Yamaha Tyros keyboard 0007856 3887

De Tyros 1 is het eerste model uit de wereldberoemde keyboardserie “Yamaha Tyros”, die onder andere bekend staat om zijn fantastische sample-technieken. Instrumenten klinken zeer realistisch op de Tyros 1. Dit komt doordat bijgeluiden van het bespelen, zoals het glijden van vingers over gitaarsnaren, zijn inbegrepen in veel samples. Begeleidingsstijlen Deze tweedehands Tyros 1 biedt een grote afwisseling aan duizelingwekkende begeleidingstijlen, wel 300 in totaal. Een team van topmusici van over de hele wereld componeert Yamaha's Auto Accompaniment-begeleidingen, waaronder specialisten in alle muziekgenres voor een zo oorspronkelijk mogelijke stylecompositie. Het Auto Accompaniment-systeem van Yamaha behoort tot de meest uitgebalanceerde begeleidingssytemen ter wereld. Kom langs in de winkel U vindt deze tweedehands Tyros 1 in onze winkel. Hj staat speelklaar voor u opgesteld zodat u de Tyros zelf kunt beleven. U bent van harte welkom!

€ 495.00

Meerinformatie

Yamaha Tweedehands Yamaha
Product
 

Yamaha Tyros 4 S keyboard EARZ01322 2865

Tyros 4 Dit is de vierde generatie Tyros die op de markt is verschenen. Onder de kap heeft de Tyros 4 een complete metamorfose ondergaan. De buitenkant van de Tyros 4 is minimaal gewijzigd. Dus iedereen die een eerdere versie kan bedienen zal zich snel thuisvoelen op de Tyros 4. Bij deze Tyros4 worden geen speakers meegeleverd. Vele klanken en styles Behalve dat de hardware vele malen sneller is, zijn met de Tyros 4 ook weer vele klanken verbeterd en zijn er weer perfect klinkende styles geprogrammeerd. Zoals ook in de vorige modellen het geval was, blijven de oude styles aanwezig in de Tyros 4. Maar uiteraard wel helemaal aangepast aan de nieuwe klanken die de Tyros 4 levert. Oostendorp Tyros 4 Servicepakket: Tyros 4 midi file pakket met 100 superkwaliteit MIDI-files, speciaal gemixt voor Tyros 4 inclusief noten en lyrics (voor karaoke); unieke inlogcode voor deze Oostendorp Tyros 4 website om vele extra's te downloaden; gratis op maat gemaakte stofhoes speciaal voor Tyros4, ontwikkeld door Oostendorp en nergens anders te koop; gratis bijwonen van live Tyros 4 workshops gehouden door Tyros 4 specialisten; 2 jaar Yamaha garantie + 1 jaar extra Oostendorp garantie, dus 3 jaar garantie totaal!; vraag-en-antwoordservice via e-mail en telefoon; 4gb USB stick met daarop alle bestanden van onze TY4 downloadpagina; Yamaha software pakketten die eerder bij Tyros2 en Tyros3 geleverd werden krijgt u nu ook voor uw Tyros4; MusicFinder met de juiste omschrijvingen van de liedjes en met een groot Nederlandstalig genre; workshop DVD Tyros 4 met niemand minder dan Yamaha demonstrateur Bert Smorenburg! Unieke door Oostendorp geproduceerde DVD waarbij Bert diverse onderwerpen bespreekt zoals werken met Cubase en Tyros 4, drum editing, vocoder, styles programmeren, etc. Deze DVD is niet los te koop en wordt alleen aangeboden in het Oostendorp Tyros 4 servicepakket; Stap voor Stap workshop DVD deel 1 voor Tyros4 ingesproken door Michel Voncken. Maar liefst anderhalf uur tips & trucs voor uw Tyros 4; Stap voor Stap workshop DVD deel 2 voor Tyros 4: “The Secrets of PROs”, ingesproken door Michel Voncken. Net als Stap voor Stap workshop DVD deel 1 bestaat deze DVD uit nog eens tweeënhalf uur tips & trucs voor uw Tyros 4, inclusief interactieve data om te installeren op uw Tyros 4. Bekijk de Oostendorp Tyros 4 website voor meer informatie en ondersteuning.

€ 1695.00

Meerinformatie

Yamaha Tweedehands Yamaha
Product
 


Sebastian Steinwald 123 (AdSilent) PE zilver silent piano 939563 1591

Warme klanken De Sebastian Steinwald 123 is een tweedehands silent piano met een warm karakter. Deze keus is bewust gemaakt met de Nederlandse pianisten in gedachten, omdat zij doorgaans harde vloeren in huis hebben. In tegenstelling tot fellere piano's die schel gaan klinken, is een warme piano is op zijn mooist op een harde vloer. Hoogwaardig materiaal Deze tweedehands silent piano is opgebouwd uit materialen van hoge kwaliteit. De snaren komen van de snaarfabrikant Röslau en het vilt voor de hamerkoppen van de Filzfabrik Wurzen. Beide leveren aan grote pianomerken. De speciaal geselecteerde snaren en de FFW hamerkoppen zorgen voor die romantische en ronde klank van de Sebastian Steinwald.  Daarnaast heeft deze tweedehands piano pedaalstangen van hout omdat dit duurzamer en stabieler is. De extra messingen onderdeeltjes in deze Sebastian Steinwald 123 zorgen voor de demping van de bassnaren zodat ze minder nazoemen. Het merk Sebastian Steinwald  Deze tweedehands silent piano is van het merk Sebastian Steinwald, een merk van Oostendorp Muziek zelf. Onze kennis en grote passie voor piano's in combinatie met de nauwe samenwerking tussen de fabrikant en onze pianotechnici hebben geresulteerd in deze eigen lijn piano's en vleugels! in hoogte van 110 tot 131 centimeter. Hoe hoger de piano, hoe langer de snaren en hoe hoger de klankkast. Een hogere piano geeft meer geluid en er ontstaan meer boventonen in, wat resulteert in meer klank. Dit exemplaar van Sebastian Steinwald zit met een hoogte van 123 centimeter op een mooi klankgeluid. Maar komt u het vooral zelf ervaren! Silent piano Deze tweedehands piano Sebastian Steinwald 123 heeft een silent systeem genaamd AdSilent. U schakelt gemakkelijk over op dit systeem zodat u met een hoofdtelefoon speelt. De sensoren onder de toetsen registreren de bewegingen van de toetsen en zetten dit om in realistisch geluid. Daarnaast heeft u beschikking over tot wel 127 instrumentklanken, een metronoom en een recorder. En bijzonder aan het systeem is dat u via bluetooth verbinding kunt maken met de AdSilent applicatie op uw telefoon of tablet om zo het silent systeem te besturen. Ervaar Sebastian Steinwald zelf! Deze Sebastian Steinwald 123 met silent systeem staat speelklaar opgesteld in onze showroom. Maak hier een afspraak om in alle rust deze piano te bespelen en vergelijken. Zo krijgt u een goed beeld van het instrument en of het bij u past. Ook zijn onze specialisten aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. U bent van harte welkom!

€ 5571.00

Meerinformatie

Sebastian Steinwald Tweedehands piano Sebastian Steinwald
Product
 

Casio CTK 7200 keyboard 843CDC77K004617 4581

Veel speelmogelijkheden De Casio CTK-7200 is een fantastisch keyboard van Casio met 61 'fullsize-keys' en maakt onderdeel uit van de HighGrade-keyboards van Casio. Het keyboard heeft een modern design en is gemakkelijk te bedienen door het verhelderende display. Daarop kunt u direct de belanghebbende instellingen zien, met de mixers en eventueel gespeelde akkoorden. De 820 klanken en 260 stijlen kiest u zonder daar veel bij te hoeven nadenken, het keyboard is zeer gebruiksvriendelijk.U zult niet snel uitgespeeld raken op dit topmodel van Casio. Met de uitgebreide, 62-stemmige polyfonie bent u ervan verzekerd dat alle noten die u speelt ook daadwerkelijk te horen zijn. Unieke Hammondsounds De Hammondorgels zijn al lange tijd erg gewild, zeker als het gaat om de klanken. De Casio CTK-7200 blinkt vooral uit door de prachtige Hammondklanken die u kunt samenstellen met de aanwezig virtuele drawbars (negen in totaal). Nergens vindt u een keyboard in deze prijsklasse die zo goed de authentieke Hammondklank weet te reconstrueren. Dit geeft het gevoel alsof u achter een echt toonwielorgel zit. Natuurlijk ontbreekt een virtuele leslie niet om de klank compleet te maken! CTK-7200, een topper van Casio De CTK 7200 is een prachtig keyboard met een volle klank en veel mogelijkheden. Evenals de CTK-6200, is de Casio CTK-7200 een fantastisch klinkend homekeyboard. Maar het instrument kan daarnaast ook uitstekend functioneren als keyboard op een podium. Deze Casio is beslist het overwegen waard. Voor verdere vragen bent u altijd welkom in onze showroom, waar onze specialisten u graag voorzien van gedegen advies.

€ 229.00

Meerinformatie

Casio Tweedehands Casio
Product
 

Oostendorp Digital Classic RD 700SX PE messing 106 2004

Voordelen digitaal De Digital Classic-serie bestaat uit allemaal digitale piano's. Dat alle instrumenten in deze lijn een akoestisch uitziende kast hebben, is een van de opvallendste eigenschappen en voor velen een groot voordeel. Ook biedt dit instrument u vele andere voordelen: goedkopere aanschafprijs minder onderhoud (en bijbehorende kosten) volumeregulatie + spelen met hoofdtelefoon extra muzikale functies Extra muzikale functies: Extra functies in het instrument die u gemakkelijk kunt instellen zijn: nagalm (reverb) transponering fijnstemming van de toonhoogte keuze uit verschillende klanken die u ook kunt combineren aanslaggevoeligheid Akoestische uitstraling en kwaliteit De Digital Classic-serie staat bekend om zijn akoestische uitstraling. De strakke, klassieke kast en onopvallend weggewerkte knoppen maken dit mogelijk. Ook heeft de Digital Classic drie pedalen. Het ingebouwde klavier komt van Yamaha en staat garant voor kwaliteit. De toetsen zijn gewogen en dragen bij aan het akoestisch speelgevoel. Zoals als bij een akoestische piano spelen de lage octaven zwaarder dan de hoge. Bij een akoestische piano heeft dit te maken met de dikte en zwaarte van de hamers. Bij deze Digital Classic Basic is dit nagebootst om een realistisch speelgevoel te creëren Digital Classic Basic bespelen? Deze tweedehands Digital Classic Basic staat opgesteld in onze showroom. U kunt hem hier gedurende openingstijden komen bespelen. U bent van harte welkom!

€ 2995.00

Meerinformatie

Oostendorp Tweedehands Oostendorp
Product
 

Steinway Sons C 227 PE messing vleugel 482525 3848

De Steinway & Sons C-227 is een prachtige vleugel. Uw expressiviteit en creativiteit worden door deze vleugel tot het uiterste gestimuleerd. Van piano tot forte - klein en lieflijk tot expressief en vol kracht. Uw zintuigen worden geprikkeld en uw emotie wordt beroerd! De vleugel is uitermate geschikt voor intieme concerten. Uw muziek komt op deze vleugel het best tot zijn recht in kleinere concertzalen en in een ruime woonkamer. De beleving telt! Dit schitterede instrument staat speelklaar opgesteld in onze showroom. U bent van harte welkom om de Steinway & Sons C-227 hier te komen spelen en beleven!

€ 59250.00

Meerinformatie

Steinway Sons Tweedehands vleugels Steinway Sons
Product
 

Amadeus D 300 B digitale piano 1408096508 4972

Amadeus D300 - stijlvol en betaalbaar Zoekt u een goede tweedehands digitale piano met een realistische pianoklank, een stijlvol uiterlijk en uiterst betaalbaar? Dan is de Amadeus D300 piano echt iets voor u. Deze fraaie tweedehands digitale piano, boordevol mogelijkheden, heeft een mooi en vol pianogeluid wat uniek is in deze prijsklasse. Amadeus is een van onze huismerken en is voortgekomen uit onze expertise. De combinatie van ruim 39 jaar ervaring en eigen productie, zorgen ervoor dat u voor een zeer vriendelijke prijs een prachtige digitale piano kunt aanschaffen. 88 aanslaggevoelige toetsen Het klavier heeft 88 toetsen, net zo veel als bij een echte piano. Ook zijn de toetsen aanslaggevoelig. Hierdoor kunt u met gevoel spelen en veel dynamische verschillen maken in uw spel. Dynamiek en techniek leert u perfect aan, omdat de toetsen ook nog eens gewogen zijn. Dit betekent dat deze piano ook aanvoelt als een akoestische piano. USB stick met MP3 functie De Amadeus D300 digitale piano beschikt over een USB to device aansluiting met een MP3 functie. Hiermee heeft u de mogelijkheid om niet alleen uw favoriete muziek af te spelen op de piano, maar u kunt ook met uw muziek meespelen. U kunt zelfs uw eigen MP3 opnames maken op de Amadeus D300 piano! U kunt dan uw pianomuziek delen met uw vrienden, of u maakt uw eigen CD. Een super interessante en unieke functie in deze prijsklasse! Voordelen van deze tweedehands digitale piano volle klank zwart-mat meubel keyboardfunctionaliteit dubbele hoofdtelefoonuitgang line-out voor eventuele extra versterking USB-aansluiting Velen gingen u voor Al ruim tweeduizend klanten hebben wij blij mogen maken met onze eigen pianomerken. Laat u overtuigen door de prijs-kwaliteitsverhouding van de Amadeus D300 en haal daarmee een prachtige tweedehands digitale piano tegen een scherpe prijs in huis.  Meer informatie Voor meer informatie over de Amadeus D300 kunt u de handleiding opvragen. Uiteraard nodigen wij u van harte uit om naar de showroom te komen om de D300 te beluisteren en te bespelen.

€ 399.00

Meerinformatie

Amadeus Tweedehands Amadeus
Product
 

Clavia Nord Stage 2 HA 88 synthesizer SJ18912 2857

De Nord Piano 2 HA88 is een stage piano voor de veeleisende moderne toetsenist. Het instrument is voorzien van een klavier met 88 gewogen toetsen. Het is voorzien van Split en layer prachtige Grands, Uprights en elektrische piano's. De Nord Piano Library geeft beschikking over geluiden uit het veelzijdige Nord Sample Library. Dit alles in een gestroomlijnd draagbare geheel! Klanken De Nord Piano 2 wordt geleverd met een breed scala aan hoogwaardige akoestische en elektro-mechanische instrumenten uit de Nord Piano Library, allemaal met hun eigen unieke karakter. De Advanced String Resonance functie simuleert het subtiele fenomeen bekent van "echte" piano's. Dit draagt bij aan een verbazingwekkend niveau van realisme. Samples De Nord Sample Library biedt meer dan 1000 hoge kwaliteit sample-instrumenten, variërend van Strings, Brass, synths en bassen om de legendarische vintage sounds van de Mellotron en Chamberlin. Zowel de Nord Piano en Nord Sample bibliotheken worden voortdurend bijgewerkt en zijn beschikbaar als gratis downloads voor alle Nord eigenaren. Alle geluiden in de Nord Piano 2 HA88 zijn vervangbaar, waardoor het instrument met u mee evolueert. Het is zelfs mogelijk om uw eigen samples te maken met de Nord Sample Editor. Technologie is er voor de gebruiker. Dat is de reden waarom de Nord Piano 2 speciale toetsen en knoppen heeft voor de belangrijkste functies van het instrument. Geen verwarrende menu's voor de Nord gebruiker. Het is verbazingwekkend eenvoudig...

€ 2350.00

Meerinformatie

Clavia Nord Tweedehands Clavia Nord
Product
 

Yamaha Clavinova CLP F01 digitale piano ECNK01052 1613

Veelzijdig, kies uw voorkeur! Deze Yamaha Clavinova CLP-F01 is een digitale piano, die naast het pianogeluid ook een aantal extra functies biedt. Een ingebouwde metronoom, 50 preset songs (met te wijzigen tempo) en allerlei effecten. Zo heeft u keuze uit 28 Voices, om zo de klanken van een ander instrument te horen. Met de Dual Mode combineert u twee van deze Voices, en met de Split-functie verdeelt u het klavier in twee en speelt u ook met twee Voices. En met Transpose wijzigt u de toonhoogte van het klavier.  Andere instellingen die u kunt afstemmen op uw wensen zijn de aanslagreactie, de helderheid (met Brilliance) en de nagalm (met Reverb).  En nog meer... Deze Yamaha digitale piano heeft 88 toetsen met een polyfonie van maximaal 64. De Yamaha Clavinova CLP-F01 uitvoering heeft interne luidsprekers die u aan- en uit kunt zetten. Er zijn twee aansluitingen voor (stereo)hoofdtelefoons en ook aansluitingen voor opname-apparatuur versterkers, PC, MIDI (in-out-thru). Ook is er een interne recording mogelijkheid.  Verder heeft deze digitale piano van Yamaha drie pedalen: sustain, sostenuto en soft. Hiermee reguleert u kort gezegd of noten en akkoorden langer doorklinken en ook het volume. Yamaha digitale piano voor u? Yamaha staat bekend om haar heldere klanken en wordt ook wel een allemansvriend genoemd, omdat iedereen er goed mee overweg kan. Deze digitale piano, de Yamaha Clavinova CLP-F01 is kwaliteit, veelzijdig en nu voor een tweedehands prijs. U bent van harte welkom om dit mooie instrument zelf te komen spelen!

€ 1795.00

Meerinformatie

Yamaha Tweedehands Yamaha
Product
 

Rösler 108 Allegro B messing piano 135123 3719

De Rösler 108 Allegro maakt onderdeel uit van een lange traditie pianobouw, ondertussen al bijna anderhalve eeuw. De piano valt allereerst op door het opvallende uiterlijk. Laat u ook verrassen door de klank. Hiervoor nodigen wij u uit in onze showroom, zodat u die zelf kunt ervaren. Ook koopt u met deze Rösler een kwalitatieve tweedehands piano. Onze eigen technische dienst heeft het instrument helemaal nagelopen. Wij geven dan ook 5 jaar garantie!

€ 2696.00

Meerinformatie

Rösler Tweedehands piano Rösler
Product
 

Kawai GS30 PE messing vleugel 1204309P 1148

Betoverende klank De chique statuur van een vleugel vraagt een bijbehorende klank. Met deze Kawai GS-30 speelt u helder en sprankelend, met prachtige nuance in alle registers en een bas die dicht tegen de Europese klank aan zit. Deze betoverende vleugel heeft een lieflijk geluid waar u vele jaren van zult genieten. U bent van harte welkom in onze showroom om alvast een voorproefje te genieten! Occasion vleugel Oostendorp heeft een eigen technische dienst die heel zorgvuldig omgaat met occasion modellen, waaronder deze Kawai GS-30 vleugel. Het mechaniek is nauwkeurig gecontroleerd, en ook het uiterlijk van deze Kawai ziet er picobello uit.  De Kawai GS-30 heeft een messing afwerking die u onder andere terugziet bij de drie pedalen. Ook is er een brede lessenaar voor uw bladmuziek.  Welkom in onze showroom De Kawai GS-30 occasion vleugel staat speelklaar opgesteld in onze showroom. U bent van harte welkom om deze mooie vleugel te komen bekijken, bespelen en beleven!

€ 10900.00

Meerinformatie

Kawai Tweedehands vleugels Kawai
Product
 

Roland GP609 PE digitale vleugel Z6I0056 1354

De Roland GP-609 is een digitaal hoogstandje vormgegeven als een klassieke vleugel. Deze digitale vleugel combineert een prachtig natuurgetrouw geluid met een design als een akoestische vleugel. De Roland GP-609 heeft een klavier dat dankzij de combinatie tussen hout en kunststof over een geweldige feel beschikt, hierdoor krijgt u de speelervaring die een akoestische vleugel u ook biedt. Het instrument is uitgerust met de laatste geluidsmodule, gecombineerd met een nieuw ontworpen mechanisme en een geavanceerd 6.1 multichannel geluidssysteem. Onnavolgbaar geluid Het geluid van de Roland GP-609 is prachtig, dit dankzij de SuperNATURAL Modeling die Roland aan dit prachtige instrument heeft meegegeven. Dit zorgt er voor dat het klankproces van een akoestische piano volledig wordt nagebootst, waardoor het geluid van de Roland GP-609 levensecht is. SuperNATURAL Modeling creëert de rijke en complexe klank die een akoestische piano voortbrengt. Het prachtige geluid van deze digitale vleugel wordt prachtig weergegeven door de speciaal ontworpen 6.1 multichannel audio-technologie die deze vleugel heeft. Hierdoor komt het geluid van de GP-609 op het niveau van reguliere, akoestische piano's. Daardoor komt de Roland GP-609 tot zijn recht in zowel grote als kleine ruimtes. Klavier De Roland GP-609 beschikt over een klavier dat opgebouwd is uit hout en kunststof. Daardoor biedt het klavier van de Roland GP-609 u een aanslag die voelt alsof u een akoestische piano bespeelt. De verschillende aanslagniveaus stellen u in staat om elke nuance in uw pianospel weer te geven. De meest veeleisende pianisten zullen de Roland GP-609 dan ook bestempelen als een genot om te mogen bespelen. Digitale voordelen Digitale voordelen, daarvan heeft de Roland GP-609 er genoeg. Waar een akoestische piano steeds weer prijzig onderhoud behoeft, is dit bij deze digitale vleugel totaal overbodig.  Daarnaast biedt de Roland GP-609 de mogelijkheid om, dankzij een ingebouwde Bluetooth-verbinding, muziek te streamen via het geluidssysteem van de GP-609. Hierdoor kunt u meespelen met uw favoriete songs. Dit gaat via de gratis Piano Partner 2-app die Roland hiervoor speciaal op de markt heeft gebracht. Verder kunt u direct uw spel opnemen en heeft u een USB-poort tot uw beschikking waarmee u muziek kunt afspelen op uw vleugel. Door de verschillende tonen (orgel, strings e-piano's en meer) die zijn meegeleverd, hoeft u zich nooit te vervelen tijdens het bespelen van deze vleugel. De accessoires die staan afgebeeld dienen ter illustratie en kunnen apart worden bijbesteld.

€ 8909.00

Meerinformatie

Roland Digitale vleugels Roland
Product
 

Oostendorp Digital Classic Grand Superior V PE messing 6102 3737

Eigen merk De Digital Classic Grand Superior V is voortgekomen uit ons dagelijks contact met vele klanten en de jarenlange kennis en ervaring die we in het vakgebied hebben. Dit heeft geleid tot deze prachtige, professionele serie digitale piano's waar we echt trots op zijn! Wij onderscheiden ons met onze digitale piano's voornamelijk op de vormgeving. U ziet een digitale piano in een akoestische pianokast. Natuurlijk zijn klank en speelgevoel ook erg belangrjik. U bent dan ook van harte welkom in onze winkel om de Digital Classic Grand Superior V te bespelen en ervaren! De voordelen van Digital De Digital Classic heeft de kast van een akoestische piano en de voordelen van een digitale. Zoals het kunnen dempen van het volume of het spelen met een hoofdtelefoon! Dit kan vooral een uitkomst bieden wanneers u in een gehorige omgeving woont of huisgneoten hebt.  Een digitale piano gebruikt geluidsopnames in plaats van trillingen van snaren. De technieken voor deze geluidsopnames zijn uiterst zorgvuldig. Zo ervaart u toch het gevoel, en in het geval van de Digital Classic ook de looks van een akoestische piano. Digital Classic Grand Superior V Omdat het ervaren van een piano de beste manier is om erachter te komen of het instrument bij u past, nodigen wij u graag uit in onze winkel! Hier staat deze tweedehands Digital Classic speelklaar voor u opgesteld!

€ 6995.00

Meerinformatie

Oostendorp Tweedehands Oostendorp
Product
 


C. Bechstein M 178 PE messing vleugel 160478 1464

Piano's en vleugels van Bechstein zijn al sinds 1853 een begrip en dit exemplaar uit 1968 laat nog eens zien waar Bechstein voor staat. Dit exemplaar is nog van voor de overname in 1992 en kwalitatief beduidend beter dan de Bechsteinvleugels van na 1992. De klank van het instrument is klassiek, rond maar helder, typisch voor Bechstein en uitermate geschikt voor iemand die van een warme klank houdt. Het soepel spelende mechaniek zorgt ervoor dat u minutieus zelf de klank kunt maken en bepalen. Een perfecte bondgenoot om uw muziek tot leven te brengen en te genieten van pianomuziek zoals het bedoeld is. Lichte aanslag en groot dynamisch bereik De Bechstein vleugel heeft met haar Renner mechaniek een prettige lichte touché zodat u nooit gehinderd zal worden bij passages met snelle repetities. Ook het gevoel aan de vingers is prettig dankzij het ivoren toetsbeleg, u heeft daardoor uitstekende grip op de toetsen. De vleugel heeft ondanks de romantische klank toch een groot dynamisch bereik, wat er voor zorgt dat u veel expressie en nuance in uw spel kunt aanbrengen. Klassiek uiterlijk De vleugel is klassiek en subtiel vormgegeven, met een traditionele hoogglans zwarte afwerking. De lak is in goede staat, de vleugel ziet er prachtig uit. De klankkast heeft een lengte van 1 meter 80, de kast biedt daarmee veel ruimte voor klankontwikkeling met als resultaat een volle klank die rijk is aan boventonen. Pianotechniek Deze vleugel heeft al een eerdere eigenaar gehad en heeft daarom groot onderhoud gehad bij onze afdeling pianotechniek. Onze gespecialiseerde technici hebben daarbij al het nodige onderhoud verricht, zodat de vleugel weer minimaal 30 jaar mee kan gaan zonder grote reparaties. Ze hebben onder andere de hamerkoppen geschuurd om het originele karakter van de Bechstein weer naar boven te halen. Ook is het mechaniek gereguleerd om die vleugel weer volledig soepel en gelijkmatig te laten spelen. Daarom kunnen we u 10 jaar garantie geven op dit mooie instrument. Geschiedenis van Bechstein De oprichter van de Bechstein fabriek, Carl Bechstein (1826-1900), heeft de bouw van deze vleugel niet meer mee mogen maken, maar zijn twee zoons wel. Carl Bechstein vestigde zich in 1853 in Berlijn. De beide wereldoorlogen en de daaropvolgende Koude Oorlog gooiden helaas een hoop roet in het eten. In 1963 kocht het Amerikaanse bedrijf Baldwin alle aandelen op, welke in 1986 doorverkocht werden aan pianofabrikant Karl Schulze. Bechstein nam op zijn beurt de merken Zimmermann en W.Hoffmann over en werd de Bechstein Gruppe geformeerd. Anno nu staat het bedrijf overigens nog steeds stevig met beide benen in de piano- en vleugelmarkt en gaat het met zijn tijd mee door ook bij te dragen aan de wereld van de digitale piano's. Maak kennis met deze prachtige vleugel in de showroom Spreekt de Bechstein vleugel u aan? U kunt de vleugel in alle rust proberen in onze showroom in Wezep om te kijken of dit de perfecte vleugel is voor u.

€ 19250.00

Meerinformatie

C. Bechstein Tweedehands vleugels C. Bechstein
Product
 

Sebastian Steinwald 121 PWH messing piano 920306 1155

Kwaliteit en duurzaamheid De Sebastian Steinwald 121 is een tweedehands piano waarvan de materialen met de grootste zorg zijn uitgekozen. U kunt hierbij denken aan de keuze voor houten pedaalstangen, omdat deze een stuk duurzamer en stabieler zijn. Ook heeft de piano extra messing onderdelen voor de demping van de bassnaren zodat deze minder nazoemen.  Tweedehands piano Deze tweedehands piano is door onze eigen technische dienst volledig nagelopen en gereinigd. Zo weten wij zeker: wij bieden u een piano aan die in absoluut goede staat is! Warm karakter Opvallend aan de Sebastian Steinwald is het warme karakter. Hier is speciaal voor gekozen omdat we in Nederland vaak harde vloeren hebben. Een warme klank komt hier het best tot zijn recht. Onder andere de speciaal geselecteerde snaren en de FFW hamerkoppen zorgen voor die warme, ronde en romantische klank van de Sebastian Steinwald.  Het merk Sebastian Steinwald  Sebastian Steinwald is een pianomerk van Oostendorp Muziek. Wij hebben onze passie voor muziek en ervaring in de branche ingezet om een prachtige lijn piano's te creëren, in samenwerkingen met fabrikanten en toptechnici. Mede hierdoor weten wij de Sebastian Steinwald altijd op een gunstige prijs aan u aan te bieden!   Speel de Sebastian Steinwald 121 De Sebastian Steinwald 121 tweedehands akoestische piano staat speelklaar voor u opgesteld in onze showroom. U bent van harte welkom deze mooie piano hier te bekijken, vergelijken en natuurlijk zelf te spelen!

€ 3596.00

Meerinformatie

Sebastian Steinwald Tweedehands piano Sebastian Steinwald
Product
 

Amadeus VX8S actieve subwoofer

Ingebouwde speakers in instrumenten klinken vaak net niet optimaal. Zonder dat u het direct merkt vallen er soms wat frequenties weg uit het geluid en soms mist er diepte en warmte in het geluid. Als u de VX8s subwoofer aanschaft zult u hier nooit meer last van hebben, deze subwoofer geeft een levendig en vol geluid. De combinatie van de VX8s subwoofer met VX50, VX65 of VX80 speakers kunt u alle details in het geluid horen en kunt u zo nog meer genieten van uw instrument. De VX8s heeft een gemiddeld vermogen van 50W en is daarmee een heerlijk krachtige woofer die voor een extra diep, vol en warm geluid zorgt. Vergeet ook niet dat speakers en subwoofers zoals de VX8s ontzettend lang mee gaan; een investering in goede speakers is dus een zeer duurzame investering in meer speel-, en luisterplezier voor de rest van uw leven! Spelen, luisteren en genieten De VX8s is een actieve subwoofer: er zit een versterker ingebouwd zodat u geen losse versterker nodig heeft en de speaker direct op uw instrument kunt aansluiten. Op de VX8s kunt u naast het volume ook de crossover frequency zelf instellen. De VX8s heeft een stereo TRS en een stereo XLR input en via de output kunt u de bijbehorende VX50, VX65 of VX80 aansluiten. Met deze inputs kunt u niet alleen alle instrumenten aansluiten maar ook uw laptop, telefoon of tablet aansluiten om naar uw favoriete muziek te luisteren en deze opnieuw te ontdekken met de rijke details die de VX8s geeft. Daarom kiest u voor de VX8s RMS van 50W 3 inputs: RCA (tulp), een gebalanceerde jack en een gebalanceerde XLR Frequentierespons van 45 - 160 Hz HF adjust knop Ingebouwde versterker Extra warm, vol en diep geluid waarmee u nog meer van uw instrument kunt genieten Zeer duurzaam Volledige set Voor een optimaal geluid kunt u de VX8s combineren met een van de speakersets in de VX-lijn. U kunt kiezen uit de VX50 met 5 inch woofer, de VX65 met 6.5 inch woofer of de VX80 met 8 inch woofer. Hoe groter de speaker is, hoe beter het geluid, maar toch zijn alle speakers uitstekend te combineren met de VX8s subwoofer.

€ 299.00

Meerinformatie

Amadeus Studio PA Amadeus
Product
 

Amadeus VX65 actieve studio monitor

Met de VX65 speakerset kunt u nu nog meer genieten van uw prachtige instrument, de frequentierespons van de VX65 is namelijk erg vlak; echt álle frequenties zijn goed hoorbaar en komen terug in het geluid. Een speaker bestaat uit een tweeter en een woofer zodat de hoge en lage tonen goed uitkomen. Met het gemiddelde vermogen van 15W van de tweeter en 50W van de woofer haalt u heldere, warme en krachtige speakers in huis. Vergeet ook niet dat speakers zoals de VX65 ontzettend lang mee gaan. Een investering in goede speakers is een zeer duurzame investering in meer speel-, en luisterplezier voor tientallen jaren. Spelen, luisteren en genieten De VX65 is een actieve speaker: er zit een versterker ingebouwd zodat u geen losse versterker nodig heeft en de speaker direct op uw instrument kunt aansluiten. Ook handig: met de High Frequency Adjust knop kunt u hoge tonen verzwakken met 2 dB of versterken met 1 dB. De VX65 heeft 3 inputs: een RCA (tulp), een gebalanceerde jack en een gebalanceerde XLR. De jack en XLR input onderdrukken ruis voor een helder geluid. Met deze inputs kunt u niet alleen alle instrumenten aansluiten maar ook uw laptop, telefoon of tablet aansluiten om naar uw favoriete muziek te luisteren en deze opnieuw te ontdekken met de rijke details die de VX65 geeft. Voor een gebalanceerde geluidservaring is het aan te raden om twee VX65 speakers aan te schaffen en eventueel een subwoofer zoals de VX8s te overwegen. Daarom kiest u voor de VX65 RMS van 15W (tweeter) en 50W (woofer) 3 inputs: RCA (tulp), een gebalanceerde jack en een gebalanceerde XLR Frequentierespons van 53 Hz - 20 000 Hz HF adjust knop Ingebouwde versterker Crossover frequency van 2.6 kHz Warm, vol en diep geluid waarmee u nog meer van uw instrument kunt genieten Zeer duurzaam Volledige set Bent u opzoek naar een nog warmer en dieper geluid dan heeft u meerdere mogelijkheden. U kunt kiezen voor het aanschaffen van de VX8S, de krachtige bijbehorende subwoofer, of een upgrade naar de grotere broer: VX80. Uiteraard geeft de combinatie met een subwoofer het allerbeste geluid, maar wanneer u geen ruimte heeft voor een subwoofer is de VX80 een uitstekend alternatief. Deze speaker beschikt namelijk over een woofer van 8 inch en heeft daarmee al veel kracht in zich voor een warm, compleet geluid.

€ 175.00

Meerinformatie

Amadeus Studio PA Amadeus
Product