te kiezen of om hem op geluid te laten reageren. Dit laatste is pefect wanneer er geen DMX nodig is of indien er niemand is om het licht te regelen. Door een ingebouwde microfoon zorgt de PS40 zelf voor een dynamische en kleurrijke lichtshow. Indien gewenst kunnen meerdere PS40 spots zo geconfigureerd worden dat ze allemaal exact hetzelfde doen. De mogelijkheid wordt ook wel master/slave genoemd. Hierbij wordt één lamp als master aangewezen en de rest als slave. In deze modus wordt een compleet gesynchroniseerde lichtshow verkregen wat ook weer voor een mooi effect zorgt. 


Kenmerken

  Krachtige 40W 4-in-1 LED (RGBW). Led ring: 12x SMD RGB LED's. Strakke stralingshoek van slechts 2°. DMX en Stand-alone modus. Voorgeprogrammeerde shows. Automatische modus met variabele snelheid. Geluidsgestuurd met instelbare gevoeligheid. Electronisch dimmen: 0 - 100%. Master/slave functie. Aluminium behuizing. Bedieningspaneel met LED display.

  Specificaties

  Aantal DMX kanalen: 7 of 11. Stralingshoek: 2°. Field angle: 5°. Stroboscoopsnelheid: 1 - 15 fps. Lichtopbrengst: 63500 lx @ 1m. DMX in/output via 3-pin XLR. Power-connector input. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

  Afmetingen en gewicht

  Afmetingen: 160 x 125 x 180mm. Gewicht: 1.5kg.

  € 109.95

  Meerinformatie

  BeamZ LED Par spots BeamZ
Product
 

BeamZ Professional BTS Iris voor BeamZ BTS lens tubes

Deze iris is speciaal ontworpen voor de BeamZ BTS-lens tubes. Met het instelbare diafragma is het mogelijk om een spotlight- of blackout-effect te creëren.

Geschikt voor de BeamZ BTS-lens Tubes. Met regelbaar diafragma.

€ 86.00

Meerinformatie

BeamZ Professional LED Par spots BeamZ Professional
Product
 

BeamZ Professional BTS Gobo Houder D size

Deze BTS Gobo houder is speciaal ontworpen voor alle BTS BeamZ Profile Spots.

Voor BTS Lens Tube. Diameter Gobo buiten 53.3mm (OD). Diameter image-gebied 40mm (IA).

€ 32.00

Meerinformatie

BeamZ Professional LED Par spots BeamZ Professional
Product
 

BeamZ Professional BTF50Z mini fresnel zoom 50W LED WW CW

BeamZ BTF50Z 50W mini fresnel zoom spot met barndoors

De BeamZ BTF50Z is compacte fresnel spot voorzien van een 50W COB LED die een gelijkmatig veld van warm wit of koud wit licht projecteert. Deze series fresnels zijn een ideale vervanging voor de traditionele conventionele fresnels. De BTF50Z beschikt over een hoogwaardige optiek, een handmatige zoom (25-90 graden) en is uiteraard dimbaar. Ook is de BTF50Z als stroboscoop te gebruiken waarbij hij een flitssnelheid van max. 19 flitsen per seconde haalt. De lamp is ideaal voor gebruik in theaters, studio's en overige podiumtoepassingen waarbij een mooie zachte witte lichtstraal vereist is. De lichtstraal wordt geproduceerd door een energiebesparende COB LED met een uitzonderlijk lange levensduur! De BTF50Z is uitgerust met powerconnector in/uit en DMX. Hij wordt geleverd inclusief barndoor (voor bundelvorming en het beperken van verblinding), safety kabel en kleurenfilter raam.

Kenmerken

50W 2-in-1 COB LED (warm wit & koud wit). Kleurtemperatuur: 2700K - 6500K. Levensduur LED: 50.000 uur. 25° tot 90° handmatige zoom. Vervangt traditionele 300W - 500W halogeen aramturen. Compacte en lichtgewicht aluminium behuizing. HQ optisch systeem. CRI 95, TLCI98 (3200K), TLCI96 (5600K). 16-bits dimmen via DMX. Flicker free met selecteerbare PWM. LCD-bedieningsscherm. DMX (3-pins) of handmatige bediening. Intelligente temperatuurregeling voor stille werking. Powerconnector in/uit. Inclusief barndoor, safety kabel en filter raam.

Specificaties

Lichtsterkte: 7230 lx. Flitssnelheid: 1 - 19 fps. Aantal DMX kanalen: 1, 2, 3 of 5. IP rating: IP20. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 280 x 170 x 175mm. Gewicht: 2.2kg.

€ 298.00

Meerinformatie

BeamZ Professional LED Par spots BeamZ Professional
Product
 

BeamZ Professional BTF200CZ fresnel zoom 200W LED RGBW

BeamZ BTF200CZ krachtige 200W RGBW fresnel zoom spot met barndoors

De BeamZ BTF200CZ is voorzien van een krachtige 200W RGBW COB LED die een gelijkmatig veld van licht projecteert. Deze series fresnels zijn een ideale vervanging voor de traditionele conventionele fresnels. De BTF200CZ beschikt over een hoogwaardige optiek, een gemotoriseerde zoom (15-60 graden) en is uiteraard dimbaar. Ook is de BTF200CZ als stroboscoop te gebruiken waarbij hij een flitssnelheid van max. 19 flitsen per seconde haalt. De lamp is ideaal voor gebruik in theaters, studio's en overige podiumtoepassingen waarbij een gekleurde lichtstraal vereist is. De lichtstraal wordt geproduceerd door een energiebesparende COB LED met een uitzonderlijk lange levensduur! De BTF200CZ is uitgerust met powerconnector in/uit en DMX. Hij wordt geleverd inclusief barndoor (voor bundelvorming en het beperken van verblinding), safety kabel en kleurenfilter raam.

RGBW kleurenmenging

De in de BTF200CZ aanwezige LED is een 200W RGBW COB LED. RGBW staat hierbij voor de vier kleuren waar de LED lichtbron over beschikt namelijk Rood, Groen, Blauw en Wit. Door deze kleuren met elkaar te mengen ontstaat de mogelijkheid om een enorm aantal kleuren te creëren inclusief pastelkleuren. De BTF200CZ is hiermee instaat om enorm veel kleuren te maken voor een kleurrijk geheel.

Kenmerken

200W 4-in-1 COB LED (RGBW). Levensduur LED: 50.000 uur. 15° tot 60° gemotoriseerde zoom. Compacte en lichtgewicht aluminium behuizing. HQ optisch systeem. 16-bits dimmen via DMX. Flicker free met selecteerbare PWM. LCD-bedieningsscherm. DMX (3-pins) of handmatige bediening. Intelligente temperatuurregeling voor stille werking. Powerconnector in/uit. Inclusief barndoor, safety kabel en filter raam.

Specificaties

Lichtsterkte: 14400 lx. Flitssnelheid: 1 - 19 fps. Aantal DMX kanalen: 3, 4, 5, 6 of 12. IP rating: IP20. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 340 x 300 x 270mm. Gewicht: 9.7kg.

€ 669.00

Meerinformatie

BeamZ Professional LED Par spots BeamZ Professional
Product